Test Drive: Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nem ertem mi van nalad, ekkora kulonbseg lenne a G25 es a G27 kozott (ugy tudtam a kormanyresz „egyforma” (a gombokat leszamitva)?!
Milyen driver van fent? Hasznalsz Logitec Profiler-t? Azt en ki szoktam loni, mert idegesit a haterben es bekavar(hat).

Lehet, hogy az ilyen anomaliak miatt erzel sokszor nagyon szarnak mas programokat is (pl. CARS)😛
lac coo
G27.. Nekem eleve csak 40-ig engedi levenni, de úgy totál rossz, a teljes fordulás kb egy pöccintése a kormányon , gyakorlatilag digitális 😊))
Most 270-re raktam így jobb, bár nagyon billeg az egész, élvezhetetlen .... Ha már ilyenre vágyom, felrakom a GTL-t ....

Jó lenne ha nem lenne ez a gyökér billegés a kormányomban, lehet vele sodródni rendesen, de így olyan bizonytalan az egész, az ember arra vár mikor ér már be acélba 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Alexease
Igen, a steering lock-ot.
Milyen kormany? 900 fokon van? 😊 Driverben ilyen beallitassal?
lac coo
A streerin lockot kell 30-ra venni ? Vagy mire gondolsz, mert az így nálam nagyon nem jó, kb 5 fokot tudok mozdítani a kormányon annyi a max ....

Alexease
Nem fogjak ujracsinalni azok miatt, nem eri meg. Gagyi, de leszarom, ugy sem azt nezegetem😉

Lehetne almodozni: ez a tartalom (autok, palyak, akrrier) egy GTL koritessel (menuk, kezeles, auto setup ) istenkiraly lenne;D
lac coo
OK, megnézem ...

Alexease
Ha a driverben 900 fokon van (azt ne piszkald, a tobbi, normalis prgramban ugy is lehet allitani, csak emiatt nem eri meg), akkor a programban a kormanyzast (ahogy lejebb mar irtam😛) tedd 30–35%-ra. Bar barkacs a dolog, de a linearitast pedig 50%-rol (linearis) 55–65%-ra (az elejen tobbet fordit, kicsit kompenzalja az elejen billegos szarsagot).
lac coo
Még ha jól is mûködik szerintem végtelenül gagyi és idétlen, hogy még a konzolos ikonokat sem szedegetik ki belõle ....

Alexease
A nagyobb cegek, a komolyabb programoknal (lasd Codies/F1-2012) hiaba multiplatform a cuccos, azert meg tudjak oldani PC-re is, hogy ne kapjon az ember agygorcsot a menutol😊 Persze kizarolag PC-set nem fognak csinalni, nem eri meg, de attol meg hasznalhato.

Az ilyen (TD:FRL) es hasonlo olcso, gagyi, gyors, barkacs, felkesz cuccosoknal sosincs atgondolva a dolog, csoda ha mukodik😊

Foleg ennel nem, ami ilyen allapotban jelent meg😄
lac coo
Majd megnézem még egyszer, mikor le vagyok nyugtatózva ! 😄DDd

Kormányt mire állítsam , 900 fokon van a driver itt alapon asszem 360-at ajánl fel ( hogy fok ,vagy százalék lövésem sincs ...)

Alexease
Itt-ott bugos, kenyelmetlen es/vagy szar, attol fuggoen honnan kozelitjuk meg a dolgot😉

De ha kitapasztalod, hogy hol erdemes egeret hasznalni, es hogy hol kell messzirol kerulni, akkor hasznalhato lesz. Lehet csak gombizni is, de az kenyelmetlen es idegesito (PC-n😛).

Bar a kormayzas nemazigazi/nemjo/szar, de a program jo lnenne, nem erdemes feladni😄
lac coo
Még egyszer leírom, nem akonzol a szar, hanem hogy pc-re lusták hozzá illõ menüt csinálni, persze a pénz jól jönne nekik ....

