Test Drive: Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
+1 <#nevetes1>

Just do it :)

<#eljen>
Alexease
Ennek egyáltalán van köze a Test Drive sorozathoz?!

Test Drive: Ferrari Racing Legends a címe. Bár lehet, hogy ugyanaz, csak megpróbálkoznak egy ilyen iránnyal is, mint az NFS SHIFT-el.

Sõt annak kell lennie.
Muttley
még mindig Shi(f)t fizika...

arty
tehát lesz sok ferrari, shift2 driftfos fizika és dögunalom szokásos pályák és a cars talán király lesz

átsiklottam valamin?

Forza.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Csuszik ~2 honapot...
Pogacsa--
Ennek a játéknak nem kellett volna már megjelennie?
arty
nem is szimulátort várok, hiszen az NFS😛orsche Unleashed sem volt az (hajaj), mégis imádtam/-tuk

lehet árkád, de az autó legalább távolról utánozza az autót... amikor egy árkád TDU vagy akár Mercedes Benz World Racing után átülsz a shiftbe, az elsõ kanyar után érzed, hogy ez nincs rendben - egy autó ennyire sosem driftel, pláne nem egy elsõkerekes 70km/h-val egy alig-kanyarban ... 😊 zavaró, bántó. pedig a ferrarik érdekelnének...

(olyan mint anno a CM Rally3 volt... nagyon hiányzott egy rally, de amit az autó-irányításként/fizikaként mutatott, vállalhatatlanná tette)

Forza.

Muttley
a Forza 4 -et feltétlenül próbáld
nem rFactor 2
de egész közel van hozzá all-assist-OFF

Totti5
Forza/GT-t ne butának képzeld el, mert nem azok. TDU árkéd kategória, semmi köze a említett duóhoz. TDU 2 meg egyenesen szemét kategória, mert árkádnak is rossz😞

Alexease
Nem a lehetseges segitsegekkel van a gondom (a k*rv* draga iRacing-ebn is vannak mar segitsegek😛), hanem ha mar az alap is egyszerusitett vagy buta😉 A GT5/Forza mar a bovenjo kategoriaba tartozik. Nekem a TDU vagy az elso Mercis jatek is tetszett.
Totti5
Régen rfactoroztam már, de ott autómata fék és kormányzás is volt, meg viszaállít egyenesbe stb... konrkétan F1-F12õg 1-3 állásban mindent lehetett😊

Forza szimulátor amiatt kétséged ne legyen. Persze a fizika 700 autóra készült, így helyén kell kezelni. Nyilván olyan FFB se lesz benn soha mint egy rfactor 2be.

Alexease
„3 ponton állítható ABS, TC és Stabilitás, meg természetesen AT,MT és a kuplung (A/M) kiválasztása.” – ennel tobb mar csak akkor lehetne, ha magatol menne😊)

Amugy Forza-ra szivesen beneveznek. Tudom, hogy nem szim, de autozni boven jo, sok auto, latvany, nekem nincs vele gondom. Csak hat amiatt nem fogok (nem is tuodk) venni XBox-ot😉

A CARS-ban sose lesz 100 auto😉 Max 30-40, de mar az is soknak tunik. Meg max 1 ev a fejlesztes, amit raszannak, havonta nem tudnak osszedobni 6-7 autot😉

A CARS-ban a palyak is csak azert szaporodtak el hirtelen, mert valszeg attoltak oket a TD:FRL-bol😉 Realisan a Spa/Silverstone/Willow stb. palyakon lehet latni (amit nullarol kezdtek, es azota lehet tesztelni), mennyi ideig tart az elkeszitesuk (honapokig).
Totti5
Olyan sok segítség nincs a Forzába.

3 ponton állítható ABS, TC és Stabilitás, meg természetesen AT,MT és a kuplung (A/M) kiválasztása.

Forza GT autók terén hatalmas. CARS ami komplexebbnek tünik, de ott sem lesz több 100 autónál szvsz és még lehet sokat mondtam. Forza pedig 600-700al van jelen. GT5öt kivehetjük innen, mert abba 200+ autó van csak, a többi hulladék GT 3-4 port, minõsíthetetlen kidolgozásokkal, mászerfal nélkül.

Pályák tekintetében már más a helyzet, azt hozza egy Shift is. Sajnos a Forza nagy hibája, a kevés pálya, persze ami van az nagyon jó és nagyon szép, de pl városi pálya nincs.

Karrier kapcsán nyilván a sok autõnak köszönhetõen millió féle versenyt lehet összeüzni, az más kérdés hogy hiába 200 óra ha hót unalmas. Ami nagy fegyvertény a Forzánál az a tunning ( optikai minimális ), de a motorikus és meghajtás testreszabása az nagyon klassz + a festõmûhely ami valami elképesztõ sikeres és mindent meg lehet vele csinálni és a júzerek mindent meg is csinálnak.

Alexease
A Test Drive sorozat sosem szimulatorkent volt hires. Ez egy promos, reklamos, „mindenkinek”, multi-paltform driving game😉
Valszeg meg igy is tulsagosan „szimulatoros” lesz, hogy eladasi es nepszerusegi csucsokat dongessen.

A konzolosoknak a GT5/Forza az etalon (gondolom), elsosorban kontrollerrel vagy kormannyal es sok segitseggel. De azok valahogy, megis jobban neznek ki, raadasul nagysagrenddel nagyobb tartalommal.
arty
nemértem én se miért kell ezt erõltetni 😞

az nfs porsche miatt kellemes nosztalgikus elvárásaim vannak(voltak) a "másik sorozat" egy márkát feldolgozó játékával szemben, de úgy néz ki ez nem fog tudni megfelelni ... :/

Forza.

