524
Az új Test Drive játék
  • jocking
    Azért egy próbát megérne, de ha egyszer cseszik megjelenni...

Egyébként mi a gond vele? Nálam a Shift2-ben az irányítás volt a fő gond, de mióta beszereztem egy kormányt, azóta nem olyan gáz az sem.
  • Alexease
    Ja, el is felejtettem, hogy TEGNAP jelent meg (mar megint) :)
  • Totti5
    Remélem senki nem várja, mert időpazarlás lesz a letöltés is rá.
  • jocking
    Hogyhogy? Mondták, hogy nem fog PC-re megjelenni?:S
  • GerY5
    Kétezer-tizensoha szeptember tizenkettedike.... ;)
  • Alexease
    Szeptember 12. volt az utolso amit lattam;)
  • jocking
    Lehet már tudni legalább egy közelítő dátumot a megjelenésről?
  • Totti5
    Tehát márciusra arany lemezen lesz a CARS. Én meg királylány vagyok:D

Hacsak nem úgy akarják kiadni mint az Rfactort 2őt béta állapotban... abban az esetben személyesen fogom visszakövetelni a pénzemet.

Valahogy nem megy ez most nekik. Azért látszik amikor egy EA dirigál és határozza meg a dolgokat, mert akkor minden flottul tud menni. Most hogy az Atarinak csináltak játékot máris egy félkész produktum lett a vége. Milyen érdekes hogy a TDU 2 is félkész lett. Hmmm... biztos véletlen.
  • arty
    nem gáz, ha azt mondják, hogy "2013 februárjában jelenik meg" - de akkor jelenjen meg!

amikor ennyire megy a töketlenkedés, a vége mindig rossz, befejezetlen játék.
  • Alexease
    A CARS-t jovo majusra igertek;)
    De az sajat buli, 3millat mondtak fejlesztesi koltsegekre, annak a felet mar a PC-s beta-felhasznalok fele kifizette.
    Ha a masik 3 platformon nehany tizezret eladnak, akkor veszteseges mar nem volt, max nincs nyereseg, de legalabb kifejlesztettek egy zsir uj engine-t;)
  • Pogacsa--
    Gondolom a más platformokon lévő eladásoktól függ, hogy mikor jöhet a PC-s a képbe.
    Az előrendeléseknek (biztos van valamennyi) meg az tesz jót, ha valami közeli időpontot jelölnek meg megjelenésre.
  • arty
    :DDD

ha egy kiadoval a hátuk mögött igy sikerül megcsinálni, lehet tippelni mikorra lesz pCars :DDD
  • Alexease
    Szeptember 12. a kovetkezo datum;)
  • oneal1
    igen, bizonyára!:D
  • Alexease
    A 3 gomb helyett eleg lesz hozza 1 is?!:)

Az utolso info szerinht valoban e honap vege, valoszinuleg most csutortok.
  • oneal1
    na úgy volt hogy 24-re tolják a pc-t?:)

ezt a huzavonát ami megy ezzel a játékkal...
  • arty
    "londonhoz hasonlo városi pálya," = "londonhoz hasonlo, LÁTVÁNYOS, városi pálya,"

;)
  • arty
    Pár napja megvettem a shift2-t, mert el lehet azzal is ökörködni - pláne mondjuk a sharp moddal (próbáltad? ajánlom!).

Pécén, sharp moddal nem lenne ez se rossza, csak ... ha már félszimet, izé: árkádot készítek, minek erőltetni a versenypályákat? (tudomén... könnyebb modellezni a kevés objekt miatt, nameg már készen vannak valamilyen formában, kéznél...) Miért nem lehet a helyszíneket is könnyedebben venni? Shift2vel is ez a gond, h túl sokat akar komolykodni. Legyen benne 10+ londonhoz hasonlo városi pálya, pár versenypálya és hajrá.

