1347

• sirdond
    valahogy felemás érzéseim vannak a trailer megnézése után.

mi marad majd a filmre,ha ennyi mindent megmutattak?
  • [NST]Cifu
    Hmmm... úgy tűnik a 4chan se szereti a hotlinkelést. ;)
  • shaddam
    gif1
    gif2
  • shaddam
  • Klemice
    hát ez kurvajó lesz
  • shaddam
    Stream aki ébren van
  • shaddam
    Viral cucc
    Előjele-e a hangsúlyos szintetikus személynek?
  • zoltang
    Jobb minőségben:
  • shaddam
    Félek az a 2 perces trailer elmond mindent.No e legalább kiderül fake-e amit olvastam
  • berczely
    És ott volt az Alien-ből az ülő távcsövező űrutas és mozgott!! Durva lesz! Jó ez a teaser!
  • gabe paul logan
    teaser trailer 2

http://www.youtube.com/watch?v=SZClbedSaxU&feature=player_embedded

éjfél-egy között jön a több mint 2 perces trailer ;)

"prometheus has landed"
  • berczely
    Igaz csak fan made :)
  • berczely
  • Atisz #341
    Mivel már az utómunkálatok folynak (tehát a film le van forgatva), nem valószínű, hogy bármi alapvető dolog megváltozzon. Ridley Scott pedig már elmondta, hogy nem előzményfilm (ez szerintem is hiba), csak néhány helyszín ugyanaz és az alien nem fog szerepelni a filmben. Fassbender ugyanakkor simán Alien-filmnek aposztrofálta.
    Ha valakit ennyire érdekel, érdemes megnézni korábbi Scott nyilatkozatokat, amiket filmek előtt ejtett el és leszűrni hány %-ban terel.
  • Wampa
    Nem olvastam el...beleillenek a kiadott jelenetek a filmből?
    A hajó engem emlékeztet kicsit a Firefly-ra:)

A kedvencem volt , mikor a kapitánynak puffog egy mókus, az meg a legnagyobb lelki nyugalommal belerugja a hatóműbe...poén lenne, ha itt a film közepén kiszállna Mal
    és berugna egy xenót?:)

Másik, nem tudom mi válik le a Prométheuszról(?) de összekötve azzal, hogy az alien hajó a földön végzi, nem lehet hogy lekenik az égről?
    Ami azért felveti a technologiai különbség kérdését....

De már én is nagyon várom a filmet/könyvet, remélem visszakarcol az az Alien feeling, ami az első két részben volt.(a 2. nál főleg a hosszabb változatnál)

Ezzel az előzményfilm, vagy nem-el kapcsolatban, folyik a vita mindenhol, az a véleményem, hogy mindenképp rá kell kapcsolni az eredeti Alienre a filmet...nem lehet uj szálat inditani, főleg ugy nem, mintha az nem következne be
    Nekem, bevallom, már az se tetszik, hogy megtudjuk kik voltak az Űrutasok (azért nekem van egy sanda gyanum, hogy nem ők a hiperintelligens teremtő faj, legalábbis nekem soha nem ez volt az első gondolatom a csákóról- kirobbant bordával:)Az se tetszik, hogy a xenokról lerántják a leplet (bár ezt megbocsátom, ha jól kotyvasztják)
  • shaddam
    Lehet hogy mégis fake vagy egy nagyon-nagyon korai vázlat.. Vannak benne anomáliák és durva nyelvtani hibák.
  • mascarun
    Nem tudom coltak e már!

