19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
precise #3675 Menetrend PCars topichoz:
Péntek új build, Lacoo lefikázza, alex megmagyarázza miért olyan amilyen, a többiek meg nézik őket :) -
Timbu #3674 Kifelejtetted a listából az autós szimulátorok Szent Grálját, az Assetto Corsát :)
Ott meglesz minden, egyben. Szép grafika, jó körítés, jó online, modding.
Amíg élek, remélek.
Kár, hogy a SimBin eljutott oda, hogy ott már szinte nem is reménykedik senki. -
#3673 Az rF2 elvileg kesz van, igaz beta-nak hivjak, de utobbi 1 evben nem csinaltak vele „semmit”;)
De ha nem akarod mindenaron osszehasonlitani oket, akkor a sajat kategoriajukban jo programok (lesznek).
- iR: online extra-szim, jo grafika, keves korites
- rF2: szim, jo grafika, sok korites, modding
- pCARS: szim-szeru-driving-game, extra grafika, extra korites
Mivel 1 programban sosem fognak minden tutit belecsufolni (a pCARS probalkozik, de extra szim es extra online korites nem ott sem lesz lesz), igy egyelore erre a harom programra kell berendezkedni hosszutavra;) Kiegeszitik egymast.
Nem kotelezo mindharmat hasznalni.
Van akinek az rF2 OK, a pCARS jo lesz, es az iR-t szidja (karcsu grafika, nulla korites, csak online, draga hasznalat es tartalom).
De lehetne az rF2-ot is szidni, ha valaki ugy all hozza;) Valakinek az iR szimre es online-ra OK, a pCARS jo lesz autozni, es az rF2-vel nem tud mit kezdeni, mert barkacs, felkesz, nincs tartalom:) -
#3672 Ami CARS ban nagyon csúf és gagyi az por füst vízfüggöny az autó mögött. Na az is kb 2 frame , nagyon gáz ....:) -
#3671 Jah. Csak ott élvezet vezetni az autókat, igaz nincs ilyen látvány orgia... :D CARS-ban mindennél fontosabb a kinézet .....Mondjuk rF2-ben meg kb semmi nem fontos , eladtak amit tudtak azt jóccaka ...:DDD -
#3670 Ez jobbnak tunik, mint amit az ISI mutogatott 2 eve az rF2-bol, ahol fix 6-8 frame-es esocsepp animacio volt, eleg gagyin:D Ok azota sem csinaltak semmit;) -
#3669 -
#3668 Jelenleg talan 5 Beta2-es auto van (3 regi Lotus F1 es a 2 Asano). Ezeknek mar van sajat fizikai beallitasuk. De meg igy is sok funkcio hianyzik, ami meg keszul (pl. gumi, ami nem elhanyagolhato:P).
De legalabb mar eleg jol erezheto az auto, hasznalhato lett a kormayzas es az ffb. Jo a setup is, erezni a valtoztatasokat.
Kiserletezni, allitgatni nekem sincs kedvem se idom. A heti hotlapokkal elszorakozom, aztan annyi.
Termeszetesen, ez igy jateknak meg szar;)
„Azt várnám el, hogy bekapcsolom, beállítom a kormányomat aztán szuper minden, valahogy működik ez más játékoknál, nem kell ffb-t autó setupot semmit piszkálgatni ahhoz, hogy a kormány jól működjön minden tempónál minden autónál minden pályán ...”
Majd ha kesz lesz, talan, jelenleg ilyet ne varj tole;D -
#3667 Nalam nem a Launcher fagy, azzal nincs gond. Mar bent folyamatosan a programban, ha 2x ki-belepek a palyarol autot allitani, a harmadik ki- vagy belepesre kifagy:/ Valami ghost/hotlap/log/egyeb elmentesi szarsag lehet. Eleve a \Documents\CARS\dbgSession\ mapat mindig telepakolja cuccal, ami fixen ott is marad, lehet hogy annal van valami gond. Masnak is van hasonlo a hivatalos forumrol.
