19801
  • MauroN
    Jobb mint a g27? És ha igen, mivel?
  • Totti5
    385 EUR ( 25 euro a szállítás ) Vasárnap rendeltem, tegnap érkezett meg.
  • GPx8
    b350
    STM a default (állítólag).
  • MauroN
    Mennyi volt?
  • Totti5
    Forza 4el is nagyon jó, GT5öt még nem néztem.
  • Fehercsoki
    rF2 szar Forza meg GT5 az igazi szimulátort !!!4444négynégy
  • Totti5
    Jah! :)))

Megvettem az rfactor 2őt... vagyis eladtam a lelkemet az ördögnek, de ez az F2 kurvajó!

Ezzel a CARSal nem tudom mi lesz, mert nekem egyre szarabbul fut, kb élvezhetetlen kategória már... 3-4 hónapja amikor megvettem tök jó volt, most meg már...
  • GPx8
    Tesco?
  • bardocz
    Grat!
    Látom ugyan olyan a rögzítése, mint a 911-esnek. Szóval tipp, ha H-váltót használod majd rendszeresen, akkor inkább fúrd fel az asztalra a cuccot, mert el fog mászni. Én sehogy sem tudtam rászorítani eléggé az enyémet. Ha hatost kellett használnom, akkor nyomhattam vissza körönként a kormányt, hogy ne essen le.
  • Totti5
    Megjött a cucc:)

• kirpill75

• GerY5
    Ott van a cikkben, hogy Little-kórral született (celebral palsy).

"Little-kór, vagy újszülöttkori agysérülés. Angol neve szerint (cerebral palsy) agyi bénulás, ami nagyon általános elnevezés. Mutatja, hogy a kórkép igen sok és változatos idegrendszeri tünetben juthat kifejezésre. Ezek legfontosabb közös jellemzője valamilyen bénulás, és ezen túlmenően az, hogy sokféle eltérő kóros folyamat eredményezheti. Alapvető oka, hogy a még éretlen, éppen fejlődésben lévő agyat valamilyen károsító hatás éri a magzati kortól a csecsemőkor vége, vagy inkább a 3 éves kor betöltése közti időszakban. Ennek következtében a mozgatórendszer károsodást szenved, emiatt elmarad a gyermek mozgásfejlődése, és változatos , de leginkább fokozott izomtónussal járó (spasticus) bénulások jönnek létre. Ehhez társulhatnak a központi idegrendszer sérüléseinek más következményei is: mentális visszamaradottság, halláscsökkenés vagy süketség, látási rendellenességek, az egyensúlyérzés zavarai, esetleg epilepsziás rohamok. A betegség tünetei az alig észlelhetőktől a rendkívül súlyosakig terjedhetnek. A sokféle kiváltó ok között szerepel a perinatális (születés körüli időszak) oxigénhiány, öröklődési faktorok, fejlődési rendellenességeket okozó magzati károsító (teratogén) hatások, szülési sérülések, mérgező anyagok, anyagcsere vagy hormonális rendellenességek, fertőzések stb. Hatásmechanizmusuk változatos, és jelenleg még messze nem tisztázott. Inkább csak az orvosi gyakorlatban szerzett tapasztalatok alapján lehet kiszűrni a kerülendő kockázatokat. Pl.: terhesség alatti dohányzás, helytelen táplálkozás, bizonyos gyógyszerek szedése, a terhes nő nem megfelelően gondozott anyagcsere- és hormonális betegségei, bizonyos fertőző betegségei stb."

forrás: wikipédia
  • Laceee
    Miért? Antóni dévidzon is csak dísznek van a Kódmestereknél...
  • GPx8
    Ez a srác "csak" mozgássérült? Mintha más baja is lenne, nem?
  • lac coo
    Aztaaaa... :)
    Valami programozó, fizikához értő szakember nem akar esetleg csatlakozni a reklám ember mellé ? :))) jó dologra költik a pénzt ....
  • Alexease
    nicolas-hamilton-joins-project-cars
  • JUVEfun
  • lac coo
    http://www.sensadigit.com/f1-201x-dirt
  • JUVEfun
    A codis F 1 -hez ???? (linket please)
  • lac coo
    F1-hez. IR-t nem használom, rf2-őt se nagyon, unom azt az egy autót ami tetszik ...
  • GPx8
    mihez?
  • lac coo
    Megvettem a pro-t olcsó volt, nagyon állat, amit láttam videókat eddig azon mind jelentősen laggolt a kijelző, de ez nagyon gyors azonnal jelez mindent....2 doboz cigit megért :))))
  • lac coo
    LFS nincs most telepítve .Találtam szépet rf-hez F1-hez is de nincs ingyenes ...
  • GPx8
    Lfs-ez van, nálam működött.
    Link
  • lac coo
    Off..

