1347
-
#714 Valaki trollkodott a bemutatón -
-
#712 cx -
#711 engem nem nyűgöz le annyira a 3d
-
vg #710 Kibírható a szinkron a 3D miatt, úgyis otthon a bővített HD verzió lesz az igazi. -
#709 amúgy én is cinemacityben v palaceban nézem, ha tesónm fizeti, de 3d-ben nem akarom, a valszeg fos szinkron miatt :/ -
#708 "Új" poszter :D
Én szombat, ájmax -
#707 Corvin, csütörtök/péntek
amúgy eléggé megoszlanak a vélemények a filmmmel kapcsolatban, ugyanis angliában és franciaországban is volt már zártajtós vetítés tegnap és ma -
#706 No ki melyik nap megy moziba? -
#705 Új csöpögtetni való az addiktológiai osztályra:
-
#704 szerintetek *****bis 6-ról 7-re virradóan a 00:01-es vetítésre jegyet venni...EGYEDÜL? :D
amúgy
http://www.dailymotion.com/video/xr1a32_www-avpgalaxy-net_shortfilms?start=1
amúgy
- What do you wanna achive by coming here?
- To meet our makers, to get answers. Why they even made us in the first place..." -
#703 én már meg sem nézem ezeket..majd élesben. -
#702 Megint kaptunk jópár új snittet... -
#701 -
#700 ööö -
#699 Pez -
#698 Prometheus a párizsi metróban.
-
#697 Ő Charles Bishop Weyland, gondolom valamelyik felmenője... -
#696 Mármint melyik Weyland? Peter Weyland nem szerepelt az AvP-ben. -
#695 igazad van, valamelyik nyilatkozatban olvastam is, hogy semmisnek tekintik az avp szériát -
Prof William #694 Mr. Weyland?
Még ha igaz is a spolier, az is nehezen megvalósítható, mert őt nem egy kósza Predi csontozta ki az AVP 1-ben?
Bár gondolom a készítők mindent megtettetek hogy ne kanonizálják azt a filmnek nevezett foshalmot.
-
Cef #693 "Weyland miért van a stáblistán, mikor már elvileg 90-100 éves a sztori szerint"
Erről olvastam valahol (ne kérdezd, hogy hol, mert fogalmam sincs)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Weyland a Prometheus indulása előtt rögzített videóüzeneten keresztül szól a legénységhez, ha jól emlékszem már a halálos ágyán volt mikor az üzenetét felvették. -
#692 Nincs megfelelési kényszerem de ezért nem olyan nehéz válaszokat kitalálni ezekre a kérdésekre:
- amiért az alienek: a szaporodásért
- talán azok a kis izék, amik egyes szereplők szemében láthatóak
- ha valaki cameo-szerepben tűnik fel, vagy csak egy korábbi filmrészletből kivágva, akkor is szerepel a stáblistán
- szerintem nem, de ilyen misztikus utalás lehet, mint pl. az Aliens vs. Predatorban az azték-predator kapcsolat
- na mit? ;)
Ezért mondtam, hogy szomorú lennék ha rajongók által kiagyalt info morzsákból állna a sztori. Ameddig ilyen kérdések felmerülnek (és miért ne, hiszen trailerekből és infokból nem lehet összerakni egy filmet), addig érdemes lesz megnézni.
Aki meg összerakja, majd azért nézi meg, hogy meggyőződhessen hány%-ban volt igaza :) -
-
#690 Én is erre gondoltam, akkor jöttem rá mennyire tévedek, amikor az avpgalaxyn valaki nyitott egy topikot, hogy mindenki írja le, hogy az eddigi infók alapján hogyan képzeli el a film történetét és rájöttem, hogy hiába tudok olyan spoilereket, hogy milyen és hány lény lesz benne, kik halnak meg, kik változnak át....igazából fogalmam sincs az egészről.
pl
- miért akarnak minket kinyírni?
- mi van a hajón, amitől elpusztulhat a Föld? (tojások? possible alien connection?)
- Weyland miért van a stáblistán, mikor már elvileg 90-100 éves a sztori szerint
- tényleg a SJ teremtettek minket?
- vajon mit jelenthet az utolsó soundtrack címe a sorban: Birth?
amúgy nap spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egyik engineer a 3 közül, az elején feláldozza magát, hogy életre keljen minden a piramisban....de hogy mé? és hogy ezzel rosszat akar-e? és hogy a másik 2 mit fog parádézni a filmben?? -
#689 Ezért nem nézem meg az ilyeneket, csak az 1. és a nemzetközi előzetest,meg a 2 viral videót néztem meg,a többit nem... -
#688 Ez a viral marketing lényege.
