Prometheus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mascarun
Azaz!

berczely
Dávidot láttam az is elég karaj! 😊

gabe paul logan
Szerintem is ötletes, nézd meg a 362-ik hsz-em is, hátha azt a reklámanyagot még nem láttad!

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

berczely
Engem nagyon be tudnak rántani az ilyenekkel! Megadják a köretet a filmhez elég frankón!

gabe paul logan
Vickers csak egy droid...vagy ez spoiler? 😄

amúgy a ted talk elég normálisan le van fordítva

berczely
Charlize Theron-al mivan? Alig mutatják a trailerben! Valami kis mellékszereplõ lesz és ezt a Noomi-t teszik központba?

gabe paul logan
Az egész nõ fura, ha láttad a tetovált lányt....olyan...mint Helene Bonham Carter...néha lehánynád, de árad belõle valami szexuális feszültség

mascarun
Fura szeme van ennek a nõnek!

gabe paul logan
Borzasztóan félre van fordítva.

Rayden02
És még egy uccsó vidi mára!<#vigyor5>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Pár friss kép!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02

Rayden02
<#alien>

[NST]Cifu
Project Prometheus honlap

Tudja valaki a jelszót? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Jó lesz ez gyerekek, jó lesz ez... Ha esetleg mégsem, kövezzetek meg<#vigyor5>

Kockázat az egész élet!

Jrex
Ha azon a mutáns emberen kívül nem lesz benne más szörny,idegen akk én nem moziban nézem meg...Mert az elõzetesben mikor "mozog" az ûrutas,ott látszik h az vmi ûrruha és nem élõlény :S

Igaz. 😛 😄
Ú marha jó ez a trailer. Nem terveztem, hogy moziban nézzem meg a filmet, de ezzel engem megvettek 😊
Nyilván azért van a bannerban, nem? 😄

Hmm most nézem a csajnak jó segge van a banner képen 😛 😄
Nekem most az Átjáró könyvciklus ugrott be, ott a proto lények azért hoznak létre kismillió civilizációt a Galaxisban (vagy többen?), hogy a fõgenya ellenségét lelassítsa a terjedésben ... A vicc az, hogy az emberiséget pont nem õk alkották meg.

Atisz
Pamela 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

gabe paul logan
Szerintem egy laikus számára jobban átlátható ez alapján mirõl szól a film.

Különben is :

"Kill everything! Do you copy me?!"

Tehát több valami is lesz 😉
Amúgy David 8 a frászt hozza rám a képek alapján, nemtom ti hogy vagytok vele.

Klemice
A végén meg kiderül, hogy Bobby álmodta az egészet.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

shaddam
A tegnapi ûrzsokés móka után azt kell mondjam gagyi.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Bár a (most nem nézem meg az eredetit) a
"Figyelj, csak egyet mondj meg....hol vannak?" az klasszik

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

De...Vasquez szövegébõl nehéz lenne regényt irni😊

gabe paul logan

gabe paul logan
Ez nem Hudson szövege volt? 😄
...
"why dont you put her in charge?"

Mondjuk, vissza az elõzõhöz, nekem S. Weaver se olyan szimpa, a film mégis tetszett.
Nekem kedvenc karaktereim Drake és Vasquez voltak a 2 ben😊
"Hey, Vasquez have you ever been mistaken for a man?"

Az új elõzetesben valami megváltozott...
lehet, csak akkor nem egy szerencsés széria😊
Ahhoz képest hogy az univerzum urai csinálták, peregnek, peregnek😊

Ez a hajó lehet nem ua, hanem egy teljesen olyan csak máshol van. És ha megnézed azok a fém cuccok olyan mintha tojások lennének, és még mászik is benne valami. Lehet egy másid modell. 😄

Az mekkora csavar...😊
Csináljunk civilizáciokat, hogy utána elpusztithassuk õket,
nehogy õk pusztitsanak el minket.

A trailer elsõ képei szerintem a Földön játszódnak, valószinû az ember teremtése.
Nekem gyanus hogy a magas alien tényleg egy transzmutáció emberbõl.
A látványterv nekem bejön, de ez a Nyomi Rapac nem nagyon...
A hideg ráz a so wrongozásától, meg ahogy lóbálja a buksiját.

Nem tudom tetszik-e hogy a SJ nem egy mafla teremtmény, hanem a nagy Õ.
Valahogy az Alienbõl, az eredetibõl, nem ez jött le.
Most már kiváncsi vagyok arra, hogy egy hajó van-e és az ugyanaz mint az Alienben?
Van itt egy álló hajó, meg egy ami visszaesik, az büdös hogy egyben maradt volna.

