Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
az összes szart kipróbáltam és a szarok közül ez a legszarabb fos 😄
a puszi pajtásod oltotta le a pcars szervezőit hogy bénák szervezni itthon normális bajnokságot
tényleg befejeztem , további jó versenyzést bocsánat játékot srácok 😄
Bár inkáb ez 80-90-es évek de imádtam anno a 79' F1-es autókkal ligázni. 😊
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
E-Type/Aston/AC Cobra/250GTO-s versenynél szószerint elélveztem.
Egyébként akik itt rontják a levegőt a trollkodással anélkül, hogy építő ill. normális kritikát fogalmaznának meg: Mi a faszt kerestek itt?
Mindegyik szimnek megvan az előnye/hátránya, nálam mindegyik elfér (Rf2, PCars, R3e, AC stb.)
Azzal, hogy lefosozod meg konkrétan semmi konkrétat nem írsz, pont olyan súlytalan a megszolalásod amivel normális ember nem vesz komolyan. Tegyél le az asztalra valamit és viselkedj normálisan, vagy húzz oda ahonnan anyád kirúgott.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.11. 11:15:14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De egyébként tettem érte dolgokat, próbáltam segíteni, leírtam a tapasztalataimat is. És ezt úgy, hogy engem nem is érdekel ez az online ligázás. Több mint 2000 órát beletettem a CARS-ba, mióta Steam-re került, ez még a megjelenés előtt kb. két évvel volt, tehát sokkal többet tudok róla az ilyen szarozó, fosozó majmoknál, mint te.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.11. 10:59:43
Viszont úgy gondolom a CARS olyan a szimesek közt itthon, mint az akit mindig vertünk általánosban, akinek a kollégiumban mindig elvettem az otthonról hozott kajáját és megvertünk ha rossz kedvünk volt, és akit felnőve már talán másoktól megvédtünk a katonaságnál...mert addigra egyikünk-másikunk már szégyellte.
most ezt látom történni. Erre hasonlít.
Pedig egyik másik ilyen arcból jó arc lett, érdekes módon a három arcból akiket én gyötörtem ugymond, kettő bejelölt a közösségi oldalon, és bár már nem szégyenlem mert kettő ilyen általánosban volt, és hát a kölkök igen kegyetlenek. a koleszos meg az évek két hetente (eltávtól-eltávig) 90 fiú közt ezt hozta ki (erdészeti), és úgy gondolom ez van, katonaságnál meg már nem gyötörtem senkit (akkoriban kezdtem szégyellni), szal én nem jelöltem vissza őket mert nem érdekelnek.
Azért mondom ezt, mert sztem ez utóbbi a legalkalmasabb, ha nem érdeklődsz valami/valaki iránt akkor semmi szükség részt venni a dolgaiban, látni olvasni, kényszert érezni hogy felköszöntsd, vagy hozzászólj. A legjobb békén hagyni.
és most ezt spoiler-be rakom, mert nem terveztem ennyit írni.
A helyesírás: sztem manapság sokkal többet írunk mint régen, ez talán jó, talán kevésbé...jó mert írni jó, és talán rossz, mert a verbális rész beszűkülhet némelyeknél, akik kiírják magukból a társasági, kötődési vágyat.
...de a helyesírásnak nyilván reagálnia kell rá, sok olyan szavunk van, ami kiejtve és leírva különbözik, mittomén pl. a szalag. én két ellel ejtem..és toleránsabbnak kell lenni a fogadó oldalról is. az elipszilonos 'jénk' azért ekkora mert vesszőparipája volt az összes tanárnak és azok tanárának. Vannak dolgok amik most kőbe vésettnek tűnnek, de változni kell.
De nem árt átnézni sem, végül is ez csak egy fórum, ahogy írtad, nincs időhöz kötve egy riposzt mint élő, személyes beszélgetésnél.
akár át is lehet nézni hol javítana a böngésző nyelvhelyesség ellenőrzési vacka.
De mindenki ahogy akarja, ahogy írtam én is szoktam szórakozni a betűkkel...amíg érthetőek, azért vannak 😄
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.09.11. 10:58:27
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
de igy meg jobb mert olyanokat szol le akik megtettek mindent azert , hogy itthon legyen egy kozosseg aki versenyzik ezzel a fossal
gondolom ezt ugy teszi , hogy o is tett valamit érte
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.11. 09:17:58
"Neved alapján felnőtt férfi vagy, próbálj meg úgy viselkedni és ne foglalkozz a PC-vel, nyomába sem ér az IR-nek, soha nem is fog, de ettől még vannak jópáran, akik örömüket lelik benne."
