Prometheus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabe paul logan
kikerült egy audio fájl, ahol van egy rövidke hanganyag a filmbõl, néhol fordítva lejátszva...eléggé event horizon-os, DE valaki visszafordította a megfordított szövegeket, íme a teljes, normális angol hanganyag...asszem ahhoz a részhez kapcsolódik, ahol Millburn és Fifield megtalálja a kígyószerû lényt, eléggé spoileres!!!

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
pg-13, de semmi nem lesz kivágva 😉

gabe paul logan
érdekes, bár keszekusza, ott tört meg az egész végleg, ahol felhozták a bugyuta alien 4 referenciát

A trailerek alapján kb. odáig igaz a cselekmény, hogy a Prometheus elindul 😊 A többi mese habbal. Ha jól emlékszem már az elsõ trailer óta kering ez a fanfiction a neten, nem tudom, hogy kerülhetett be a wikibe, azt hittem az ilyeneket szûrni szokták.

Egyébként ütõs lett az új trailer, idáig ez jött be a legjobban.
berczely
Na csak lesz benne Xeno <#vigyor2>

shaddam
Hát köhömm keringenek a neten hasonló cselekmények.Majd elválik

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

cylonflatus
Prometheus története, a film cselekménye.
SPOILER!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

gabe paul logan
már a trailerben egy-két felzaklató képsor...a megolvadt arc (és az a halálhörgés mellé...) és az a valami, ami az egyik ember szájából tör elõ, azt már el se tudom képzelni, hogy Holloway hogy nézhet ki, amikor Vickers nem enged fel senkit a hajóra a lángszóróval...sõt, hogy mi van Shaw hasában

várom már nagyon!
shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam

azért el ne kopjon az a szerszám a sok használatól. 😉

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

shaddam
Eddig is fap fap fap volt.Ezután még inkább fappolok 😄

cylonflatus
Bárcsak nekem parancsolna 😊

gabe paul logan
nem hiszem, hogy ilyen hülye lenne Ridley 😄

Van még :
Nektek loptam :
Vickers lesz a mumus !
Õ a cég embere !
Tuti, hogy titokban csak az õ parancsait figyeli David.
Persze azért David a legénység többi tagjának is besegít, de majd Charlize Theron benyögi neki a 66-os parancsot. <#hehe>
cylonflatus
Mivel Shaw lesz a mumus...

Szerintem mivel a film erõsen vallási dolgokat fog feszegetni, talán nem véletlen a David név.
gabe paul logan
olyasmit is megtesz, amit az emberek nem tartanak etikusnak...öhmmm, meg a végén az a hangsúlyozott emotional.....hát inkább David a fõszereplõ sztem ebben a filmben, mint Shaw

ha a következõ Edward lesz, akkor lehet benne valami 😄
[NST]Cifu
Tényleg, arról van valami sejtés, hogy miért David lett David? O.o

Olyasmit olvastam, hogy követi az Alien franchise ABC-jét a Prometheus, de csaknem emiatt lett David...

Alien -> Ash
Alien 2 és 3 -> Bishop
Alien 4 -> Call
Prometheus -> David

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

gabe paul logan

Atisz
Pont ez a lényege a vírusmarketingnek: hogy osztja a sok hülye 😄 (bocs)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

[NST]Cifu
Meg kell hagyni, hogy ezek a viral videók és háttéroldalak nagyon eltaláltak...

shaddam

birdo
A zenéje teljesen bejön ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

shaddam
Csak a 4 eredeti élijen +2 bónuszlemez. AVP kevert-kivert kombókat hanyagolom

Ahoj

Ha a 6 ban benne van az AvP Requiem, akkor odateheted már a trailerjét is😛

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Karez
Gondoltam a film várakozást enyhítem egy érdekes felfedezésemmel.
Az eredeti Dan O'Bannon által írt ALIEN film forgatókönyve, még az átalakítások elõtt. Rengeteg olyan momentum van benne, amit már a Prometheus elõzetesben is láthatunk, és gyaníthatóan lesznek visszatérõ elemek is:
http://database.aliensonline.hu/mellek/02_1.html

Vélemények, teóriák jöhetnek. 😉

Klemice
Nálam biztos kiérdemli majd az mkv-k mellett a helyet a vinyón.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

shaddam
Meglátjuk méltó lesz-e arra hogy a 6 lemezes BD alien pakkom mellett trónoljon.

[NST]Cifu
Olyanról már hallottam, hogy pár plusz IMAX 3D jelenet miatt hosszabb volt az IMAX verzió, de hogy a véressége miatt hosszabb (és ezáltal R besorolású) verziót vetítenének, még nem.

Esetleg IMAX verzióba sem, hogy annak nyilván drágább belépõjét vonzóbbá tegyék?

[NST]Cifu
Valószínûtlennek tartom... Ez a döntés a korhatárral a forgalmazó döntése. Aligha lesz olyan forgalmazó, aki magasabb korhatárt lõne be csak emiatt. Külön kérdéses, hogy a producerek bevállalják a kettõs megoldást. A Blu-Ray kiadásnak ad egy extra vonzerõt, ez is ez ellen szól.

Ma már más idõk vannak, mint a Blade Runner idejében...

Ettõl függetlenül még jöhet egy hosszabb verzió az európai mozikba !
Mi van a pletykával, hogy Európában a moziban a hosszabb verzió jön eleve? Az csak egy vágyálom volt?
Én azért megnézem az IMAX-ban.

Atisz
Akkor kár is megnézni moziban. 17 perc azért elég sok (jó nem annyira mint a Gyûrûk Ura 30-40 perce részenként, de akkor is).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

cylonflatus
Gyanítom azokat a jeleneteket kapjuk majd meg, amik áldozatul estek a korhatár bizottságnak.

[NST]Cifu
Csak akarnod kell. Nagyon 😊

birdo
Áruld el Cifu, hogy mim nincs a böngészõmben...mert szeretném ha lenne... Lehet ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

[NST]Cifu
Mindjárt más! 😊 <#eljen>

berczely
<#eljen>

gabe paul logan

gabe paul logan

[NST]Cifu
A filmtrailer-es képek közvetlen linkelése kissé felesleges, mert mi (akiknek nincs benne a böngészõ cache-ében) nem látják...