Ha már az "unalomig" ismert versenypályákon akarok menni, azt megtehetem jobb játékokban is.
    Persze 5 euróért steam akcioban ezt is megvenném, de szeretni sose fogom (ahogy a shift2t se).
  • Totti5
    Ez egy igénytelen félkész Shift mód, semmi több nincs benne. Liszenszjáték a szarabbik fajtából. Semmi szimulátor nincs benne, csak keresztbe csúszás és hulladék irányítás + sokkal rosszabb kormány támogatás mint a SHiftekben.
  • Alexease
    ISR bemutato. Jol lehuzzak, bar kicsit megertoen kozmetikazzak a dolgokat, foleg az SMS/pCARS mmiatt;)

A fizika, FFB hasznalhato lenne, bar az egesz beallitasa, mukodese inkabb SimCad (szimulator-jellegu valami, arcade mukodessel:P). Vagyis se ennek, se annak nem jo, Real (GT/Forza) kategorianak meg nem jo.
    Autok, palyak jok, hangok hasznalhatok, jatekelmeny, AI, online, ertekallosag SZAR;)
    Allitolag valoban e honap vegere tervezik a PC-s verziot, ami javitva es PC-sitve lesz. De sokat nem erdemes varni tole;)

• Alexease
    Elvileg/talan az Ataritol mar meg lehet venni, le lehet tolteni. Nem probaltam, 50$-ert annyira mar nem erdekel;)
  • jocking
    Nahát, az pont ma van, és a játék meg sehol. Hogy miért nem lepődök meg...
  • CamelX
    Megakadtam a "hibákat írt" részen :D mind2 értelme szerintem bőven helyt áll :D mindenesetre 1 warez próbát megér
  • mester1987
    "Úgy tűnik a PC-s játékosoknak még bőven lesz idejük felkészülni a Test Drive Ferrari Racing Legends megjelenésére, amely már lassan egy bohózathoz hasonlít. A forgalmazótól származó információk szerint a játékra egészen augusztus 24-ig várniuk kell a játékosoknak.
    Ezen idő alatt a Slightly Mad Studios gárdája tökéletesíti a PC-s verziót és hibákat írt. A konzolokon mérsékelt sikerrel szerepelt játék úgy tűnik a rossz reklám és az elhibázott dátumok áldozatává vált, ami igazán sajnálatos dolog. A konzolos videók és értékelések alapján valószínűsíthető, hogy a PC-s verzió sem fog rekord eladásokat elérni."
  • Totti5
    Az a legkevesebb:D Karrierbe olyan szinten rossz a balansz hogy csukott szemmel nyersz mindent. Rendes versenynél rajtnál már fél célegyenes előnnyel fordulsz az első kanyarban Monzában.

Kár hogy le van lockolva minden autó, pedig 1-2t megnéznék, de hogy a karriert nem fogom végigvinni miattuk az tuti. Élvezhetetlen.
  • Palinko
    a grafika tényleg gyenge, de már várom pcre
  • Muttley
    "Nagyon el vagy szallva a Forzatol, pedig az sem valami toppos grafikara, sot..."

próbáld ki
    meglátod, h igen
    ja, kell hozzá izéééé... :)
    mert h only X360
  • Totti5
    Egy karrier verseny utolsó köre.

• Totti5
    Te meg nem érted és már megint beszólogatsz. Forza nagyon szép és a legigényesebb autós játék a világon PONT. Nincs miről többet beszélni. Ha te ezt nem fogadod el akkor ne tedd, de amúgy egy szóval nem írtam most a Forzát, hanem megint te hozod fel újra és újra valami olyan módon ami no comment lenne inkább...

Ha egyidőben akarják kiadni és jövőre jelenik meg akkor 360/PS3. 60 fps biztos nem lesz, graf motor pedig kb Shift 2 szinten fog mozogni, persze szebb lesz, mert részletesebb, élethűbb a bevilágítás és jobban néz ki, de arányaiban az várható.

Még 2013 is necces... mikor kapják meg a devkitet? vajon első nekifutásra milyen minőségben tudják kiaknázni a gép teljesítményét? 1 év alatt össze tudják hozni?

