19801
  • Alexease
    Raneztem, de nalam uresek a menuk, nem talal monitorokta:D

De ebben a videoban (0:55-tol) vannak valami menu kepek es beallitasok.
  • sertrex
    Korábban már volt, de itt van újra. A nagy érdeklődésre való tekintettel. :D

Project CARS 2 - Triple Screen Support Overview
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.13. 12:22:12
  • Tomsteel
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, kapjuk a jobbnál jobb autókat AC-ban, aztán felmész este körözni egyet és szinte kivétel nélkül az összes szerveren az alap autók mennek, mert ha DLC-s tartalmat használnának akkor embereket zárnak ki a csatlakozásnál. Ezen kívül hotlap szimulátor a játék, alig találni épkézláb versenyeket, ezen nem segít az sem, hogy sok közöd nincs ahhoz, hogy melyik autót szeretnéd használni, kötött darabszám és szerveren történő választás hiánya. Kevés a pálya, de ha lennének DLC pályák se lennénk előrébb a fent említett okokból.
  • Alexease
    Nem neztem meg, mert minek:D
  • Alexease
    Ha az AC-ban lenne idojaras, valszeg eppen annyira lenne TESCO-gazadagos es egyszerusitett, mint a mostani gumi, aszfalt, reaload stb.;) Persze tuti elvezetes lenne, ami azert sokat kompenzal.
    "Csak" azert tudott ennyire nepszeru lenne, mert egy jol kitalalt rendszerrel (pubikus megjelenessel, total fapados tartalommal es tudassal indulva, evek alatt fejlesztettek fel) elvezetes kompromisszumot talaltak az auto mukodes/kezeles kozott, es olyan tartalmakat adtak, olyan minosegben, ami korabban PC-s szimekben sose volt.
    Az emberek nagyresze gyorsabban cuppan ra nehany Ferrarira, mint normalis realroad-ra vagy napszakra.
  • lac coo
    Jah...:))
    Gondoltam attol meg latod a lehetosegeket :)
  • Alexease
    Szerinted, 1 monitorral, honnan tudjam?:))))))
  • lac coo
    De milyen allitas van, rendesen ami kell...?
  • Alexease
    Eleg sok videoban van 3 monitor, a menukben is kulon allitas van ra, igy gondolom van/lesz;)
  • lac coo
    Na jo , de ha AC ban lenne idojaras, napszak mindenki mas bezarhatna a boltot :))
    Jelenleg az osszes cimnek alom, hogy ennyi ev utan meg mindig renduletlen nepszeruseggel adja el a dlc ket, szoval valamit csak osszehozott Kunos, joforman egymaga .;)
  • lac coo
    Jah, rendes harom monitoros tamogatas lesz ebben ...?
  • Alexease
    A tobblet tudas nem feltetlenul jelent bug-halmazt, csak nagyobb a lehetosege:) De lehet javitani. De ami nincs, azzal nem sokat tudsz kezdeni:D
    Sajnos a CARS1 kicsit betett ennek a cimnek, a "sokat akar a szarka" hozzaallas es a "kozosseggel fejlesztett" nem tett jot neki.
    A CARS2 mar joval osszeszedettebb mint az elso resz: ha a CARS1 megjelenesere 25% "koncepcio" (kidolgozott, veglegesitett, atgondolt egyseg) maradt, akkor a CARS2 talan mar 75% lesz;) Ha ugyanezt kiadnak 3 ev mulva, amikor valszeg meg mindig tobbet fog tudni mint az AC, akkor talan mar 95%-os lenne (100%-os program nem letezik:P).

Ha mindenki maradna a regi bevalt rendszereknel, sose lenne fejlodes. Valakinek be kell valllania a buktak lehetoseget;)
  • lac coo
    De ha meg bugos, rosszul\nem mukodik de van, akkor az jobb ? :)
  • Alexease
    Igen, az AC nagyon jo, szep es elvezetesre van beallitva az FFB/gumi, de a program lenyegeben nem tud semmit:) Ugy konnyu bugmentesnek es gyorsnak lennie;)
  • lac coo
    Fizikan ffb n biztos piszkaltak, jolesszaz, de az ai cserel kerket esoben ? Online hasznalhato, nem lep ki, nem bugzik tizbol hetszer ? Ai nem tori romma egymast ..?
    Hangok jobbak lettek e ?
    Engem inkabb ezek erdekelnek, ezekkel volt komoly baj ez egyben is....
  • Alexease
    A RAW beallitast valoban "elcsesztek":) Pontosabban: az eredetileg automatan a kormanyhoz igazitott, nyomatek alapu, nyers FFB kimenet; de gondolom a driverek es a "felkesz" autok miatt meg kicsit anomalias a dolog.