Totti5
S ezek csinálják a CARSot, ami meg kiveri a monitort olyan élethûnek hat.

Komolyan nem értem... ettõl lesz nem vérszim hogy driftelsz a kanyarba? kíváncsi lennék a vezetõ fejlesztõnek az állásponrjára, h mit válaszolna egy ilyen kérdésre.

Szerncsére azért be lehet lõni hogy minimális legyen a csúszás, mert legalább állítható minden.

Muttley
tiszta kanyarvétel ebben nincs
folyton driftel...

arty
shiftesdriftes gány 😞

Forza.

Szerintem egy Test Drive formában és csak Ferrarira kihegyezett NFS SHIFT-el vegyített game jó lehet 😊

Alexease
Alexease
„Not sim..., driving game😊”
Alexease
5:45-tol

Muttley
annyira dURVA jó lenne, ha tennének alá legalább Forza 4 szintû fizikát
és élethû autó motorhangokat

szerencsére, ha cumi-Shift fizika lesz mégis
a Forza 4 szintén jó sok Ferrari-ja még ott van :o)

samsung123
Ha a körítés jó lesz, és multiban van lehetõség beállítani részletesen dolgokat, nincs elnagyolva, akkor érdekelne.
A fizika Shift 2 szint lesz valszeg.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Alexease
Sajnos ez csak „kiprobalos” lesz, mert ha a CARS-bol nem tudnak egyelore ertelmes autokezelest kihozni, akkor ebbol biztos hogy nem is akarnak😊
samsung123
the game will be released on April 20th, 2012.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123

Gondolom ebben is meglesz kanyarodáskor a "légpárnás hajó" fizika...

arty
lehetne értelmesen is árkádos...

elõtte azt hittem, hogy talán az EA miatt ilyen a shift, amilyen, de ezekszerint a slightly mad képtelen élvezetes (árkád) játékot készíteni 😞

Forza.

Alexease
Ferrari alcim alatt fut a project, igy eleg nehezkes lenne mas tipusu autokat is belecsempeszni😉
Es hogy Shift2 klon, elsosorban konzolra, az max nekunk nem jo, a bevetelnek nagyon jott tesz😉
arty
kár hogy csak ferrari és kár hogy csak egy shift2 klón ferrarikkal 😊

Forza.

Muttley
ne nekem higgy
a szemednek.. 😉

Muttley
shift 3 😊
úgy fest, a Forza 4 marad a király

arty
tehát shiftesen driftelõ hulladék lesz ezis 😞(

Forza.

Alexease
Ez nem jott ossze😉 Mondjuk annak volt a legnagyobb eselye, hogy sima SHIFT lesz alatta😉 Csak remenykedtem😉
Igazabol az FVA ala kellett volna ez az egesz, autostol, palyastol;DDD
kemszi2
gondolom törés nem nagyon lesz benne 😞 montecarlonál hirtelen az nfs5 ugrott be 😄
Alexease
Nincs hivatalos info, csak logikus, ha az SMS csinalja, es jelenleg a CARS-szal engine-t fejlesztenek, akkor azt toljak be ala. De ezert is kezdtem ugy, hogy: „ha valoban alakerul...” 😉 De lehet, hogy valtoztatas nelkul, betoljak ala a SHIFT alapot, aztan jol van😄

A hivatalos allaspont szerint, a CARS a REAL/SIM (pl. Forza4/iRacing) kategoriakat fogja lefedni. Az hogy hogyan sikerul, az mar maskerdes😊 De a jelenlegi allapot alapjan, a CARS mar jobbnak tunik kezelesre, mint a SHIFT2, igy mar ez is jo lenne😉
arty
"es a kontrollerek miatt"

úgyérted a négy nyíl miatt, ugye? ;-)

Forza.

Muttley
honnan az info, h CARS-engine menne alá?
honnan az info, h a CARS-engine erõs SZIM lesz?

Alexease
Mivel ugyanaz az alap, csak mas autokkal es palyakkal, igy lehetne SHIFT3: Ferrari Edition😊

Jo lenne ez, mert hiaba tunik lehuzasnak, ha valoban alakerul a kozben felujitott, atgondolt „CARS-engine”, nem butitjak le a fizikat, a kezeles, a jatekmenetet (a konzol es a kontrollerek miatt), de foleg teljesen uj palyakat kapna, meg meg is vennem.
Alexease
Ha az az engine lesz alatta ami a CARS ala fejlodik, ha kicsit tovabb javul, ha nem butitjak le, akkor meg jo is lehet😉
Ha nem, akkor jo lesz auto/palya alapnak az rF2-be😊 <#idiota>
Én csak abban reménykedem, hogy a TD Ferrari után a Slightly Mad Studios fog még NFS-eket is készíteni, mert amit õk, meg a Criterion kiadtak, minõségre lazán veri az utóbbi 10 évbõl akármelyik Black Box-féle hulladékot.

Én NFS Ferrarit akarok <#rinya> Nem szabotáljuk ezt a TD részt? <#idiota>

Alexease
Ha valoban csak 8 fos lesz online, akkor: extran ki lesz dolgozva minden; szarul optimalizaltak; elbaltaztak a netkodot😉

A belsonezet szerintem mar alapelvaras, foleg ha mar a konzolos cuccokban es az NFS sorozatban is azt toljak😉
Kíváncsi leszek mennyire lesz sztoriorientált és mennyire kidolgozott a grafika és belsõ nézet nameg persze mennyire lesz az a bizonyos optimalizálás is kifaragva.