1347

• shaddam
    Valaki trollkodott a bemutatón
  • gabe paul logan

• gabe paul logan
    cx
  • gabe paul logan
    engem nem nyűgöz le annyira a 3d

• vg
    Kibírható a szinkron a 3D miatt, úgyis otthon a bővített HD verzió lesz az igazi.
  • gabe paul logan
    amúgy én is cinemacityben v palaceban nézem, ha tesónm fizeti, de 3d-ben nem akarom, a valszeg fos szinkron miatt :/
  • shaddam
    "Új" poszter :D

Én szombat, ájmax
  • gabe paul logan
    Corvin, csütörtök/péntek

amúgy eléggé megoszlanak a vélemények a filmmmel kapcsolatban, ugyanis angliában és franciaországban is volt már zártajtós vetítés tegnap és ma
  • shaddam
    No ki melyik nap megy moziba?
  • Atisz #705
    Új csöpögtetni való az addiktológiai osztályra:

• gabe paul logan
    szerintetek *****bis 6-ról 7-re virradóan a 00:01-es vetítésre jegyet venni...EGYEDÜL? :D

amúgy
    http://www.dailymotion.com/video/xr1a32_www-avpgalaxy-net_shortfilms?start=1

amúgy

- What do you wanna achive by coming here?
    - To meet our makers, to get answers. Why they even made us in the first place..."
  • Caliph
    én már meg sem nézem ezeket..majd élesben.
  • [NST]Cifu
    Megint kaptunk jópár új snittet...
  • gabe paul logan
  • Klemice
    ööö
  • mascarun
    Pez
  • berczely
    Prometheus a párizsi metróban.

• Jrex
    Ő Charles Bishop Weyland, gondolom valamelyik felmenője...
  • TreDoR
    Mármint melyik Weyland? Peter Weyland nem szerepelt az AvP-ben.
  • gabe paul logan
    igazad van, valamelyik nyilatkozatban olvastam is, hogy semmisnek tekintik az avp szériát
  • Prof William
    Mr. Weyland?

Még ha igaz is a spolier, az is nehezen megvalósítható, mert őt nem egy kósza Predi csontozta ki az AVP 1-ben?

Bár gondolom a készítők mindent megtettetek hogy ne kanonizálják azt a filmnek nevezett foshalmot.
  • Cef
    "Weyland miért van a stáblistán, mikor már elvileg 90-100 éves a sztori szerint"

Erről olvastam valahol (ne kérdezd, hogy hol, mert fogalmam sincs)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Weyland a Prometheus indulása előtt rögzített videóüzeneten keresztül szól a legénységhez, ha jól emlékszem már a halálos ágyán volt mikor az üzenetét felvették.
  • Atisz #692
    Nincs megfelelési kényszerem de ezért nem olyan nehéz válaszokat kitalálni ezekre a kérdésekre:

- amiért az alienek: a szaporodásért
    - talán azok a kis izék, amik egyes szereplők szemében láthatóak
    - ha valaki cameo-szerepben tűnik fel, vagy csak egy korábbi filmrészletből kivágva, akkor is szerepel a stáblistán
    - szerintem nem, de ilyen misztikus utalás lehet, mint pl. az Aliens vs. Predatorban az azték-predator kapcsolat
    - na mit? ;)

Ezért mondtam, hogy szomorú lennék ha rajongók által kiagyalt info morzsákból állna a sztori. Ameddig ilyen kérdések felmerülnek (és miért ne, hiszen trailerekből és infokból nem lehet összerakni egy filmet), addig érdemes lesz megnézni.
    Aki meg összerakja, majd azért nézi meg, hogy meggyőződhessen hány%-ban volt igaza :)
  • gabe paul logan

• gabe paul logan
    Én is erre gondoltam, akkor jöttem rá mennyire tévedek, amikor az avpgalaxyn valaki nyitott egy topikot, hogy mindenki írja le, hogy az eddigi infók alapján hogyan képzeli el a film történetét és rájöttem, hogy hiába tudok olyan spoilereket, hogy milyen és hány lény lesz benne, kik halnak meg, kik változnak át....igazából fogalmam sincs az egészről.
    pl

- miért akarnak minket kinyírni?
    - mi van a hajón, amitől elpusztulhat a Föld? (tojások? possible alien connection?)
    - Weyland miért van a stáblistán, mikor már elvileg 90-100 éves a sztori szerint
    - tényleg a SJ teremtettek minket?
    - vajon mit jelenthet az utolsó soundtrack címe a sorban: Birth?

amúgy nap spoiler:

az egyik engineer a 3 közül, az elején feláldozza magát, hogy életre keljen minden a piramisban....de hogy mé? és hogy ezzel rosszat akar-e? és hogy a másik 2 mit fog parádézni a filmben??
  • Jrex
    Ezért nem nézem meg az ilyeneket, csak az 1. és a nemzetközi előzetest,meg a 2 viral videót néztem meg,a többit nem...
  • Atisz #688
    Ez a viral marketing lényege.
    Egyébként (remélem nem, de) nagyon úgy tűnik, hogy úgy fogunk járni, mint megannyi filmnél korábban: az összes jó/látványos/vicces részt ellövik a bemutatóban.

