19801
  • Alexease
    Azert a ho onmagaban "eleg jol tapad". Persze normalis gumikkal. A rally-ban sem korbe poroszkalnak a szakaszon, eleg jol toljak neki (tudom, rally:D).

De az egeszbol a lenyeg: ha az szimes altalanos kornyezetet nezzuk (szaraz/slick-gumik), ahhoz kepest a vizes, esos, havas, jeges utak nem csak egyszeruen "mashogy csusznak", hanem jol erezheto az auto "mukodesen", elektronikakon (ABS, TC, SC) es foleg a kormanyon/FFB-n! Es persze ezeken a feluleteken a gumi tipusok kulonbsege is jol erezheto (nem csak koridore:P).
    Sot a tocsakban a gumi kulonbsegek (slick, esos) is mashogy viselkednek, mas erzes a kormany es FFB is. Es meg sebesseg fuggo is.

Persze, ha valakinek mar a "szimes altalanos" alapok sem tetszenek, akkor annak a tobbi sem fog, es ugy is szetfikazza az egeszet:D
  • sertrex
  • sertrex

Pont erről van szó. Kis élményautózás. Nem kell mindennek FIA szabályok szerint menni.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.12. 14:16:16
  • Tomsteel
    Élmény szinten szerintem rendben van amit látunk, viszonyítási alap nem nagyon van, kellően nehéznek tűnik ahhoz, hogy a pálya szintkülönbségei komolyabb kihívást jelentsenek.

Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.08.12. 14:01:34
  • lac coo
    De amit te linkeltél, leszámítva, hogy nagyon rossz a sebességérzet, de ha a kilóméter órát figyeli az ember irgalmatlan féktávokat vesz pl 100-ról ...Pedig azon sima téli gumi van .

Szerintem túl sokat vársz , GT autó, szögesgumival, havas Nordon az amolyan fantasy! Csúszkál, ökörködni jó de sokat nem várnék ettől ...
  • sertrex
  • Tomsteel
    Persze, ha ez csupán segítségeken alapul és ez kell ahhoz, hogy sokat eladjanak, illetve hosszútávon foglalkozzanak vele, akkor részemről ez rendben van, nekem elég a tudat, hogy elérhető a másik véglet is.
  • sertrex
    Végül is, ha mind a két vezetési módot lehet használni, akkor tök mindegy, hogy valaki árkádosan vagy pro megy vele. Én úgyis a saját stílusomhoz alakítom majd.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.12. 13:11:21
  • Tomsteel
    Ez is az Ő videója, leírásban írja is, Lambo-val összehasonlítva elég szembetűnő a különbség.
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
    Hááát! Mindenki onnan merít példát amiben él. Ne aggódj! Én nem ítélek el senkit, amiért más.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.12. 10:40:08
  • gebali
    Nálad mikor akadt be valami? Olyan vagy, mint a titkon meleg srác, aki folyamatosan a melegeket fikázza, mert nem mer szembenézni magával. Neked ugyanez, csak a CM-szel, akkor is, amikor senki még csak távolról sem említette.
  • Tomsteel
    Köszi előre is. Segítségektől és modern elektronikáktól függetlenül azért az autó tehetetlensége csak nem tűnik el ennyire. Volt ezzel kapcsolatban átalakítás nemrég, a srácnak akit linkeltem van egy korábbi havas GTR-Nordschleife videója és egy újabb is összehasonlító jelleggel, kettő között látható ez a mértékű különbség amiről beszélünk, de azért azt kétlem, hogy a többség még a hetekkel ezelőtti build-det próbálgatná.
  • Alexease
    Holnap megnezem;)
    Ha van az autohoz teli/szoges gumi, akkor valszeg eleg jol megy, de a videoban, ranezesre, tuti ful arkadban (minden segitseg) tolja.
  • Tomsteel
    Alex, lennél olyan édes drága aranyos, hogy kipróbálnád a havas körülményeket a legújabb build-ben, segítségek nélkül, különböző gumikon? Azt kellene kideríteni, hogy van-e olyan kombináció, amikor ennyire sínautóvá válik vagy ezt csupán a "segéd-elektronikák" okozzák? Előre is köszönöm!
  • Tomsteel
    Az Ő videóin mintha egy teljesen más játékot látnék. Nagyon bízom benne, hogy ez a mérvadó.
  • Tomsteel
    Nem értem miként lehet ekkora különbség videók között a téli tapadást illetően. Amiket én linkeltem korábban, azokon él az autó, csúszik, mászik, ahogy kell, ez a Lambo-s meg borzasztó árkád...
  • sertrex
  • sertrex

