Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Aki netán megvenné a kiegek miatt és nem kéne a packból a Project Cars alapjáték, attól szívesen fogadnám és előre is köszönöm! 😊)
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Ha bajuk lesz vele, hogy kitettük, majd ráfogjuk Alexre. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.30. 20:56:44
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.01.30. 20:47:32
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.27. 18:50:32
"Nulla tenaci invia est via"
Slightly Mad Studios explain how you can be king of the stratosphere in their new airborne race.
Red Bull Air Race: The Game is free to download for PC, and also supports VR. You can download it here.
Project Cars -66%
€10.19
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
René Rast, Audi Sport, Bathurst 12 Hour.
https://www.facebook.com/438204456206325/videos/1564210076939085/
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.15. 10:46:34
Ja!!! OFF. <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.13. 15:47:34
(Viszont ahogy nézem a honlapjukat, változtattak az árakon.)
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.01.08. 12:01:09
Ez persze csak magánvélemény. De én egy ilyent szertnék. LFS fizika+PC körítés. Maga a tökély. <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.08. 11:11:05
A szim az viszonylag jól körvonalazható, autóviselkedésben ami nem tégla az szim. ..persze manapság már minimum a felfüggesztésből számolt FFB, és a gumi melegedése és kopása, és olyan autóbeállítási rendszer ami fizikán alapul. a csúszka persze még tologatható.
A HC szim inkább egy állandóan változó kategória, a mindenkori elérhető legrészletesebb (működőképes) fizikai modellezés adja a keretét.
Jelenleg HC szim pl. az iR és az rF2, függetlenül az én véleményemtől hogy az egyik sem életszerű modellt követ.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nagyon mas szerintem nem lesz a masodik resz sem, grafika biztos nem, ez alatt is megdoglenek a kozepes pc-k konzolok meg foleg.
Nekem ugy tunik igazabol komoly szakember hianyzik innen, aki hatarozott cellal csinalja a fizikat, gumit, ffb-t, szabalyrendszert , ai-it. Ez egyelore a szokasos sms fele nagyot akar a szarka dolognak tunik most, ezen kellene valtoztatni. Ne azert legyen valami benne hogy elmondhassak hogy van, hanem hogy ertelme legyen, hasznalni lehessen.
Vagy beleallnak egy EA fele politikaba, szep graffal , utos kepekkel videokkal eladnak kismilliot, aztan annyi.....ket ev mulva meg kezdik elolrol .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.08. 10:35:52
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mondjuk nekem se hiányzik még egy úgymond HC szim, meg a velejáró társaság. 😄 Szerintem azok maradjanak meg a über szimulátoruknál.
Timbu, a real road az már HC dolog, ebben biztos nem lesz. Az olyan játékokban, mint az rF2, ahol nincs túl sok tartalom el lehet játszogatni a bitenként számolgatással, de egy ilyen játéknál azt eredményezni, hogy soha se lesz kész, másrészt egy csomó hibával jönne ki ami megint csak nem lenne jó. Elég lenne, ha olyan lenne mintha, szimulálná és utána a kutyát nem érdekelné, hogy mit csaltak, lásd AC. Ott sincs real road. 😄DD
Fa...szom már ebbe a gyökér telefonba ...! 😊))
(Gondolom a PC2-ben sem lesz realroad.)
Egyfelől úgy sem lesz jó, ez alap...soha nem lesz jó. Másfelől egy nagyon szűk, de nagyon rigolyás réteget kell kiszolgálni, akik egyébként nem versenyzők. Még ha sikeres is mint mondjuk az AC, akkor is lófax, és már itt is kérdéses a multiplatform, nem számoltathatsz minden szöcskét, mert nem lesz meg a 60fps.
iR sem sikeres, ha az lenne már lenne vetélytársa, vagy bármi erre irányuló kezdeményezés, de nincs, rF2 sem sikeres és egyikkel sem lehet multiplatformot vinni.
Sztem már pontosan tudják hova akarják belőni a PC2-t, kb. mint az előző rész, csak jobban kidolgozva. Nem azzal volt a baj annak idején hogy nem HC szim volt, hanem más részletek sem voltak jól kidolgozva,...sok-sok részlet. A HC szimes vonal is csak annyira jött képbe, hogy sokan azt gondolták, hogy ez lesz az überaz. ..és mivel úgy is reklámozták hogy ezt a szimesek készítették a szimeseknek, közösségi mifaxom és összefogás hogy megszülessen A.
Nekem pl. eszem ágában sem volt HC szimként tekinteni rá, amíg aztán a PH!-n nagy rábeszélésre megvettem (amúgy is megvettem volna csak később, és kisebb élvárással), és hát nem volt jó. Bőven fért még rá javítani való, és egyáltalán nem HC szim.
Amivel hozzáteszem semmi baj nincs. Sőt jóisten mentse ezt a játékot attól hogy az akarjon lenni....elég ha szimes.
Ráadásul még mindig nem meri felvállalni, hogy nem akarnak HC vagy Heavy Weight szimet csinálni. 😊
Jó, lehet hogy hosszútávon fel akarnak zárkózni a HC szimek mellé, de ahhoz még néhány multiplatformot kiszolgáló részt kell csinálni 2-3 millós eladással, hogy megengedhessék maguknak, a HC miatti közönségvesztést. A PC 5-re már lehet belőle igazi szim, de előbb ahhoz pénzt kell keresni. Viszont addig is meg kell tartani azokat is akik a szimesebb vonalat képviselik. Szóval, nehéz ügy mindenkivel jót tenni. 😊))
Csak minden reszegysegnek (fizika, gumi, kormany, FFB, menuk, online stb.) van valami apro nyugje.
Véletlenszerűen változik az idő, csak azt adod meg, hogy futamidő alatt milyen időjárások forduljanak elő. Mint a valóságban is. Egy hosszabb versenyen többször eshet vagy kitisztulhat az idő.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.07. 19:11:53
Illetve a gyökér g effektet fékezéskor.gázadáskor hogy lehet lenullázni ?