Prometheus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez akkora ötlet...könyvet kellene irni belõle😛

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Caliph
simán beleférne egy második rész,sõt azt se bánnám ha az eddigiek folytatása lenne...ötlet van dögivel,pl kiderülhetne hogy az alienek olyanok mint a hangyák nem tûri meg 2 királynõ (és a dolgozók) egymást,ebbe bele kell helyezni pár tengerészgyalogost és kész is van egy akciódús film 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

gabe paul logan
"“Az elsõ sorban leszek Ridley új filmjén” - felelte."

Rohadék ezek szerint, õ is az otthoni házimoziján nézi majd premier elõtt 😄

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

[NST]Cifu
A Star Wars-nál eleve így volt kitalálva a történet (ep. IV-el "nyitott" a sorozat).

Az Alien ellenben eredetileg csak egy horrorfilmnek készült, ahol a Sci-fi környezet csak "ráadás" volt.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

berczely
Megint az lesz mint a Star Wars részeknél, hogy utólag csinálják meg az elejét.

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

gabe paul logan
berczely
Nekem is egybõl feltûnt, hogy maszek. 😄
Én délelõtt megnéztem a magyar szinkronost. Semmi újdonság... ja de! magyarul beszélt 😄

Elég lesz már ebbõl a trailer özönbõl mert túl sokat fogunk tudni! Film kell és irány a M O Z I !

gabe paul logan
ez nem valami fan trailer? roland studio???

elég gagyi mit ne mondjak, a hangerõ, más zene, effektek, vágás ...jó igaz nem profi (:

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Feladtam a lejátszást. Random megáll magától a Play gombra meg elölrõl kezdi. A videót hiába tölti le elõre, precachel mint állat.

Ezért kell magyar videomegosztó? Indavideo is szar, de ez a Videa.hu ... nem is HD 5 percenként jön le 5-6 másodperc, aztán 10 perc pihi 20 megás netten? A linken lévõ oldalon meg sohanapján kezdi el. A YouTube-nál meg mérhetetlen idióták dolgozhatnak a HIVATALOS magyar elõzetest leszedik pont a stúdió kérésére, és ez nem az elsõ, nem is a második eset.

Most figyeltem, mintha egy jelenetben eldõlne az álló hajó...a Foster könyvben mikor Kane mászik le kötélen, van egy párbeszéd, holy a lyuk fala megváltozott és már a hajó szintje alatt jár, több mint gyanus mostanra, hogy uaz a hajó.

A vészjelzés idegen eredetû volt,és a Prométheusz utja elég ismert kellett legyen hogy Ripleyék is halljanak róla....ezt ugy lehetne kivédeni, ha tényleg két helyszin lenne. Õszintén szólva a sztori jobban izgat most, mint a látvány.
Remélem odaadják Fosternek a könyvváltozatot.

Az ûrruhákhoz, a feszes csak sima védõruha, ugyhogy attól még a Nostromo mélyûri ruhája, végül is massziv melós cuccnak kellett lennie, lehet nagyobb. Itt is mintha lenne a háttérben pár képen ilyesmi a Prometheuson.

Szinkron,...én maradtam volna a feliratnál.

Rayden02
Nem játssza le?<#fejvakaras>
Akkor itt van ez az oldal:LINK

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

shaddam
Ezért kell magyar youtube...Barmok

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rayden02

berczely
Én ahogy láttam a bemutatóban összeütközik a 2 hajó.

Jrex
Én az elõzetesbõl úgy vettem ki,h a hajót ott találják a bolygón,vmi gebaszt csinálnak,a hajó elindul a föld felé h elpusztítsa az emberiséget,ezért lelövik v vmit csinálnak amiért lezuhan,és utánna arról a hajóról küldenek vmi jelzést.
Bár lehet nem így van,de nekem ez jött le.

berczely
Na én most megvilágosultam kicsit 😄 (lehet hogy már erre más rég rájött sõt írta is)
Patkó alakú hajó összeütközik a Prométeusszal > legénység nem tud hazamenni vészjelzést küldenek > nem jön senki meghalnak vészjelzés megy > Nostromo veszi a jelet leszállnak stb.

berczely
Mûholddal kezdõdik ahogy felfedezik az ismeretlen hõjelet az Antarktisz jege alatt. Aztán a csaj mássza a jégfalat stb.

Jrex
Mikor moziban néztem határozottan nem ezzel kezdõdött,és a mozis változat is meg volt valahol,abban sem volt benne,csak az eredeti dvd-men...