-
#3666 Nem is mondtam, hogy kész van :) De ez így elég gáz .Megnéztem még egyszer, nem sok kanyarbejáratot sikerül neki jól eltalálni :) De én ezt érzem úgy egészében a játékban, tök mindegy mivel-hol megyek .De már csipetnyi kedvem sincs piszkálgatni, próbálgatni hogy lehet javítani rajta ....Azt várnám el, hogy bekapcsolom, beállítom a kormányomat aztán szuper minden, valahogy működik ez más játékoknál, nem kell ffb-t autó setupot semmit piszkálgatni ahhoz, hogy a kormány jól működjön minden tempónál minden autónál minden pályán ... -
GPx8 #3665 A Launcer nálam is fagy, én a pCars.exe -t indítom a paraméterekkel. -
#3664 Az egy preAlpha allapotu auto;) Ezutan meg lesz Alpha1 es 2, utana Beta1 es 2. Jelenleg placeholder fizika van alatta (ez kerul minden ala, elvileg ez van a BMW Z4 alatt is:P), az Alpha1-ben kap sajatot (ami tartalmaz mar normalis ertekeket is), es a Beta2-ben lesz „vegleges”.
A BMW Z4 ugyan ilyen, alapbol vezethetetlen (folyamatosan elcsavarodik, de legalabb erezni), setup-olva hasznalhato(bb) lesz. (Amugy ezzel van most hotlap-cucc, amin nyerni is lehet, sorsoljak, nem szamit a helyezes, 1 kort meger a dolog;P)
De nalam meg mindig szar valami, idegesito setup-olni (nem csak a ki-belepegetes miatt), mert minden harmadik inditasra kifagy ez a szar... -
#3663 Jó példája milyen vacak a kormányzás, egyenes alig tud menni vele :)))Sokszor érezhető, hogy nem arra megy az autó amerre tervezte, főként nagyobb tempónál .... -
GPx8 #3662 -
GPx8 #3661 Tudom, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de nekem most az FA viselkedése kifejezetten tetszik (b346).
Suzukában próbáltam.
Van már egy Ford Capri is. -
#3660 Vegre sikerult felismerniuk, hogy ertelmetlen/hasznalhatatlan/bosszanto/nevetseges a valodi hotlap verseny, foleg ha dijazasrol van szo.
„All members that have posted a valid time will be automatically entered in a random prize draw that everyone can follow live from the SMS offices on 19th November (5pm GMT).” -
#3659 Szokasos kepek a szokasos helyrol;)
-
#3658 Teszt;)
-
paj01 #3657 3-4 hetente ránézek a játékra...csak annyit veszek észre, hogy az fps egyre kevesebb az iránythatóság meg hullámzik a fos meg a talán használható között. Most ott tartok, hogy beszaggat, laggol az irányíthatóság meg megint gyenge. -
#3656 Mármint a CARS-nak szorítok... Csak kell nekik a kritika, nehogy azt gondolják simán jól haladnak ( no nem mintha itt a kutya is olvasná ...:)) -
#3655 FPS nálam is elég gyenge mostanában, igaz sokat kihagytam, de régebben lazán meg volt a 60 , most 35 az átlag. Ugyanazokkal a beállításokkal és német pályán ami elvileg eléggé kész volt már régebben is .
NKP-ban is kamu effekt a kerékvető, azzal nincs nagy baj :)))
F1: nyilván nem hc szimet vártunk tőle, nem is úgy álltunk hozzá, de mindenhonnan nézve is elég jó lett. Leszámítva a gyökér állandó TC-t ( vagy mi az istent ...)
De szorítok neki azért, csak senki ne tessen hogy az irány jó, de főleg azzal ne, hogy haladnak is ebben az irányban :DDDD
CARS: elvileg valóban azt reméltem én is, hogy szimes elképzelésre végre valaki normális grafikát, körítést csinál, de dőlni látszik a dolog. :((( elvileg mindent összevatve elég csapnivaló játék, ha nem javul ennek az ötszörösére Ferraris féle bukta lesz belőle, ez így senkinek nem kell .... -
#3654 Mostanaban a CARS-szal eleg jokat autokazom, elerte azt a szintet, hogy (autotol, palyatol, keszenlettol fuggoen) a kormanyzas, FFB, felfuggesztes elvezetes es hasznalhato szintet ert el. Gumi meg nincs, ami van, az meg SHIFT-szeru, tapados, negykerek csuszos, de legalabb az FFB/felfuggesztes miatt hasznalhato. Mar az autobeallitasok is eleg jol erezhetok (szimulator szempontbol elsodleges), csak idegesito a ki-belepegetes;)
Ja, es nalam valamiert, 3 inditasonkent kifagy:/ -
#3653 Az F1 2012 teljesen jo, mint multiplatfor/kontroller, autos jatek. Benne van minden, hangulatos koritessel, ami egy ilyen sorozat feldolgozasahoz szukseges. Elsosorban ettol jo. Megvettem, hasznalhato, jatszahato.
