1347

• Wampa
    Ez akkora ötlet...könyvet kellene irni belőle:P
  • Caliph
    simán beleférne egy második rész,sőt azt se bánnám ha az eddigiek folytatása lenne...ötlet van dögivel,pl kiderülhetne hogy az alienek olyanok mint a hangyák nem tűri meg 2 királynő (és a dolgozók) egymást,ebbe bele kell helyezni pár tengerészgyalogost és kész is van egy akciódús film :D
  • gabe paul logan
    "“Az első sorban leszek Ridley új filmjén” - felelte."

Rohadék ezek szerint, ő is az otthoni házimoziján nézi majd premier előtt :D
  • [NST]Cifu
    A Star Wars-nál eleve így volt kitalálva a történet (ep. IV-el "nyitott" a sorozat).

Az Alien ellenben eredetileg csak egy horrorfilmnek készült, ahol a Sci-fi környezet csak "ráadás" volt.
  • berczely
    Megint az lesz mint a Star Wars részeknél, hogy utólag csinálják meg az elejét.
  • Rayden02
    James Cameron rendezi a Prometheus 2-őt?
  • gabe paul logan
    http://ridleygrams.tumblr.com/post/20125891851/torchlightroast-i-was-bored-and-noticed-this
  • berczely
    Nekem is egyből feltűnt, hogy maszek. :D
    Én délelőtt megnéztem a magyar szinkronost. Semmi újdonság... ja de! magyarul beszélt :D

Elég lesz már ebből a trailer özönből mert túl sokat fogunk tudni! Film kell és irány a M O Z I !
  • gabe paul logan
    ez nem valami fan trailer? roland studio???

elég gagyi mit ne mondjak, a hangerő, más zene, effektek, vágás ...jó igaz nem profi (:
  • shaddam
    Nézzétek míg le nem szedik
  • Inquisitor
    Feladtam a lejátszást. Random megáll magától a Play gombra meg elölről kezdi. A videót hiába tölti le előre, precachel mint állat.
  • Inquisitor
    Ezért kell magyar videomegosztó? Indavideo is szar, de ez a Videa.hu ... nem is HD 5 percenként jön le 5-6 másodperc, aztán 10 perc pihi 20 megás netten? A linken lévő oldalon meg sohanapján kezdi el. A YouTube-nál meg mérhetetlen idióták dolgozhatnak a HIVATALOS magyar előzetest leszedik pont a stúdió kérésére, és ez nem az első, nem is a második eset.
  • Wampa
    Most figyeltem, mintha egy jelenetben eldőlne az álló hajó...a Foster könyvben mikor Kane mászik le kötélen, van egy párbeszéd, holy a lyuk fala megváltozott és már a hajó szintje alatt jár, több mint gyanus mostanra, hogy uaz a hajó.

A vészjelzés idegen eredetű volt,és a Prométheusz utja elég ismert kellett legyen hogy Ripleyék is halljanak róla....ezt ugy lehetne kivédeni, ha tényleg két helyszin lenne. Őszintén szólva a sztori jobban izgat most, mint a látvány.
    Remélem odaadják Fosternek a könyvváltozatot.

Az űrruhákhoz, a feszes csak sima védőruha, ugyhogy attól még a Nostromo mélyűri ruhája, végül is massziv melós cuccnak kellett lennie, lehet nagyobb. Itt is mintha lenne a háttérben pár képen ilyesmi a Prometheuson.