Úgy értem, szerintem sem volt benne a mozifilmben.

Üdv...szerintem sem.
Vagy itthon moziban nem az ment mint kint.
katt

Ezt a részt a könyvben olvastam elõször...az se nagyon tetszett egyébbként,
de a filmet (itt irta vki) tényleg nem sok választotta el a jótól.

berczely
Kösz!
"eléggé meztelen vagyok" na erre várok <#nyes>

Atisz
Kösz a cikkért (akkor mégiscsak megjelent - csak a címlapon lévõ májusi dátumozást nem értem O_o), bár sok új info nincs benne.

Megint nyomják a szokásos unalomig ismert hülyeségeket: "nem prequel, de...", kicsit anekdotáznak Scott stílusteremtõ (Alien + Blade Runner) filmjeirõl, Scott megint elmondja, hogy az engineer-rõl (gy.k.: space jockey) senki nem kérdezõsködött a többi alien film során, Theron elejt egy "eléggé meztelen vagyok"-ot, valódi 3-d-ben forgatták a filmet, a forgatókönyvíró bevallja, hogy soha nem lehet olyan sztorit összehozni, ami 100%-ban kielégíti mindenki igényeit (no shit? 😊) stb-stb.

Ami értékelhetõ az az, hogy immár biztos, hogy Fassbender figurája lesz az android (és a szerep kedvéért a Blade Runner-bõl Rutger Hauer karakterét tanulmányozta).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Az USA-ban nagyon komolyan veszik az ilyesmit ("úgyis bejutnak a kis mocskok"), tehát ez valós probléma.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ugyan, van õ akkora név, hogy feltételeket szabjon - ha akar. Annyiról szól az egész, hogy õ is szereti a pénzt és célszerû nem kizárni a mozikból a 13-17-es korosztályt, akik egyébként baromira fogékonyak a moziba járásra és még nem annyira fertõzõdtek meg a letöltögetési lázzal.

Csak ugye ezzel meggyalázza a sci-fi horror mûfajt, no meg leveszít néhány fanatikus rajongót.
Egyébként pont az Alien vs. Predator 1 a bizonyíték arra, hogy lehet nézhetõ filmet csinálni PG-13 besorolással is (félreértés ne essék, kellene azért az a ketchup).

Atisz
Ez nem bõvített, sem pedig törölt jelenet: így kezdõdik a film basszus 😊

Lol...valamelyik nap azt, hogy "Frances go down the aisle" ugy ferditettem (ez komoly) hogy a franciák lementek a fokhagymaföldre😊

[NST]Cifu
Ebben sem nagyon hiszek. Elég régóta volt téma, hogy Scott lesz a rendezõ, és hogy a stúdió akarta, mert az AvP-kkel ill. az Alien 4-el eléggé lezüllõt a francise.

gabe paul logan
Gondolom a forgalmazó határozott így, más választása nagyon nem volt, különben mással rendeztették volna meg.

én azért teljesen megértem a stúdiót, végül is õk raktak bele 150 misit+marketinget, így is necces lesz, sztem már akkor összerakják a két kezüket ha 0 lesz a film
akármennyire is sajnálom az R-t, teljesen racionális döntés volt
+ Scott se egy Cameron, hogy hozzávághatnak bármennyi lóvét az arannyá válik, az öreg filmjei bármennyire is jók, nem muzsikálnak mostanában jól a pénztáraknál, sajnos biznicazbiznic
akinek ez nem teszik ott vannak a független filmek
Caliph
nem csak arról van szó milyen színû a vér, elõfordulhat hogy sok jelenetet nem úgy forgatnak/kivágnak a besorolás miatt. a sötét félelmetes részeket szépen kivilágítják,nem lesz olyan nyomasztó,félelmetes.
És itt mst nem az ijesztgetõs hirtelen kiugrik a semmibõl nagy hangeffektel jelenetekre gondolok.
Az eredeti Alienek is nagy ritkán használták ezt a megoldást.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

[NST]Cifu
Azért itt nem arról van szó, hogy nincs ott vérfolt, hanem konkrétan vörös helyett kék vér (?) látható egy adott jelenetben.

Ettõl függetlenül persze tény, hogy jöhet a BR/DVD extended verzió.