De a legrosszabb resze eppen a szimulacio, a kormanyzas es az FFB:)
Az hogy a gumi/tapadas/ai/kormanyzas milyen, adja magat, mindenkinek jatek, elsosorban hatulrol tologatni, gamepad-del. De ahhoz kepest, normalisan hasznalva (kormany, belso, no help) elfogadhato, elvezetes.
Az FFB hasznalhatora allithato, de attol meg nem lesz jo:) Teljesen fake, kamu effekt minden, leszamitva a jobbra-balra huzast. Az hogy a kerekveto, fu, homok kamu razasok, az alap, hasonloan az rF1-hez. De meg a felfuggesztes mozgasok is scriptelve vannak;D
De a legnagyobb gondja, hogy nem szamolja rendesen, szinte sebesseg fuggetlen, kozepen eleg szar.
De amugy meg osszehasonlithatatlan a CARS-szal, nem azert meg jobb vagy rosszabb, hanem mert teljesen mas kategoria.
A CARS-ban az a legjobb, hogy (elvileg) szimulatoros alapokra/elkepzelesekre epul, es akore epitenek mindent, amiert az emberek az utobbi 5-10 evben sirtak;) -
#3652 Nagy baj nincs az ffb-vel ,simán megüt egy rF1 szintet, igaz kicsit állítgatni kellett driverben .Nyílván azért nem egy NKP ....Ha ebben egyszer valami csoda folytán hasonló lesz akkor happy leszek :D
Patchek sok fontos dolgot nem hoztak, semmi bajom nem volt a mentésekkel, a kezdetek óta jó volt . -
#3651 Lejjebb kell venni a tapadást ...Vagy a hátsó leszorító-erőt ! :)) -
#3650 F1 kapcsán azon nem tudok túllépni, hogy 2012ben full esőbe az órúzst padlón 6osba KERSel ragasztó módon lehet bevenni. Nevetséges:((( -
precise #3649 Szerintem ez a játék a Forza meg a GT5 irányát célozza meg, ahhoz meg nem kell ultrabrutál fizika. Ha megcsinálják az ffb-t kicsit bütykölnek a fizikán teljesen jó lesz arra amire gyártják. Akinek fizika kell, az úgysem ezzel fog játszani.
Jelen állás szerint az F12012 jóval jobb ennél a játéknál, csak az már egy kész kiadott 12 patch utáni történet, azt se felejtsük, el, hogy amikor a Codemasters azt mondta, hogy na ez most készen van fizessetek érte, még olyan alap dolgok is rosszul működtek mint a játékállás mentés.
Az meg hogy jó az FFB az F12012-ben nem igaz, max az lehet igaz, hogy jobb mint a CARS-ban. -
#3648 SG-n semmi nem jár flood-olásért...? -
#3647 Nem ,azt nem lehet, nincs felvezető kör, de eleve vannak olyan kedvesek hogy meleg gumit adnak...ami első körben még persze nagyon hideg..és kezdődnek a jó dolgok ;) ! Érezhető a gumi kopása, hőfoka, fajtája, eső gyönyörű ( ebben még CARS se ér a nyomába ...)az F1 versenyzés sava borsa jól érezhetően benne van, normális ffb van, tűrhető AI, jó rádió , élvezhető féktávok stb.stb.stb .... Csupa olyan ami ebben nyomokban sincs meg .Van viszont egy idegesítő tc benne :))
De hogy a te gondolat menetednél maradjunk , nem állítasz mást, mint hogy a csapnivaló fizikával készült játékok között ez a legszebb !