Szinkron,...én maradtam volna a feliratnál.
  • Rayden02
    Nem játssza le?
    Akkor itt van ez az oldal:LINK
  • shaddam
    Ezért kell magyar youtube...Barmok
  • Rayden02
  • berczely
    Én ahogy láttam a bemutatóban összeütközik a 2 hajó.
  • Jrex
    Én az előzetesből úgy vettem ki,h a hajót ott találják a bolygón,vmi gebaszt csinálnak,a hajó elindul a föld felé h elpusztítsa az emberiséget,ezért lelövik v vmit csinálnak amiért lezuhan,és utánna arról a hajóról küldenek vmi jelzést.
    Bár lehet nem így van,de nekem ez jött le.
  • berczely
    Na én most megvilágosultam kicsit :D (lehet hogy már erre más rég rájött sőt írta is)
    Patkó alakú hajó összeütközik a Prométeusszal > legénység nem tud hazamenni vészjelzést küldenek > nem jön senki meghalnak vészjelzés megy > Nostromo veszi a jelet leszállnak stb.
  • berczely
    Műholddal kezdődik ahogy felfedezik az ismeretlen hőjelet az Antarktisz jege alatt. Aztán a csaj mássza a jégfalat stb.
  • Jrex
    Mikor moziban néztem határozottan nem ezzel kezdődött,és a mozis változat is meg volt valahol,abban sem volt benne,csak az eredeti dvd-men...
  • Wampa
    Úgy értem, szerintem sem volt benne a mozifilmben.
  • Wampa
    Üdv...szerintem sem.
    Vagy itthon moziban nem az ment mint kint.
    katt

Ezt a részt a könyvben olvastam először...az se nagyon tetszett egyébbként,
    de a filmet (itt irta vki) tényleg nem sok választotta el a jótól.
  • berczely
    Kösz!
    "eléggé meztelen vagyok" na erre várok
  • Atisz #490
    Kösz a cikkért (akkor mégiscsak megjelent - csak a címlapon lévő májusi dátumozást nem értem O_o), bár sok új info nincs benne.

Megint nyomják a szokásos unalomig ismert hülyeségeket: "nem prequel, de...", kicsit anekdotáznak Scott stílusteremtő (Alien + Blade Runner) filmjeiről, Scott megint elmondja, hogy az engineer-ről (gy.k.: space jockey) senki nem kérdezősködött a többi alien film során, Theron elejt egy "eléggé meztelen vagyok"-ot, valódi 3-d-ben forgatták a filmet, a forgatókönyvíró bevallja, hogy soha nem lehet olyan sztorit összehozni, ami 100%-ban kielégíti mindenki igényeit (no shit? :)) stb-stb.

Ami értékelhető az az, hogy immár biztos, hogy Fassbender figurája lesz az android (és a szerep kedvéért a Blade Runner-ből Rutger Hauer karakterét tanulmányozta).
  • Atisz #489
    Az USA-ban nagyon komolyan veszik az ilyesmit ("úgyis bejutnak a kis mocskok"), tehát ez valós probléma.
  • Atisz #488
    Ugyan, van ő akkora név, hogy feltételeket szabjon - ha akar. Annyiról szól az egész, hogy ő is szereti a pénzt és célszerű nem kizárni a mozikból a 13-17-es korosztályt, akik egyébként baromira fogékonyak a moziba járásra és még nem annyira fertőződtek meg a letöltögetési lázzal.

Csak ugye ezzel meggyalázza a sci-fi horror műfajt, no meg leveszít néhány fanatikus rajongót.
    Egyébként pont az Alien vs. Predator 1 a bizonyíték arra, hogy lehet nézhető filmet csinálni PG-13 besorolással is (félreértés ne essék, kellene azért az a ketchup).
  • Atisz #487
    Ez nem bővített, sem pedig törölt jelenet: így kezdődik a film basszus :)
  • Wampa
    Lol...valamelyik nap azt, hogy "Frances go down the aisle" ugy ferditettem (ez komoly) hogy a franciák lementek a fokhagymaföldre:)
  • [NST]Cifu
    Ebben sem nagyon hiszek. Elég régóta volt téma, hogy Scott lesz a rendező, és hogy a stúdió akarta, mert az AvP-kkel ill. az Alien 4-el eléggé lezüllőt a francise.
  • gabe paul logan
    Gondolom a forgalmazó határozott így, más választása nagyon nem volt, különben mással rendeztették volna meg.
  • sandor8206
    én azért teljesen megértem a stúdiót, végül is ők raktak bele 150 misit+marketinget, így is necces lesz, sztem már akkor összerakják a két kezüket ha 0 lesz a film
    akármennyire is sajnálom az R-t, teljesen racionális döntés volt
    + Scott se egy Cameron, hogy hozzávághatnak bármennyi lóvét az arannyá válik, az öreg filmjei bármennyire is jók, nem muzsikálnak mostanában jól a pénztáraknál, sajnos biznicazbiznic
    akinek ez nem teszik ott vannak a független filmek
  • Caliph
    nem csak arról van szó milyen színű a vér, előfordulhat hogy sok jelenetet nem úgy forgatnak/kivágnak a besorolás miatt. a sötét félelmetes részeket szépen kivilágítják,nem lesz olyan nyomasztó,félelmetes.
    És itt mst nem az ijesztgetős hirtelen kiugrik a semmiből nagy hangeffektel jelenetekre gondolok.
    Az eredeti Alienek is nagy ritkán használták ezt a megoldást.
  • [NST]Cifu
    Azért itt nem arról van szó, hogy nincs ott vérfolt, hanem konkrétan vörös helyett kék vér (?) látható egy adott jelenetben.

