Test Drive: Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
ez a napnál világosabbá teszi, hogy <#levele>

Just do it :)

Totti5
Annyira nem vészes a drift. Majd kipróbálom egyszer.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Dj Tommy
Én még 1-2 hónapja láttam a Cdgalaxisnál elõrendelhetõ formában, de le is került valamiért.<#rolleyes>
Most néztem, pl Amazonon is csak Xbox360 és PS3-as verzió van, PC-srõl semmi, pedig Pre-orderben kéne lennie szerintem.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Muttley
az a baj, h egy 140-nel sodródó autót nem sokan fognak meg
ebben a játékban, viszont nagyon úgy tûnik
kanyar = drift

Palinko
jön holnap után pc re?
Alexease
Meg aki már erre várt:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van, már PS3-ra is tört verzió. <#hehe>
Bezzeg PC-re sose jön ki elõbb. <#boxer>

Hivatalosan mikor jönne ki?? Ahány, oldal, annyiféle infó van.
GerY5
CARS már most sokkal jobb fizika tekintetében. Túl kommerszre vették a fizikát ebben, ez a baja szerintem. SMS nyugodtan fejleszthetné felõlem a TDU3-at anno...
Ezzel kapcsolatban meg ne felejtsük el, hogy minden kocsi hátsókerekes benne, a régi gépeken meg sosem volt über-gumi. Réges-régi archív felvételeken is állandóan sodródtak a valódi autók, ha tényleg tempót mentek.

Szóval a fene se tudja, elõbb majd próbáljuk ki... Én addig nem írom le.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Totti5
Egy verbát megér majd arra a pár napra amig a kukába nem landol... a drift fizika minden videón kiszúrt az ember szemét.

SMS<#levele><#levele><#levele>

CARS sem lesz sokkal jobb, max használhatóbb, max ha valami csoda nem történik.

arty
Van aki már türelmetlen volt, idézet Tõle:

"Másfél óra játék után kijelenthetem hogy Shift2es lett, ugyanazok a mapok csak vannak a legends pack-ból, ugyanaz pár hangeffekt is kameraállás is amennyire eddig láttam. Van régi monza, silverstone,hockenheim,spa,mugello, ezeknek az uj változata, road america, valami cote d'azure ami monaco utcáin zajlik és eléggé olyan mintha a shift2bõl egyenesen átrakták volna csak talán a graf nem annyira szép. Az autók nem rosszak bár láttam szebbet, az irányítás és a fizika viszont siralmas, amolyan shiftes, tehát nehéz egyenesben maradni minden autó folyamatosan túlkormányzott ahogy az NFSekben is volt, és az ellenfelek sincsenek a helyzet magaslatán. Ja és a jármûvek tömege sincs rendben összevissza lehet benne repkedni pedig csak koccantál, szóval vannak érdekes dolgok.
Én azt mondom aki szerette a shift1-2-õt az szedje ingyen van aki viszont nem az kerülje el messzire, ahogy énis teszem mostantól."

Amitõl féltünk, beigazolódott: ez egy Shift: Ferrari mod.

Forza.

Ha már valaki türelmetlen:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

XBOX360-ra kint már a tört változat. <#hehe>
Alexease
Palinko
remélem nem szaroznak sokat, és nem lesz ez ilyen duke nukem 2 😄 meg jön pc re is rendesen.
Alexease
Peresze hogy ki jon. Mar csak az a kerdes, hogy melyik honap 6-an😊))
Palinko
ugye ki jön 6. án? már nagyon tolnám a 458 assal 😊
GerY5
És te még hiszel neki?! 😄

Amúgy most kaptam Atari hírlevelet, hogy rendeljem elõ, és kapok exkluzív Ferrari Four-t is. De csak konzolra lehet elõrendelni a mellékelt linken. 😄

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

SOSE xD
Alexease
Melyik hatodikan?!😊
GerY5
A legújabb hírek szerint 6-án megjelenik... konzolokra. <#mf2>

Itt a GameTeve elõzetes:

Totti5
Forza 4hez nem érdemes hasonlítani õket. Más kategória, más szint. Ha a Shift fizikája rendben lenne akkor sem játszanám hónapokig, évekig, mert nincs benne annyi tartalom. Pár hétre lekötne, kb annyit bír a karrier és kész. Forzát addig játszom amíg nem jön a következõ rész, ha ez 3 év akkor 3 ha 4 akkor 4, de szerencsére a T10 hatékonyan dolgozik és 2 év van egy rész közt.