Először is nem hiszem, hogy felnőtt férfi, inkább egy durcás kisgyerek, aki nem kap elég figyelmet. 😄DD
De hogy komolyan is hozzászóljak. Nem teljesen értek egyet ezzel az iR-hoz való hasonlítással, ugyanis attól függetlenül, hogy mindkettő autósjáték, vagy ha úgy tetszik versenyszimulátor, teljesen más céllal jöttek létre. Valószínű, hogy vannak egyéb dolgok a fizikán kívül is, amik miatt az ember ezt vagy azt a szimulátort választja kedvencéül. És az nem feltétlenül azt jelenti, hogy aki nem az iR-t választja az azért mert nem elég ügyes vagy gyors, ugyanis nem mindenki tölti az idejét naphosszat azzal, hogy lefaragjon tizedeket és az legyen az életcélja.
Az, hogy a CARS nem lép az iR nyomába, csak azért igaz, mert nem is azon a nyomvonalon halad, tehát nem is érheti utol. 😊))
Személy szerint én örülök, hogy nem egy kaptafára készül minden autósjáték. 😉
Hú! Így visszanézve tökre úgy néz ki, mintha grafomániás lennék, pedig nem, csak ez most kikivánkozott. 😊)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.11. 08:59:21
"A hazai tálentumok nem pazarolják ilyen szarra az idelyüket. 😊
Ez játékosoknak való nem szimulátorosoknak 😄"
Ha bárki elolvassa ezt, az láthatja, hogy egy offenzív, trollkodó bejegyzés. A célja a szándékos sértegetés és provokálás. Bár ezek után kicsit kétséges számomra, hogy nálad felmerül a tudatos retorika. Egy ilyen után ne csodálkozz, hogy valaki, jogosan, kétségbe vonja a kompetenciádat. Gondolom itt is a szöveg nem értés a fő oka, de nagy valószínűséggel csak arra a megjegyzésre reagáltál és még kísérletet se tettél, hogy esetleg a témánál maradjál. Vagyis kiragadtál valamit a szövegkörnyezetéből és amit te értettél ki belőle, vagy érteni akartál belőle, arra reagáltál. Bár ha nem is érted, hogy mások miről diskurálnak fogalmam sincs, hogy miért beszélsz bele.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.11. 08:18:24
Egyedül arról van szó, hogy képtelen volt bárki egy normális bajnokság lebonyolítására. Tudom, hogy a CARS nem a legjobb dedikált szerver megoldással rukkolt elő, de készült hozzá egy csomó mindenféle app, amivel a gyári tartalmat fel lehet turbózni. Érdekes módon, az AC-nál például, nem jelenik meg negatívumként, hogy külsős appokkal pótolják a gyárilag hiányos tartalmakat. A probléma alapjában véve az, hogy az általános hozzáállás az lett PC esetében, hogy szar, mert ezt se tudja azt se tudja. Tény, hogy mivel a CARS készületei szinte teljesen a nyilvánosság előtt zajlottak így sok minden elhangzott a fejlesztés alatt, amit sokan igéretnek vettek. Holott többsége inkább terv volt, amit vagy sikerült megvalósítani vagy részben sikerült, főleg idő/pénz tényezők miatt, vagy egyáltalán nem sikerült beletenni. Ez utóbbi lehet, hogy idő/pénz hiánya, de az is lehet, hogy már eleve egy folytatásos kiadásban gondolkodtak, ami nem meglepő egy multiplatform játék esetében.
Mindenesetre a tények makacs dolgok és az látszik, hogy a külföldi felhasználók tonnaszám indítanak bajnokságokat, addig nálunk az az elterjedt vélekedés, hogy használhatatlan a CARS multija. Szerintem csak az elégtelen ismeretek, a lustaság, a hozzá nem értés és még ki tudja mik miatt nincsenek magyar bajnokságok. Itt hozzátenném, hogy saját kisérleteket is végeztem a CARS DS-sel és mivel nem bérlek szervert csak saját gépről futtatva, igen jó eredményeket tudtam elérni úgy, hogy engem nem is igen érdekel ez a multiplayeres bajnokságosdi és nem is foglalkoztam különösebben a szerveres dolgokkal azelőtt. Fenntartom tehát a véleményem, hogy a CARS teljesen használható, mi több egy élvezetes játék lett, igaz nem a kiadás pillanatában, hanem kellett még hozzá az a tíz patch is, de mára egy jó kis versenyjáték, jó az FFB is, a platformhoz képest a fizika is rendben van, külsőségekben meg elég komolyan odaver jó pár hasonló játéknak.
