Test Drive: Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy a csudába van, hogy az SMS törzsgárdája, Ian Bell vezetésével olyan játékot tudott letenni az asztalra, mint a GT Legends (ami talán a legjobb SimBin játék), aztán önálló fejlesztõként csak rossz irányítású NFS:Shiftekre és még rosszabb TD-okra futja?

Szabi
a távoli dolgok betöltése tényleg borzalmas, de ha van benne Multy, akkor még talán egész játszható is lehetne 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
A CARS forumon irogattak, hogy az iranyitas nem lett jobb, de kibirhato, nem veszes😉
A jatekmenet maradt a konzolos, egyszeru, agyonverheto, buta AI-val.
A menu is idegesito, az is konzolos, gamepad-os szar:/
Ez a fekete-fehér effektus régebbi autóknál viszont nem rossz.
Alexease
Gozom sincs, nem probaltam, nem az en videoim😊
A jonehany honappal korabban megjelent Xbox-os verziot jol lehuztak, eleg szar volt allitolag.
A video alapjan valszeg hozzanyultak, de ez csak a kinezet, az masodlagos.
Ha mar ertelmesen lehetne vele autokazni, akkor az autok miatt nem lehet rossz.
Mar program ugy sincs egyelore (a CARS meg messze van, az rF2-hoz nincs semmi, az AC csak jovore, mostanaba a GTL-t tolom a szokasos felhozatal mellett😛) jobb mint a semmi😉
Én anno a SHIFT elsõ részével játszottam...annál jobb, van valami motívációja vagy bármi amire azt lehet mondani, hogy jó vele játszani?

Mégis Ferrarris...hmmh?
Alexease
Osszeraktam a korabbi Xbox-os es a mostani PC-s video verziot. A jobboldali a PC-s, olyan mintha bekerult volna a CARS-bol a dinamikus hatter, eg, felho stb. Valszeg emiatt (is) bugosak a fak😉

Test Drive:Ferrari video compare
Alexease
Valamit biztos csinaltak a programmal, mert ennyire bugos azert nem volt😊)) Foleg 4:30-tol a fak 😊

Alexease
Ha mar a megjelenes napjan kedvezmenyesen adjak, tuti lesz meg valami akcio😊
Alexease
Vegre! Az ev jateka! Kell!!! <#eljen><#zavart1><#idiota>
Szabi
7800ft, hmm... lesz ez még olcsóbb... 😄

grebber
Fail mert már steam-en kapható! Vegyétek vigyétek!

Next PC upgrade: 2022

arty
zárható <#idiota>

(kecseg atari)

Forza.

Fpocok
Rendelte elõ valaki pcre?
Amúgy olyan nincs, hogy nem kapja vissza.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szabi
a legszebb hogy aki elõrendelte az nem kapja vissza a pénzét <#idiota>

Alexease
Hosszantarto sulyos betegseg utan elhalalozott😉
Szabi
<#taps>

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

GerY5
Igazából semennyit, csak tisztában kell lenni programozási alapelvekkel.

Régen rossz, ha a fizika programrésze úgy átszövi az egész fõ programot, hogy ne lehessen kicserélni...

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Totti5
Eléggé elszomorítana, ha ez konzolon értékelhetõ mennyiségben fogyott, vagy fogyna... Simbin nagyot esett pofára a Race Proval ( 40-50 ezer ment el max ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Mennyit kell szívni ahhoz hogy ilyen fizikacserét komolyan gondolja bárki is???

arty
igen
- ha ez bevárja a pcars-t, akkor egymásnak lennének konkurrenciái
- a nudli pc eladások nem hiszem, hogy extramunkára sarkallnák az amugy is elhavazott fejlesztõket (értsd: 5%-ban kész pcars, miközben az idõ meg telik)

szerintem a kiadó döntése: hátha még elmegy 1-2 konzolos kópia, ha nem jön pécére

😞

Forza.

Az teljesen irreális lehetõség, hogy be akarnák várni a pCARS-ot, és a PC verziót annak a fizikájával adnák ki?

Alexease
Az egy reklam/forgalmazo/jatekportal site, ok talaljak ki a datumokat😉 Nekik az a lenyeg, hogy eljussanak az oldalaikra, igy a keresok kiadjak oket. Nem irhatjak oda, hogy fingung sincs vagy hogy soha😊
A korábban belinkelt oldalon a megjelenési dátum November 30-ra változott. Komolyan, ezek teljesen hülyének nézik az embert...

Alexease
Engem erdekel, egy letoltes erejeig😄 Kivancsisag fel egeszseg;P
Amugy 50 Euro-ert akkor sem kellene, ha felhoztak volna a CARS (45EUR) szintjere 😊
Csak és kizárólag a kocsik miatt érdekel, egy próbát megér. Attól meg nem kell tartania az atarinak, hogy megveszem, fõleg nem azelõtt, hogy kipróbáltam volna. Ha meg tényleg olyan szar, akkor meg pláne nem. <#action><#eplus2>

de most tényleg... komolyan érdekel valakit ez a játék? 😄 nem is tudom nálam miért maradt kedvencek között... 😊 de most törlöm, mert ebbõl én nem kérek... 😊
Találtam egy új infót:
Megjelenési dátum
Kíváncsi leszek, lehet-e hinni ennek a dátumnak...