Arról nem is beszélve hogy a ez jön összesen 4 platformra ami komoly meló ám. PCn fog elsőként megjelenni az biztos, és utána hogy konzolon mi lesz azt megjósolni sem lehet, addig amíg valamit nem látunk belőle, persze ehhez először a PC verziót kell befejezni és utána konzolokra portolni.
  • Alexease
    Azert a CARS-t ugy emliteni hogy 30fps-es Shift grafika, azert eros;)
    Nagyon el vagy szallva a Forzatol, pedig az sem valami toppos grafikara, sot...

Raadasul mar tobbszor le volt irva, de nem igazan ertelmezed, hogy a CARS-t ha kiadjak a mostani konzolokra, lehet hogy 30fps lesz, de nem szamit, mert elofordulhat, hogy ez csak egy "teszt" program, es az engine fejlesztes a lenyeg, hogy a kovetkezo generacion menjen rendesen. Es ha mindent beleraktak, ezzel a technkai legoldasokkal, akkor igencsak toppos lesz.
  • Alexease
    A mostani keszenleti allapotban az is csoda, hogy korbemennek;) Felkesz-sem palyakon ne varjon tuti AI-t az ember;)
  • lac coo
    GT5-öt nem ismerem nem is érdekel igazán, csak így mondom, hogy ez a tapasztalatom ...

Jó irányba mutatnak a srácok, csak most már abba az irányba is kéne fordulni, nem csak mutogatni arra felé :)
  • unrealnoise
    Persze én is csak bizakodom, kivehetnek meg betehetnek még ezt azt, és elbaszhatnak még ezerféleképpen egy csomó mindent, csak jó az az irány, ami felé nyitottak.
  • unrealnoise
    khm...
    1. nincs kész
    2. a menüben legalább állítható a dolog, valszeg nem poénból rakták bele, így ott is marad valamilyen szinten (GT5-ben baszhatod, semmi nincs!)
    3. az jobb, hogy egyedül megyek a pályán és a futam végére 5 kört adok a másodiknak?

a GT5 "kész", így adták ki, szar ahogy van. legalábbis néhány A-Speces futamon. Néhány meg el lett véletlen (?!) találva.
  • lac coo
    Én CARSban még nem mentem úgy offline versenyt, hogy ne törték volna szarrá magukat az első körben !!!!4 Pedig mentem nem keveset !Gyári beállításokkal nagyon nem piszkáltam ai-ban semmit. Szóval az se olyan nagy királyság !
  • unrealnoise
    GT5 máshol is szar, valszeg a SOny miatt adták ki így amúgy még gyúrtak volna rajta. (Bár tudom így is sokáig készült.)

Mi az amiben a pCARS több, mint a többi? Láttad már te, hogy az AI-t mennyi féle szempont alapján be lehet lőni nehézségre, agresszióra? Ennyi, a többit nem is sorolom. de pl. itt van, azaz lesz időmérő is.

a GT5 AI-je annyira szánalmasan gyenge, hogy előbb egy 400km-es futamon indultam, mazda-val, és körönként a medium gumikon mentem 1,5-2 sec-cel gyorsabban, mint a többiek. pár kör után megvolt a boxkiálláshoz az előnyöm, de még volt egy csomó a gumiból is, be is zártam, a franc sem tolja végig csak aranyért. majd megpróbálom egy sokkal gyengébb járgánnyal (kb egyformával mentem mint a gép), de néhol ez is erősen meg van kötve, nem lehet csak úgy akármit választani. és mindezt úgy, hogy mentem vagy 20-30 kört életemben azon a pályán, a setuphoz hozzá sem nyúltam, default minden.

szóval oltári gáz. viszont a GT5 seasonal events alatt néha izzasztóbb versenyeket adnak.

Te ragaszkodsz a 30 FPS-edhez, de ez mondom, eleve bukta lenne, mert kevés. az hogy a Shift annyi volt, az lehet, de az egy optimalizáltlan gányolás is volt azért.