Es ez a resze (WIP/Beta) azert mindenre ervenyes. Igy barmi ertekezes van valamirol, az meg boven valtozhat. Raadasul rengeteg az auto es palya, korabban erosen vegyesen voltak preholder, prealpha, alpha, beta valtozatok; de most mar nincs feltuntetve melyik auto hogyan all. Raadasul ebben benne vannak a kesobb megjeleno DLC autok is (?!), ki tudja azzal mennyit foglakoznak jelenleg (a megjelenesig nem fontos hogy kesz legyen).
  • MooneyR
    Ajánlom a Hockenheim Classic GP - BMW 1M Coupe kombót. Itt mindenféle időjárást be lehet állítani, a havas pályán a kanyarokat ki tudod szélesíteni a "valódi" havas bukótereken, a havas út inkább, ahogy mondod, inkább latyakos akar lenni, olyan a hangja is amikor gurulsz rajta.
    Kifejezetten jó lett az 1M FFB-je, élmény vele menni, nagyon autós. (A RAW beállítással csesztek most valamit, nálam elég vacak lett a a kanyarokban és a rázót sem érezni, de a másik két beállítással jól működik).
    Gépigénye eddig egész jó, mondhatni. Nálam i5- 2500k, gtx970,8gb ram-mal viszi szépen high beállításokkal, 20 autóval.
    Esőben tényleg jó menni, a tócsákat én is kedvelem :) Most az, hogy ezekenek nincs semmi értelme remélem nem lesz igaz. Az tény, hogy sok emberke az AC-n szocializálódott, ahol clear időjárás és még az is zavaró ha az árnyék odébb mászik 2 körrel később a kanyar előtt.
  • sertrex
    Azért egy Focus meg egy Chevy nem pont ugyanaz a kategória. Egy M3-as BMW már jobb alap lenne az összehasonlításra, mondjuk. Picivel jobb futómű, szélesebb tappancsok, stb... stb...
    Négy évszakos gumiból is rengeteg féle és áru van. Csak hát éppen spórolásból veszik őket, akkor gondolom nem a legdrágább, legjobb minőséget próbálták.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.13. 10:27:09
  • sertrex
    Jaja, csak kíváncsi lennék, hogy mennyire van megcsinálva. Az már jó jel lenne, ha lenne érezhető különbség már a guminyomás változtatástól is.
  • lac coo
    Rengeteget ökörködtem letúrt letaposott havon, itt a melóhelyen a telep körül komplett timetrialokat csináltunk :))) mondjuk egyszer kolléga fellökött egy targoncát a focusával, azóta nem igen engedik :) 4 évszakos gimu nyilván azért van, mert nem akartak több féle gumit csinálni, amúgy aki használt már télen nyégyévszakosat sírva menekül tőle .
    Nekem ez a tempo nagyon gyorsnak tűnik ami itt a játékban van. Bár elismerem , ha real lenne 500 méter után feladná mindenki :)
  • Alexease
    Ahhoz meg kell nezni, van-e lehetoseg valahogy teljesen havas palyara. Ezen a havas uton (nincs hovastagsag, csak itt-ott foltokban) inkabb taknyosan kuszna ossze-vissza. Vastagabb hohoz meg inkabb virsli gumi kellene;D
  • Alexease
    Minden relativ;) Azert csinaltam szaraz palyas tesztet is, lehessen hasonlitani. Majd 1 perccel volt hosszabb a korido (~50%) havas uton, teli gumival, nem tunik rossznak. Azert hosszabbak a fektavok mint szarazon, es a tempo is csak a "fele":) A kanyar tempok is 50-60km/h. Azert 500LE-vel, hatsokerekkel, ABS/TC nelkul nem olyan egyszeru.
    Meg ez nem lefagyott aszfalt, inkabb havas, letaposott, itt-ott felkopott aszfaltos ut. Az ut mellett levo valoban havas reszen megint mashogy viselkedik.

Ertelme valoban nincs, legalabbis ezzel az autoval.
    Majd kiprobalok utcai-jellegu autot (ami nem 500LE) vagy a RallyCross autokat.