Alexease
Majd jol beleintegraljak a sok szep Ferrarit a CARS-ba😄<#rolleyes><#zavart1><#zavart1><#banplz>
ennyi. nyilvánvaló volt, hogy a PC-sbe nem ölnek plusz energiát, egyszerûen nem volt kész futtatható állapotra a gamma, aztán így késett...
Totti5
Nem tudom ki kezdte a mesét arról hogy azért csúszik a PCs mert új fizikát hegesztenek alá, de nagy fantáziája lehet az illetõnek😊

Egyik gond, hogy szar a fizika ( kormánnyal ), másik gond hogy a többi összes elem is szar. Ez a játék akkor lenne jó ha még ugyan annyi energiát beleöltek volna mint amit egyszer már megtettek.

PCs verzió valószínüleg azért csúszik ennyit, mert még annyira sem volt kész mint a 360as PS3as... akkor gondolhatod hogy milyen rötyvedék állapotban lehetett. Nem fognak rajta semmit fejleszteni, csak futtatható állapotba hozni, de most mondom hogy szar lesz.

arty
sõt, a cars2-ét? 😊

az még sokkal kevésbé van kész, mint ez a ferrari, szvsz

Forza.

Egyébként nemlehet h a cars még nem létezõ fizikáját próbálják aláheggeszteni, hátha akkor a szimesek vásárolni fogják?

GerY5
Szóval kijött a PC-s verzió végül...
Megérte várni, tiszta élethû lett a grafika! <#idiota>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Muttley
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Just do it :)

Alexease
Ha mar a jatekbol nem lesz semmi, Ferrari Racing Days, 900+ autoval😉

De most javítgatják ezeket. Sõt, a CARS még eddig titkolt fizikája fog belekerülni. Biztos forrásból tudom (ami szintén titkos) <#idiota>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Totti5
Olyan mint a Shift 1 csak szarabb. Kormánnyal horror, kevesebb az állítási lehetõség, szar az FFB, driftelõs kanyarban fizika. Kontrollerrel jó, bár azzal lehet a Shift is jó volt, de azt csak kormánnyal játszottam, már ameddig bírtam. + optimalizálás nincs, bugos, rossz a bevilágítás, több szemszögbõl is egyes elemei rondák, de ezeket már írtam multkor😊 azóta sem lett jobb és azóta sem játszottam vele és nem is fogok.

Alexease
Nem tudni milyen lett, eddig csak konzolosok probaltak, vagyis nincs igazi info (vagyis PC info) 😉

Bar a palyak a szokasosak, az egyik teszt alapjan az AI szar, de az autok miatt elkorozgetnek vele😉

Remelem azert (is) csuszik, mert az SMS probalt valamit javitani rajta, talan atpakoltak ezt-azt a CARS-bol. Persze, almodik a nyomor😉

Ha nem, es valoban szar, maradt az eredeti SHIFT, akkor talan a kodolas is, igy jo lesz auto-donornak modolashoz😉
Azért egy próbát megérne, de ha egyszer cseszik megjelenni...

Egyébként mi a gond vele? Nálam a Shift2-ben az irányítás volt a fõ gond, de mióta beszereztem egy kormányt, azóta nem olyan gáz az sem.

Alexease
Ja, el is felejtettem, hogy TEGNAP jelent meg (mar megint) 😊<#zavart1><#idiota>
Totti5
Remélem senki nem várja, mert idõpazarlás lesz a letöltés is rá.

Hogyhogy? Mondták, hogy nem fog PC-re megjelenni?:S

GerY5
Kétezer-tizensoha szeptember tizenkettedike.... 😉

Alexease
Szeptember 12. volt az utolso amit lattam😉
Lehet már tudni legalább egy közelítõ dátumot a megjelenésrõl?

Totti5
Tehát márciusra arany lemezen lesz a CARS. Én meg királylány vagyok😄

Hacsak nem úgy akarják kiadni mint az Rfactort 2õt béta állapotban... abban az esetben személyesen fogom visszakövetelni a pénzemet.

Valahogy nem megy ez most nekik. Azért látszik amikor egy EA dirigál és határozza meg a dolgokat, mert akkor minden flottul tud menni. Most hogy az Atarinak csináltak játékot máris egy félkész produktum lett a vége. Milyen érdekes hogy a TDU 2 is félkész lett. Hmmm... biztos véletlen.

arty
nem gáz, ha azt mondják, hogy "2013 februárjában jelenik meg" - de akkor jelenjen meg!

amikor ennyire megy a töketlenkedés, a vége mindig rossz, befejezetlen játék.

Forza.

Alexease
A CARS-t jovo majusra igertek😉
De az sajat buli, 3millat mondtak fejlesztesi koltsegekre, annak a felet mar a PC-s beta-felhasznalok fele kifizette.
Ha a masik 3 platformon nehany tizezret eladnak, akkor veszteseges mar nem volt, max nincs nyereseg, de legalabb kifejlesztettek egy zsir uj engine-t😉