1347

• cylonflatus
    Mivel Shaw lesz a mumus...
  • vg
    Szerintem mivel a film erősen vallási dolgokat fog feszegetni, talán nem véletlen a David név.
  • gabe paul logan
    olyasmit is megtesz, amit az emberek nem tartanak etikusnak...öhmmm, meg a végén az a hangsúlyozott emotional.....hát inkább David a főszereplő sztem ebben a filmben, mint Shaw
  • viizo
    ha a következő Edward lesz, akkor lehet benne valami :D
  • [NST]Cifu
    Tényleg, arról van valami sejtés, hogy miért David lett David? O.o

Olyasmit olvastam, hogy követi az Alien franchise ABC-jét a Prometheus, de csaknem emiatt lett David...

Alien -> Ash
    Alien 2 és 3 -> Bishop
    Alien 4 -> Call
    Prometheus -> David
  • gabe paul logan

• Atisz #588
    Pont ez a lényege a vírusmarketingnek: hogy osztja a sok hülye :D (bocs)
  • [NST]Cifu
    Meg kell hagyni, hogy ezek a viral videók és háttéroldalak nagyon eltaláltak...
  • shaddam
  • birdo #585
    A zenéje teljesen bejön ))
  • shaddam
    Csak a 4 eredeti élijen +2 bónuszlemez. AVP kevert-kivert kombókat hanyagolom
  • Wampa
    Ahoj

Ha a 6 ban benne van az AvP Requiem, akkor odateheted már a trailerjét is:P
  • Karez
    Gondoltam a film várakozást enyhítem egy érdekes felfedezésemmel.
    Az eredeti Dan O'Bannon által írt ALIEN film forgatókönyve, még az átalakítások előtt. Rengeteg olyan momentum van benne, amit már a Prometheus előzetesben is láthatunk, és gyaníthatóan lesznek visszatérő elemek is:
    http://database.aliensonline.hu/mellek/02_1.html

Vélemények, teóriák jöhetnek. ;)
  • Klemice
    Nálam biztos kiérdemli majd az mkv-k mellett a helyet a vinyón.
  • shaddam
    Meglátjuk méltó lesz-e arra hogy a 6 lemezes BD alien pakkom mellett trónoljon.
  • [NST]Cifu
    Olyanról már hallottam, hogy pár plusz IMAX 3D jelenet miatt hosszabb volt az IMAX verzió, de hogy a véressége miatt hosszabb (és ezáltal R besorolású) verziót vetítenének, még nem.
  • Inquisitor
    Esetleg IMAX verzióba sem, hogy annak nyilván drágább belépőjét vonzóbbá tegyék?
  • [NST]Cifu
    Valószínűtlennek tartom... Ez a döntés a korhatárral a forgalmazó döntése. Aligha lesz olyan forgalmazó, aki magasabb korhatárt lőne be csak emiatt. Külön kérdéses, hogy a producerek bevállalják a kettős megoldást. A Blu-Ray kiadásnak ad egy extra vonzerőt, ez is ez ellen szól.

Ma már más idők vannak, mint a Blade Runner idejében...
  • Béka Benő
    Ettől függetlenül még jöhet egy hosszabb verzió az európai mozikba !
  • Inquisitor
    Mi van a pletykával, hogy Európában a moziban a hosszabb verzió jön eleve? Az csak egy vágyálom volt?
    Én azért megnézem az IMAX-ban.
  • Atisz #574
    Akkor kár is megnézni moziban. 17 perc azért elég sok (jó nem annyira mint a Gyűrűk Ura 30-40 perce részenként, de akkor is).
  • cylonflatus
    Gyanítom azokat a jeleneteket kapjuk majd meg, amik áldozatul estek a korhatár bizottságnak.
  • Béka Benő
    17 perccel hosszabb lesz a Prometheus Blu-ray változata !

• [NST]Cifu
    Csak akarnod kell. Nagyon :)
  • birdo #570
    Áruld el Cifu, hogy mim nincs a böngészőmben...mert szeretném ha lenne... Lehet ?
  • [NST]Cifu
    Mindjárt más! :)
  • berczely

• gabe paul logan

• gabe paul logan
  • [NST]Cifu
    A filmtrailer-es képek közvetlen linkelése kissé felesleges, mert mi (akiknek nincs benne a böngésző cache-ében) nem látják...
  • Willenbrock
    Trailer alapján egy igazi igényes sci-fi remekmű lesz.Már alig várom!
  • Rayden02

Am,pár kép:

• birdo #562
    nekem már mind1, hogy elő...vagy utofilm..már játszhatnák végre..
    még 54.nap....
  • Béka Benő
    Prometheus főbb szereplői:

• Béka Benő
    Prometheus kívűl-belül :

• Cef
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Anno a filmet úgy jelentették be, hogy nem előzményfilm, csak az Alien univerzumában játszódik és a space jockey fajról fog szólni. Scott is azt nyilatkozta, hogy nem előzményfilm lesz, és ha jól tudom még mindig ezen az állásponton van.
  • Jrex
    Köszi.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De ha alienek nem lesznek benne, és még nem is azt mutatja be,h hogyan került az Lv-426-ra az idegen hajó, sőt tök más szereplők vannak benne,és még a cég sem egyesült,akkor kb annyira lesz előzményfilm,mint vmelyik AvP film...
  • vg
    Azok nem "kamujelenetek". Mivel az előzeteseket egy külsős cég készíti, sokszor előfordul, hogy eleve nem végső/másik/újraforgatott jeleneteket kapják meg. Esetleg az elkészülte után dönt a rendező, hogy nem akarja a filmben azt a jelenetet, de előzetesben mégis szerepel. Wiki-n olvastam erről pár éve. Legutóbb a MIB3 előzetesében volt egy tartály, ami "zöld" volt... (nem volt kész a jelenet, benne az ufó-val).
  • gabe paul logan
  • Cef
    Ezt nem tartom valószínűnek, főleg nem, hogy ennyi legyen benne (felemelkedik a szék, benne egy szétnyitott space-jockey szkafanderszerűség az óriás-mutánsember meg nézi, space-jokey a székben, az idegen hajó lezuhan megsérülve az oldalán). Plusz ott van az #543-mas és az #544-es hozzászólás. Meg elég sokba lett volna megcsinálni még egy pár másodperces CGI-t is egy kamutrailerért.