Muttley
jól beszélsz 😊
csak, ugye ez még a 3. próbálkozás...
és hááát a Forza 4 magasra tette a lécet
nagggggyon magasra 😊

Totti5
Azért fizika lesz alatta azt nem lehet mondani hogy nem. Ezek a mostani generációs fél árkéd/szim játékok köröket vernek fizikai szimuláció terén a mult generáció hasonló játékaira. Grafikán kívül itt hatalmas ugrás volt. Lásd Dirt széria és Shift széria.

Az sajnálatos hogy az SMS rosszúl lövi be a paraméterek és driftking játékot csinál belõle, amikor nagyon nem annak kellene lennie... de reménykedem hogy annyira nem lesz rossz. Shift 2 is kicsit jobb lett mint az elsõ. Ha ez is kicsit jobb lesz, akkor a majdani 5. próbálkozásuk egész rendben lesz😄😄😄

Muttley
fizika?
na, az nem lesz egy db se...
ultra-realistic ferrari, mi? 😊

Muttley
1:24-nél ahhoz a kiíráshoz
pofa kell 😊

juli 3.

Pogacsa--
Ez a játék sose jelenik meg?
Totti5

nyúl tréler... ha nem lenne benne ennyi drift még el is hinném hogy normális lesz a fizika, de így?😊

arty
ok, de ha a tdu félkész volt, akkor a tdu2-höz jóformán éppcsak hozzákezdtek és mégis kiadták 😉

Forza.

Totti5
De még az is elképzelhetõ hogy lesz TDU3 egy másik csapattal, pl az SMS, mert a jogok az Atarinál vannak.

arty
a tdu nem volt félkész

a tdu2 pedig sose lesz kész

Forza.

Totti5
amúgy én vagyok a barom, hogy rámentem a gémszarra... megnéztem egy normális oldalon a hírt és csak az Eden Gamest zárja be az Atari, ami annyit jelent hogy nem lesz TDU 3, a TDU 2 meg ugyan olyan félkész szar marad örökre.

TDU Ferrarinak semmi köze az Eden Gameshoz, hiszen azt az SMS csinálja......

Totti5
A játék készen van... biztos nem lesz kuka.

Bezár az Eden Games - Mi lesz veled, Atari?

"PC-s és konzolos játékokat tehát többé nem érdemes várni az Ataritól, vélhetõen a Test Drive: Ferrari Racing Legends is kukában végzi, hacsak nem menti meg egy másik kiadó."
értem de az sehogy sem tud foglalni 5 gigát a szövegek,érdekes. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Alexease
Igazabol nem ures, mondjuk tele van LAMA-feliratokkal vagy valami hasnolo😉)))
értem. 😊 Bár ezt még mindig nem értem hogy egy üres TXT file 5-10 Gigabájtot hogy foglalhat még ha ISO-ba is van ? 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Alexease
Ilyeneket manapsag nem illik beszivni😉 Evekkel ezelott volt divat feltenni egy becsomagolt, ISO-nak atnevezett, 5-10GByte-os "ures" TXT file-t😉)) Sokan letoltottek😄

Igyanigy szivatas, a fizetos file-megoszto oldalakrol toltogetni, ahol pontokat/penzt kap a file gazdaja, ha minnel tobbszor letoltik tole a cuccost😊

A lenyeg: csak a megjelenes utan, megbizhato helyrol, ellenorzott cuccot, ismert cspattol😉
uh,már nem is töltöm. 😄

arty

Forza.

Én azt hiszem meg találtam a Warezt. 😄 (bár hogy mûködik arról fogalmam sincs,most töltöm 😄)
Link

Jaja meg amúgy is sok játék késik mostanság.
Dj Tommy
Én olyat is olvastam, lehet csak júniusban lesz kiadva.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Vagy lehet Május 4-én jön az összes.
Szerintem késik, mivel még clonedvd sincs meg semmi.
Palinko
már 4 napja kint van és nincs warez? hihetetlen 😄
Palinko
sg cikk szerint amcsiban már kijött szóval valami virágbolti verzió sincs?
Totti5
F1 szar ránézésre, a másik meg megint driftelt. Remek lesz😊

Ennek nem kellet volna már megjelennie?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64