Prometheus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Rohadék ezek szerint, õ is az otthoni házimoziján nézi majd premier elõtt 😄
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Az Alien ellenben eredetileg csak egy horrorfilmnek készült, ahol a Sci-fi környezet csak "ráadás" volt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Én délelõtt megnéztem a magyar szinkronost. Semmi újdonság... ja de! magyarul beszélt 😄
Elég lesz már ebbõl a trailer özönbõl mert túl sokat fogunk tudni! Film kell és irány a M O Z I !
elég gagyi mit ne mondjak, a hangerõ, más zene, effektek, vágás ...jó igaz nem profi (:
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A vészjelzés idegen eredetû volt,és a Prométheusz utja elég ismert kellett legyen hogy Ripleyék is halljanak róla....ezt ugy lehetne kivédeni, ha tényleg két helyszin lenne. Õszintén szólva a sztori jobban izgat most, mint a látvány.
Remélem odaadják Fosternek a könyvváltozatot.
Az ûrruhákhoz, a feszes csak sima védõruha, ugyhogy attól még a Nostromo mélyûri ruhája, végül is massziv melós cuccnak kellett lennie, lehet nagyobb. Itt is mintha lenne a háttérben pár képen ilyesmi a Prometheuson.
Szinkron,...én maradtam volna a feliratnál.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Bár lehet nem így van,de nekem ez jött le.
Patkó alakú hajó összeütközik a Prométeusszal > legénység nem tud hazamenni vészjelzést küldenek > nem jön senki meghalnak vészjelzés megy > Nostromo veszi a jelet leszállnak stb.
Vagy itthon moziban nem az ment mint kint.
katt
Ezt a részt a könyvben olvastam elõször...az se nagyon tetszett egyébbként,
de a filmet (itt irta vki) tényleg nem sok választotta el a jótól.
Megint nyomják a szokásos unalomig ismert hülyeségeket: "nem prequel, de...", kicsit anekdotáznak Scott stílusteremtõ (Alien + Blade Runner) filmjeirõl, Scott megint elmondja, hogy az engineer-rõl (gy.k.: space jockey) senki nem kérdezõsködött a többi alien film során, Theron elejt egy "eléggé meztelen vagyok"-ot, valódi 3-d-ben forgatták a filmet, a forgatókönyvíró bevallja, hogy soha nem lehet olyan sztorit összehozni, ami 100%-ban kielégíti mindenki igényeit (no shit? 😊) stb-stb.
Ami értékelhetõ az az, hogy immár biztos, hogy Fassbender figurája lesz az android (és a szerep kedvéért a Blade Runner-bõl Rutger Hauer karakterét tanulmányozta).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak ugye ezzel meggyalázza a sci-fi horror mûfajt, no meg leveszít néhány fanatikus rajongót.
Egyébként pont az Alien vs. Predator 1 a bizonyíték arra, hogy lehet nézhetõ filmet csinálni PG-13 besorolással is (félreértés ne essék, kellene azért az a ketchup).
akármennyire is sajnálom az R-t, teljesen racionális döntés volt
+ Scott se egy Cameron, hogy hozzávághatnak bármennyi lóvét az arannyá válik, az öreg filmjei bármennyire is jók, nem muzsikálnak mostanában jól a pénztáraknál, sajnos biznicazbiznic
akinek ez nem teszik ott vannak a független filmek
És itt mst nem az ijesztgetõs hirtelen kiugrik a semmibõl nagy hangeffektel jelenetekre gondolok.
Az eredeti Alienek is nagy ritkán használták ezt a megoldást.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ettõl függetlenül persze tény, hogy jöhet a BR/DVD extended verzió.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Másfelõl még reménykedhetünk, hogy a BR/DVD verzióban lesz R-rated verzió.
Ez persze contraproduktív dolog: én is elgondolkozom rajta, hogy akkor most érdemes-e egyáltalán moziba elmennem érte, vagy türelmesen várjam meg a BR/DVD verziót...
Ridley szerint ez egy R film és nem csak a vér miatt, hanem mert olyan gondolatok és események vannak benne, amik alapjáraton nehezen emészthetõek az emberi elme számára (pl anno is az alien semmivel se volt véresebb, mint más horror, DE azért...valami rátapad egy ember arcára, majd valami más fura lény kibújik a hasfalából, szétrobbantva azt, 10x-re nõ és kicsinál mindenkit, és ez az egész egy groteszk, bordákkal, pinákkal teli hajóban kezdõdik ahol egy fura hulla van) és tudja Scott, hogy a pg 13-as a film akkor többen nézhetik meg, ergo nagyobb a bevétel, viszont ha hû marad az eredeti elképzeléséhez, akkor....DE érdemes-e ezt megkockáztatni, lesz-e akkora közönsége ha R-es...és ha R-es úgyis bejutnak a kis mocskok, ígyis úgyis, szóval gondolom inkább úgy voltak, hogy legálisan jussanak be és akkor sokan és sok pénzt keressenek belõle legalább.
Kérdés persze az, hogy ehhez mennyire kell megvágni a filmet...azért elmondhatjuk, hogy a Fûrész sorozatnak is volt nézettsége, pedig az tutkó R-es látatlanban is.
Konklúzió, ha a film hátrányára válik, akkor tényleg elmehetnek az anyjukba 😄

Magyarul : "blablablablablablablablabla....<#duma>#duma>
Katt erre !
Ridley Scott magyarázkodik.
"PG-13 lett az anyagi okok miatt...de azért kicsit durva lesz."
Félmeztelen tini-farkasgyerek és lisztes képû, csillogó vámpírsrác nem lesz benne véletlenül ?
Elmehetek így a picsába !
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha valaki kihámoz belõlük valami érdekeset kérem ossza meg velünk! Köszönöm!
Az idõvonal:
i.e. 2896 - Elsõ találkozás alienekkel a piramisoknál amit a predátoroknak építettek az õsi civilizációk csatatérnek stb.
1997 - Los Angeles. A Predátorok ûrhajóján a falon alien koponya díszeleg.
2004 - Wayland Industries felfedezi az Antarktiszon a piramist a jég alatt alienek kikelnek... alien vs predator.
2004 - Alien vs Predator 2. Megint csata a 2 faj közt itt is megjelenik a Xenomorph.
2023 - Wayland Industries. Peter Wayland beszédet mond volt linkelve a videó ... " jobb világot építünk"
2085 - Prometheus útnak indul az ûr sötétjébe... huhhhúúúú
2122 - Alien: A nyolcadik utas a halál.
2179 - Alien: A bolygó neve halál.
2179 - Alien: A végsõ megoldás a halál
2381 - Alien: Feltámad a halál.
Kész.