Kép
    kép
    kép
    kép
    kép
    kép
    Forrás
  • shaddam
    Nem fake a cucc.
  • Wampa
    Kijött egy trailer előzetes:

Trailer2 teaser

Az idexen láttam egy fake nek mondott forg könyvet, mondjuk az első pár mondat 2001 SO keverve a Kapcsolat elejével...de aztán minden lehetséges
  • Wampa
    Végül is beleillik a genetikus sztoriba...
  • shaddam
    Hát az iron man 2-ben meg a robotos hekkelős résznél html tagek voltak.Szvsz lehet kamuinfó :D
  • Wampa
    Szerintem ez egy festmény, vagy grafika...azt figyeltétek hogy pár gyűrű szvsz DNS lánc?
  • [NST]Cifu
    Mintha ez a jelenet már ki lett volna kockázva a trailerből, nem?
  • mascarun
    Új kép!
  • sirdond
    Lazán kapcsolódik :D
  • Loál János #329
  • birdo #328
    Simán megettem
  • Cef
    Már elkezdődött :D

http://www.weyland-yutani.hu/
  • Inquisitor
    https://www.weylandindustries.com/
    Hallgassátok meg a jövő cégvezérét mik is egyszeri tervei ... :D
    vagy kevesebb klikkeléssel itt: http://blog.ted.com/TED2023/
  • Caliph
    nekem az alien vs pred hatalmas csalódás volt...az első még úgy ahogy de a második egy rossz vicc volt
  • Atisz #324
    Az Aliens vs. Predator is PG-13 volt és elég jól sikerült, míg az Aliens vs. Predator Requiem R besorolást kapott és kegyetlenül rossz volt.

Mindezek ellenére szerintem is igazad van: egy valamire való sci-fi horror kapjon legyen R-es és ne bánjanak szűkmarkúan a ketchuppal.
  • Katalizátor
    Jah tudom, de gondoltam az majd közelebb áll K. dick novellájához, amit Schwarzival annyira nem lehetett megtenni. :)

Persze arra is gondoltam, hogy mindimum respect-ből, belerakhatnák azt a mutáns prostit. :)
  • mascarun
    Lesz tán remake-je úgyhogy majd kiderül. :)
  • Katalizátor
    Vicces volt egyébként ahogy szüleim, sőt nagyszüleim mesélték, mennyire féltek a filmen. Persze az ő ingerküszöbük még eléggé más volt. Én, a 80-as évek szülötte, tocsoghattam a vérben, mégsem gondolom magamról, hogy ez befolyásolta volna a pszichémet. Tudom mi a valóság és mi nem. De a mai csemetéket meg minden oldalról kontroll és cenzúra veszi körbe, mégis elég agresszívek.

És itt most tényleg nem arról van szó, hogy egy film mennyire véres vagy brutális, hanem ha pl ma jelenne meg az Emlékmás Schwarzeneggerrel, akkor tuti nincs 3 cickó, meg kézleszakadós "Viszlát a partyn Richter!" Sztem ezek nem ártottak senkinek.
  • vg
    Ez igaz, ilyen valóban volt. Elfelejtettem.
  • Katalizátor
    Az első Alien film megfagyasztotta a sz@rt is az őseinkben. Emberi mellkasból kirobbanó parazita földönkívűliek, amik csak a gyilkoláshoz értenek. Ez nem egy PG 13 kateg.
  • Cef
    Nem azt mondom én, hogy folyjon benne a vér meg repkedjenek a testrészek, de azért egy Alienhez kapcsolódó film ne legyen már PG-13. Nem azért mert attól olyan sokat veszítene a film mondanivalója vagy a története, de meg lehet nézni, hogy élményben mekkora különbség van egy film PG-13-mas és R-es változata között.
  • vg
    Miért baj az? Az első Alien film sem a belezésről szólt. A főszereplő csöcse miközben fekvőtámaszozik meg annyira nem is fontos.
  • [NST]Cifu
    Predators, Machete? Azért a FOX sem feltétlenül áldoz be mindent a PG-13 miatt. Bár szó mi szó, én is esélyebbnek látom a PG-13-ast, mint az R-t. Pedig hát ez tipikusan R kategóriás film...
  • Cef
    A FOX-ot ismerve PG-13 lesz a mozis verzió, ez szinte biztos.