Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Tálentumok, mi? 😄DD
Ez játékosoknak való nem szimulátorosoknak 😄
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.09. 09:09:05
Ezt most láttam CARS2 fórumon, csak nem tudom megnézni mi ez, mert nem vagyok tag. 😞
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.03. 09:36:25
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Rögtön itt is egy példa. http://apexonlineracing.com/community/pages/PCarsLeagueResults/
Be lehet nézni, hogy hányan indulta és mennyire nemzetközi a felhozatal egy-egy bajnokságban, ahol a magyar játékosok is megtalálhatóak. Érdekes módon tőlünk nyugatabbra tudnak online bajnokságokat rendezni ezzel a játékkal. Talán a megkérdőjelezhető a hazai tálentumok készsége. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 10:51:31
Fizika meg csak csak, neha kibirnam , meg szep es gyors de ennyi.
Online hasznalhatatlan, mindenki menekul tole, offline is kb. Toltam egy videokartya tesztet , elsore nem sikerult esni az esonek, masodikra igen de ment az AI szarazgumin mint a meszes. Szoval igazabol semmire nem jo ez, nem veletlen halt be ez a topik is, ennek a toppon kellene lenni ilyen tudassal, de nincs mert szar .
ami nem. A másodikra tett igéretek meg már az elsőből nyert tapasztalatok alapján tett igéretek.
Viszont készült több, mint 10 patch az egyhez és azért, ha utólag is de egy egész jól használható, sőt élvezetes játék lett belőle és a sok DLC-t se felejtsük el.
De tegnap nem is ezzel volt a gond.
1. Legalabb 1 eve csinaljak meglevo alapokra a CARS2-ot, ami ki szerettem volna probalni, de nem jutotam tul a fomenun es a beallitasokon, mert bugos es hasznalhatatlan.
2. Ezzel kapcsolatban megrult fel a CARS1 felkesz allapota is. Es nem olyan problemakat hoztam fel, amihez nem tobb hetes vagy honapos programozas kell, hanem 2-3 olyan dolgot, amihez eleg eltt volna nehany ora vagy 1-2 nap.
Most alapveto benazasokrol es gagyizasokrol van szo, egyszeruen javithato es beepitheto dolgokrol.
Meg Kunosek is jobban kiszolgaltak az igenyeket, akik nullarol indultak, eleg nagy drotozas a programjuk, kulsos programokkal, HTML felulettel, Python-os appokkal stb.
A CARS engine (es mint jatek is) teljesen jo: latvanyos, tartalmas, elvezetes, meglepoen gyors, jo koritesekkel (pl. napszak es idojaras).
Amivel benaznak, a legegyszerubb dolgok..., amit fel sem sorolok, mert felesleges😊
A lenyeg: a CARS1-et neha hasznalom, mert bar kicsit nyogveneyelos de jo, a CARS2-ot meg ismet felrakom 3 honap mulva, aztan kiderul tuljutok-e a menukon😄
"Ilyesminet mondott mar az elso kiadasa utan is, aztan semmi nem lett semmibol 😊)))"
Még nem jelent meg a PC2. <#nemtudom>#nemtudom> Miből nem lett semmi? <#nemtudom>#nemtudom>
De ugy legyen , javitsak a sok szart ! 😉
Amit WMD-sektől most lehet olvasni, hogy sok új licensz kerül a játékba, pályák és autók, át lesz dolgozva a hang teljesen, az FFB-t is folyamatosan alakítgatják, remélem megmarad hasonlóan személyre szabaható, lesz egy-két új versenymód, a rallycross, ami már biztosra vehető. Belekerülnek olyan applikációk amiket a játékosok az elsőrészből hiányoltak vagy mod fomájában hozzátettek utólag Végül is arra várnak, hogy Ian Bell engedélyt adjon rá, hogy elkezdjék kitenni a képeket, videókat. Én is szívesen látnék már új anyagokat, de szerintem az ráér kb. három hónappal a megjelenés előtt is. Igazából ez lesz az első olyan SMS játék, amit már szinte teljesen függetlenül csinálnak.
A kontroleres menu a masik fele. IGEN kell, szukseges, ha jo a menu, akkor kenyelmes gombokkal piszkalni. De ha mar PC-s, ott elsodleges az eger, ha mar mukodik ugy ahogy, mukodjon rendesen. Es lehessen mar letoltani a kormanyos menu lepkedest. Az katasztrofa, hogy egy "bonyolultabb" menuben ket pedal, pillango, POV meg a gomb kell. Bonusznak, ha el van fordulva a kormany, lenullaza a beallitasokat (kontroller), lehet kezdeni elorol😊
Olyan az a ceg, mintha nem lenne komoly vezeto, Bell neha begurul a Ferrarival, a tobbiek meg 8 oraba mennek dolgozni, letudjak a kotelezot, de senkinek nem szivecsucske, munka aztan jol van.
Vagyis nem X vagy Y dologggal van baj, hanem nincs igazi koncepcio, meg a vegleges program is felkesz barkacsnak tunik.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.29. 20:47:30
legalábbis én jórészt az első oldalt használom és nagyon ritkán a setupot és a többit, ami második oldalra került.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.29. 20:43:07
Engem inkabb az osszevisszasag zavar, aki sokat hasznalja a nak biztos nem tunik mar fel, de en AC, vagy rf utan agybajt kapok, hogy tok logikatlan az egesz.
Bár ez lenne a legnagyobb baja a játéknak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nem érezték cikinek ? 😊
Gondolom emlékszel még erre.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.29. 20:21:38
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.29. 20:15:26
Az autovalasztas botranyos (1 hosszu lista), de legyen OK. De mellette azok az ultragagyi, torz, aranytalan, idiota szogbol szedett, nem egyforma screenshot-ok..., egy vicc😄 Szerintem max 2 ora munka lett volna a garazsban vagy photomode-ban csinalni brutal jo egyforma kepeket.
Ez ugylatszik ilyen Codemasters effekt lesz, meg ot ev mulva se javul 😊
Ezek teljesen alkalmatlanok szamitogepes program fejlesztesere:/ A fomenunel nem jutottam tovabb, botranyos az egesz. Meg mindig, sot egyre jobban, kontrollerre van optimalizalva, egerrel lehetetlen ertelmesen navigalni. De igy is ugy is bughalmaz az egesz. A kormany lenyegeben lehetetlen beallitani, meg mindig bugos, menthetetlen egy rakas szar.
Persze fejlesztes alatt van, de hat ugyanazok a benazasok, hibak, bugok, anomaliak, kezelhetetlensegek mint a "vegleges" CARS1-ben.
Nem tudom mi tortenik annal a cegnel, de nem artana a sajat fel kesz programjaikon kivul valami mas is kiprobalni. BARMIT! 😊
Nehany honaja torolltem az CARS2-ot (nem volt hely, nem hasznaltam, nem tortent vele semmi), de tegnap ujra feltettem )vagyis meg csak letoltottem, mert van vagy 30GB😛). Kivancsi vagyok mit valtozott, de a tartalom az tuti szaporodott eleg jo markakkal😛