19801
  • Fehercsoki
    Hivatalosan ez nem befektetés:) A befektetőknek jogaik lennének, nekik nincsenek. Ezt mindenhol ki is hangsúlyozzák.
  • Timbu
    *Hivatalosan ez nem elővásárlás volt, hanem a regisztrálók befektettek az SMS készülő játékába.
  • Timbu
    Aki szeretett volna, annak bőven volt ideje regisztrálni. Nem túl rég múlt el egyéves a projekt...

Az meg valahol logikus, hogy ha nincs szükségük több pénzre, akkor nem fogadnak újabb regisztrációkat, mert úgy a profit több fele oszlana.

A megjelenés - jelenlegi állás szerint - kb. pont egy év múlva esedékes.
  • lac coo
    Ha kell nekik megint egy kis pénz, gondolom újra nyílt lesz a beta ...
  • JUVEfun
    Akkor ezek szerint "földi halandó" (esetleges) megjelenéséig (pár év) csak nézheti ?

Marad az rfactor (ott meg epedve várjuk az RFT 2012 megjelenését a "nagyközönség"számára)

Kis idő és kiváltság lesz szimulátorozni. ( még szerencse,hogy van RBR)
  • Totti5
    Konzolon 7 mérföldes bukás volt, de nem meglepő hiszen igénytelen szemét. Feleslegesen elbasztak csomó pénzt a semmire. A modelleket és a pályákat legalább bevethetnék a CARSba, már ha a liszensz engedi.
  • lac coo
    Közben, ahogy olvasom , a ferraris játékot kukába vágták, nem lesz PC-re .:D Egy ilyen finom hivatalos játékot így kinyírni ,azért az valami :) Más cég bármit megtenne érte ....impotens egy cég ez, én azt mondom, Cars-al is mit össze nem bénáznak ...:DDD
  • Alexease
    Csak tippeltem, mert bejelentkezve neztem meg, bocsi;)
    A mar meglevo felhasznaloknak engednek nagyobb csomagot venni, uj regisztracio nincs:/
  • JUVEfun
    Hát én még így sem tudok regisztrálni
  • Alexease
    Igen, a CARS a PhysX miatt jobb es fejlettebb, de valahogy megis a levegoben ugyanolyan idetlenul mozog (kicsit sulytalan, kozeppont korul forog stb.) mint korabban az rF.

Mondjuk ez nem repuloszimulator, vagyis ez igazabol mindegy:D A tores a veglegesben valszeg jo(bb) lesz.
  • bardocz
    Ott nem csak a modderek trehánysága miatt nem repkedtek az alkatrészek, mivel lusták voltak megcsinálni?
  • GPx8
    Szerintem nem u.a. PhysX 3-at használnak. Az fFactor és leányaiban, ha pl. neki mentél a falnak, akkor egyszerűen leesett az orrkúp, akkor is ha ott volt a fal.
  • Alexease
    Nem, az SMS kiszedett belole 500E eurot (a sajat reszebol), igy ismet lehet regisztralni, vasarolni:)
    Amig van ra igeny, jobb ha a kintrol folyik be a penz, mert a megjelenes utan mar kerdeses a dolog. Az a biztos, ami mar nalunk van;P
  • Alexease
    Az a toresmodel, pontosabban a kornyezeti fizika semmit nem valtozott, ugyanaz a gagyi mint 10 ev ota az ISI-ben;) Az nem is fog valtozni szerintem.
  • Fehercsoki
    Tényleg eltűnt 200k euró, ennyien kértek refundot?:D
  • Timbu
    Én tényleg nem értem, hogy valakinek mitől tetszik annyira a nagyon kezdetleges törésmodell, hogy videót csináljon belőle. Mi a jó abban, hogy az autó mindenféle fizikát meghazudtolóan pörög a levegőben?