Ettől függetlenül persze tény, hogy jöhet a BR/DVD extended verzió.
  • vg
    Miért kellene lemondani? Otthon meg tudod majd nézni állat HD felbontásban, ráadásul biztos lesz valami extended verzió, hogy meg is vásárold. Amúgy pedig annyira nem zavaró, hogy nincs ott egy-két vérfolt. Legalábbis nekem semmit nem veszít a film érdekességéből, úgysincs alig van sci-fi mozifilm. Sajnos.
  • TreDoR
    Hát, akkor ez tényleg olyan jó lesz, mint az AvP, a storyt is szétspoilerezték...
  • [NST]Cifu
    Kétlem, hogy Ridley Scott döntött úgy, hogy márpedig akkor ő PG-13-asra vágja/montirozza a filmet.

Másfelől még reménykedhetünk, hogy a BR/DVD verzióban lesz R-rated verzió.

Ez persze contraproduktív dolog: én is elgondolkozom rajta, hogy akkor most érdemes-e egyáltalán moziba elmennem érte, vagy türelmesen várjam meg a BR/DVD verziót...
  • Caliph
    hát a félelmetes/beszaratós élményért néztem vna moziban,nem csak a látvány miatt...így kérdésessé vált hogy ott nézem.
  • gabe paul logan
    Aki olvasta az Empire-t az értheti, miért vaciláltak, hogy mi legyen.
    Ridley szerint ez egy R film és nem csak a vér miatt, hanem mert olyan gondolatok és események vannak benne, amik alapjáraton nehezen emészthetőek az emberi elme számára (pl anno is az alien semmivel se volt véresebb, mint más horror, DE azért...valami rátapad egy ember arcára, majd valami más fura lény kibújik a hasfalából, szétrobbantva azt, 10x-re nő és kicsinál mindenkit, és ez az egész egy groteszk, bordákkal, pinákkal teli hajóban kezdődik ahol egy fura hulla van) és tudja Scott, hogy a pg 13-as a film akkor többen nézhetik meg, ergo nagyobb a bevétel, viszont ha hű marad az eredeti elképzeléséhez, akkor....DE érdemes-e ezt megkockáztatni, lesz-e akkora közönsége ha R-es...és ha R-es úgyis bejutnak a kis mocskok, ígyis úgyis, szóval gondolom inkább úgy voltak, hogy legálisan jussanak be és akkor sokan és sok pénzt keressenek belőle legalább.

Kérdés persze az, hogy ehhez mennyire kell megvágni a filmet...azért elmondhatjuk, hogy a Fűrész sorozatnak is volt nézettsége, pedig az tutkó R-es látatlanban is.
    Konklúzió, ha a film hátrányára válik, akkor tényleg elmehetnek az anyjukba :D
  • mascarun
    Kicsit azért elhamarkodott lenne azt mondani hogy "kész"!
    Remélem még nem! :)