Nekem is lett szupermenővagyok androidos bunkófonom, csak kipróbálnék már valami hud kijelzőt ( vagy mi az ...) autós játékhoz, melyikhez van ami működik is ? :)))
  • lac coo
    Pannonia rally az teljesen jó volt !!! Akkoriban nem igen volt gépem hozzá, de ezen is kipróbáltam már és tök jó, annak nincs ilyen gondja, hogy mermégbéta :)Sebességérzet a legjobb talán, 80-nál halálfélelmem van :)))

Amúgy ha mentél sokat jobb játékokkal, nem is értem miért kérdés, hogy hogy jó ez ahogy van, persze szubjektív, de szerintem a kormányzás miatt élvezhetetlen.Többi dolgot leszarom, majd javítják vagy nem, de gumi, kormány ffb legyen már szinte tökéletes...Ne legye hc szim, pl f1 sem az, de teljesen élvezhető a kormányzás ffb, igaz sok a kamu benne, de ez nem érződik játék alatt, az ember nem kapja fel a fejét, hogy most mi az istent rángatózik a kormány, meg nagy sebességnél nem kell koncentrálni, hogy egyenesben menjek és ne húzzam túl a kormányt kanyarbejáratnál . :()
  • Timbu
    Most olvastam, hogy összegyűlt a szükséges pénz, így a regisztráció lezárult.

Azzal pedig teljesen egyet tudok érteni, hogy a CARS jelenlegi fizikájával a Shift egy kiváló félszimulátor lett volna.
    Néha volt már élvezhető az irányítás, de a pénteki buildre megint változott valami, és telesen sínautós lett az egész.
  • GPx8
    Már leírtam, de a ZX Spectrumon a Chequered Flag-el kezdetem és azóta minden szimulátor-szerű játékot kipróbáltam PC-n. (Az NFS sorozat kimaradt).
    Nem azt írtam, hogy kész van, meg , hogy ez jó, hanem az túlzás, hogy vezethetetlen lenne. A helyén kell kezelni a dolgot (béta) és akkor jó. Emlékszem, hogy a Pannon Rally kezdeményre mennyien izgultak, pedig azon elsírnád magad... :)
  • lac coo
    Mitsubishi-vel mi van ?
  • lac coo
    Te amúgy mivel mióta játszogatsz ? ;)

Mert aki szerint jó ez a kormányzás az még nem látott normális játékot, és ezt tök komolyan mondom, a legobjektívebben is azt tudom mondani, hogy ez fényévekre van a jótól . :)végig megvan az a a bizonytalanság a játék során, hogy vajon mit fog csinálni az autó nagyjából ugyanarra a kormánymozdulatra, ez a lehető legrosszabb egy autós játékban...
  • Totti5
    Pont ezzel van a baj. Már a féktávokon bukik az egész. Túl Shiftes még... vagyis a Shiftnek ilyennek kellett volna lennie, mert ebbe legalább lehet kanyarodni és nem csúszik 4 kerékkel minden autó, de ennek a Shiftnél kategóriákkal jobbnak kell lennie, de ehhez kukázni kellene a Shfit "tapasztalatokat" mert erősen rányomja a bélyeget, még jelenleg.
  • GPx8
    Nekem sikerül az FA-val. Biztos Superman vagyok... :P
  • lac coo
    Irányítást meg sem említem, átlagban két egyforma kanyar ívet nem sikerül összehozni....Viszont lesz szép esőcsepp az a lényeg ! :))))
  • lac coo
    Az lenne a minimum amit carstól elvárnék ...F1_ et lehet fikázni,de baromijól összrakták ! Mondjuk jelenleg bármihez hasonlítható a fizika, talán csak a saját korábbi szemetüket veri meg, a shiftet. Na jó most wantedet is talán :)))!
  • GPx8
    Az nagy baj lenne, ha a Codemasters F1 sorozathoz hasonlítana a fizika/irányítás.
  • lac coo
    Én nem szidni akarom , olyasvalmit várok ,amit te is írtál,csa rakják rendbe a fizika-kormányzás_ffb dolgait.Ha ezekben hoz egy kb F1 2012 szintet akkor tuti játék lesz.És nem hasonlitgatni akarom F1_ hez,csak most az van kéznél a lazább játékok közül.:)
  • Alexease
    Csak olyat irtam, amit mar lehet tesztelni;) Ennyi erovel irhattam volna LFS-t is;)

De az AC - az eddig latottak alapjan -, igazabol/talan egy negyedik kategoriat kepvisel majd: „dobozos”, egyszer vasarlos, elofizetes nelkul; online szolgaltatas (aka iR :P) nem lesz; liszensz/tartalom messze lesz az iR-tol; ami lesz, az hozzatartozik, ingyen; grafikaban nem lesz tulcsicsazva es extrazva mint a CARS (ami nem is baj); nem lesz (egyelore) CARS-szeru dinamikus napszak/idojaras/eso.
  • Alexease
  • precise
    Este toljunk már egy Oscherslaben/Caterham Suerlight multi mókát. Mentem vele és igen jó a verda.
  • Timbu
    Pár hete a mezei tagok is szinte naponta kapnak buildet :)