(bár azért szomorú lennék, ha csak ilyen félig-meddig rajongók által kiagyalt info morzsákból állna a sztori)
  • [NST]Cifu
    Tényleg az a helyzet, hogy az elején igyekeztek olyan titokzatosak lenni, amennyire csak lehetett. Azt hittem, hogy kapunk pár semmitmondó snittet, oszt a többit eladja Charlize Theron popója meg Ridley Scott neve, illetve az Alien franchise - és hogy ezt milyen ügyesen csinálják.

A második kör az volt, amikor kijött Peter Weyland TED videója. Azt mondtam ez igen, a filmből magából egy másodpercet sem kaptunk, de mégis felpiszkálták az embert.

Aztán jött az újabb trailer, kezdtek kicsit sokat mutatni. Hát mondom biztos a sima moziba járóknak találták ki, akiket másképpen nem érhetnek el, és nekik kell a beetetés. Ám legyen, ha nem is rajongok érte...

David videója megint a Weyland TED-es videójánál érzett dolgokat vetette fel. Ügyes, de a filmből nem mutat semmit.

Erre ott tartunk, hogy jönnek az ilyen, alapvetően Youtube-os betető videók, amelyek ugyanazoknak szólnak, akik a TED-es és David-es videókat is megnézik. És mindegyikbe egyre több és több új jelenet tűnik fel, igazából teljesen feleslegesen, mert a korábban már bemutatott jelenetekből is össze lehetett volna vágni a háttéranyagot...

Nem értem őket, lassan már tényleg az egész filmet össze lehetne rakni a megmutatott jelenetekből...
  • Rayden02
    Prometheus - Charlize Theron Featurette
  • gabe paul logan
    ja nemtom miért, de "elromlott" a gif egy idő után
  • [NST]Cifu
    Egyfelől inkább link, így nem látható :)

Másfelől ha jól látom, akkor egy "space jockey-t" (?) is macerálnak a csápok, hmmm, érdekes...
  • gabe paul logan
    much better quality

• gabe paul logan
  • gabe paul logan
    másik spot

• gabe paul logan
    új lény az új tv spotban

(de mé???)

• Klemice
    Zeichen az jelek :D
  • berczely
    Prométeusz - Sötét Karakterek by google fordító
  • gabe paul logan
    német cím: Prometheus - Dunkle Zeichen
    ....szal ki tudja, ha már németeknél van alcím, ne feledjétek az alien esetét:

Also Known As (AKA)
    Alien USA (original title)
    Alien - El octavo pasajero Argentina / International (Spanish title) / Mexico / Peru
    Alien Japan (English title) / Sweden
    Alien, el octavo pasajero Spain (imdb display title) / Uruguay
    Osmi putnik Serbia (alternative title) / Yugoslavia (Serbian title)
    Чужoй Russia
    A nyolcadik utas: a Halál Hungary
    Alien - Das unheimliche Wesen aus einer fremden Welt West Germany
    Alien - Den 8. passager Denmark
    Alien - Director's Cut Germany (director's cut)
    Alien - Kahdeksas matkustaja Finland (imdb display title)
    Alien - Le huitième passager France
    Alien - O 8.º Passageiro Portugal
    Alien - den 8. passageraren Finland (imdb display title) (Swedish title)
    Alien den åttonde passageraren Sweden
    Alien, el octavo pasajero: El montaje del director Spain (director's cut)
    Alien, o Oitavo Passageiro Brazil
    Alien, o epivatis tou diastimatos Greece (transliterated ISO-LATIN-1 title)
    Alien: Den åttende passasjer Norway
    Alien: Osmi putnik Yugoslavia (imdb display title) (Croatian title)
    Alien: The Director's Cut USA (director's cut)
    Ha-Nose'a HaShmini Israel (Hebrew title)
    L'étranger: le huitième passager Canada (French title)
    Obcy - 8. pasazer Nostromo
  • Atisz #676
    Na ja, nem volt rossz szerintem sem a 4 rész (legalábbis annyira biztosan nem, mint amennyire páran lehordják), bár a produkcióban kissé túlságosan felülreprezentált franciák miatt elég idétlen volt 1-2 helyen (a ruhákról nem is beszélve).
    Egyébként az Alien a sci-fi-horror műfaj megteremtője, tehát nem vegytiszta horror, hanem a 2 tökéletes keveréke (egyébként tényleg még az 1. rész, az Alien állt a legközelebb a horror műfajhoz, nomeg a 3.).
  • Atisz #675
    Szerintem nem lesz magyarosított/al- cím, mivel a Prometheus elég jól elkülöníthető.