524
Az új Test Drive játék
  • Alexease
    Nincs PS-em;) Nekem a Forza tetszene igazabol, osszes kiegeszitovel meg ami meg van hozza;) De mint irtam, 1 jatek miatt sajnos erosen luxus lenne;)
  • Totti5
    Nincs rá még, vagy nem is lesz.
  • arty
    a sokat ígért vw pl kijött rá egyáltalán valaha?
  • unrealnoise
    az LFS-ért szimként is kár, mert én még jónak sem tartom. nem fejlesztik, nem törődnek vele, még garázsprojektnek is gyenge. netkarhoz azért érkezett ez az, volt élet, és most is van, hiszen jön az AC. az LFS halott. kár érte, többre vihették volna hosszútávon (bár így is szakítottak állítólag), ha nem ilyen hanyagok.
  • arty
    (amíg nem volt konzolom, addig egyébként az lfs-t tartottam összességében a legreálabb, legélvezetesebb, "legautóvezetősebb" szimulátornak, nagy kár hogy nem sikerült kitörnie a garázsprojektek mocsarából ... licenszekkel, grafikai tuningal, és egy 0-ról újrairt audió résszel világmegváltó lehetett volna, nagy kár érte)
  • arty
    gondolom a szimulátoros jelleghez nem kell hang, grafika, JÁTÉKTARTALOM... mert ott aztán baromi erős az lfs/netkar páros :D

egyébként neked ps3/gt5 kell... az nem sokkal több, mint a 30e és ugye a g25-el 100%-ig kompatibilis. (vagy az már megvan?)
  • CamelX
    Najó, ha alapból ilyen assist rendszer van csak akkor -fav lesz gyors, mert gameplay fizikák amiket láttam mind gány. De mindig van remény hogy PC-n lesz több opció. Na jó vicceltem, Atari :D
  • Totti5
    Segítségekkel nem lenne ennyire szar drift mint ahogy Shiftben is felére csökkent ha volt stabiliti kontroll, csak akkor meg sínautó. Amúgy nem lehet állítani a segítségeket ( csak a váltót ) hanem van 3 mod. Kezdő, haladó, pró. És igen segítségekkel játszok a videón és igen direkt megyek szarul... ami tény próbálok normálisan menni, csak nem lehet és ezt mutatom Forzába ilyet nem tudok mutatni, mert abba nem lehet sután menni, hiszen jó a fizika a kormányzás.

• CamelX
    Ha már itt tartunk, jó lenne már olyan gameplayt látni ami kormánnyal, segítségek nélkül van. Én még mindig azt mondom hogy alig várom hogy kipróbáljam a játékot, mert "egynek jó lesz" az biztos, és imádom a classic verdákat (mondjuk a Ferrari pont nem szívem csücske, de na... :)).
  • Alexease
    Megneztem a videokat, semmi extra;)
    Mint maskor is irtam, jatek kozben a Forza mar nem olyan nagy duranas kinezetre (a visszajatszas nem erdekel);) Kissebb felbontasu texturak, egyszerubb de latvanyosabb shaderek, HDR+Glow. Ennyi. Es mivel van ember es penz hulyere optimalizalni, igy latvanyosabb a palya.

A vezethetoseget videobol nem lehet eldonteni. De ranezesre, a TD:Ferrarit mintha szandekosan eroltetted, kinoztad, gyilkoltad volna (talan segitsegekkel:P), a Forzanal megprobaltal normalisabban menni, hogy jonak tunjon;)))
  • Totti5
    Nem értem a hozzáállásodat, és igazából ennél a stílusnál amit levágsz érettebb embernek gondoltalak. Hol említettem itt az Xboxot? egy kész és a piac egyik legjobb autós játékhoz hasonlítok egy másik autós játékok. Neked az nem értem miért fáj. Hidd el hidegen hagy hogy mit veszel és min játszol és nem akarlak xbox vagy forza vásárlására ösztökélni... ( fanatec kormánnyal az egész buli 160 ezer max amúgy, de lényegtelen ) nem is kell neked venni, mert nem tetszene ezt nagyon jól tudom. Nektek más számít éppen ezért vagyok megszólva, mert nekem a grafika + fizika + tartalom ad ki egy játékot és nem az hogy van FFB és nincs szinte semmi más. Ez van, ebből nem fogok engedni ahogy ti sem fogtok megváltozni, persze azért megy a nyálcsorgatás a CARSra:) nem is csoda...

