Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszamitva a RallyCross-t es az uj menut, "ugyan az" volt mint a CARS1. Persze nem, mert dolgoznak rajta, rendszeresen jott update, de "csak ugy" elinditva, semmi kulonlegeset nem lattam nehany perc alatt😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forrás: http://www.projectcarsgame.com/home/simulated-perfection-how-we-built-the-dallara-dw12
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.29. 10:17:26
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
“Some say that he once put Helen Mirren in a dishwasher, and that at the Winter Olympics he was disqualified from the skeleton event for riding down the hill on an actual skeleton. All we know is, he’s called the Stig!”
http://www.projectcarsgame.com/home/-the-white-helmet-reveals-all-ben-collins-on-stunt-driving-for-james-bond-race-driving-at-le-mans-and-test-driving-on-project-cars
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.27. 14:46:54
Ezekhez nem árt, ha megvan a Shift 2 játékunk vagy a telepítőlemezünk.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.22. 13:09:17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
😊) sry ilyen melegben ilyen poénok születnek..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://store.steampowered.com/app/234630/?snr=1_239_860__fall2015-featured
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.06.24. 16:02:17
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
addig ilyeneket keresgélek és nézek hátha ki lehet szemezgetni valami értelmeset
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.05.31. 13:40:51
Ha tudnád mennyire utálom rift után a három sík monitort nézni, állandóan referencia pontokat keresgélni, hol fékezzek, hol kezdjek fordulni, riftben a felbontás miatt ezekből a pontokból szinte semmit nem látok, mégis gyorsabb és stabilabb vagyok, ááá hagyjuk is, május elején én f@sz eladtam a dk2-őt, hogy mindjárt kapom a cv1-et, azóta rágom a kefét hogy lehettem ekkora pöcs, egy dekát nem ment lejjebb az ára, sőt.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.05.30. 16:29:53
Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.
az első dugóhuzo után lehet berókáznál<#eplus2>#eplus2>
élményre biztos jo de simulatorozni én sem vennék
Ezt én is nagyon hiányolom belőle , teljesen real.<#taps>#taps>
A másik érdekesség még a játékban a kivezető körök a boxból. Amikor elhagyjuk a boxot, akkor az első körben, mintha jégen csúszkálnánk, úgy viselkedik az autó. Értem én, hogy nem melegek az abroncsok, de attól még lassan be kéne tudnom venni a kanyarokat, de hát úgy sem sikerül mindig. Szóval az első kör az mindig rizikós. Persze a gépnek ez sem probléma simán szárnyal. Ezt a részét lehet kicsit eltúlozták a fejlesztők.
A másik. Ha a gép utolér és előzésbe kezd, akár egy hosszú egyenesen, elég csak szép lassan eléhúzodnom és akkorákat fékez, hogy sokszor a visszapillantómból is eltűnik. Teljesen feleslegesen fékez ekkorát. Ezt 10-ből 9-szer eljátssza.
Az lenne még izgalmas, ha nem csak libasorban közlekednének a pályán, hanem ők is harcolnának egymással a pozíciókért. Jó jó az első körben van kis tumultus pár kanyarig ,aztán csak megy a "vonat".
Persze nem panaszkodom, azért jó kis gém. Reméljük lesz folytatása és a második részében tovább tuningolják a hiányosságokat.
Addig is jó játékot mindenkinek! 😉
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2016.05.19. 07:06:21
Amugy igazat adok neked , pont ezek miatt kukaztam ki en is, esore lehetne egyedul hasznalni de valoban mennek mindenfele gumikon az AI-k, es valoban nem a gumitol fugg milyen gyorsan megy ....
Múltkor írtam, hogy karrierben nem jönnek ki a boxba a versenytársak (számítógép gépsárkányai), ha elered az eső. De valaki megkontrázott, így tovább teszteltem.
Ahogy figyelgetem sok mindentől függ, hogy kijönnek e vagy sem, pl.: hány kör van még vissza, vagy milyen autótípussal megyünk. Volt olyan futamom is, hogy a fele kijött mert eleredt, a másik fele meg nem, de a következő körökben sem jöttek ki, így slick abroncsokkal mentek tovább. Aztán volt olyan, hogy eleredt az eső, mind kijöttünk kereket cserélni wet-re, elállt, és utána senki sem jött ki, így én sem, így vizes gumikkal (mint a többiek) maradtam kint a száraz pályán, de ugye ők visszagyorsultak vizes abroncsokkal is és elmentek mellettem.
Ez az esős dolog még teljesen kiforrot nekem úgy tűnik.
Aztán a másik kedvencem, ha „kiszorítok” valakit, vagy úgy kanyarodunk, vagy olyan helyzetbe kerülünk, hogy a gép mind a négy kerekével a bukótérbe vagy a fűre kerül (szóval elhagyja a pályát), akkor ugyan úgy gyorsít ki, mint én az aszfalton, vagy még jobban is. Volt már rá példa, hogy a kavicsos részen körbe autózott, úgy hogy én a pályán maradtam.
Amúgy tényleg nagyon tetszik a játék, és összességében tényleg élvezetes és szórakoztató szóval csak ajánlani tudom mindenkinek.
Amit bele tehettek volna az egy „visszatekerés” (vagy nem tudom, hogy hogy hívják, ha hibázol akkor megnyomsz egy gombot és visszapörgeti az eseményeket), mert pl.: a 20. kör környékén már nem olyan a koncentrációm, mint az elsőben és én sajnos nem vagyok olyan koncentrált profi sofőr, mint a valódi versenyzők, és egy hiba miatt ne kelljen már restartot nyomnom és újra kezdeni a versenyt. Vagy aki szeretné, az be vagy ki kapcsolhatná magának ezt a szolgáltatást, mint az ABS-t vagy kanyar rásegítést vagy az összes többi kényelmi funkciót.