Egyébként (remélem nem, de) nagyon úgy tűnik, hogy úgy fogunk járni, mint megannyi filmnél korábban: az összes jó/látványos/vicces részt ellövik a bemutatóban.
(bár azért szomorú lennék, ha csak ilyen félig-meddig rajongók által kiagyalt info morzsákból állna a sztori) -
#687 Tényleg az a helyzet, hogy az elején igyekeztek olyan titokzatosak lenni, amennyire csak lehetett. Azt hittem, hogy kapunk pár semmitmondó snittet, oszt a többit eladja Charlize Theron popója meg Ridley Scott neve, illetve az Alien franchise - és hogy ezt milyen ügyesen csinálják.
A második kör az volt, amikor kijött Peter Weyland TED videója. Azt mondtam ez igen, a filmből magából egy másodpercet sem kaptunk, de mégis felpiszkálták az embert.
Aztán jött az újabb trailer, kezdtek kicsit sokat mutatni. Hát mondom biztos a sima moziba járóknak találták ki, akiket másképpen nem érhetnek el, és nekik kell a beetetés. Ám legyen, ha nem is rajongok érte...
David videója megint a Weyland TED-es videójánál érzett dolgokat vetette fel. Ügyes, de a filmből nem mutat semmit.
Erre ott tartunk, hogy jönnek az ilyen, alapvetően Youtube-os betető videók, amelyek ugyanazoknak szólnak, akik a TED-es és David-es videókat is megnézik. És mindegyikbe egyre több és több új jelenet tűnik fel, igazából teljesen feleslegesen, mert a korábban már bemutatott jelenetekből is össze lehetett volna vágni a háttéranyagot...
Nem értem őket, lassan már tényleg az egész filmet össze lehetne rakni a megmutatott jelenetekből... -
#686 Prometheus - Charlize Theron Featurette
-
#685 ja nemtom miért, de "elromlott" a gif egy idő után -
#684 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyfelől inkább link, így nem látható :)
Másfelől ha jól látom, akkor egy "space jockey-t" (?) is macerálnak a csápok, hmmm, érdekes... -
#683 much better quality
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#682 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#681 másik spot
-
#680 új lény az új tv spotban
(de mé???)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#679 Zeichen az jelek :D -
#678 Prométeusz - Sötét Karakterek by google fordító -
#677 német cím: Prometheus - Dunkle Zeichen
....szal ki tudja, ha már németeknél van alcím, ne feledjétek az alien esetét:
Also Known As (AKA)
Alien USA (original title)
Alien - El octavo pasajero Argentina / International (Spanish title) / Mexico / Peru
Alien Japan (English title) / Sweden
Alien, el octavo pasajero Spain (imdb display title) / Uruguay
Osmi putnik Serbia (alternative title) / Yugoslavia (Serbian title)
Чужoй Russia
A nyolcadik utas: a Halál Hungary
Alien - Das unheimliche Wesen aus einer fremden Welt West Germany
Alien - Den 8. passager Denmark
Alien - Director's Cut Germany (director's cut)
Alien - Kahdeksas matkustaja Finland (imdb display title)
Alien - Le huitième passager France
Alien - O 8.º Passageiro Portugal
Alien - den 8. passageraren Finland (imdb display title) (Swedish title)
Alien den åttonde passageraren Sweden
Alien, el octavo pasajero: El montaje del director Spain (director's cut)
Alien, o Oitavo Passageiro Brazil
Alien, o epivatis tou diastimatos Greece (transliterated ISO-LATIN-1 title)
Alien: Den åttende passasjer Norway
Alien: Osmi putnik Yugoslavia (imdb display title) (Croatian title)
Alien: The Director's Cut USA (director's cut)
Ha-Nose'a HaShmini Israel (Hebrew title)
L'étranger: le huitième passager Canada (French title)
Obcy - 8. pasazer Nostromo -
#676 Na ja, nem volt rossz szerintem sem a 4 rész (legalábbis annyira biztosan nem, mint amennyire páran lehordják), bár a produkcióban kissé túlságosan felülreprezentált franciák miatt elég idétlen volt 1-2 helyen (a ruhákról nem is beszélve).
Egyébként az Alien a sci-fi-horror műfaj megteremtője, tehát nem vegytiszta horror, hanem a 2 tökéletes keveréke (egyébként tényleg még az 1. rész, az Alien állt a legközelebb a horror műfajhoz, nomeg a 3.). -
#675 Szerintem nem lesz magyarosított/al- cím, mivel a Prometheus elég jól elkülöníthető.