Ha érdekel megnézed a videót, ha nem nem... ha csak a magam szórakoztatása miatt csináltam akkor sincs semmi gond. Miért kell mindig a rosszat látni????
  • CamelX
    Hát naja, ha már csak a kormánynál tartunk, sokkal jobban járnék még így is PS3+GT5-el, úgyis a kormány teszi ki az ár nagy részét, és ha már G27-em van, csak feleslegesen csorgatom nyálam én is Forza-ra.
  • Alexease
    Ezert irtam, hogy legjobb esetben is CARS... Vagy is ha nem, akkor sok eves SHIFT motort, ami 7-8 eves ISI motor;)
    A jo optimalizalashoz jo engine kell, ember, ido es igy penz;)

De meg mindig nem ertem, miert kell minden topicban az Xbox/Forza-ra rencskaznod es bizonyitanod hogy az a legjobb?!

Elhiszem hogy jo (tobbszor le volt irva hogy miert), sose mondtam hogy nem jo, sot, szivesen jatszanek vele.

DE 1db szaros programra nem vagyok hajlando kiadni 300E forintot (Xbox, jatek, kormany, pedal, valto).

Vagyis lenyegtelen mennyire promozod, emiatt egyszeruen leszarom;)

Raadasul, igazabol csak szep, HATVANFRAME-es (!:D), sok-sok tartalommal, de fizikaban, szimulatoros jellegben meg a 10 eves LFS-tol, nKP-tol is elmarad:D

Vagyis csak AUTOKAZOS programnak kellene, amiert a 30E is sok, de annyit meg kikohognek erte.

• mester1987
    Ha ennyire fos amit itt írkáltok akkor ne is várjatok 1-2 éven belül ennél jobban PC-n, ugyanis elmúlt az az időszak...
  • arty
    istenem ez a driftelés :(

amugy ha budget áron menne, akkor lenne "értelme" a játéknak. talán.
  • Totti5
    Semmiből nem állt volna minimum olyan igényesre megcsinálni mint a Shifteket.

Milyen CARS motor? ez 1:1ben Shift grafikai és fizikai motor, csak igénytelenül előadva. "Shift 2: Unleashed and uses the same engine"

A CARS motor viszont ennek a "Madness Engine"-nek az újabb verziója.

S ez nem pénz kérdése... az sosem volt az hogy rosszul optimalizált valami, már pedig a butított és ráadásul 30fpsel SEM futó grafika az csak optimalizálás kérdése.

Liszenszelt autós játék AAA fejlesztőktől. Oda teszem ahova akarom, mert megvan az elvárt szint.

Magyarázni pedig nem kell és pláne nem kell kimosni az SMS szennyesét!!!

• arty
    teljes árú lesz egyébként a játék?

vagy még ezt sem tudni?
  • Alexease
    Egy tobb eve piacon levo, tobb 10millio dorrar koltsegvetesbol keszult, a sajat platformjan (XBOX360,) abszolut tamogatast es elonyt elvezo program (Forza 4) grafikajat akarod osszehasonlitani, a huszad annyi penzbol keszult, a legjobb esetben is CARS preAlpha 3-5 honappal ezelotti engine-jen futo programjaval (TD:Ferrari)?!?:)

Erre a Ferrarira MOST volt igeny, megrendeles, lehetoseg, igy most raktak ossze. 1-1.5 ev mulva, a mar mukodokepes engine-en sokkal tobbet kihoztak volna belole.
  • Totti5
    a frém így is szar
  • Totti5
    Csinálok belőle videót ezt látni kell milyen szar:( lesz egy belső kör és egy verseny visszajátszás VS ugyan ez Forza 4ből.