És nem, nem fejlődik szinte semmit ezen a téren ! Elejétől fogva nézegetem, hát gyakorlatilag nulla amit egy év alatt hegesztettek fizikán. Nagy egészében ugyanaz van alatta mint amikor megjelent, néha valamit piszkálgatnak aztán hol kicsit jobb hol rosszabb de átlagban sokat nem változik.Most ugyan van egy új gumi, amire büszkék nagyon, csak épp gyakorlatilag használhatatlan....Ennek a játéknak ez lesz a veszte, már most mindenki agyba-főbe dícséri, fórumon is, egyszer írtam be mikor jött az új FFB, hogy gyerekek ez most valami oltári rossz lett, kapásból elküldtek anyámba, hogy ugyan mondjam már miért is rossz ez :DDDD
-
GPx8 #3646 Nem mindegy, hogy milyen autóval, milyen pályát próbálsz. Nem utolsó sorban az FFB beállításokat is cserélgetni kell az új build-eknek megfelelően. Ez még bőven nem egy kész játék. -
#3645 Nincs másik játék ami így néz ki, viszont ettől még ez nem lesz jó. -
GPx8 #3644 Nem azt mondom, hogy ez már jó, hanem, hogy fejlődik. És jó az irány. A kezdetektől lehet nézni, ugye.
Az F12011 -ben pl. nem lehetett megcsinálni a rajt előtti ide-oda rángatásos gumi-melegítést. A 2012-ben már lehet? -
#3643 Szerintem simán jobb ennél fizikában, főképp , hogy van alatta gumi is :))))Az mondjuk 5 pont a 10-ből, ez nulla pont :)
rF1 is sok mindent számolt, sőt Shift is ,de attól még nem lesz jó .....
De ezen nem veszünk össze, ha neked ez jó, akkor örülj neki és élvezd nincs nekem bajom azzal, ha tetszik neked ... -
GPx8 #3642 Kurvára nem nulla fizikában, sok mindent számol. Akkor pl. a nagy kedvenced az F1 2011-2012 milyen fizikában? -10? -
#3641 Te nem érted ))))
Mi a kapcsolat a kettő között ???? Szép a grafika ,az ok, és kritikán aluli a fizika ffb... Pont.Vagy most azt mondod hogy finomabb a kutyaszar mint a macska ...? :D
Perze ez szubjektív, de attól mert szép, még nem lesz élvezhető is a fizika része, tényleg nem értem mi a kapcsolat a kettő között !
rF2 csúnyább, de vigyorogva megyek vele 2-3 órát. Vagy LFS-el, az pedig mér elavultabb... Ez szép ugyan de használhatatlan autósjátékra, techdemonak nem rossz nem mondom ...:)))
Ha simán azt mondod, hogy neked tetszik, azzal semmi bajom, de legyünk már reálisak , ne azt mondjuk már, hogy jó a fizika ! -
GPx8 #3640 "Sokkal jobb fizikában már most ez a játék, mint bármelyik, amelyik így néz ki."
Jó, akkor fordítsuk meg, mert nem érted!
Melyik játéknak jobb a fizikája ami így néz ki??? -
#3639 rF2 -nek viszonylag (???) jó a fizikája ? :DDDD
Kategorizálnom nem kell, ami szar az mindenhol szar :) Ha mellé rakok egy még rosszabbat attól ez még nem lesz jó ...
Ha valakinek fontosabb hogy néz ki a játék, az adja az élményt neki azzal semmi bajom, jó szórakozást hozzá, de ne kamuzzuk már emiatt mindenhol , hogy bizony jó ez a fizika mert nagyon nem az !!! Hogy később milyen nem tudhatom, szurkolok neki, hogy javuljon, de most ez élvezhetetlen.
SM fórum is attól zeng a kezdetek óta, hogy milyen atomszuper ebben minden. Majd ha megjelenik az első fizikával villogó videó, akkor lesz miről beszélni. De ilyen nincs mert nincs mit mutatni !Grafika videó , album az vqan dögivel, ez a játék jelenleg csak ezt tudja.
Lehet van akinek tetszik ez a fizika, de egyezzünk már ki abban, hogy ez még nullával egyenlő !!!! -
#3638 Azt írtad hogy az összes így kinéző játéknál jobb a fizikája, erre írtam hogy nincs másik játék ami hasonló grafikai szinten lenne, viszont ha a fizika számít akkor rF2-t próbáld ki. -
GPx8 #3637 Szerintem Te nem érted amit én írtam. Nem azt írtam, hogy nincs jobb fizikája más játéknak (pl. rF2)! Amúgy nekem az Lfs még mindig jobban bejön, mint az rF 1-2... -
#3636 Értelmezd amit írtam.