19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#3795 Mar jonehany honapja lehet online is hasznalni;) -
#3794 Ezt láttátok már :-)
A videón online mókákat láthatunk.
-
#3793 Eredetileg CARS volt a neve, kesobb lett pCARS. Sot, volt hogy ez csak ideiglenes/munka nev, talan mas lesz a vegleges (volt mar valami szavazas is korabban). Talan azert lett kesobb „project” kezdetu, mivel a WMD-t tobb projectre (vedd meg, aztan csinaljuk) terveztek. Pl. parhuzamosan fut elvileg az a motoros cucc is. -
#3792 Nagyjából egy szinten van a két játék, sokat nem csalódik senki :DDD
Amúgy meg nem Cars hanem C.A.R.S. -
#3791 A HSW-n úgy van írva, hogy Project CARS meg mindenhol máshol is PONT.
Simán összekeverhető így ezzel a szarsággal:
-
#3790 Community Assisted Race Sim.... -
#3789 -
#3788 Egyébként miért nem Project CARS a topic címe? -
#3787 -
#3786 Nem elsőre megy 200al végig az adott szakaszon, először azért végigmennek lassabban és felmérik a terepet. -
#3785 bizalom az egy dolog, de valami bátorság sem árt :))) -
GPx8 #3784 b357 -
#3783 Ha nem bizna az autoban, a navigatoraban es magaban, nem sok ertelme lenne elindulni egy versenyen;D -
#3782 ...meg saját magában. (az autójáról nem is beszélve) -
#3781 kicsit bízik a pali a navigátorban :D -
GPx8 #3780 200-al? arcade szarság... -
Wlanseraf #3779 És jó sok bukó zóna van mi:D sokat csal a halszem, de életben én beszartam:D -
#3778 Nem mondod , bakker!
Még sose láttam rallít, ezért most kicsit meglepődtem ! :D -
#3777 Erről szól a rally ha nem tévedek:) -
#3776 Vazzeg !! 200-al azon az úton ???!!!!
-
#3775 -
#3774 Köszi . Nem kell nekem egyik sem . El vagyok én az RBR-l és az rf1-l, mindössze a kíváncsiság hajtott , hogy kipróbáljak más szimet. ( minden új kap esélyt nálam , lásd.: ferrari akadémia,rf2 stb.) -
#3773 szerintem tuti lesz még regiszráció...Kicsit elhintik, hogy vége soha többet, aztán majd lesz egy utolsó hét :)
Én tuti így csinálnám, az a biztos pénz ami náluk van ... -
#3772 Ha játék kell akkor ott az ACR, ha pedig szim akkor rF2. -
#3771 Mindössze kipróbálni ( #3739 ) szerettem volna . ( a kérdésem is erre vonatkozott) Hogy miért : hogy saját magam tapasztalata alapján , eldönthessem később (mivel kapott itt hideget-meleget ) -
#3770 Nagy bölcsességek, menj el politikusnak ! :DDDD
Aztán majd elhiszem neked, milyen szép ,meg jó ország (lesz) ez ... :DDD -
#3769 akinek nem inge.... -
#3768 Ez a játék nem instant(felületes embereknek való) aki nem szeretnek szenvedni semmivel. Jó játék ez(lesz) simán megéri(megérte) a béta tagságot(sőtt)
Amikor az emberek 95% már olyan: hogy patchelni se tud(lulsta, azt se tudja mi) vagy eredeti játékot se tud elindítani( nem ismeri a legfrissebb driverek fogalmát se) de mondhatnám azt is hogy hogy nem tudja honnan van tej mert nem látott még tehenetse, vagy a virsli is terem egy fán, bokron, akkor egy béta játék jóhogy elrettenti ezeket és csak fikázni tudnak... -
#3767 Ha most szereztél róla tudomást, akkor egy alfa állapotban levő játékkal miért akarsz játszani? várd meg amíg megjelenik.
Amúgy én nem sértegettelek és nem is olvastam amit írtál, hanem a szavazásra reagáltam általánosan... -
#3766 Sokat nem veszítesz hidd el, ez még játékra alkalmatlan, nézegetni jó heti 5 percben ... -
#3765 Ritka nagy suttyó vagy. Nem ,nem érdekelt eddig ,hanem csak most szereztem róla tudomást (bocs,elkerülte a figyelmemet)Barlangból meg had ne mondjam melyik rokonod jött elő..... -
#3764 Akit eddig nem érdekelt és nem vettem meg korlátlanul az most hírtelen előjött a barlangból és veri az asztalt hogy pár napja nem lehet már fizetni? LOL -
#3763 Igen, ezt mondták, sok ember elszomorodik, majd amikor megnyitják újra a regisztrációt, akkor boldog-boldogtalan megveszi majd, hiszen ez már ilyen utolsó alakalom, le kell csapni rá! Más játékoknál is van ilyen. Ügyes kis üzleti fogás. -
#3762 Miután bejelentették, hogy megjelenésik nem lesz több lehetőség megvenni a játékot, szerintem igen. -
#3761 Pénz szerzésre kell indok? -
#3760 Bemásolnád ide hogy milyen okra hivatkozva akarnak újra pénzt szerezni? -
#3759 Van szavaszas is, legyen-e ujra regisztracios lehetoseg. ~60% igen, valszeg lesz.
Gondolom aki ellene szavaz, az csak azert tezzi, mert azt hiszi, hogy itt hatalmas nagy nyeresegek lesznek, ne kelljen tobbfele osztozni rajta?!:)))
-
hugoagagyilo #3758 Tervek szerint lehet hogy megnyitják karácsonykörül pár napra a regisztrációt, és lehet újra tesztelői státuszt vásárolni. Illetve van egy magyarországi rajongótábor a facebookon illetve weboldal is. Csak lájkolni megosztani mindkettőt Nov 30-ig és egy Junior Member tulajdonosa lehet valaki. "Nemátverősnépszerűségnövelősnyerjájfunötöt" dolog. A Usernév Pass itt van nálam és lehet kérned a megváltoztatását illetve még uppgradelned is lehet. Linket nem rakok gugli a barátunk! -
#3757 -
GPx8 #3756 Ne keseregj, hamarosan jön az AC meg az Lfs S3...