A xeno nem tûnik fel, vagyis az a csápocska kicsit puha neki.
De azon gondolkodtam, hogy a mesterséges létrehozása végül is jó ötlet,
mert ha belegondolunk, minden ragadozó élõhelyhez kötött...tehát a cápa elég szarul mozog a szavannákon, az oroszlán se a tengerek királya😊
Viszont kedvenc alienünk mindenhol otthonos, légkörben, vizben, ûrben se döglik meg (a könyvek szerint legalábbis)..jó, a hajtómû közepén kicsit morcos, de ki nem?😊

Atisz
Üdvözlöm egyébként azokat, akik úgy gondolták, hogy ne legyen lehetséges a photobucket-rõl és a postimage-rõl való képbeszúrás <#wave>

Bercely kolléga által közzétett 3. képrõl lett volna szó.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz

Vagy elõvigyázatosságból. 😄

gabe paul logan
Féltékenységbõl? 😄

Egy lehetséges történet darabka:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyik youtube kommentben azt írta valaki, hogy ezek a "lények" (akiké a hajó) bolygókat telepítenek be különbözõ élõlényekkel, majd ha azok esetleg olyan szintre fejlõdnek hogy megtalálják õket akkor bevetik az alieneket mint a kiirtás elég hatásos fegyverét.

Atisz

gabe paul logan

gabe paul logan
lehet ott a raktér abban a hajóban, talán egy és ugyanaz az a hajó 😊

Atisz
Egyébként szerintem igaza lesz Fassbendernek és Scottnak is (magyarul alien film, csak köze nincs az alienhez).

Engem megint az elõzményfilmeknél (mert azért az lesz ez, akárhogy is nézzük, még ha alien nincs is benne) szokásos baki zavar: modernebb technológia féltüntetése, az eredeti, a sztori szerint kronológiailag késõbbi filmekben használtaknál. A repkedõ, barlangfelderítõ scanner, a smartphone-os képernyõkezelés, mind-mind olyan hülyeség, ami jól néz ki, csak az ésszerûségnek ad egy jókora sallert.

Az már biztos, hogy az új "szörny" ez a magas mutáns izé lesz (ugye több, mint valószínû, hogy az emberek válnak ilyenné, miután megfertõzõdtek), de mit keres itt a facehugger, ha a filmben nincs alien:

[NST]Cifu
kíváncsian várom, hogy a filmben milyen groteszk módon bánnak el az emberekkel

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Alienekkel? Ugyebár többször is felmerült, hogy az egész alien faj mintha biológiai fegyvernek lett volna kifejlesztve. Ráadásul mintha direkt az emberek (illetve hasonló méret melegvérû humanoidok) számára készültek volna.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

berczely
Szépen ki lehetne bontani a történetet! 😊

berczely

berczely

gabe paul logan
most én is ezt teszem 😄
és szinte biztos vagyok benne, hogy kb a film elsõ órájának elõzetesét nézzük folyton, ami ezt tartalmazza:

- felfedezés a földön
- ûrutazás
- idegen bolygón az idegen technológia vizsgálata
- fényderül arra, hogy az invitáció, nem is invitáció
- Prometheus bele ütközik az idegen hajóba, hogy az ne jusson el a Földre, elpusztítani azt
- ???
- ???
.stb

??? itt a kérdõjelek a film maradék 1-2 órájára utalnak, amibõl max egy lángszórócsatát és lövöldözést mutattak, itt lesz az , ahol elszabadul a pokol és mindenki szürnyû kínok között fog meghalni, kb durvábban, mint prométeusz, akinek kiették a máját 😄 a TED viral marketinges videóban utal is rá Weyland, hogy az istenek egy cseppet túlreagálták a dolgok...na 😛 kíváncsian várom, hogy a filmben milyen groteszk módon bánnak el az emberekkel

Atisz
Na bumm, akkor még több érv 😊
Imádom, amikor egyesek 1-2 perces teaserek és trailerek alapján "fejtenek meg" egész filmeket (ami persze nem gátolja meg õket abban, hogy legközelebb ne tegyék ugyanezt egy másik film kapcsán).

Atisz
Így van, sajnos Ridley Scott nem az a megszállott rendezõ, aki ragaszkodna holmi botor elvekhez, ha a másik oldalon anyagi megfontolások állnak.
Az egyik interjúban elmondta, hogy az alienbõl (mármint magából a szörnybõl) már kiaknáztak mindent, amit ki lehetett hozni (szerintem hülyeség, mert az AVP világ sokkal komplexebb és az egyetlen igazán akciódús rész, a James Cameron által rendezett Aliens nyomdokain továbbra is lehetne mai szemmel is látványos mozit csinálni).