1347
-
#674 Nyolcadik utas a "Nézi a Halál" ;) -
#673 mert nálad is az alien = horror, azért, a 4 meg egy jurassic park féle, poénokkal tele rakott kalandfilm volt, egyáltalán nem akart horror lenni :( -
Watchmen #672 Ha már a 4. résznél jobb lesz akkor én már elégedetten fogok felállni a moziszékről. Félre értés ne essék nekem még spec a 4. rész is tetszett, de az elődjei mind jobbak lettek. -
#671 Siralmas az a plakát...
Látszik, hogy ilyen 21. századi giccses marketing az egész. Miért nem lehetett maradni a sejtelmes, ködös érzésnél? Tudom, mert meg kell fogni vele minél több embert és becsalni a moziba. Érzem, hogy ez a film nem fog felérni egyik Alien rész minőségéhez sem. Csak ne legyen igazam. -
#670 erről beszéltem
-
#669 soundtrack -
#668 Az egy jól összephotoshoppolt kép :D, szerintem emberek nélküli verzió az eredeti.
Amúgy...Az egész nyolcadik utas, bolygó neve stb alcímek nem csak itthon volt divat, hanem szinte egész Európában. -
Prof William #667 Ne becsüld alá fordítókat.
Martin Lawrence sem tudta többé egy filmjéről sem lemosni a "Gagyi" előtagot. -
#666 Ha volt már,akkor bocs!
-
#665 Az első megoldás azért halott, mert jó vagyok nyelvtanból de kurvára nem tudom minek mi a neve, csak érzem a dolgokat, a halál szó sosem szerepelt birtokosi pozícióban, másodsorban pedig azért mert a bolygót már ellőtték. -
#664 Teremtőd: A halál -
Prof William #663 Csak nehogy alcíme legyen...
Prometheus: A halál bolygója
Prometheus: Átölel a halál... -
#662 Mondtam a haveromnak h megmkéne nézni moziban, elkezdi "Nézi a halál." :D -
#661 Pont ugyanez jutott eszembe, meg szerencse, hogy azert egy-par szoba belehibazott, kulonben teljesen mas mondatok vannak az egeszben.
Pl Ha nem allitjuk meg oket,nem lesz hova hazamenni helyett, meg kell oket allitanunk es sorolhatnam. -
vg #660 Ezt az infót se tudtam. :( Tehát az lesz, hogy a űrhajó elindul a földre, ezért az egyik része a legénységnek úgy dönt, hogy Prometheus-t belevezetik és így visszazuhan? Jól ellövik az összes poént most is. -
#659 Kiherélném aki elkezdte ezt a nyolcadik utas fordítást...
Csoda hogy nem szerepel a magyar címben a halál szó -
#658 Új poszter:
A Prometheus legújabb, nemzetközi posztere eltér az eddig látottaktól és a lezuhanó USCSS Prometheus-láthatjuk rajta, valamint a legénység pár tagját, amint éppen az idegen bolygón menekülnek egy (kettő?) társuk elöl. Ha már lezuhanás, nézzétek meg az Intercom által feliratozott Leszállás című jelenetet, valamint a végső előzetest is, szintén felirattal (ne tévesszen meg senkit, hogy a videó nevében szinkronos van).
2012. június 7-én a nyolcadik utas újraéled…
Végleges előzetes:
Forrás:filmtrailer.hu
-
#657 -
vg #656 Fene, már meg se kell néznem a filmet. -
#655 ja ez nem az utóbbi trailerben volt, csak összeraktam azokból egy elméletet, amiket idáig láttam :)
de amit leszedtek, abbanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az az új, hogy látszik, ahogy a kígyószerű lény rácsavarodik Milburnre és lenyomul a torkán, valamint a Space Jockey rohangál a Prometheus folyosóin, valakit neki nyom a torkánál fogva a falnak(sztem Shaw az), meg a mutáns Fifieldet üldözik lángszóróval eddig még nem látott jelenetben és végül, ahogy dülled Shaw gyomra a műtét előtt az idegen miatt
nem is értem, hogy lehet ez tv spot premier előtt -
bcrics #654 Leírva jobban hangzik mintha a trailert néztem volna meg:D
Máskor is nyugodtan Összegezd a látottakat. -
#653 ja, látom, pont ebben a pillanatban, pedig 4 perce néztem meg újra... :/
amúgy egyre biztosabb vagyok a következő szösszenetben a trailerek alapján
- Holloway fertőződik meg először, tök rosszul lesz, el is rohannak vele a Prometheusra segíteni rajta
- jobban lesz, látszólag semmi nyoma fertőzésnek
- meg is ünneplik egy jó kis szexszel ezt Elizabethel
- Charlie felébred éjjel az ágyában, elsétál a fürdőbe, nem érzi jól magát, ekkor valami furcsát lát a szemében...de nem szól semminek
...megy tovább a sztori
- Charlie mutálódni kezd és aprítja a népet
- Elizabeth tök szarul érzi magát, mivel szex közben a már megfertőződött Charlie belenyomott valamit tudtán kívűl
- rohan is a műtőbe miss Shaw , mielőtt "megszületne" első közös gyermekük
erre mind, mind van utaló képkocka a trailerekben, persze lehet vad a fantáziám csak, de hm?
-
viizo #652 removed :/ -
#651 ÚJ TV SPOT
erősen spoileres, ami a lényeket illeti -
#650 új videó -
#649 Újabb viral cucc
klikk -
#648 Theron gyönyörű!
-
Béka Benő #647 A hozzászólásodnak nem volt értelme !
-
Béka Benő #646 Itt a többi :
-
#645 értelme nem sok van -
Béka Benő #644 Sok új kép :
-
#643 "...what i want to do is scary the sh*t out of you" :D
Hát remélem sikerülni fog. :) -
#642 most vettem észre, hogy a youtube-os egy kissé meg van vágva, ez a teljes
KLIKKKKKKKK -
hát ez megcsinálta a napom ^^
"ofcourse what i want to do is to scare the living shit out of you"
új tv spot
-
Nagydög #640 Csak akkor, ha a Zorro-t a Halalos fegyver elozmenyfilmjenek tekintjuk. -
Béka Benő #639 R korhatáros lett a Prometheus !
-
#638 sztem, hogy nem előzmény film, ezt úgy tagadják mókásan, hogy úgy értik, hogy nem közvetlenül kapcsolódik az alienhez -
#637 Elvileg az utolsó 7 perc az ami érdekes. Na de ne mondja senki hogy nem alien előzmény amikor korábban játszódik,ugyanaz az univerzum és van űrzsoké -
#636 Eddig lépten-nyomon azt hangoztatták a készítők, hogy nem az. Ám ekkor... -
Cef #635 Nem lehet tudni. Ridley Scott szerint nem az, de a trailerek alapján eléggé annak tűnik. Majd meglátjuk.