524
Az új Test Drive játék
  • Muttley
    +1
  • mester1987
  • Alexease
    Osszes auto kepekben
  • mester1987
    Ennek egyáltalán van köze a Test Drive sorozathoz?!

Test Drive: Ferrari Racing Legends a címe. Bár lehet, hogy ugyanaz, csak megpróbálkoznak egy ilyen iránnyal is, mint az NFS SHIFT-el.

Sőt annak kell lennie.
  • Muttley
    még mindig Shi(f)t fizika...
  • arty
    tehát lesz sok ferrari, shift2 driftfos fizika és dögunalom szokásos pályák és a cars talán király lesz

átsiklottam valamin?
  • Totti5
  • Alexease
    Csuszik ~2 honapot...
  • Pogacsa--
    Ennek a játéknak nem kellett volna már megjelennie?
  • arty
    nem is szimulátort várok, hiszen az NFS:Porsche Unleashed sem volt az (hajaj), mégis imádtam/-tuk

lehet árkád, de az autó legalább távolról utánozza az autót... amikor egy árkád TDU vagy akár Mercedes Benz World Racing után átülsz a shiftbe, az első kanyar után érzed, hogy ez nincs rendben - egy autó ennyire sosem driftel, pláne nem egy elsőkerekes 70km/h-val egy alig-kanyarban ... :) zavaró, bántó. pedig a ferrarik érdekelnének...

(olyan mint anno a CM Rally3 volt... nagyon hiányzott egy rally, de amit az autó-irányításként/fizikaként mutatott, vállalhatatlanná tette)
  • Muttley
    a Forza 4 -et feltétlenül próbáld
    nem rFactor 2
    de egész közel van hozzá all-assist-OFF
  • Totti5
    Forza/GT-t ne butának képzeld el, mert nem azok. TDU árkéd kategória, semmi köze a említett duóhoz. TDU 2 meg egyenesen szemét kategória, mert árkádnak is rossz:(
  • Alexease
    Nem a lehetseges segitsegekkel van a gondom (a k*rv* draga iRacing-ebn is vannak mar segitsegek:P), hanem ha mar az alap is egyszerusitett vagy buta;) A GT5/Forza mar a bovenjo kategoriaba tartozik. Nekem a TDU vagy az elso Mercis jatek is tetszett.
  • Totti5
    Régen rfactoroztam már, de ott autómata fék és kormányzás is volt, meg viszaállít egyenesbe stb... konrkétan F1-F12őg 1-3 állásban mindent lehetett:)

Forza szimulátor amiatt kétséged ne legyen. Persze a fizika 700 autóra készült, így helyén kell kezelni. Nyilván olyan FFB se lesz benn soha mint egy rfactor 2be.
  • Alexease
    „3 ponton állítható ABS, TC és Stabilitás, meg természetesen AT,MT és a kuplung (A/M) kiválasztása.” – ennel tobb mar csak akkor lehetne, ha magatol menne:))

Amugy Forza-ra szivesen beneveznek. Tudom, hogy nem szim, de autozni boven jo, sok auto, latvany, nekem nincs vele gondom. Csak hat amiatt nem fogok (nem is tuodk) venni XBox-ot;)

A CARS-ban sose lesz 100 auto;) Max 30-40, de mar az is soknak tunik. Meg max 1 ev a fejlesztes, amit raszannak, havonta nem tudnak osszedobni 6-7 autot;)

A CARS-ban a palyak is csak azert szaporodtak el hirtelen, mert valszeg attoltak oket a TD:FRL-bol;) Realisan a Spa/Silverstone/Willow stb. palyakon lehet latni (amit nullarol kezdtek, es azota lehet tesztelni), mennyi ideig tart az elkeszitesuk (honapokig).
  • Totti5
    Olyan sok segítség nincs a Forzába.

3 ponton állítható ABS, TC és Stabilitás, meg természetesen AT,MT és a kuplung (A/M) kiválasztása.

Forza GT autók terén hatalmas. CARS ami komplexebbnek tünik, de ott sem lesz több 100 autónál szvsz és még lehet sokat mondtam. Forza pedig 600-700al van jelen. GT5öt kivehetjük innen, mert abba 200+ autó van csak, a többi hulladék GT 3-4 port, minősíthetetlen kidolgozásokkal, mászerfal nélkül.

Pályák tekintetében már más a helyzet, azt hozza egy Shift is. Sajnos a Forza nagy hibája, a kevés pálya, persze ami van az nagyon jó és nagyon szép, de pl városi pálya nincs.