Ezen mit nem lehet érteni ? 😄D

Alexease
Az olyanokra nem irok semmit, mert ertelmetlen😉
Alexease
Mutass 1 hozzaszolasomat, amiben szidtam, rossznak tartottam, legagyiztam a Forza-t. Sot, tobb PC-s topic-ban is olvashattad mar az igenyemet ra, mindig megemlitem, ha szobakerul. Nem azert nem hasznalom, mert nem jo, nem teszik vagy gondom van vele, hanem mert NINCS penzem ra😊))

En nem tiltok Neked meg semmit, csak attol nem lesz jobb semmi, ha minden PC-s autos topicba beirod hogy mennyire szar, pedig a Forza mennyire tokeletes, 60fps-es es tartalmas😉
lac coo
Húúú bazz...
Ha ezt tudom be se írom ! 😊))
Nem a konzolt fikázom, minek is fikáznám, inkább a cégeket, hogy ha már pc, és pénzt akarnak érte legtöbbször nincs normális menü ....

Nálam elsõ versenyem alatt kifagyott, nyomtam egy esc-et, felül a menõ el kezdett pörögni mert pont ott volt a kurzor, aztán valami billt is nyomtam és szevasz ... 😊))

Totti5
Szerintem erre kellene felkapni a vizet nem arra amit én írtam... de ti tudjátok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Nincs hozza kormanyom („csak” G25 van), es ha megvennem a Forza-t, akkor az osszes kiegeszito is kellene hozza, csak ugy van ertelme😉 Vagyis 150–200E mar tobbszor atszamoltam😊
Gamepad-del ertelmetlen autos jatekot tolni (legalabbis ilyet es ilyen stilusban), gagyi-olcso kormannyal meg szar.
Ha nyerek a Lotton, fent van a listan egy Xbox+Forza! 😊
Totti5
Az a baj hogy ti minden topikba napi 2szer konzolfikát nyomtok és fel sem tünik... ha én erre reagáol akkor trollkodok, fanboy vagyok mit istenítem stb... arra már rájöttem hogy tapasztalatotok zéró, így érdemben beszélni róla nem lehet, de azt sem te sem más nem fogja megtíltani hogy a hülyeségekre reagáljak, mert engem zavar hogy konzolra mindent lehet mondani, bármiféle háttérinfó nélkül, ráadásul teljesen fals elképzelések alapján. Ha neked ez nem tetszik akkor máskor 2szer is gondold meg mit írsz és hogy és mi alapján.

Amúgy meg mivel minden autós játékkal játszok PCn is, Te nekem nem fogod megtiltani hogy bárhova is beírjak... mindegyik topikot olvasom minden nap és figyelem.

Bocsánat hogy ilyen a hangnem, de nézzetek már magatokba mielõtt nekem estek, csak azért mert van konzolom akkor már valami nyomorék vagyok. Mert ez a helyzet.

Alexease
Ha elolvasnad es ertelmezned amit mindig irok, rajonnel hogy felrebeszelsz😉
Laccoo-tol meg megszokhattad volna, ha valami nem jo, akor beirja, aztan ennyi😊 Lenyegeben igaza van, csak nem fejti ki reszletesebben😉
Fehercsoki
40k egy új xbox mellé forza max 10k, ha fanatec kormányod van akkor ennyibõl meg is úsztad😄

Fehercsoki
Nem a konzolos játékok igényesek, inkább a konzolosok igénytelenek...

Alexease
Amugy nem ertem miert jo neked beleszemetelni minden PC-s (!) autos topicba a konzolos Forzaddal.

Igen, tudjuk hogy jo jatek, a kategoriajaban a LEGJOBB!
En is szivesen hasznalnam, de PC-s vagyok es nincs penzem 150-200E-et kifizetni 1db jatekert. Ennyi.

