Prometheus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanaz csak 1080p-ig állítható... (1:08 perc)
shaddam
Akkor csapó 2

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Kamerás szar, és valószínû leszedik mire megnézed, de

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

"vicces látni a múltban fejlettebb a technika"

Már semmi sem biztos. Volt elsõ info ugye, hogy ez elõzmény filmje az Alien-nek. Aztán volt olyan infó, hogy valami 200 évvel késõbb játszódik? Vagy ilyesmi. Most már a fene sem tudja. De ilyesmin már a Star Wars filmeknél sem lepõdtünk meg.

"korulbelul egy huvelykujj szelessegenek felel meg "
Akkor biztos a Jetirõl mintázták? Szerintem jó lesz az elsõ ujjperc hosszának inkább.

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

Rayden02
Ez a kép mindent visz!<#csodalk>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

jó lesz. nagyon bízok scott mesterben és eddig minden rendben van

How much can you take,before you snap?

gabe paul logan
"It's epic!"
- R. Scott

Van önbizalma 😄

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

shaddam
Vagy nagyon jó lesz, vagy az avp-t alulmúló szar.Arany középút nincs. A napokban néztem megy a 4 alien filmet, vicces látni a múltban fejlettebb a technika 😄

gabe paul logan
ha valakit izgat részletesen
képek

shaddam
PART II.

Jakuza001
"6 láb 1 hüvely" ? 😄 Akkor 4 ebbol ferfilab es a ket noi kozott van a huvely ? 😄
Na de felre a trefaval. Az a huvely, az huvelyk. A lab tizenketted resze, es a nevet onnan kapta, hogy korulbelul egy huvelykujj szelessegenek felel meg a tavolsag.

Caliph
ott bizony marta a sav a sisakot😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

berczely
TÉK!

Azaz! <#nyes>

shaddam
Vagy másképpen a trailer trailere 😄

berczely
Ez nem a trailer csak felvezetõ, felizgató képsorok! 😄

shaddam
És a trailer trailere.

shaddam

berczely
Nem tudhatjuk, hogy a Space Jockey milyen élõlényt helyez az arctámadó elé ezért lehet, hogy a kifejlett lény egyáltalán nem hasonlít az Alien részekben látottakhoz mivel azok nagyrészt emberbõl születtek. Erre gondolhat azzal, hogy az eredeti lény nem lesz szereplõ.

gabe paul logan
Azt is mondta, hogy az EREDETI lény nem lesz szereplõ 😉
Tehát, ergo más félék lesznek.
De én nem is örülnék, ha még egy bõrt lehúznának az alienrõl...mondjuk ezt õ is megemlítette. Én személy szerint remélem, hogy olyan magasságokba emelkedik a prometheus/alien saga...vagy olyan mélységes bugyrokba visz el, amikhez képest egy alien csak a jéghegy csúcsa. Én ezt várom a filmtõl, valami új gyomorforgató és egyben gyermeki borzongást, megdöbbenést. A színészek, a rendezõ és az univerzum adott. (:

berczely
Köszönöm! 😊
Csak lesz benne Xeno ha ennyire terel az öreg ;-)

[NST]Cifu
Nos különféle okok miatt a teljes fordítást nem vállalom be, de a fontosabbak tõmondatokban:

-Az interjú Izlandon, még júliusban esett, mikor egy bizonyos 15 perces részt vettek fel a mintegy 200 fõs stábbal.
-Scott meglepõen nyiltan beszélt a filmrõl és annak az Alien-hez való kapcsolatáról - ám ezt a film megjelenéséig nem engedélyezik publikálni.
-H.R.Giger közvetve részt vesz a Prometheus munkálataiban.

-Az Izlandi felvétel "az idõk kezdetére" esik, akármit is jelentsen ez.
-Azt mondja, hogy a Prometheus nem kötõdik direkt az Alienhez...
-Ugyanakkor viszont rögtön utána a Space Jockey (az Alien I. részében talált idegen ûrhajón lévõ fosszilia) elõtörténetét beszéli el a film.
-Az eredeti Alien-t úgy jellemzi, hogy egy C-osztályú (harmadosztályú) mozi A-osztályúan (elsõ osztályúan) megcsinálva. Egyszerû történet: hét ember a Vén Sötét Házban, és mind meghallnak. Szörnyû módokon.
-Mindvégig úgy vélte, hogy az Alienek valójában egyfajta biológiai fegyverek, és a hajóroncs, amit az Alienben megtalálnak, fegyverként is szállította õket.
-A riporter megpróbálja Sigourney Weaver utódjának beállítani Naomi Rapace-t, de Scott gyorsan leoltja, hogy nagyon is különbözõek, elõször is Weaver 6 láb 1 hüvely (185cm) magas lapos cipõben, míg Rapace 5 láb 1 hüvely (155cm). Utána felidézi, hogy mennyire szereti a Skandináv (és Izlandi) filmeket, és hogy egy éve látta a Dragoon Tatoo filmet, amiben szerepelt, és annyira megtetszett neki a játéka, hogy mindenképpen a filmben akarta látni.
-Arra a kérdésre, hogy fogjuk-e látni az eredeti Xenomorph-ot (Alient) a filmben, nem válaszolt valójában, hanem csúnyán terelt... hogy látta a Disneylandban. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LasDen
pletyka volt csak...hivatalosan nem volt megerõsítve...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shaddam
Nem a hétre ígértek trailert? 😞

