Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sertrex
Lehet, hogy még nem működik. 😄DD
Még csak most kezdik összerakni a játékot, legalábbis Ian Bell valami ilyesmit írt.

Néhány kiragadott idézet Ian Bell-től, az SMS fönökétől.
"Someone called?
We have rewritten the rendering system. We have added multiple newly written and very important modules to the physics, drivetrain, differential and tyre modelling systems. The FFB system is now much more intuitive and comes with presets. The handling is transformed, in a very very good way. I'm biased I know but right now in the latest build I have, those cars that have all of the new systems in place have raised the bar for simulation... and this is before they are polished. But I can't say anything specific as we'll start the hype train soon "

"OK it's Christmas. None of the famous brands are missing this time.
We've started QA already. We plan at least 7 months of QA for polishing and bug fixing. "

"To further clarify, the drivetrain and diff work is all new. We've added three very important new additions to the tyre modelling. The handling really is transformed (yes I'm biased, it's epic!) The improvement in FFB that has fallen out of this is wonderful also. "

"It's still a very tight run as we're a bit behind on GUI and Career so nothing is set in stone yet. Current guess is Septemberish. "

"Indeed. My post was because the leaks are getting worse and a lot of misinformation was building. Now apparently 'current guess is Septemberish' means it's pushed back...
Example of leaks I know are happening: Please try to keep a handle on it WMD2 guys. I won't act this time but if you 'must' leak please don't give any specifics, keep it vague, remember your NDA, and remember it's still very early days and we're transforming the handling week on week..."

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.05. 18:25:37

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Alexease
Csak felteszem, ezt ki kell probalni;D
sertrex

sertrex

sertrex

sertrex

sertrex
Sisaknézetben 85 a max FOV. Még lehet gombokat rendelni a view angle-hoz és a seat angle-hoz az edit assigmentben. Azokkal együtt lehet még variálni az üléspoziciót.

köszi a segítséget, már elég "jó" szinten van az FF azért is a hang felöl kérdeztem.....
ami még érdekelne :sisaknézetben 120 fok FOV beállítható ill. belső nézetben nem lehet közelebb állítani a vezetőülést annál amit a w,s,a,d tud?
config file?
sertrex
Segítenék többet is, de nem G27-em van. 😞(

sertrex
Nem. Elég fapados a hang a CARS-ban.

A környezeti hangokat nem lehet lejjebb venni illetve a gumicsikorgásét feljebb? config file ..ilyesmi
classicon vagyok...
sertrex
Először is, mielőtt bármit elpiszkálunk, állítsuk át az FFB Calirationban a Defaultot, Classicra. Annyi a különbség, az utolsó patch óta, hogy a Steering Gain-t 5.0-ről, 1.0-ra állítja. Legalábbis az én kormányomnál. 😊 A fő FFB így simán maradhat 100% és nem vesznek / tompulnak el más visszajelzések.
A többi FFB-t inkább autónként kell beállítani a car setupban. Mivel akkor is változok az FFB mikor az autó beállításait változtatjuk.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.12.27. 10:35:35

lac coo
Hát, nem feltétlen, igazából -szerintem- az ffb nem arra van, hogy az igazi autót utánozza a kormány, hanem inkább hogy visszajelzést adjon ...
És ugye minél nagyobb terhelést kap az egyik oldalon a felfügg annál nagyobb erővel jelez az ffb., hogy tudd mi történik .
Persze ép pamiatt mert itt minden állítható lehetnek érdekes dolgok ,ezért is tartom hülyeségnek ...Ha pl valami statikus ellenállást felcsavarsz akkor már rossz ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Az hozta meg az igazi áttörést amikor a fő Force Feedback értékét 20%-ra tettem....azóta középállásból sem csapkod jobbra balra
egyre nagyobb amplitudóval.....meg hát szar FF ből jobb a kevesebb ezek szerint....
A leggázabb a PC fédbackjében mint ha a sebességgel arányosan nőne az erő....ennek fordítva kéne lennie....
Alexease
En szeretem ha van lehetoseg szetpiszklani valamit. De azert nem artana, ha lenne egy normal alap (igazabol van, max nem jo😛).
Legyen az Advanced alatt. Vagy akkor minden beallitast lehessen tesztelni az autoban ulve, realtime (pause, settings, resume). De kilepkedni a garazsba, de foleg a fomenube, total agyrem😉

Amugy az utolso build-ek ota nincs vele nagy gond, 1 beallitas, es max az autoknal kell feljebb venni az erzekenyseget/erot (Fz, Mz).

Ez persze AC/iR/rF2 nem lesz, teljesen mas koncepcio. De az R3E-nel azert sokkal jobb, az total rF1 alapon maradt.
Köszi a válaszokat és a linkeket! Lac coo-nál a pont 😉 Beleásom magam és a fejlesztők helyett beállítok minden aprólékosan...
sertrex
Project Cars Force Feedback Guide

Itt Project CARS-szal játszók és FFB beállításokat készítők írtak le mindent. Közülük néhányan már az SMS-nek dolgoznak. Ennél jobbat sehol se találsz.

lac coo
Ez egy oriasi hulyeseg volt, hogy az userre hagytak gyakorlatilag dev szintem az ffb, kormany beallitast.....Egyreszt agybaj mire az ember beallitja, masreszt meg mindenki F1 ffb vel vezet mindent .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.26. 17:21:56

Ingy2
Ingame set
Főmenü set.