És igen, pár hete volt a cikk, hogy összegyűlt a tervezett pénzösszeg, és nem lesz regisztráció. Akkoriban a pénz-számláló is 100%-on állt, ami azonban mostanában visszakerült 90% környékére.
  • JUVEfun
    Azt írják már nem lehet :-(( (pedig nagyon szerettem volna kipróbálni )
  • kirpill75

• lac coo
    Jah, az az...mindig ez a baj :)
  • Alexease
    Mert nala van a penzem;)
  • lac coo
    És miért nem ütötted még agyon ?
  • kifli
    lfs-el várni kell sajna, nemsoká jön az új gumi fizika, és talán a pályákat is modernizálják ffb szempontból. Sajnos lfs egy generációt már lemaradt...
  • Zsoltee_a_bator
    Gyujtottem nemi tapasztalatot vele, 750b firmware-el nehany jatekban (pl CARS, RF2) javult az FFB, mas jatekban csaknem eltunt (Netkar Pro).

Kiprobaltam az eggyel korabbit, a 742b-t, ez eddig minden jatek alatt jol mukodik. Amugy ez az elso firmware az uj, javitott FFB algoritmusokkal. A hivatalos site-on levo link mar doglott, de itt megtalaltam mukodo letoltest ehhez a firmware-hez: http://www.forzamotorsport.fr/forums/nouveau-firmware-742b-et-driver-fanatec-99336.html
  • JUVEfun
    Köszönöm
  • MauroN
    10 euró a legkisebb csomag.
  • JUVEfun
    Sziasztok ! Ha vki. kiszeretné próbálni mi a teendő? Van demo vagy valami ami letölthető ?
  • bardocz
    Úgy rémlik, hogy tükörsima az út. Egedül a városi pályán vannak bukkanók, de annyi.
  • Totti5
    Kösz, utánaolvasok.
  • Totti5
    LFSben nektek is tükörsima az aszfalt, vagy nekem nem jó valami? Ellentartás ok, H váltó ebben a legjobb talán, kis kerékvető effekt, de más nincs. Rfactor 2 után furcsa volt.
  • lac coo
    A játék gépigényén módosítottak ! :D

Amúgy lövésem sincs, jó régóta német pályán próbálgatom, az eléggé kész volt, de lassan valóban játszhatatlan az egész, 30-35 fps az már nem elég ....
  • JACKAL89
    Sziasztok!

Legalább másfél, 2 hónapja nem játszottam a játékkal. Ma frissítettem, és valami nagyon nem ok.
    Azok a pályák, amikhez már szinte nem is nyúlnak, vagy az újabbak, szaggatnak. De brutálisan. Eddig nagyon szépen futott a játék, na de most.
    Min módosítottak ekkorát, hogy így megváltozott a játék gépigénye?
  • Zsoltee_a_bator
    Fontolj meg egy firmware-t frissitest: http://www.911wheel.de/?q=node/8947
    A CSR-ek nagyritkan elegnek hianyos hutes miatt, ez az uj firmware kicsit aktivabban porgeti a ventillatort. Nem tudom ez mennyire valos veszely, mindenesetre nalam az FFB erezhetoen javult ezzel a frissitessel (GT3 V2 -on probaltam ami majdnem ugyanolyan hardware)
  • Alexease
    Mar keso;)
  • lac coo
    Ne engedd annyira elúszni !
  • Alexease
    Olyan nekem is van rendszeresen;) Most 2 honapja nem kaptam semmit, de amugy mar 6 honappal tartoznak:D
  • MauroN
    :D
  • lac coo
    Nekem már volt néhányszor felesleges havi fizetésem...olyannyira felesleges volt, hogy meg sem kaptam :DDDD
  • bardocz
    a pedálról majd később írhatnál, hogy hogy bírja a használatot, meg port.
  • Totti5
    G27et csak képről láttam.
  • Alexease
    Ha a kormanyt nem nezzuk, akkor a valtok biztos jobbak (masszivabbak), es a pedal is sokkal komolyabb, foleg hogy loadcell-as (sokat szamit a normalis fekpedal erzes).
    Es raadasul multiplatform, aki konzolon is autozik, ott is lehet hasznalni normalisan.
    Lehet hogy a G27 aranak majd' a duplaja, de szerintem annak, aki kihasznalja, boven megeri.
    Persze az arkad cuccokhoz, kulsonezetes es/vagy nagyreszt gamepad kozonseg-jatekhoz teljesen felesleges;)
    Vagyis pillangozashoz es ketpedalozashoz semmi ertelme, csak ha van az embernek 1 havi felesleges fizetese;)