Test Drive: Ferrari
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen driver van fent? Hasznalsz Logitec Profiler-t? Azt en ki szoktam loni, mert idegesit a haterben es bekavar(hat).
Lehet, hogy az ilyen anomaliak miatt erzel sokszor nagyon szarnak mas programokat is (pl. CARS)😛
Most 270-re raktam így jobb, bár nagyon billeg az egész, élvezhetetlen .... Ha már ilyenre vágyom, felrakom a GTL-t ....
Jó lenne ha nem lenne ez a gyökér billegés a kormányomban, lehet vele sodródni rendesen, de így olyan bizonytalan az egész, az ember arra vár mikor ér már be acélba 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lehetne almodozni: ez a tartalom (autok, palyak, akrrier) egy GTL koritessel (menuk, kezeles, auto setup
Az ilyen (TD:FRL) es hasonlo olcso, gagyi, gyors, barkacs, felkesz cuccosoknal sosincs atgondolva a dolog, csoda ha mukodik😊
Foleg ennel nem, ami ilyen allapotban jelent meg😄
Kormányt mire állítsam , 900 fokon van a driver itt alapon asszem 360-at ajánl fel ( hogy fok ,vagy százalék lövésem sincs ...)
De ha kitapasztalod, hogy hol erdemes egeret hasznalni, es hogy hol kell messzirol kerulni, akkor hasznalhato lesz. Lehet csak gombizni is, de az kenyelmetlen es idegesito (PC-n😛).
Bar a kormayzas nemazigazi/nemjo/szar, de a program jo lnenne, nem erdemes feladni😄
Ezen mit nem lehet érteni ? 😄D
En nem tiltok Neked meg semmit, csak attol nem lesz jobb semmi, ha minden PC-s autos topicba beirod hogy mennyire szar, pedig a Forza mennyire tokeletes, 60fps-es es tartalmas😉
Ha ezt tudom be se írom ! 😊))
Nem a konzolt fikázom, minek is fikáznám, inkább a cégeket, hogy ha már pc, és pénzt akarnak érte legtöbbször nincs normális menü ....
Nálam elsõ versenyem alatt kifagyott, nyomtam egy esc-et, felül a menõ el kezdett pörögni mert pont ott volt a kurzor, aztán valami billt is nyomtam és szevasz ... 😊))
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Gamepad-del ertelmetlen autos jatekot tolni (legalabbis ilyet es ilyen stilusban), gagyi-olcso kormannyal meg szar.
Ha nyerek a Lotton, fent van a listan egy Xbox+Forza! 😊
Amúgy meg mivel minden autós játékkal játszok PCn is, Te nekem nem fogod megtiltani hogy bárhova is beírjak... mindegyik topikot olvasom minden nap és figyelem.
Bocsánat hogy ilyen a hangnem, de nézzetek már magatokba mielõtt nekem estek, csak azért mert van konzolom akkor már valami nyomorék vagyok. Mert ez a helyzet.
Laccoo-tol meg megszokhattad volna, ha valami nem jo, akor beirja, aztan ennyi😊 Lenyegeben igaza van, csak nem fejti ki reszletesebben😉
Igen, tudjuk hogy jo jatek, a kategoriajaban a LEGJOBB!
En is szivesen hasznalnam, de PC-s vagyok es nincs penzem 150-200E-et kifizetni 1db jatekert. Ennyi.
Hanyszor lattal engem trollkodni valamelyik konzolos autos topicban, hogy: szep-szep es tartalmas, de ez-meg-az a tucat funkcio sose lesz konzolon, ellenben a PC-vel ahol alap?! Szerintem soha, es nem is fogsz latni😉
Elképesztõek vagytok
Amúgy a Cars menüjével nincs nagyon gond, 1-2 eleme lehetne csiszoltabb, de alapjaiban jó és egyre jobb.
Láttad te már a Forza 4et FIX 60 fpsel a valaha készült legnagyobb tartalommal, mind hangilag, mind grafikailga kiemelkedõ játékot? vagy bármi más autós játékot konzolon?
Igen, ez a Ferrari cuccos meglepoen jol hasznalhato egerrel is, csak itt-ott benazik egy kicsit, de ott valoban kivalthato gombokkal, nem olyan veszes.
Az FFB turheto, a gumitapadas es kezeles a kategorianak megfelelo (driving game), egyedul a billegos kormanyzas gazos. De kicsit allitgatva mar nem olyan szar, de a jotol is messze van😉 A lenyeg hogy hasznalhato.
A palyak, autok, hangok kegyetlen jok, nekem csak azert eri meg.
A karrier teljesen jol fel van epitve.
Sorozatonknet (4–8 futam) 1-2 autot es palyat kell hajtani. Altalaban „gyakorlas”, idomero, duel-sprint es verseny szerusegekbol kialakitott rovid futamok vannak. Sorozatonkent ad meg bonuszkent/nyeremenynek 1-1 hasznalt/bejaratott autot/palyat.
Ami gazos, hogy az idomero-szerusegek eleg jol ki vannak szamolva, nagyon kell tolni hogy beferjek a megadott idobe (cockpit/pro/hard/h-pattern).
De a versenyeken, ahol AI is van, ott irtozatosan lassuak. Nem benaznak, hanem az elozetesen kituzott idotol masodpercekre le tudnak maradni😊
Mivel kicsomagolhato mint a Shift, talan lesz egy-ekt megszallott aki kicsit belepiszkal, legalabb a kormanyzasba (nekem nincs kedvem hozza, annyit nem er meg a dolog😛).
Nem lazadok ellene, mert az eladasokat a konzolok hozzak majd.
Es persze, meg felkesz, vagyis ezn meg javitanak boven, de az alaprendszer megmarad.
nem azért mert igénytelen, tehetségtelen banda heggeszti?
Forza.
mi a gond a menüvel? hogy lehet benne le fel mozogni, enterrel belép, escel kifelé?
hûha, ilyen még sose volt, szar!!!!!! ( 😮 )
Forza.
De ebben a TF:FRL-ben meglepo, de mukodik az eger, sor meg a gorgo is😉 Persze tobbhelyen benazas van, de kibirhato.
Nalam minden mukodik rendesen, bug, fagyas, lassulas nincs. A kinti forumok szerint nem szereti az ATI-t es/vagy driver-erzekeny.
Nem is értem, valamit el akarnak adni, gondolnám az lenne a minimum, hogy csinálnak egy alap menüt hozzá, nem ez a konzolos bugos vacak ....ennyire már ne nézzenek hülyének, ha nem nem ... 😊))
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
This game requires Games For Windows Live to be installed in order to play.Please quit and install this.
Vagy az ott van ahová telepítettem a játékot? 😊
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
This game requires Games For Windows Live to be installed in order to play.Please quit and install this.
Remélem mûködni fog.Ha van még valami jelzek.
Köszi a segítséget!