Test Drive: Ferrari
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C:\Users\Gepedneve\AppData\Local\Microsoft\XLive\ tartalmát áthelyezed vagy törlöd(mondjuk a Te esetedben inkább az áthelyezés kell, bár nem tudom milyen hatással lesz az eredeti játékaidra).
Amikor bejön a GFWL, akkor create account, majd a következõ résznél lesz egy görgetõ sáv, annak a legalján lesz a Create Local Profile.
Sajna más megoldást még nem találtam.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Mert én már regeltem :S
"Nulla tenaci invia est via"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Van 3 evad (a kulonfele autokorszakokhoz), azokon belul 5-10 sorozat egyenkent 4-10 versennyel. 200 futam kornyeke, egy ideig jo lesz;P
Pro/Hard beallitason azert meg tud szivatni, de megsem idegesito, van kedvem ujraprobalni.
Kar erte, hogy az autokezeles igy maradt, de jobb mint a semmmi.
lehet mellényúltam és a többi jobb!
Forza.
(értsd: semmi fejlõdés, de a leírófájlok headerjében lehet növelték a verziószámot 😄 )
Forza.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
---
egy A6-3620 apun néztem meg, 720p-ben teljesen élvezhetõen fut, a fák is rendben vannak, pedig a driverem is elég õsi. a féklámpák kritikán aluliak, más szembeötlõ hiányosság szvsz nemnagyon van.
az irányítás, fizika 1:1 shift, annak minden bajával 😞 de ezt tudtuk elõre a konzolos beszámolóból ill. már a videókon is látszott.
Forza.
Vagy megvette <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
Tul van arazva (persze mihez kepest), de ugy voltam vele AC ebben az evben ugy sem lesz, igy leszarom, eltapsoltam azt a penzt erre😄DDD
A grafkaval semmi bajom, amit kell az tudja (ugy sincs atomeromuvem😛).
A hangok teljesen jok.
Az iranyitas Shiftes-billegos, de ez nem szim, ez driving-game😄
100% FFB-vel, normal linearitassal, nulla holjatekkal (termeszetesen😛), 30% kormanyszoggel (a 900-as kormanyon), Pro-ban teljesen hasznalhato😊
A jatekmenet Hard-on sem valami acelos, de a jatek jellege miatt ez amugy is konnyed szorakozas😄 Az autok es palyak miatt hangulatos, hasznalhato.
De a lenyeg, ezt a „csomagot” nem lehet kivaltani massal.
Az rF1-et jobb vezetni (plugin-nal😛), de messze van ettol grafikaban, hangban es hangulatban. Sose tudnam oszegyujteni hozza ezeket az autokat es palyakat, foleg ilyen minosegben. Itt most a karrier is szamit, hogy adjon valami feladatot, celt, kihivast.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Bar a CARS is kezeli, es vannak problemak/benazasok boven😊
De a lenyeg hogy mukodik, meg ha bena, akkor is.
Logitech DFGT-met szépen felismerte egybõl, semmit nem kellet állítanom és még a billentyûkiosztás is logikus és jó a menüben is 😊
De nem eretem, ha warez konzolos verziod utan ennyire beragtal a programra, minek jarsz ide gyozkodni az embereket, hogy mennyire szar?! Tudjuk, ez van, de nincs mas😛
#336: viszont a modellek és néhány hang jó lehetne egy rFactor 2 vagy Assetto Corsa módnak 😄
A grafika nem szamit, a celnak boven megfelel. Ugy is menetkozben kell nezni.
Mivel erosen Shift alap, minimalis hozzapiszkalassal, igy valszeg/talan tovabb lehet piszkalni, esetleg lesz kesobb hozza jobb kezelhetoseg, erosebb AI stb.
a karrier mód elején a kezdetek-kezdetétõl indulva szépen meglehet ismerni a legendás pályákat és autókat, egyetlen nagy furcsasága hogy nincs ellenfél a játékban 😄
mivel csak Ferrari-k vannak, így nincsenek meg a nagy Mercedes-Ferrari és egyéb csaták, ellenfelek meg csak dísznek vannak, 15mp-eket könnyedén kapnak 😞
grafika képeken elég gyenge, játék közben nem tûnik vészesnek, de olyan érzés mintha egy két éves játék lenne sok-sok hdr-el 😄
a 2003as film megtekintése ajánlott a játék elkezdése elõtt 😊
elsõ pár karika után Shift-hez képest határozottan kellemesebb vezetni a járgányokat, ha jóárasítva lesz, tuti vétel 😊
Legyen TDU1 színvonal, vagy GRID, de ettõl a Shift 2 klónoktól úgy érzem magam mint 1 villanypásztorral szemben álló állat. Mindig rácsodálkozok milyen gyönyörû, nem tudom miért hagytam ott, egészen addig amíg fel nem szerelem a kormányom és megyek 1 kört... shock...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mond azt hogy SZAR. Az hogy SZAR annak az ég világon semmi köze a konzolhoz, de én mondtam, hogy egy ipari hulladék a játék és még a Shift 2 szintõl is fényévekre van.
Shift 1 és a TDU közt eltelt pár év. Ha senkinek nem tünt fel hogy mennyire szar, akkor ott a fejekben kurva nagy zavarok vannak, ráadásul ettõl 4 ketéken csúszik a kanyarokban és billeg irányítástól pont hogy nem könnyû, hanem ellenkezõleg...
Biztos ATi kártyával nyomták. <#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
A játékról még nem tudok nyilatkozni, 1 kört mentem 😄
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
A TD:Ferrari esetében meg olyan érzésem van, hogy annyi ideje ültek már rajta (talán még a Blimey kezdte el fejleszteni, a Shiftek elõtt), hogy inkább kiadták úgy, ahogy éppen állt.