1347

• Atisz #674
    Nyolcadik utas a "Nézi a Halál" ;)
  • gabe paul logan
    mert nálad is az alien = horror, azért, a 4 meg egy jurassic park féle, poénokkal tele rakott kalandfilm volt, egyáltalán nem akart horror lenni :(
  • Watchmen
    Ha már a 4. résznél jobb lesz akkor én már elégedetten fogok felállni a moziszékről. Félre értés ne essék nekem még spec a 4. rész is tetszett, de az elődjei mind jobbak lettek.
  • berczely
    Siralmas az a plakát...
    Látszik, hogy ilyen 21. századi giccses marketing az egész. Miért nem lehetett maradni a sejtelmes, ködös érzésnél? Tudom, mert meg kell fogni vele minél több embert és becsalni a moziba. Érzem, hogy ez a film nem fog felérni egyik Alien rész minőségéhez sem. Csak ne legyen igazam.
  • gabe paul logan
    erről beszéltem

• gabe paul logan
    soundtrack
  • gabe paul logan
    Az egy jól összephotoshoppolt kép :D, szerintem emberek nélküli verzió az eredeti.

Amúgy...Az egész nyolcadik utas, bolygó neve stb alcímek nem csak itthon volt divat, hanem szinte egész Európában.
  • Prof William
    Ne becsüld alá fordítókat.

Martin Lawrence sem tudta többé egy filmjéről sem lemosni a "Gagyi" előtagot.
  • Rayden02
    Ha volt már,akkor bocs!

• Klemice
    Az első megoldás azért halott, mert jó vagyok nyelvtanból de kurvára nem tudom minek mi a neve, csak érzem a dolgokat, a halál szó sosem szerepelt birtokosi pozícióban, másodsorban pedig azért mert a bolygót már ellőtték.
  • Klemice
    Teremtőd: A halál
  • Prof William
    Csak nehogy alcíme legyen...

Prometheus: A halál bolygója

Prometheus: Átölel a halál...
  • Jrex
    Mondtam a haveromnak h megmkéne nézni moziban, elkezdi "Nézi a halál." :D
  • Jakuza001
    Pont ugyanez jutott eszembe, meg szerencse, hogy azert egy-par szoba belehibazott, kulonben teljesen mas mondatok vannak az egeszben.

Pl Ha nem allitjuk meg oket,nem lesz hova hazamenni helyett, meg kell oket allitanunk es sorolhatnam.
  • vg
    Ezt az infót se tudtam. :( Tehát az lesz, hogy a űrhajó elindul a földre, ezért az egyik része a legénységnek úgy dönt, hogy Prometheus-t belevezetik és így visszazuhan? Jól ellövik az összes poént most is.
  • Klemice
    Kiherélném aki elkezdte ezt a nyolcadik utas fordítást...
    Csoda hogy nem szerepel a magyar címben a halál szó
  • Rayden02
    Új poszter:

A Prometheus legújabb, nemzetközi posztere eltér az eddig látottaktól és a lezuhanó USCSS Prometheus-láthatjuk rajta, valamint a legénység pár tagját, amint éppen az idegen bolygón menekülnek egy (kettő?) társuk elöl. Ha már lezuhanás, nézzétek meg az Intercom által feliratozott Leszállás című jelenetet, valamint a végső előzetest is, szintén felirattal (ne tévesszen meg senkit, hogy a videó nevében szinkronos van).
    2012. június 7-én a nyolcadik utas újraéled…

Végleges előzetes:

Forrás:filmtrailer.hu
  • gabe paul logan
  • vg
    Fene, már meg se kell néznem a filmet.
  • gabe paul logan
    ja ez nem az utóbbi trailerben volt, csak összeraktam azokból egy elméletet, amiket idáig láttam :)

de amit leszedtek, abban
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az az új, hogy látszik, ahogy a kígyószerű lény rácsavarodik Milburnre és lenyomul a torkán, valamint a Space Jockey rohangál a Prometheus folyosóin, valakit neki nyom a torkánál fogva a falnak(sztem Shaw az), meg a mutáns Fifieldet üldözik lángszóróval eddig még nem látott jelenetben és végül, ahogy dülled Shaw gyomra a műtét előtt az idegen miatt

nem is értem, hogy lehet ez tv spot premier előtt
  • bcrics
    Leírva jobban hangzik mintha a trailert néztem volna meg:D
    Máskor is nyugodtan Összegezd a látottakat.
  • gabe paul logan
    ja, látom, pont ebben a pillanatban, pedig 4 perce néztem meg újra... :/

amúgy egyre biztosabb vagyok a következő szösszenetben a trailerek alapján

- Holloway fertőződik meg először, tök rosszul lesz, el is rohannak vele a Prometheusra segíteni rajta
    - jobban lesz, látszólag semmi nyoma fertőzésnek
    - meg is ünneplik egy jó kis szexszel ezt Elizabethel
    - Charlie felébred éjjel az ágyában, elsétál a fürdőbe, nem érzi jól magát, ekkor valami furcsát lát a szemében...de nem szól semminek
    ...megy tovább a sztori
    - Charlie mutálódni kezd és aprítja a népet
    - Elizabeth tök szarul érzi magát, mivel szex közben a már megfertőződött Charlie belenyomott valamit tudtán kívűl
    - rohan is a műtőbe miss Shaw , mielőtt "megszületne" első közös gyermekük

erre mind, mind van utaló képkocka a trailerekben, persze lehet vad a fantáziám csak, de hm?
  • viizo
    removed :/
  • gabe paul logan
    ÚJ TV SPOT

erősen spoileres, ami a lényeket illeti
  • shaddam
    új videó
  • shaddam
    Újabb viral cucc
    klikk
  • berczely
    Theron gyönyörű!

• Béka Benő
    A hozzászólásodnak nem volt értelme !

• Béka Benő
    Itt a többi :

• Klemice
    értelme nem sok van
  • Béka Benő
    Sok új kép :

• [NST]Cifu
    "...what i want to do is scary the sh*t out of you" :D

Hát remélem sikerülni fog. :)
  • gabe paul logan
    most vettem észre, hogy a youtube-os egy kissé meg van vágva, ez a teljes

KLIKKKKKKKK
  • gabe paul logan

hát ez megcsinálta a napom ^^
    "ofcourse what i want to do is to scare the living shit out of you"

új tv spot
  • Nagydög
    Csak akkor, ha a Zorro-t a Halalos fegyver elozmenyfilmjenek tekintjuk.
  • Béka Benő
    R korhatáros lett a Prometheus !
  • gabe paul logan
    sztem, hogy nem előzmény film, ezt úgy tagadják mókásan, hogy úgy értik, hogy nem közvetlenül kapcsolódik az alienhez
  • shaddam
    Elvileg az utolsó 7 perc az ami érdekes. Na de ne mondja senki hogy nem alien előzmény amikor korábban játszódik,ugyanaz az univerzum és van űrzsoké
  • Atisz #636
    Eddig lépten-nyomon azt hangoztatták a készítők, hogy nem az. Ám ekkor...
  • Cef
    Nem lehet tudni. Ridley Scott szerint nem az, de a trailerek alapján eléggé annak tűnik. Majd meglátjuk.