19801
  • bardocz
    Olyan az irányítás a videón, mintha gamepaddal mennék. Azzal csinálok ilyen finom mozdulatokat.
  • GPx8
    Persze...
  • kirpill75
    Ez még csak teszt volt...
  • kirpill75
    Van egy kicsi de meglehet szokni.
  • Totti5
    Ezt még az F1 2012 is leiskolázza fizikában...
  • Fehercsoki
    Jól látom hogy hatalmas input lagg van?
  • kirpill75
  • GPx8
    Nekem 60-70 fps 10 AI-val, pedig nincs atomerőművem.
    Ellenben az rFactor2 az új "gyári" pályán 22(!) fps és ratyi a grafika...
  • Zsoltee_a_bator
    A tul korai optimalizalas rossz lehet, ha a kod komplexitasat noveli. Az egyszeru, flexibilis kod az idealis: nem csak konnyebb dolgozni vele, hanem a a vegen nagyon konnyu lehet optimalizalni.

De vannak esetek, amikor nyilvanvalo folosleges teljesitmenypazarlas tortenik. Ezek kikuszobolese nem noveli a komplexitast (sot csokkentheti), ezeket meg lehet csinalni koran.

Volt nemreg egy forum post az egyik fejlesztotol, hogy ujrairnak eleg sok kodot a hatterben ezugyben (threadek, memoriakezeles), szoval valoszinuleg nem kell goldig varni, hogy nagyjabol rendesen menjen.
  • Timbu
    Valószínűleg csak akkor, ha már teljesen kész az új fizika. Nyilván egy folyamatosan változó kódot is lehetne optimalizálni, csak időpocséklás.
  • lac coo
    Sőt még emlékszem , szegény Juan is csinált teszt fizikát, hogy reálisabb legyen az autó súlyának érzete ....
    Úgy hogy most jó szar kedvet csináltál nekem, húzz innen valami focis topikba , oda való vagy ....Nagyképű majom .
  • lac coo
    Vazzeg!! Milyen érveket vársz ??? Megjelenés óta megvan az RBR, pontosan tudom mit beszélek !De tudod mit, menj aztán kérdezd meg RBR topikban van-e olyan baja az alap autónak, alap fizikának, hogy kicsi súlya van az autónak !!! Sőt biztosan azért linekelted be az új fizika videóját, mert olyan jó a gyári ....

Nem vitatkozom, azt sem tudod mit beszélsz ....Részemről ennyi...

A linkről meg offról inkább nem mondok semmit, harmat gyenge ahogy itt tepersz ! :DDD
  • JUVEfun
    Ráadásul pont te kezdted az off-t az általad belinkelt rally videóval...( #3776)
  • JUVEfun
    Akkor eléggé nehezen jöhetsz ki magaddal . Nem fogok veled vitatkozni mivel már jó pár topicban csináltál hasonló tüzet és nem is a te elismerésedre vágyom. Sok mindent elmondanak rólad a kommentjeid : " majd én azt szabályozom.." , "én viszont meg akarlak bántani" stb. és amikor elfogynak az érveid , akkor jön a : milyen az avatarod, nem szeretem az okoskákat és ilyenek.
  • Totti5
    Totál low grafikán is kevés az fps, szóval ez sehogy sincs optimalizálva...
  • lac coo
    Majd azt én szabályozom ...! :DDD
  • lac coo
    Sokkal jobb nem lesz szerintem. Nem a mai, vagy inkább ugye 3 éves (vagy még régebbi ...) gépekre szánják ...
  • precise
    Akkor minek fórumozol? Hogy ki az "okoska" az meg nézőpont kérdése.
  • lac coo
    Az okoskákat ki nem állhatom !!! Ennyi ....
  • Totti5
    Mikor kezdik el optimalizálni? egyátalán hogy tesztelje az ember, ha annyira lassú hogy csak a paksi gépeken lehet érdemben használni?

Ha egyedül vagyok a pályán akkor 30 fps körül mozog pl Barcelona, de Spa már 20... játszhatatlan. Esőbe, vagy bármi más ráadásával meg standart 15 fpsre beáll.
  • JUVEfun
    Én viszont meg akarlak bántani, és ...-nek nézlek ! ..Vita lezárva !

Ritka nagy BUNKÓ vagy ( és nem először és nem csak szerintem )
  • lac coo
    Ha már off.:

Tegnap gyönyörű dolgot láttam....budakeszin valami nagyon állat Audi meg egy sárga Lambo versenyzett, gyönyörűen össze is csukták egymást :)))Picit utolérte az Audi a lambót.... Oda akartam menni lefényképezni, de a rendőrök elzavartak ...:D
  • lac coo
    Óóóó van itt nekem régebbi ami meg kezeli !! LOL !