Az lenne még jó, ha tudnának készíteni olyan játékot ahol még számítana a szélárnyékban történő autózás, vagy ha a poros ívről fordulok, akkor nincs akkora tapadásom stb. De hát sose lehet tudni, hogy mit hoz az élet 😉
Ertem, koszi a valaszt. En speciel hasznalt cuccra gondoltam, ime : G25
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Természetesen, minden további nélkül megfelel a játékhoz az említett kormány, igaz én nem láttam e-bay-en sem 30e Ft mgaságában.
Az lenne a kerdesem, hogy egy G25 elegendo lenne ehhez a jatekhoz, igaz ? Hardverapron 50 korul megy szoval az nem jatszik, de ebay-en lattam 30 ezer korul is, igy elgondolkoztam rajta....
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Amiota versenyzek szerettem volna .....
Igen emlékszem rá.....
Ha innen nézzük,még megérhetjük hogy hamarosan neked is lesz egy ilyen VR szemüveged és akkor az lesz az "etalon" ahogy most a 3 moncsi.<#wink>#wink>
Ha lenne rá ennyim akkor se venném meg, mert ez még nem jó semmire kb ....
De en majd agyra kapcsolhatot veszek, mint a matrixban, az jo lesz 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.14. 10:40:48
Lehet nem gomb panoramas, talan szukebb is mint 3 jo nagy monitor (ami valoban "nagy", rendes szogben, oldalra is, es meg magassaga is van; meg persze felbontas, frissites, pixelesedes meg mit tudom en mi hatrany), de az, hogy "belekerulsz a terbe" uj latvany vilag, plusz tuti jobban/mashogy zarja ki a teret korulotted, mint a 3 monitor: nem a monitorokat, kavakat, szobat, asztalt es egyebeket latod, hanem csak a jatekot, meg ha szukebb is, legalabb feketevel/semmivel zarja ki a teret.
Tizen eve meg normalis TFT kijelzok sem nagyon voltak, foleg nem ilyen telefonok, OLED-ek meg hasonlo extrak, ma mar brutal felbontasokkal, minoseggel es meretekkel nyomulnak, jon a hajlitott, 3D, holo, mit tudom en mi (nekem meg telefonom sincs, az utolso 2 soros folyadekkristalyos volt, vagyis szamomra ez urtechnika😄DDD), vagyis 1-2 generacio mulva, tuti jonnek fel panoramas, hajlitott kijelzos brutal cuccok.
Amugy meg felesleges lazadni, mert ugy sem tudod megvenni, ha meg igen, akkor ugy is fogsz venni egyet😄DDDD
A 3 monitor4 kétszer ennyi ( no jó nem itt, mert itt fake sajnos ...) de még az se az se real, látom a falat is a monitorok mellett.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.14. 09:40:00
hangacsi.blog.hu
Virtual Reality
* HTC Vive support
* Gaze control implemented, providing hands-free interaction with the User Interface
* Mouse pointer control in HMD view implemented
* Photo mode is now fully functional
* Depth of Field effects now work correctly
* The game will now retain controller focus when the player removes the HMD
* Improved rendering system for Crepuscular rays and Sun flares
* Improved rendering of dirt and rain drops on Helmet visor
* Improved the default seat position
* Improved the default HUD position
* Improved default camera settings to prevent the car tilting independently from the player at steep inclines
* Fixed a refresh issue on the UI when returning from a race to the main menu
Other
* Nürburgring Combined
- Fixed an issue where a pit stop operation would fail to initiate correctly, leaving the car stuck in the pits
- Fixed the starting lights not working
- Fixed an issue with the pit-in trigger potentially initiating when the player is on the main straight
* Improved system for Opponent Labels
* Added support for the Thrustmaster TMX ForceFeedback wheel
* Fixed an issue with Fanatec wheels where at times it would cause dropped frames at the start of a race
* Fixed an issue with Fanatec wheels where LEDs and pedal rumble motors failed to work after a disconnect/reconnect
Anno játszottam az alap Project Cars-al, de volt benne két bosszantó hiba, ami miatt nem lehetett carrier módot játszani.
Az egyik, ha el kezdtük a futamot száraz napos időbe, majd leesett az eső, akkor a gép továbbra is ugyan azokat az időköröket futotta és a boxba sem ment ki kereket cserélni. Szóval őt nem zavarta az eső semmilyen módon. Persze nekem ki kellett menni wet abroncsokért, mert a gépjármű irányíthatatlanná vált az esőben. Versenynek így már lőttek. Utána meg ha az eső elállt, ki kellett menni száraz abroncsokért, mert az esős gumikkal nagyon lassú a gépsárkány a száraz aszfalton. Carrier módban sajnos meg elég sok pályán esik
Úgy látom ezt a game of the year-ben sem sikerült kiküszöbölniük. Pedig azért ez elég nagy hiba.
A másik meg, hogy több körös versenyeket szoktam menni, és a futam végére rendesen elkopnak az abroncsok (tudom, hogy kikapcsolható a gumikopás, csak nem szeretem). Ezért nekem jelentősen csökkennek a körideim, de a gépnek persze nem. Ő ugyan úgy betudja venni a kanyarokat, mint a verseny elején
Ti hogy játsszátok ki ezen problémákat, főleg az esős pályákat a karrier módban? Átugorjátok őket? Vagy ha tudtok bármilyen trükköt, akkor azt megköszönöm.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.