19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Azert a ho onmagaban "eleg jol tapad". Persze normalis gumikkal. A rally-ban sem korbe poroszkalnak a szakaszon, eleg jol toljak neki (tudom, rally:D).
De az egeszbol a lenyeg: ha az szimes altalanos kornyezetet nezzuk (szaraz/slick-gumik), ahhoz kepest a vizes, esos, havas, jeges utak nem csak egyszeruen "mashogy csusznak", hanem jol erezheto az auto "mukodesen", elektronikakon (ABS, TC, SC) es foleg a kormanyon/FFB-n! Es persze ezeken a feluleteken a gumi tipusok kulonbsege is jol erezheto (nem csak koridore:P).
Sot a tocsakban a gumi kulonbsegek (slick, esos) is mashogy viselkednek, mas erzes a kormany es FFB is. Es meg sebesseg fuggo is.
Persze, ha valakinek mar a "szimes altalanos" alapok sem tetszenek, akkor annak a tobbi sem fog, es ugy is szetfikazza az egeszet:D -
-
Pont erről van szó. Kis élményautózás. Nem kell mindennek FIA szabályok szerint menni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.12. 14:16:16 -
Élmény szinten szerintem rendben van amit látunk, viszonyítási alap nem nagyon van, kellően nehéznek tűnik ahhoz, hogy a pálya szintkülönbségei komolyabb kihívást jelentsenek.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.08.12. 14:01:34 -
De amit te linkeltél, leszámítva, hogy nagyon rossz a sebességérzet, de ha a kilóméter órát figyeli az ember irgalmatlan féktávokat vesz pl 100-ról ...Pedig azon sima téli gumi van .
Szerintem túl sokat vársz , GT autó, szögesgumival, havas Nordon az amolyan fantasy! Csúszkál, ökörködni jó de sokat nem várnék ettől ... -
-
Persze, ha ez csupán segítségeken alapul és ez kell ahhoz, hogy sokat eladjanak, illetve hosszútávon foglalkozzanak vele, akkor részemről ez rendben van, nekem elég a tudat, hogy elérhető a másik véglet is. -
Végül is, ha mind a két vezetési módot lehet használni, akkor tök mindegy, hogy valaki árkádosan vagy pro megy vele. Én úgyis a saját stílusomhoz alakítom majd.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.12. 13:11:21 -
Ez is az Ő videója, leírásban írja is, Lambo-val összehasonlítva elég szembetűnő a különbség. -
-
-
-
-
Hááát! Mindenki onnan merít példát amiben él. Ne aggódj! Én nem ítélek el senkit, amiért más. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.12. 10:40:08 -
gebali #15823 Nálad mikor akadt be valami? Olyan vagy, mint a titkon meleg srác, aki folyamatosan a melegeket fikázza, mert nem mer szembenézni magával. Neked ugyanez, csak a CM-szel, akkor is, amikor senki még csak távolról sem említette. -
Köszi előre is. Segítségektől és modern elektronikáktól függetlenül azért az autó tehetetlensége csak nem tűnik el ennyire. Volt ezzel kapcsolatban átalakítás nemrég, a srácnak akit linkeltem van egy korábbi havas GTR-Nordschleife videója és egy újabb is összehasonlító jelleggel, kettő között látható ez a mértékű különbség amiről beszélünk, de azért azt kétlem, hogy a többség még a hetekkel ezelőtti build-det próbálgatná. -
Holnap megnezem;)
Ha van az autohoz teli/szoges gumi, akkor valszeg eleg jol megy, de a videoban, ranezesre, tuti ful arkadban (minden segitseg) tolja. -
Alex, lennél olyan édes drága aranyos, hogy kipróbálnád a havas körülményeket a legújabb build-ben, segítségek nélkül, különböző gumikon? Azt kellene kideríteni, hogy van-e olyan kombináció, amikor ennyire sínautóvá válik vagy ezt csupán a "segéd-elektronikák" okozzák? Előre is köszönöm! -
Az Ő videóin mintha egy teljesen más játékot látnék. Nagyon bízom benne, hogy ez a mérvadó. -
Nem értem miként lehet ekkora különbség videók között a téli tapadást illetően. Amiket én linkeltem korábban, azokon él az autó, csúszik, mászik, ahogy kell, ez a Lambo-s meg borzasztó árkád... -
-
Pirelli téligumikkal. -
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.11. 10:17:56 -
-
Mai kis színes. :DDD Nagyon OFF. Mindenki csak a saját felelősségére tekintse meg!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudom, hogy ez inkább F1 topikba lenne való, de oda nem lehet a játékra negatív tartalmú dolgokat kitenni vagy írni róla, mert a HG törli. -
Én nem mondtam nevet.
-
Nem tudom, még nem próbáltam. Én nem jósolgatok, majd kipróbálom ha itt lesz az ideje.
Egyébként meg eltévesztetted a topikot. Attól hogy valahol megemlítik a CM F1- et még nem kell a Dunának menni... Ismerős a duma?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.11. 09:16:20 -
Még elég kevesen mennek PC2-vel.
De legalább ez egy szimulátor és nem egy újabb CM árkád.
-
Az AI már az első részben is jól működött esőben. Ugyanolyan jól, mint szárazon, csak az időjárásnak megfelelően lassabb köröket ment. A gond legtöbbször a userekkel volt. Talán többet kellett volna gyakorolni. Meg talán ki kellett volna tapsztalni az AI-t is hogy hány %-on a legversenyképesebb, vagy a user hány százalékos AI-val versenyképes. De persze mindenki rögtön 100%-os AI ellen akarta, tolni mert hát mindenki minimum egy Senna. :DDD -
Mert a CARS2ben a hülye kis fanboyok Audit hajtva Lömánban éjszaka, esőben azt hiszik hogy Ők a Lotterer?
Bocsánat mindenkitől -fav.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.11. 08:57:28 -
Tehát a CARS2 sem fejlődött? -
Ai mukodik mar esoben, meg ugy altalaban ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.11. 08:49:51 -
-
Persze. Ők teszik a dolgukat. Azzal semmi baj. A baj ott kezdődik, hogy ezt beszopják. Az
-k.
Szerintem egyre kevesebben. Már csak a konzolos, rezgőbanánosok tartanak ki, akiknek mindegy hogy kamu FFB, kamu, előre megtervezett fizikával tolják. Meg a hülye kis fanboyok, akik azt hiszik, hogy Vettelek, mert körbe tudnak esőben, Monacoban menni.
-
Minden játék új részénél új dolgok kerülnek bele, új lehetőségek, új grafikai elemek, új mechanikai elemek, modellek, hangok, zenék.
Ez az igazság, ebbe kár belekötni... azért dolgoznak rajta 1-2-3 évig mert van mit dolgozni rajta. -
Hát vajon mi mást kéne mondaniuk? Persze, hogy azt mondják, hogy mennyi új fejlesztés, meg csicsa került bele - egyébként senki nem venné meg ... -
Es mindig jobb is lesz mint az elozo. Csak nem elegge;) Csak egy keveske hianyzik, hogy valoban toppos cucc legyen. -
Marketingben a Codemasters a legjobb. Még mindig, már sokadszor el tudja hitetni, hogy a soronkövetkező F1 az jobb lesz, minden eddiginél. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.10. 22:21:43 -
ManoNegra #15799 Remélem jó lesz ez a játék.
Azt el kell ismerni, hogy marketingben a legjobb! -