Az eso teljesen jo (hangulatos, elvezetes), foleg a tocsakkal.
  • sertrex

Az még érdekelne, hogy a guminyomás változtatásával, változik-e a tapadás havon? Például a sima utcaival(már amelyiknél van) van e különbség tapadásban a normál,(száraz) nyomáshoz képest, a havon leengedett gumikkal? Vagy akár a négy évszakos guminál.
  • Alexease
    A szoges gumi aszfalton gondolom nem sokat er, nem nagyon tud megkapaszkodni;) Majd megnezem a gyari jeges palyan is.
  • lac coo
    Hát a fene tudja.... fék az nekem kicsit rövid, meg olyan furán hirtelen betapad mindenhol . Széles gumin ha elkezd szánkózni csak az ima állítja meg :)
    De mondjuk nem mintha bármire is jó lenne , szóval mindegy .. :)
    Eső inkább érdekelne .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.13. 09:47:32
  • Tomsteel
    Ez lett volna a következő kérdésem, hogy hoz-e érdemi változást, de akkor megtartja ezt a csúszós jellegét azzal is, ugye?
  • Alexease
    Nem, 4 evszakos (all terrain).
  • lac coo
    Ez szoges gumi ?
  • Alexease
    Keves autot neztem eddig, igy nem tudom. De amit neztem, azoknal nem volt meg minden valasztas. Ennel volt Ice gumi is (elvileg szoges), de az a havas aszfalton hasonloan szar volt:)
  • Tomsteel
    Köszönjük! Elérhető az összes gumi minden autónál? Lehet például szegecses gumit rakni erre?
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.08.12. 23:10:32
  • Alexease
    Corvette C7R GTE, Nurburgring Sprint Snow, All-Terrain gumik.
    Ne osszatok, nincs rajta WIP/Beta felirat:) Meg a gepem sem nextgen:DDDD

• Alexease
    Kiprobaltam havon a gumikat:)
    Egyelore csak 1 autoval (Corvette C7R GTE), ami hasonloan "ertelmetlen" kategoria hora, mint a videoban a Lambo:P
    Nurburgring Sprint.

Szaraz, slick-kel: 1:27
    Havas, All-Terrain gumik: 2:11 (errol toltok videot, milyen szenvedes volt:P)
    Havas, soft slick (ertelmetlen, de korbeertem:P): 2:45

Az All-Terrain guminal kikapcsoltam a gyari TC-t (lehessen csusztani), de a slick-nel bent hagytam, mert amugy hasznalhatatlan, egyhelyben korbe-korbe forgok;)
  • Alexease
    Online bajnoksagokat valszge nem fogja erdekelni. De vannak benne Rallycross autok (meg palyak is), azokon meg teli/havas palyakon jo moka;)
  • Danecay
    Persze, érthető!
  • Tomsteel
    Nekem most elsősorban azért fontos a csökkentett tapadás dolog, mert jobban kidomborítja a fizika erősségeit és gyengeségeit
  • sertrex
  • Danecay
    Véleményem szerint az a baj ezzel a havas témával, hogy jópofa és az újdonság erejével hat, de ténylegesen kb. senki nem fogja használni egy-egy próbán túl. Olyan ez mint az eső vagy a dinamikusan változó időjárás, mindenki elvárja, hogy legyen, aztán majd a legtöbb esetben mellőzve van és szép napos és száraz körülmények között kerül megrendezésre a legtöbb verseny. Persze legyen meg minden de nem hiszem, hogy túl nagy a jelentősége, egyelőre inkább csak hype van körülötte, megjelenést követően pár hónappal pedig már "senkit" nem fog érdekelni.
  • lac coo
    A kisplatos videoban nehez a dontes mert ranezesre megy kb 40-el, de 70 mph-t muatat az ora :)
    No most sima teligumival 70mph-rol eleg hosszu a fekut ilyen letaposott havon....:))
    A tibbu video meg sima arkad kategoria, szarazaszfaltos tempot mennek havon.
    Szoval a fene se tudja...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.12. 16:02:22
  • sertrex
    A hó sem egyforma. Van tapadós, jeges/fagyott, vizes/olvadós. Mindegyiken más technikával, sebességen lehet közlekedni. Meg az se mindegy hogy milyen autóval, milyen gumikkal, milyen széles gumikkal megyünk. Itt se lehet azt mondani, hogy így működik és kész. Ja, meg a pilótán is múlik. :)))
  • Alexease
    A tomegevel erkezo videokat meg fentartassal kell kezelni! Eleg sok az arkad, ami nem feltetlenul latszik. Persze, ha valaki kivulrol tolja, szamavezetovel, a kormanyt rangatva, az valszeg "gaz";)
    De lazan lehet valaki 3 monitoros vagy VR-es (ezek nem kizarolag szimes kiegeszitok, hanem jo penzert latvany elemek), cockpit nezetben, aki lazaban tolja gamepad-del. Nem csak egyszeru segitsegek vannak, az "alap mukodest is at lehet allitani".