De már haladás, mert legalább ott tartunk, hogy talán mégis igazam van és gyökér DX tweak kell ahhoz hogy jó legyen ...

Na mindegy én befejeztem, letojom az RBR-t is meg sok okoskát is ! :DDD LOL !
  • GPx8
    2004-ben jelent meg a program! Csodálkozol, hogy nem "kezeli" alapból a kormányodat??? LOL!
  • lac coo
    Jóvanakkó !
  • Solt
    De belehet, és a gyári autók kurva jók! :)
  • lac coo
    Én viszont meg akarlak bántani, és ...-nek nézlek ! ..Vita lezárva !

Mégis milyen érv kell ahhoz, hogy nem lehet beállítani a kormányomat ?????LOL. Vagy ahhoz, hogy elismerten, közismerten olyanok az alap gyári autók amilyenek... tudod nem mindenki idén kezdte ezt az egész szimulátorozást ....
  • JUVEfun
    #3840 (idemásolom neked még egyszer hátha nem olvastad)
  • lac coo
    Jóvan akkor hülye vagyok egy kormánybeállításhoz, meg a sok ezer user is hülye aki szerint az alap fizika egy kalap szar .... :)))
    Amúgy a tökömet se érdekli az RBR ....
  • b-type
    :)
    Sztem belefért..ha vágod itt mire gondolok.
    A többi blabla kispályás.
    (bocs a melóért annak aki törli!)
  • Solt
    Húúú... régen volt szex? Verd ki, ha feszült vagy...

Mély nyomot hagyhattak benned az RBR-s tahók... vagy amiatt vagy frusztrált, mert egy pályán sem sikerült végigmenni?

Hogy mi off, azt majd a közösség dönti el, és nem egy ilyen frusztrált, neveletlen tahó.

Ha 15-20 hozzászólás bántja a szemed egy másik autós játékról, akkor miért nem zavart ennél jóval több, amikor a kormányokról, pedálokról van szó? Azoknak is van topikja...

Szerintem fékezzél, mert kisodródsz...
  • b-type
    szerinted.

Ez a topikot nem az RBR-s tahók miatt fogom kivenni.
    Majd csak lelépsz magadtól is.

részemről ennyi, majd visszanézek ha eltüntök..
  • Solt
    Tragédia!!! És egyébként az offról offolni nem off? Ha nem tetszik vedd ki ezt is a kedvencekből...

Mivel ahogy írod, SEMMI HÍR, ezért szerintem ennyi off belefér...
  • b-type
    ja, komolyan...én pl. ki is vettem a kedvencekből anno a rossz társaság miatt. Szal sztem sem itt kellene offolni.
    RBR-ről vitázni az RBR topikjában.
    pár hsz azt semmi hír, csak a vita, másról.
  • JUVEfun

Ennyit még engedj meg utoljára a témában.
  • JUVEfun
    IGEN ! Amikor elfogynak az érvek akkor jön az "avatarcikizés"
    (amúgy én nem akartalak megbántani és hülyének sem néztelek , sajnálom ,ha véleményemmel ezt okoztam neked)
  • kifli
    max felbontás annyi, amennyit beírsz egy ini file-ba. Hát igen a fejlesztők nem gondoltak előre, hogy a menübe is betegyék...

btw rallysimfans.hu plugin tele van nagyon hangulatos pályákkal, és autókka, egy telepítőből felteszi az egészet, utána már csak autót kell választanod, rányomsz, hogy download, pályát választasz, és csapatod neki :)
  • lac coo
    Te ennyire hülyének nézel, hogy nem tudok három csúszkát beállítani ? :))))Nem tudom beállítani a kormányt, kérdezgettem mindenhol, vannak többen így, DX tweakkel használják....Ha lassan olvasod , talán megérted! :DDD

Kezdetektől megvan a játék, első napokban az volt a baj vele, hogy semmi súlya az autónak, nyugodtan beszélj modderekkel milyen paraméterekkel mennek az autóik ....

( Mondtam már, hogy a focis autós avatarok ....)
  • JUVEfun
    Annyi butaságot tudsz mondani és csak fokozod

Ne modder topicba menj , ott az RBR topic.

"öreg ,mint az országút" TÖKÉLETESEN FUT BÁRMILYEN OP : RENDSZEREN ! (én pl.: win7 -n használom)
  • Solt
    Az ini fájlban lehet átírni... :)