Ocsmány grafika igazából most esett le, hogy a Shift emellé rakva gyönyörű. Visszajátszásban botrányos a minőség. 1 óra és jövök a videókkal.
  • arty
    mi volt a dlc1 és dlc2?
  • arty

dettó, én is életem legrosszabb vételének tartom a tdu2-t. nem szoktam játékot előrendelni, de ezt pár nappal megjelenés előtt "vettem". pár órát szenvedtem benne, mert mégiscsak drága volt, de ... ezerszer inkább indítom el a tdu1-et, mint a folytatást :(((
  • CamelX
    Nyílván igazad van. Életem legrosszabb vétele volt minden tekintetben. 2 kezemet összetettem volna ha a TDU1-ből csinálnak egy teljes grafikai felújítást kis autó bővítéssel és fizika fejlesztéssel
  • Totti5
    Azt nem fogja nekem senki beadni hogy azért nincs a játékba ablaktörő mert az Atari csúnyán nézett rájuk... és még ezer 1 ilyen apróság ami miatt félkész a játék. Persze teljesen banális storyra és mocapra meg színészekre jutott manna bőven.

Mondjuk ilyen esetekben a legnagyobb hibás az aki a fejlesztést megtervezte, ütemezte, kiadta a munkákat... egyszerűen rosszul csinálta, alkalmatlan a feladatra => vagy ki kell tenni vagy valami olyan melóval megbízni ami nem haladja meg a képességeit.
  • Totti5
    Nyilván nem ez az SMS csudajáték:D Forza 4.

Próbáltam ebből felvenni valamit, de kormánnyal olyan szégyenteljesen szar és játszhatatlan hogy semmi értelme...
  • CamelX
    Azt aláírom, de hogy egyrészt megszüntették egy "félkész" játék továbbfejlesztésének lehetőségét és supportját, másrészt ha hiszünk a pletykáknak akkor az Atari korlátozásai okozták a játék vesztét, akkor jogos a felháborodás
  • arty
    mert az éden aztán nagykirály... (tdu2 förtelmes lett)
  • CamelX
    Megjött itt is. Szégyen amit az Atari művel, de legalábbis a PR osztály egészét kirúgnám helyükbe és lecserélném. Vagy mondjanak normális dátumot, vagy fejezzék be a "soon"-ozást. Amióta Eden-es csapattól megváltak, amúgy is agyaltam rajt hogy leiratkozom a levlistájukról
  • Alexease
    En azert kivancsi lennek ra;) Ez a Gemkapocs ember is full segitseggel, hatulrol tologatva, kanaperol, kontrollerrel nyomta;) Ettol meg lehet jo es rossz is, de az a biztos, amit en probalok ki.
    Tuti hogy nem szim es nem is autokazos (GT/FM) stilusu program, egyikbe sem ferhetett be a project (eladhatosag, koltegvetes, engine stb.)
  • arty
    forza4
  • Ryder62
    Gémkapcson 4 kerek pontot ért el. Kemény.
    Tényleg ennyire trágya?
    Nem mintha érdekelne, n+1 játék számomra.
  • GerY5
    Pár perce érkezett az alábbi Atari hírlevél, talán nem vagyok egyedül.
    Röhögjünk együtt:

• Totti5
    Egy kis Ferrari:)
  • mester1987
    ...
  • Muttley
    mondtam, h kár időt pazarolni rá
    PC-n megértem a rügyezést, mert ott nincs Forza 4
    és idővel kinyomhatnak erre is egy real physics MOD-ot
    de konzolon a Forza 4 ezt a TDF-et körbeszaladja, kineveti, lepisili és felgyújtja

vártam egy db-ig, de a végeredmény nagy csalódás
    mélységesen sajnálom, hogy ezt így kimerték adni egy Forza 4 után
  • totyak
    És abból virágbolti nem várható?
  • Alexease
    Megjelent a PC is a tobbivel egyutt, csak PC-sbol nincs dobozos, csak letoltheto, online verzio.
  • Totti5
    Kormánnyal már nem jó. Szar az FFB, kevesebbet lehet állítani mint a Shiftben, és nincs súlya az autónak meg persze így mocskosul kijön ez a libegős tengely körül forgó csúszós fizika. Kontrollerrel el lehet vele lenni, de több nincs benne.

Vagy túl régen játszottam már Shiftel vagy ez szarabb kormánnyal.
  • totyak
    Ennek a játéknak törölték a PC verzióját, hogy semmi hír nincs róla? Konzolokra már van warez is, PC-ről meg semmit nem lehet hallani.
  • oneal1
    PC ről semmi hír?

kipróbálnám már!:)