mivel a 'készség' itt max a bajnokságrendezés képességéhez társulhat, az meg nem függ a szimes tálentumtól.
nem feltétlen kellett volna belekotyognom, én sem fektetek nagy odafigyelést a leütéseimre, mivel sokkal lassabban gépelek mint gondolkodom, sokszor elütök karaktereket, és nem ügyelek a helyesírásra, meg a többire
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.09.10. 22:17:30
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ebből indúlt az egész .
Amúgy igazad van,tovább kellet volna görgetnem.
Ez a macskajancsi degradált másokat és én ezt nem tudtam megállni,ennyi.
sorry
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.10. 18:57:58
Remélem ha be kell csavarni egy égőt nem hívsz szerőlt 😄
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.10. 09:05:19
gyere csak a sznob iR-esek (nem os) közé 😄
ja és ezt a rakás szart megvettem kifizettem érte a 10 000 ft ot és kaptam cserébe egy használhatatlan szart
na ez a lehúzás
ugy hogy ian bell vagy ki a tököm elmehet a picsába
pkársz kettő kell nektek majd azzal is jól beszopjátok 😄
Ja igen te kötekedtél ugy hogy pszt...
befejeztem
"Azert latszik te sem bovelkedsz benne ,mert a jo helyes iras nem egyenlo a magas iq val 😊"
Olvasd el újból és láthatod az IQ rész már külön bekezdés. <#wink>#wink> Szövegértés. <#wink>#wink>
Ez játékosoknak való nem szimulátorosoknak 😄"
Szerintem neked nem kellene különösebben frusztrációról társalognod. Nem volt ma kivel összeveszni? Látod itt a különbség. Attól érzed magad juniknak, hogy te egy másik játékkal tolod? Ezt te hogy hívnád? Nem tetszik a CARS? Akkor mi a f@szt keresel itt? Ahhoz, hogy én is ilyet csináljak és mondjuk átmenjek az iR topikba trollkodni, le kelle mennem a te szintedre, de sajnos ahhoz egy egész bányafelszerelés kellene.
De hogy a szimulátoroknál maradjunk. Én legalább nem hiszem, hogy ez több egy játéknál. Amúgy meg szeretek játszani. Aki többet gondol e mögé annak némi pszichológia problémával kell megküzdenie és minél előbb szakorvoshoz fordulnia. 😄
Ebből is látszik, hogy még a szövegértéseddel is probléma van, hogy a lényeget elvétetted. A talentumon volt a lényeg, aki még rendesen írni se tanult meg. <#idiota>#idiota>
Azért ennél picivel több kell az autóversenyzéshez, nem elég sznob iR-osnak lenni. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.09. 16:08:38
Megfigyeltem akik belekotnek masba a helyesiras miatt azoknak valami mas frusztraciojuk van nem talalnak fogast a masikon csak ezt,geci lassuak vagy benak vagy nem is tudom csak hogy a sim nel maradjunk
Te meg elterelted a szot a hőn szeretett rakas szar jatekodról 😄
Azt is olvastam valahol, hogy bizonyos IQ szám alatt teljesítő emberek, agresszióval, arroganciával próbálják elfedni a hiányosságukat. Vagy csak egyszerűen kiakarják magyarázni magukat, amitől még inkább szánalmas helyzetbe hozzák magukat.
Például ilyen, olcsó húzásokkal, gondolván, hogy így elterelik magukról a figyelmet. LOL!!!!
"Multkor olvastam itt valakitől , hogy azt lenézi aki nem tud helyjesen írni vagy valami ilyjesmit mondott.
Lol 😊 "
<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.09. 11:56:26
De azret nem vagyok grammar nazi 😄<#zavart1>#zavart1> Sot...
Aki kitalálta azt kellene elmegyógyintézetbe zárni.😄
Multkor olvastam itt valakitől , hogy azt lenézi aki nem tud helyjesen írni vagy valami ilyjesmit mondott.
Lol 😊
De hat ha ok se tudjak hogy kell irni, mert mar tizedszer futnak neki, en honnan tudjam ? 😊
Kurvara leszarom ez csak rgy szaros forum baszod 😄
Mongyuk neked lehet nem 😄