Karrier kapcsán nyilván a sok autőnak köszönhetően millió féle versenyt lehet összeüzni, az más kérdés hogy hiába 200 óra ha hót unalmas. Ami nagy fegyvertény a Forzánál az a tunning ( optikai minimális ), de a motorikus és meghajtás testreszabása az nagyon klassz + a festőműhely ami valami elképesztő sikeres és mindent meg lehet vele csinálni és a júzerek mindent meg is csinálnak.
  • Alexease
    A Test Drive sorozat sosem szimulatorkent volt hires. Ez egy promos, reklamos, „mindenkinek”, multi-paltform driving game;)
    Valszeg meg igy is tulsagosan „szimulatoros” lesz, hogy eladasi es nepszerusegi csucsokat dongessen.

A konzolosoknak a GT5/Forza az etalon (gondolom), elsosorban kontrollerrel vagy kormannyal es sok segitseggel. De azok valahogy, megis jobban neznek ki, raadasul nagysagrenddel nagyobb tartalommal.
  • arty
    nemértem én se miért kell ezt erőltetni :(

az nfs porsche miatt kellemes nosztalgikus elvárásaim vannak(voltak) a "másik sorozat" egy márkát feldolgozó játékával szemben, de úgy néz ki ez nem fog tudni megfelelni ... :/
  • Totti5
    S ezek csinálják a CARSot, ami meg kiveri a monitort olyan élethűnek hat.

Komolyan nem értem... ettől lesz nem vérszim hogy driftelsz a kanyarba? kíváncsi lennék a vezető fejlesztőnek az állásponrjára, h mit válaszolna egy ilyen kérdésre.

Szerncsére azért be lehet lőni hogy minimális legyen a csúszás, mert legalább állítható minden.
  • Muttley
    tiszta kanyarvétel ebben nincs
    folyton driftel...
  • arty
    shiftesdriftes gány :(
  • mester1987
    Szerintem egy Test Drive formában és csak Ferrarira kihegyezett NFS SHIFT-el vegyített game jó lehet :)
  • Csokis

• Alexease
  • Alexease
    „Not sim..., driving game:)”
  • Alexease
    5:45-tol

• Muttley
    annyira dURVA jó lenne, ha tennének alá legalább Forza 4 szintű fizikát
    és élethű autó motorhangokat

szerencsére, ha cumi-Shift fizika lesz mégis
    a Forza 4 szintén jó sok Ferrari-ja még ott van :o)
  • samsung123
    Ha a körítés jó lesz, és multiban van lehetőség beállítani részletesen dolgokat, nincs elnagyolva, akkor érdekelne.
    A fizika Shift 2 szint lesz valszeg.
  • Alexease
    Sajnos ez csak „kiprobalos” lesz, mert ha a CARS-bol nem tudnak egyelore ertelmes autokezelest kihozni, akkor ebbol biztos hogy nem is akarnak:)
  • samsung123
    the game will be released on April 20th, 2012.
  • samsung123
    cikk képekkel
  • Timbu
    Gondolom ebben is meglesz kanyarodáskor a "légpárnás hajó" fizika...
  • arty
    lehetne értelmesen is árkádos...

előtte azt hittem, hogy talán az EA miatt ilyen a shift, amilyen, de ezekszerint a slightly mad képtelen élvezetes (árkád) játékot készíteni :(
  • Alexease
    Ferrari alcim alatt fut a project, igy eleg nehezkes lenne mas tipusu autokat is belecsempeszni;)
    Es hogy Shift2 klon, elsosorban konzolra, az max nekunk nem jo, a bevetelnek nagyon jott tesz;)
  • arty
    kár hogy csak ferrari és kár hogy csak egy shift2 klón ferrarikkal :)
  • Muttley
    ne nekem higgy
    a szemednek.. ;)
  • Muttley
    shift 3 :)
    úgy fest, a Forza 4 marad a király
  • arty
    tehát shiftesen driftelő hulladék lesz ezis :((
  • Alexease
    Ez nem jott ossze;) Mondjuk annak volt a legnagyobb eselye, hogy sima SHIFT lesz alatta;) Csak remenykedtem;)
    Igazabol az FVA ala kellett volna ez az egesz, autostol, palyastol;DDD
  • kemszi2
    gondolom törés nem nagyon lesz benne :( montecarlonál hirtelen az nfs5 ugrott be :D