Miért kellene lemondani? Otthon meg tudod majd nézni állat HD felbontásban, ráadásul biztos lesz valami extended verzió, hogy meg is vásárold. Amúgy pedig annyira nem zavaró, hogy nincs ott egy-két vérfolt. Legalábbis nekem semmit nem veszít a film érdekességébõl, úgysincs alig van sci-fi mozifilm. Sajnos.
TreDoR
Hát, akkor ez tényleg olyan jó lesz, mint az AvP, a storyt is szétspoilerezték...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

[NST]Cifu
Kétlem, hogy Ridley Scott döntött úgy, hogy márpedig akkor õ PG-13-asra vágja/montirozza a filmet.

Másfelõl még reménykedhetünk, hogy a BR/DVD verzióban lesz R-rated verzió.

Ez persze contraproduktív dolog: én is elgondolkozom rajta, hogy akkor most érdemes-e egyáltalán moziba elmennem érte, vagy türelmesen várjam meg a BR/DVD verziót...

Caliph
hát a félelmetes/beszaratós élményért néztem vna moziban,nem csak a látvány miatt...így kérdésessé vált hogy ott nézem.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

gabe paul logan
Aki olvasta az Empire-t az értheti, miért vaciláltak, hogy mi legyen.
Ridley szerint ez egy R film és nem csak a vér miatt, hanem mert olyan gondolatok és események vannak benne, amik alapjáraton nehezen emészthetõek az emberi elme számára (pl anno is az alien semmivel se volt véresebb, mint más horror, DE azért...valami rátapad egy ember arcára, majd valami más fura lény kibújik a hasfalából, szétrobbantva azt, 10x-re nõ és kicsinál mindenkit, és ez az egész egy groteszk, bordákkal, pinákkal teli hajóban kezdõdik ahol egy fura hulla van) és tudja Scott, hogy a pg 13-as a film akkor többen nézhetik meg, ergo nagyobb a bevétel, viszont ha hû marad az eredeti elképzeléséhez, akkor....DE érdemes-e ezt megkockáztatni, lesz-e akkora közönsége ha R-es...és ha R-es úgyis bejutnak a kis mocskok, ígyis úgyis, szóval gondolom inkább úgy voltak, hogy legálisan jussanak be és akkor sokan és sok pénzt keressenek belõle legalább.

Kérdés persze az, hogy ehhez mennyire kell megvágni a filmet...azért elmondhatjuk, hogy a Fûrész sorozatnak is volt nézettsége, pedig az tutkó R-es látatlanban is.
Konklúzió, ha a film hátrányára válik, akkor tényleg elmehetnek az anyjukba 😄

mascarun
Kicsit azért elhamarkodott lenne azt mondani hogy "kész"!
Remélem még nem! 😊

De jó lesz nézni a zöld vért...a kis puncik miatt<#falbav>
Ezek után nagyon úgy tûnik, hogy az alsó változatról lemondhatunk.<#nezze>
"simán R hatású lesz..."

Magyarul : "blablablablablablablablabla....<#duma>
Scott a Prometheus korhatárbesorolásáról :
Katt erre !
Ridley Scott magyarázkodik.
"PG-13 lett az anyagi okok miatt...de azért kicsit durva lesz."
Félmeztelen tini-farkasgyerek és lisztes képû, csillogó vámpírsrác nem lesz benne véletlenül ?
Elmehetek így a picsába !
Klemice
pfff 😄😄😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

berczely
Klemice
linket tudsz adni?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Jrex
Az avp "bõvített" változatában az elején 1904-bõl is mutatnak 1 jelenetet,az aliennel...

berczely
Empire magazin szkennelt oldalak!

Ha valaki kihámoz belõlük valami érdekeset kérem ossza meg velünk! Köszönöm!
Az idõvonal:

i.e. 2896 - Elsõ találkozás alienekkel a piramisoknál amit a predátoroknak építettek az õsi civilizációk csatatérnek stb.
1997 - Los Angeles. A Predátorok ûrhajóján a falon alien koponya díszeleg.
2004 - Wayland Industries felfedezi az Antarktiszon a piramist a jég alatt alienek kikelnek... alien vs predator.
2004 - Alien vs Predator 2. Megint csata a 2 faj közt itt is megjelenik a Xenomorph.
2023 - Wayland Industries. Peter Wayland beszédet mond volt linkelve a videó ... " jobb világot építünk"
2085 - Prometheus útnak indul az ûr sötétjébe... huhhhúúúú
2122 - Alien: A nyolcadik utas a halál.
2179 - Alien: A bolygó neve halál.
2179 - Alien: A végsõ megoldás a halál
2381 - Alien: Feltámad a halál.

Kész.

Seth
Neked édes vagy savanyú?

PSN ID.: Beegabor