Prometheus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
amúgy a ted talk elég normálisan le van fordítva
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Prometheus (trailer G)
03/20/2012 2:25 20th Century FoxAMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kockázat az egész élet!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Különben is :
"Kill everything! Do you copy me?!"
Tehát több valami is lesz 😉
Amúgy David 8 a frászt hozza rám a képek alapján, nemtom ti hogy vagytok vele.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"Figyelj, csak egyet mondj meg....hol vannak?" az klasszik
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
...
"why dont you put her in charge?"
Nekem kedvenc karaktereim Drake és Vasquez voltak a 2 ben😊
"Hey, Vasquez have you ever been mistaken for a man?"

Ahhoz képest hogy az univerzum urai csinálták, peregnek, peregnek😊
Csináljunk civilizáciokat, hogy utána elpusztithassuk õket,
nehogy õk pusztitsanak el minket.
A trailer elsõ képei szerintem a Földön játszódnak, valószinû az ember teremtése.
Nekem gyanus hogy a magas alien tényleg egy transzmutáció emberbõl.
A látványterv nekem bejön, de ez a Nyomi Rapac nem nagyon...
A hideg ráz a so wrongozásától, meg ahogy lóbálja a buksiját.
Nem tudom tetszik-e hogy a SJ nem egy mafla teremtmény, hanem a nagy Õ.
Valahogy az Alienbõl, az eredetibõl, nem ez jött le.
Most már kiváncsi vagyok arra, hogy egy hajó van-e és az ugyanaz mint az Alienben?
Van itt egy álló hajó, meg egy ami visszaesik, az büdös hogy egyben maradt volna.
A xeno nem tûnik fel, vagyis az a csápocska kicsit puha neki.
De azon gondolkodtam, hogy a mesterséges létrehozása végül is jó ötlet,
mert ha belegondolunk, minden ragadozó élõhelyhez kötött...tehát a cápa elég szarul mozog a szavannákon, az oroszlán se a tengerek királya😊
Viszont kedvenc alienünk mindenhol otthonos, légkörben, vizben, ûrben se döglik meg (a könyvek szerint legalábbis)..jó, a hajtómû közepén kicsit morcos, de ki nem?😊
Bercely kolléga által közzétett 3. képrõl lett volna szó.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egy lehetséges történet darabka:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Engem megint az elõzményfilmeknél (mert azért az lesz ez, akárhogy is nézzük, még ha alien nincs is benne) szokásos baki zavar: modernebb technológia féltüntetése, az eredeti, a sztori szerint kronológiailag késõbbi filmekben használtaknál. A repkedõ, barlangfelderítõ scanner, a smartphone-os képernyõkezelés, mind-mind olyan hülyeség, ami jól néz ki, csak az ésszerûségnek ad egy jókora sallert.
Az már biztos, hogy az új "szörny" ez a magas mutáns izé lesz (ugye több, mint valószínû, hogy az emberek válnak ilyenné, miután megfertõzõdtek), de mit keres itt a facehugger, ha a filmben nincs alien:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
és szinte biztos vagyok benne, hogy kb a film elsõ órájának elõzetesét nézzük folyton, ami ezt tartalmazza:
- felfedezés a földön
- ûrutazás
- idegen bolygón az idegen technológia vizsgálata
- fényderül arra, hogy az invitáció, nem is invitáció
- Prometheus bele ütközik az idegen hajóba, hogy az ne jusson el a Földre, elpusztítani azt
- ???
- ???
.stb
??? itt a kérdõjelek a film maradék 1-2 órájára utalnak, amibõl max egy lángszórócsatát és lövöldözést mutattak, itt lesz az , ahol elszabadul a pokol és mindenki szürnyû kínok között fog meghalni, kb durvábban, mint prométeusz, akinek kiették a máját 😄 a TED viral marketinges videóban utal is rá Weyland, hogy az istenek egy cseppet túlreagálták a dolgok...na 😛 kíváncsian várom, hogy a filmben milyen groteszk módon bánnak el az emberekkel
Imádom, amikor egyesek 1-2 perces teaserek és trailerek alapján "fejtenek meg" egész filmeket (ami persze nem gátolja meg õket abban, hogy legközelebb ne tegyék ugyanezt egy másik film kapcsán).
Az egyik interjúban elmondta, hogy az alienbõl (mármint magából a szörnybõl) már kiaknáztak mindent, amit ki lehetett hozni (szerintem hülyeség, mert az AVP világ sokkal komplexebb és az egyetlen igazán akciódús rész, a James Cameron által rendezett Aliens nyomdokain továbbra is lehetne mai szemmel is látványos mozit csinálni).