19801
  • Alexease
    Mar jonehany honapja lehet online is hasznalni;)
  • Ben92
    Ezt láttátok már :-)
    A videón online mókákat láthatunk.

• Alexease
    Eredetileg CARS volt a neve, kesobb lett pCARS. Sot, volt hogy ez csak ideiglenes/munka nev, talan mas lesz a vegleges (volt mar valami szavazas is korabban). Talan azert lett kesobb „project” kezdetu, mivel a WMD-t tobb projectre (vedd meg, aztan csinaljuk) terveztek. Pl. parhuzamosan fut elvileg az a motoros cucc is.
  • lac coo
    Nagyjából egy szinten van a két játék, sokat nem csalódik senki :DDD
    Amúgy meg nem Cars hanem C.A.R.S.
  • pedobear
    A HSW-n úgy van írva, hogy Project CARS meg mindenhol máshol is PONT.

Simán összekeverhető így ezzel a szarsággal:

• lac coo
    Community Assisted Race Sim....
  • pedobear
  • pedobear
    Egyébként miért nem Project CARS a topic címe?
  • pedobear
  • Fehercsoki
    Nem elsőre megy 200al végig az adott szakaszon, először azért végigmennek lassabban és felmérik a terepet.
  • lac coo
    bizalom az egy dolog, de valami bátorság sem árt :)))
  • GPx8
    b357
  • Alexease
    Ha nem bizna az autoban, a navigatoraban es magaban, nem sok ertelme lenne elindulni egy versenyen;D
  • JUVEfun
    ...meg saját magában. (az autójáról nem is beszélve)
  • szabii98
    kicsit bízik a pali a navigátorban :D
  • GPx8
    200-al? arcade szarság...
  • Wlanseraf
    És jó sok bukó zóna van mi:D sokat csal a halszem, de életben én beszartam:D
  • lac coo
    Nem mondod , bakker!

Még sose láttam rallít, ezért most kicsit meglepődtem ! :D
  • Fehercsoki
    Erről szól a rally ha nem tévedek:)
  • lac coo
    Vazzeg !! 200-al azon az úton ???!!!!

• JUVEfun
  • JUVEfun
    Köszi . Nem kell nekem egyik sem . El vagyok én az RBR-l és az rf1-l, mindössze a kíváncsiság hajtott , hogy kipróbáljak más szimet. ( minden új kap esélyt nálam , lásd.: ferrari akadémia,rf2 stb.)
  • lac coo
    szerintem tuti lesz még regiszráció...Kicsit elhintik, hogy vége soha többet, aztán majd lesz egy utolsó hét :)
    Én tuti így csinálnám, az a biztos pénz ami náluk van ...
  • Fehercsoki
    Ha játék kell akkor ott az ACR, ha pedig szim akkor rF2.
  • JUVEfun
    Mindössze kipróbálni ( #3739 ) szerettem volna . ( a kérdésem is erre vonatkozott) Hogy miért : hogy saját magam tapasztalata alapján , eldönthessem később (mivel kapott itt hideget-meleget )
  • lac coo
    Nagy bölcsességek, menj el politikusnak ! :DDDD

Aztán majd elhiszem neked, milyen szép ,meg jó ország (lesz) ez ... :DDD
  • samsung123
    akinek nem inge....
  • samsung123
    Ez a játék nem instant(felületes embereknek való) aki nem szeretnek szenvedni semmivel. Jó játék ez(lesz) simán megéri(megérte) a béta tagságot(sőtt)

Amikor az emberek 95% már olyan: hogy patchelni se tud(lulsta, azt se tudja mi) vagy eredeti játékot se tud elindítani( nem ismeri a legfrissebb driverek fogalmát se) de mondhatnám azt is hogy hogy nem tudja honnan van tej mert nem látott még tehenetse, vagy a virsli is terem egy fán, bokron, akkor egy béta játék jóhogy elrettenti ezeket és csak fikázni tudnak...
  • Totti5
    Ha most szereztél róla tudomást, akkor egy alfa állapotban levő játékkal miért akarsz játszani? várd meg amíg megjelenik.

Amúgy én nem sértegettelek és nem is olvastam amit írtál, hanem a szavazásra reagáltam általánosan...
  • lac coo
    Sokat nem veszítesz hidd el, ez még játékra alkalmatlan, nézegetni jó heti 5 percben ...
  • JUVEfun
    Ritka nagy suttyó vagy. Nem ,nem érdekelt eddig ,hanem csak most szereztem róla tudomást (bocs,elkerülte a figyelmemet)Barlangból meg had ne mondjam melyik rokonod jött elő.....
  • Totti5
    Akit eddig nem érdekelt és nem vettem meg korlátlanul az most hírtelen előjött a barlangból és veri az asztalt hogy pár napja nem lehet már fizetni? LOL
  • bardocz
    Igen, ezt mondták, sok ember elszomorodik, majd amikor megnyitják újra a regisztrációt, akkor boldog-boldogtalan megveszi majd, hiszen ez már ilyen utolsó alakalom, le kell csapni rá! Más játékoknál is van ilyen. Ügyes kis üzleti fogás.
  • Fehercsoki
    Miután bejelentették, hogy megjelenésik nem lesz több lehetőség megvenni a játékot, szerintem igen.
  • bardocz
    Pénz szerzésre kell indok?
  • Fehercsoki
    Bemásolnád ide hogy milyen okra hivatkozva akarnak újra pénzt szerezni?
  • Alexease
    Van szavaszas is, legyen-e ujra regisztracios lehetoseg. ~60% igen, valszeg lesz.
    Gondolom aki ellene szavaz, az csak azert tezzi, mert azt hiszi, hogy itt hatalmas nagy nyeresegek lesznek, ne kelljen tobbfele osztozni rajta?!:)))
  • hugoagagyilo
    Tervek szerint lehet hogy megnyitják karácsonykörül pár napra a regisztrációt, és lehet újra tesztelői státuszt vásárolni. Illetve van egy magyarországi rajongótábor a facebookon illetve weboldal is. Csak lájkolni megosztani mindkettőt Nov 30-ig és egy Junior Member tulajdonosa lehet valaki. "Nemátverősnépszerűségnövelősnyerjájfunötöt" dolog. A Usernév Pass itt van nálam és lehet kérned a megváltoztatását illetve még uppgradelned is lehet. Linket nem rakok gugli a barátunk!
  • JUVEfun
  • GPx8
    Ne keseregj, hamarosan jön az AC meg az Lfs S3...