Hanyszor lattal engem trollkodni valamelyik konzolos autos topicban, hogy: szep-szep es tartalmas, de ez-meg-az a tucat funkcio sose lesz konzolon, ellenben a PC-vel ahol alap?! Szerintem soha, es nem is fogsz latni😉
Totti5
De faszságot lehet terjeszteni ugye? amúgy milyen istenítés az hogy csak a valóságot írom egy oltári blõd kijelentésre... bár már lassan megszokhattam volna hogy ti ketten kurva könnyelmûan osztjûtok rá a dolgokat a konzolra ami éppen nem úgy van mint ahogy elképzelitek... csak ez faszság, vagy a te szemszögödbõl mert leírom hogy konzolra ritka igényes játékok vannak akkor az = istenítés.

Elképesztõek vagytok

Alexease
Az rF2 menuje hasznalhato egerrel (csak gamepade-del vagy gombokkal szopatos lenne😛), nincs vele gond, leszamitva az igen bena, osszecsapott es gagyi auto es palyavalsztasokat😉
Alexease
Szerintem ezt a konzol/forza istenito hozzaszolasodat (amit mindenhova beteszel), ird hozza az alairasodhoz, a hardware gyujtemenyed melle, es ugy eleg lesz ha csak „bejelentkezel” az aktualis topic-ba, nem kell mindig begepelned😉
Totti5
Akkor kérlek szépen azt is fejtsük meg hogy az rfactor 2 menüje miért pont ugyan ilyen stílust képvisel? mert annak még csak gondolatban sem fog elkészülni konzolra.

Amúgy a Cars menüjével nincs nagyon gond, 1-2 eleme lehetne csiszoltabb, de alapjaiban jó és egyre jobb.

Totti5
Mi köze van a konzolhoz annak hogy bugos és szar?

Láttad te már a Forza 4et FIX 60 fpsel a valaha készült legnagyobb tartalommal, mind hangilag, mind grafikailga kiemelkedõ játékot? vagy bármi más autós játékot konzolon?

Igen😊 Kormánnyal tolom ugy tuti a kezelés. Igaz nagyon nagy különbség van egy Ferrari 125s meg egy F430 között. Kipróbáltam 😄

Alexease
Ja, OK, bocsi, csak kozben a CARS is szobakerult😉
Igen, ez a Ferrari cuccos meglepoen jol hasznalhato egerrel is, csak itt-ott benazik egy kicsit, de ott valoban kivalthato gombokkal, nem olyan veszes.
Alexease
Amugy a jatek (ez itt TD:FRL) nem lenne rossz.
Az FFB turheto, a gumitapadas es kezeles a kategorianak megfelelo (driving game), egyedul a billegos kormanyzas gazos. De kicsit allitgatva mar nem olyan szar, de a jotol is messze van😉 A lenyeg hogy hasznalhato.

A palyak, autok, hangok kegyetlen jok, nekem csak azert eri meg.

A karrier teljesen jol fel van epitve.
Sorozatonknet (4–8 futam) 1-2 autot es palyat kell hajtani. Altalaban „gyakorlas”, idomero, duel-sprint es verseny szerusegekbol kialakitott rovid futamok vannak. Sorozatonkent ad meg bonuszkent/nyeremenynek 1-1 hasznalt/bejaratott autot/palyat.

Ami gazos, hogy az idomero-szerusegek eleg jol ki vannak szamolva, nagyon kell tolni hogy beferjek a megadott idobe (cockpit/pro/hard/h-pattern).
De a versenyeken, ahol AI is van, ott irtozatosan lassuak. Nem benaznak, hanem az elozetesen kituzott idotol masodpercekre le tudnak maradni😊

Mivel kicsomagolhato mint a Shift, talan lesz egy-ekt megszallott aki kicsit belepiszkal, legalabb a kormanyzasba (nekem nincs kedvem hozza, annyit nem er meg a dolog😛).
Miféle CARS-t? Kicsit félreértelmezted 😊 Én a Ferrarira irtam.. 😄 Lenntebb irta vki hogy milyen xar is a menüje..