hát,elég hosszú, de, ha nem ír senki semmit,akkor holnap lefordítom

berczely
Valaki aki lefordítaná a lényeget vagy netalántán az egészet annak sokan megköszönnénk! <#zavart1>

Egy nagyobb terjedelmû interjú Ridley Scott-tal, van benne pár érdekes infó.

Rayden02
Jóféle!<#eljen><#taps><#alien2>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

berczely
Fú de Alien-es!

Itt az elsõ hivatalos plakát !
shaddam
Lejátszót csak a boltban láttam.Kellemeset a hasznos alapon ott a ps3 😊
Az indexes kommentelõk már a fejûrhajó hírnél is nagyot villantottak a marhaságaikkal...

berczely
Bár ezt gondolom a többség tudta már.

berczely
Hogy miért Prométheusz a Prométheusz?

A titán aki ellopta a tüzet az istenektõl az embereknek.

Panzermeyer
Ezen a hozzászóláson az Indexnél nagyon jót nevettem:

"Az ûrástudatlan emberiség találkozója terraformálójával.

Színes, szinkronizált gitch. Telepesek weylandolnak egy bolygón, az idegenek tojnak rá, a zemberek pedig piszkálják a tojást, és meg lesznek arctámadva, de a végén a zelefánt is megszívja. Lesz benne androidos mobil, vagy mobil android, ezt még nem döntötte el Ridli, a Skót, mert nincs rá elég pénze. Mit lop el Prométheusz? Az idegen technológiát! És miért pont Prométheusz? Mert a zelefánt a földön fekve GÖRÖG a röhögéstõl, amikor megtudja, hogy mit lopott a zember."

mov ah,4ch int 21h end

berczely
Már csak egy Blu-Ray lejátszó kell! <#nyes>

shaddam
A kép egyszerûen remek.Öröm nézni az arcokon a koszt és az izzadságot, a Nostromo is úgy néz ki belülrõl mintha használva lenne. A mai filmek elbújhatnak a sterilségükkel...
Egy hiba szúr szemet, a külsõ jelenetek amikor suhan a hajó az ûrben érzésre nincs 24 fps. Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek.

Caliph
egy kis index cikk

index - prometheus

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

berczely
Gratula! <#taps> Jó szórakozást hozzá!

shaddam
Nekem meg megjött a 6 lemezes alien blu ray pack. Szépen megalapozom a hangulatot a trailernek.

végre.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Rayden02
Nah elvileg holnap jön a normális trailer!<#taps>
https://twitter.com/#!/prometheus_site/status/143459938033868800

Rayden02
Hát igen,én is csak lestem,<#miaz>
meg a hideg futkosott a hátamon,mikor megnéztem!<#wow2><#hehe>

berczely
Van olyan jó az a kamerás trailer, hogy belinkeld még egyszer! Fõleg a zene ütõs! <#smile>

Rayden02
A fene,tényleg!<#ticking>
Ennyire új lenne a topic?
Bocs mindenkitõl,ez nagy FAiL vót!<#idiota>

berczely
#1 😊

Rayden02
A kiszivárgott trailer elég gyatra minõségben!<#vigyor5>
LINK

Pretorian
AvP-képregényekben? Egyébként pont most gondolkodom rajta, hogy melyik Alien-játékkal kéne játszani (AvP nekem nem igazán jött be sem a régi, sem az új), aztán valahogy mindig az Alien Trilogy ugrik be. Az egy fps, ami dos-ra és Playstation-re jelent meg a '90-es évek közepén, én még ps-en láttam elõször kiállítva egy játéküzletben '96 körül. Colonial Marines-t is várom, meg készül egy alien-rpg is. A standalone alien dolgok mindig sokkal jobban sikerültek, mint a crossover "mossuk össze a frencsájzokat" próbálkozások, bár ez így van a Predator-al is.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Jrex
Egyébként a Praetorian alienek,szerepelnek valamiben(könyv,képregény),vagy csak az avp játékok szüleményei?

Elsõ nézésre a 3. nem rossz, de amikor már az ember min 1x látta, utána már nem az igazi. (bezzeg az 1-2 többszöri nézésre is jó) Még az SE miatti fontosabb változások miatt sem tudott annyira lekötni.