Azt te olyan nehezen tudod elképzelni, hogy ez a pCARS le legyen annyira butítva mint a GT5 (a kidolgozott pályák és prémium autók szintjére), csupán annyival jobban optimalizálnak, trükköznek, hogy aztán hozza azt a 60 FPS-t, amit majdnem a GT5 is tud? Ez annyira, de annyira lehetetlen? Szerintem nem... 30 FPS-el meg elfelejthetik, hogy a Forza-s és GT5-ös tömegből csipegetnek, mert én pl ki se fogom úgy próbálni...
  • Totti5
    Ezek egyenlőre álmok és ebből még semmi nem létezik. Kell sok tartalom, hosszú és jól átgondolt single, "testreszabhatóság" ( az mi is, amitől ez jobb mint más? ), jó netkód és közösségi szolgáltatás és optimalizálás és akkor hozza a szintet. Ha minden benne lesz ami most csírájában megtalálható akkor egy igen jó játék lehet, de még nagyon nagyon sok munka és idő. Nem tudom értelme e lenne kiadni erre a genre. 30 fpses Shift 2 grafika, amivel nincs baj mert jól néz ki, csak nem 60 fps és a dinamikus időjárás, napszak sok autó miatt necces lesz a stabil 30 frém is.

Forzába azért nem került bele ilyen, mert a 60at nem tudnák tartani ezen a grafikai színvonal mellett. GT5be meg belekerült és szar is a frém.

SMSnek mindenképp kell egy neves kiadó aki kellően tudja majd promózni a játékot. Attól hogy megjelenik konzolra még nem fog jól fogyni és simán lehet bukás.
  • unrealnoise
    hát igen, ha meg azt nézzük, hogy mi lehet a pCARS-ból ha törődnek is vele utána, és lesz még egy pCARS kett meg etc, azaz ha hosszútávon gondolkoznak ezzel a szim-sorozattal, akkor bizony most még csak aprópénzek mozognak, a nyereség ennél sokkal több lehet. (3 platform, olyan újdonságok először, amelyek a másik két nagyból nem, vagy csak részlegesen megvalósítottak + sok pálya, testreszabhatóság, igazi szimulátoros dolgok, jellemzők.)

szvsz biztos nem aggódnak, nyugisan dolgozgatnak. mondjuk azért az sem lesz kis fegyvertény, hogy valszeg a legjobb szimet, "autókázós" játékot teszik le így a generáció végén a konzolokra. már ha ugye. szép belépő lenne a "szimes piacra".
  • Totti5
    Sonynak és az MSnek semmi köze nem lesz ehhez. Teljességgel kizárt még elképzelés szinten is.

SMSnek pl az EA, Acitivison, THQ ( bár ők csőd szélén vannak most ), Take Two, Sega lehet potenciális kiadó. Mivel az EAval sokáig dolgoztak simán lehet hogy már most tárgyalások és pénzek mennek a háttérben. Vagy éppen az Atari akik a SimBin játékát a Race Prot adták ki.

Nem kell felemlegetni a pénzeket mindig. SMSnek is van miből hiszen az NFSekből igen jól profitáltak. Ők nem amatőr és nem kis studio. AAA szintet vár tőlük már mindenki, hiszen ebben a szegmensbe mutatkoztak be.
  • Alexease
    Igen, a szim-hez kellene minnel jobb hang, grafika is, es persze tartalom. De a szamitas igeny, a celcsoport merete es a koltsegvetes miatt ezek mindig hatrasorolodtak;)

Most talan az iRacing-ben lenne annyi penz, hogy lepjenek valamit, de fafejuek, fix elkepzelesuk van (vagy a kiadasok miatt, nincs is akkora beveteluk, mint amire az emberek szamitanak).

Vagy talan a CARS, esetleg az az alatt keszulo engine-bol lehet majd valami. Multiplatform hightech cuccot csinalnak, es ha meg a fizikabol is lesz valami fel ev mulva, talan jo lehet Sim/Real kombonak;)
    1/20-ad vagy 1/30-ad annyi penzbol fejlesztenek (egyelore) mint pl. a GT vagy az FM, de ha jo sikerul a vegen, lesz tamogato, befekteto, meggyozik a Sony-t, Microsoft-ot, mittudomenkit, ha nem is a CARS-bol, de abbol kiindulva osszehozhatnak valamit, amiben mar komoly mennyisegu tartalom es szolgaltatas lenne.