Alexease
A CARS-t, egerrel? Igen, nagyreszt mukodik, de egyelore a palyavalasztas idiota, az autos resz meg macera😊 De lesz az jobb is. De ez nem az a topic, meg amugy is csak 50%-os a program😊
Alexease
Egyelore igen, mert kenyetelen kompromisszumot kotni a kezelessel, nem lehet tisztan gyors, egyszeru, kenyelmes egeres.
Nem lazadok ellene, mert az eladasokat a konzolok hozzak majd.
Es persze, meg felkesz, vagyis ezn meg javitanak boven, de az alaprendszer megmarad.
Kurzornyilakkal vagy egérrel remekül lehet kezelni, mászkálni benne

Alexease
Az gond vele, hogy egy 100% PC-felhaszalonak idegesitoek ezek a menuk (gamepad-re, lepkedosre, pocoktetosre tervezettek).
Fura,de Nekem egyszer sem laggolt vagy fagyott ki. Mi a baj a menü felületével? Szerintem teljesen átláható és használható. Esetleg annyit nem értek benne, hogy mit számit milyen fokozaton tolom a pályákat végig.. Ujabb kocsik? vagy csak hurrá hardon toltam oszt csokolom.. ?

arty
szerinted azért szar a cars menüje, mert jön konzolra is?
nem azért mert igénytelen, tehetségtelen banda heggeszti?

Forza.

arty
megint ez a "konzolosszarmenü" baromság... ez honnan jön?
mi a gond a menüvel? hogy lehet benne le fel mozogni, enterrel belép, escel kifelé?

hûha, ilyen még sose volt, szar!!!!!! ( 😮 )

Forza.

Alexease
Ha valami multiplatform, akkor a konzol behatarol, barmit csinalnak nem lesz jo vagy szar lesz (cegtol, otlettol, kialakitastol fuggoen) a menu😉 Lasd CARS, alakulgat a progi, de a menu meg mindig bena, es valszeg az is marad.

De ebben a TF:FRL-ben meglepo, de mukodik az eger, sor meg a gorgo is😉 Persze tobbhelyen benazas van, de kibirhato.

Nalam minden mukodik rendesen, bug, fagyas, lassulas nincs. A kinti forumok szerint nem szereti az ATI-t es/vagy driver-erzekeny.
lac coo
5 percig volt fenn, elég vacak---- Még elautózgatnék néha vele, de hogy a menüben lefagy mert nincs normális felület pc-re az vicc 😊))
Nem is értem, valamit el akarnak adni, gondolnám az lenne a minimum, hogy csinálnak egy alap menüt hozzá, nem ez a konzolos bugos vacak ....ennyire már ne nézzenek hülyének, ha nem nem ... 😊))

Szia! Nem tudom, nekem szépen fut átlag 60-120 fps. Kamera nézettõl függõen. Ha eddig nem tetted meg frissits VGA drivert. Takarits egy registry-t vagy töredezettségmentesítsél. Virusirtot meg tiltsd le. Nekem az ha aktiv, el sem indul, csak fut a folyamatokban. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Próbáld meg ezeket. Aztán majd írjad meg sikerült-e.

Az mitõl lehet, hogy valamikor már a menüben is akad a játék 1-2fps.
Dj Tommy
Akkor sajnos nem tudok segíteni.<#shakehead>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

megtaláltam,feltelepítettem azt,de ugyanazt írja ki :S
This game requires Games For Windows Live to be installed in order to play.Please quit and install this.

hmm,nekem olyan mappám nincs 😄
Vagy az ott van ahová telepítettem a játékot? 😊

Dj Tommy
Én a support mappában lévõ Gfwlivesetup.exe-t raktam fel és ezzel jó.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

pedig fel van téve a games for windows live.Csak nekem Games ForWindows Marketplace a neve.

amúgy várjál,mert a játék ezt írja ki mikor belépek a játékba:
This game requires Games For Windows Live to be installed in order to play.Please quit and install this.

nincsenek eredeti játékaim(windows live-nál nincs!)de majd csinálok egy mentést is róla,aztán kipróbálok minden féle alternatívát 😊
Remélem mûködni fog.Ha van még valami jelzek.
Köszi a segítséget!