Annyi a hiba hogy az ingame setnél az Mz scale az 120 és nem 200. A főmenünél a deadzone removal range a fontos.
Mondjuk ez a G25 beállításom de gondolom hasonló kell a G27-nek is.
Sose lesz AC azt előre leszögezem.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.12.26. 17:17:42

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Segítségeteket szeretném kérni a G27 kormány FF beállításához....egy link vagy egy screenshot jól jönne.....
a net tele van ilyen beállításokkal meg már a tököm is....
jelenlegi állapot:vezethetetlen fos
cél: mint pl az AC....az elfogadható szerintem...
Ehhez a kormányhoz gondolom van EGY arany középút beállítás...na azt keresem...
köszi a segítségeteket!
Utoljára szerkesztette: ratb, 2016.12.26. 17:07:53
Ha rászánod majd magad, akkor a kormányt az Options - Controls - Edit Assignments-nál állítsd be, ne a kalibrálásnál (sztem az még mindig nem jó) 😄
sertrex
Még semmi. Most fogják elkezdeni összerakni és bugmentesíteni. 😊 De amiket ír, hogy miken dolgoztak, annak örülök, mert számomra ezek között voltak a legfontosabb hiányosságok. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.12.23. 11:56:31

Alexease
Talan 2 honapja volt fent utoljara, akkor "botranyos" volt;D
Minden auto alpha/preholder allapotba kerult (ami persze nem feltetlenul rossz, atirtak az egeszet), de meg vezetni sem lehetett, magatol ment az auto;D
Ha mar igy alakult, felteszem ismet, megnezem mi valtozott.
sertrex
Korábban jövő karácsony körüli időt adtak meg. 😊 Nem sürgős, csak jó legyen. 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.12.23. 11:39:53

Szóval jövő ősszel jelenik meg 😊

sertrex
Kicsit bővebben és konkrétabban.

sertrex
Lassan visszarakhatod a PC2-őt a gépedre és jöhetnek majd a szivárogtatások. <#idiota>

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.12.23. 10:52:56

lac coo
OK, kaptál pénzt, az egy dolog...
De a bélyeget sose tudod lemosni ...! <#banplz>

sertrex
Nekem simán hozott, több mint 2000 óra játékidőt... eddig. 😊)) Szerintem, ezek után elég erősen felhasználó függő, hogy mennyire lett jó. Mindenesetre 10-ből hatszor előbb kattintok a CARS indítóikonjára, mint bármelyik másik hasonló játékéra. A maradék négy az AC ikonja. A többi meg nem érdekel. 😊)) Jaa, de! Még néha a Dirt Rallyt és a WRC 6-ot is elindítottam. 😄DD

Ja nálam is befigyelt a 21 ajro<#eljen>
Nem volt ez oly rossz befektetés.....még ha a játék,nem is lett.....<#wink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.12.16. 20:32:18
Alexease
Jott meg a WMD-tol 21EUR😊 Ugy nez ki, meg mindig van eladasuk.
Ha jol szamoltam, mar majd 150EUR-nal tart a visszafizetes😛
sertrex
Brands Hatch fölött az ég...

sertrex
Four Videos, One Winner—Watch the Best Action from this Week’s Project CARS Racing and Vote for the Best

AOR Endurance League - Round 2 Highlights

Driver's Point Of View - Ginetta X Project CARS eSports Finals 

Ginetta Brands Hatch Lap Guide + Setup

Formula A in The Rain

sertrex
sertrex

lac coo
Figyelni kell, sokszor akad elado fanatec pedal...

Ingy2
Bár most nézem van GTE kormányos 2 pedállal 100 körül. Ahhoz normális pedál sor kell elsőre.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.11.17. 17:58:48

Ingy2
Alcantarás verzió éri meg pedig a tököm akar kesztyűben vezetni. A simához 2 pedál van és a GT kormány jobban bejön.
Meg majd szépen lassan H váltó stb. kieg.

lac coo
Lesz valami direkt drive kormanyuk is, bar arrol semmi hir jo regota ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.17. 17:51:41

lac coo
Nem baj az, olcsobb lesz a ts300 .
Annal mikek jobb...

Ingy2
Bakker most spórolok T300RS-re, erre jön ez<#idiota>

sertrex
A neve is azt sugallja, hogy versenyzőknek készült. 😊))) De kompatibilis lesz más perecekkel is. 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.11.17. 16:55:31

lac coo
Franc tudja, nem hiszem.
Mondjuk ez a kormanytelefon igy eleg luxus , utcai autokhoz nem jo...

sertrex
Csak találgatok, mert még nem láttam működés közben, de nem lehet, hogy Thrustmaster felirat fölött, a csíkok és talán alatta is azok ledek vagy legalábbis valami hasonlók?

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.11.17. 16:49:43

lac coo
Jopofa, de nem ertem miert nem fer bele egy ledsor....

sertrex
A TS-PC Racer. 2016 december 5-től lesz kapható, várhatóan 549.99 euróért.
40 wattos brushless motorral, 16 bites(65536) felbontással, 270-1080 fok közötti állítással és sok egyéb újdonsággal. Pontosabb, gyorsabb, mint a korábban megismert Thrustmaster termékek, de természetesen kompatibilis lesz az eddig ismert pedálokkal, váltókkal és kormánykerekekkel.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.11.17. 16:12:55

Alexease
Ha nem CGI, akkor minmum 45 fokban allt a fal😉 A felhajto utan mar el kellett volna tavolodnia a faltol. De poen, reklamnak jo.
sertrex
😊

Ez se rossz.

b-type
ööö ezt most nem hiszem el 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type