Pirelli téligumikkal.
  • sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.11. 10:17:56
  • sertrex
  • sertrex
    Mai kis színes. :DDD Nagyon OFF. Mindenki csak a saját felelősségére tekintse meg!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tudom, hogy ez inkább F1 topikba lenne való, de oda nem lehet a játékra negatív tartalmú dolgokat kitenni vagy írni róla, mert a HG törli.
  • sertrex
    Én nem mondtam nevet.
  • sertrex
    Nem tudom, még nem próbáltam. Én nem jósolgatok, majd kipróbálom ha itt lesz az ideje.
    Egyébként meg eltévesztetted a topikot. Attól hogy valahol megemlítik a CM F1- et még nem kell a Dunának menni... Ismerős a duma?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.11. 09:16:20
  • sertrex
    Még elég kevesen mennek PC2-vel. De legalább ez egy szimulátor és nem egy újabb CM árkád.
  • sertrex
    Az AI már az első részben is jól működött esőben. Ugyanolyan jól, mint szárazon, csak az időjárásnak megfelelően lassabb köröket ment. A gond legtöbbször a userekkel volt. Talán többet kellett volna gyakorolni. Meg talán ki kellett volna tapsztalni az AI-t is hogy hány %-on a legversenyképesebb, vagy a user hány százalékos AI-val versenyképes. De persze mindenki rögtön 100%-os AI ellen akarta, tolni mert hát mindenki minimum egy Senna. :DDD
  • Totti5
    Mert a CARS2ben a hülye kis fanboyok Audit hajtva Lömánban éjszaka, esőben azt hiszik hogy Ők a Lotterer?

Bocsánat mindenkitől -fav.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.11. 08:57:28
  • Totti5
    Tehát a CARS2 sem fejlődött?
  • lac coo
    Ai mukodik mar esoben, meg ugy altalaban ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.11. 08:49:51
  • sertrex
  • sertrex
    Persze. Ők teszik a dolgukat. Azzal semmi baj. A baj ott kezdődik, hogy ezt beszopják. Az -k.
    Szerintem egyre kevesebben. Már csak a konzolos, rezgőbanánosok tartanak ki, akiknek mindegy hogy kamu FFB, kamu, előre megtervezett fizikával tolják. Meg a hülye kis fanboyok, akik azt hiszik, hogy Vettelek, mert körbe tudnak esőben, Monacoban menni.
  • Totti5
    Minden játék új részénél új dolgok kerülnek bele, új lehetőségek, új grafikai elemek, új mechanikai elemek, modellek, hangok, zenék.

Ez az igazság, ebbe kár belekötni... azért dolgoznak rajta 1-2-3 évig mert van mit dolgozni rajta.
  • Nyers
    Hát vajon mi mást kéne mondaniuk? Persze, hogy azt mondják, hogy mennyi új fejlesztés, meg csicsa került bele - egyébként senki nem venné meg ...
  • Alexease
    Es mindig jobb is lesz mint az elozo. Csak nem elegge;) Csak egy keveske hianyzik, hogy valoban toppos cucc legyen.
  • sertrex
    Marketingben a Codemasters a legjobb. Még mindig, már sokadszor el tudja hitetni, hogy a soronkövetkező F1 az jobb lesz, minden eddiginél. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.10. 22:21:43
  • ManoNegra
    Remélem jó lesz ez a játék.

Azt el kell ismerni, hogy marketingben a legjobb!
  • sertrex