Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam Jonas
Ha olyan szintű eseményt szerveznének, akkor nem csak öt UFO kerülne elő, hanem legalább 20-30. 😉 R3E-be is most eltűntek, de gondolom, hogy tavalyhoz hasonlóan, idén is elő fog kerülni a SimRacing EXPO alkalmával jó néhány nagyszerű versenyző.

lac coo
kétkörös "futam" ? 😊)

miért kel szegény PC-ből bazári majmot csinálni , 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
Egyelőre az ESL "szokásos" lebonyolítása van, azaz a tipikus knockout torna - hasonló, mint a RoC. A pályán egyszerre 2-en vannak, és két körös a futam. (Idiótán hangzik ez a bonyolítás, tudom, de azért legalább elindult már ez a dolog valamilyen irányba... 😊 )

Egyébként nehogy azt hidd, hogy unalmas lenne nézői szempontból is egy ilyen 30-60 perces verseny.

lac coo
Mindent lehet, nincs azzal baj .

Danecay
Valóban nem vettem még részt ilyenben és mivel ilyen hírértéke van a dolognak, gondolom nem laza online versenyről van szó, legalábbis én ezt feltételezném. Egy ilyen rendezvény sokadik ágaként nem tudom miért ne lehetne indítani egy ilyen kategóriát is, még ha nem is erre lenne fókuszálva az esemény.

lac coo
Jesszusom, dehogy az a baj ! 😊))

Nem igen vettel meg reszt vagy kovettel ilyen autos esport esemenyt ugylatom 😊)
Lehetett am szaz dollarokat, fanatec cuccot stb nyerni regebben, had ne mondjam ot ember osztozik ezeken a foldon .... 😊

Persze kerdes mit ertenek most esporton, laza online versenyt, vagy komoly rendezvenyeket mint mas jatekokban...Azokban van penz, ott komoly vagyonokat lehet nyerni, de ott nezo is van ezzel egyutt a sponzorok is tapossak egymast.
Ilyen autos jatekban nem lesz, mit nezzenek a nezok.....

Ha meg ilyen csinalunk egy hotlapversenyt, a leggyorsabb meg nyer valamit...nos ilyen meg kis hazankban is van, nem is akarmilyen 😊

Danecay
Ismét csak azt kell mondanom, hogy nem nézni kell hanem részt venni. Arról is szól a hír, hogy egy újabb lépést tettek a felé, hogy e-sport legyen a játékból, azt viszont sehol nem olvastam, hogy ezt a játék jelen állapotával szeretnék elérni.
Ne érts félre, én sem fogok sohasem nevezni erre, azt viszont nem értem, hogy miért kell leszólni vagy rossz szájízzel közelíteni a dolog fele, főleg olyan témában ami után kölcsönösen érdeklődést mutatunk. Inkább örülni kellene neki szerintem! Vagy az a baj, hogy nem az Kunos vagy a Codemasters lépett ilyen irányban?

lac coo
Jah a masik dolog meg, ami mindig mindenhol megoli az egeszet, hogy van a foldon harom ufo, aki mindig mindent megnyer...
Innentol kezdve ggyak negyedik jelentkezo sem lesz , mert ha ezer versenyt mennek is ezerszer a harombol fog nyerni valamelyik....
Autosjatekkal nem mukodik ez a dolog szerintem, max a GT fele tehetsegkutato buli.

lac coo
Ebben most mi a beszologatas, lattal te mar igazi esport rendezvenyt ?
Megashow.....
Persze ha olyanra gondolnak, hogy lehet nyerni egy kormanyt meg ingyen dlc t akkor ok, de az van mar regota.
Olyasmi buli mint CS, vagy wow autosjatekban soha nem lesz.
Foleg ezzel, ott mar azert ciki ha rossz gumi toltodik be vagy rajtracson mutat egy kamu sebessegfokozatot 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.14. 18:06:31

Danecay
Nem értem miért nézői szempontból közelíted meg ráadásul cinikusan. Nyilán ez a résztvevőknek lesz érdekes és fontos, csakúgy mint bármelyik online verseny. Kívülállónak egy replay-t visszanézni sem érdekes, legalábbis biztosan sokkal érdektelenebb mint egy résztvevő számára aki részvétel az eseményen. Nevezz majd be és szerintem akkor fogod majd érezni a dolgok fontosságát és súlyát, addig ez csak amolyan beszólogatós jellegű hozzászólás, szerintem 😊

lac coo
roppant látványos lesz majd nézni 30 percen át, hogy egymás után mennek 😊)
tolonganak majd a nézők és a sponzorok ...
vagy ilyen egy körös deadmeccsek lesznek ? 😊

Adam Jonas
Ja közbe meg olvasom, hogy akik készítik az R8 GT3-at modként a pCARS-hoz, még az alábbi autókat tervezik:

- 2015 Lamborghini Huracan GT3
- 2016 Lexus RC-F GT3
- 2015 Cadillac ATS-V.R
- 2016 Callaway Corvette C7.R GT3

Adam Jonas
Bő 1-1,5 évvel ezelőtt már támadt nekem egy olyan gondolatom, hogy a szimulátorozásból egy elég profi eSport-ot lehetne kreálni, meglehetősen szép díjazásokkal is akár (lásd DoTA, LoL, BF, CS, stb.).

Ma akadt meg a szemem az alábbi híren:

Project CARS goes eSports

Valami nagy van készülőben? (Mindenesetre érdekes, hogy Tim Heinemann - aki sokatok számára nem nagyon lehet ismerős, talán iR-ből - hirtelen abbahagyta a V-DTM bajnokságot R3E-vel (igaz, részben talán azért is, mert már megnyerte azt), és a neve már szerepel a listában.)

Alexease
Nekem is volt korabban😊 Van elvileg itt is FFB Reset (gombra lehet tenni), azt erdemes tesztelni (nem emlekszem, eredetileg alap ISI, gondolom ide is athoztak).
Nálam tegnap előtt ,több próbálkozás után teljesem megszűnt minden kormány vezérlés,úgy online mint offline,mára ez valahogyan magától megjavult<#fejvakaras>
Alexease
Nalam olyat is tud, ha bemegyek a garazsba (auto nezegeto cucc), akkor azonnal kikapcsolja a gepem😄 <#idiota>
macleody
Jobb felső sarok "x".
sertrex
X, jobb fent. 😄
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.09.13. 17:43:58

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Hali srácok!
Egy láma kérdésem lenne. Megvettem a játékot és mikor ki szeretnék lépni a játékból nem találom, hogy hol is tehetném ezt meg? Valaki segítsen, köszi.
RatBaG
én vagyok a lelátóról óbégató, felháborodott néző.

Per Aspera Ad Inferi.

macleody
Köszi. Fasza, elbasztam a paypal accountomat, egy o-val kevesebb van beírva. És szerkeszteni sem lehet.
WMD Portal - My Profile - Paypal Email.

Je suis blanc et européenne!

macleody
Hol lehet megnézni mi van beállítva paypal accountnak? Nem találom sehol, pedig be volt írva az accountom, hogy tudják küldeni a pénzt.
Verseny ismétlés!
A mai futamunk tőlünk független technikai okok miatt félbeszakadt. (A Steam frissítette magát, vélhetően ez zavart be.) Ezért közösen úgy döntöttünk, hogy holnap, vagyis szeptember 11-én, 20:00-kor megismételjük ezt az összejövetelt. A kondíciók ugyanazok, mint eredetileg, de azért a biztonság kedvéért leírom ide:

ESCAPE FROM THE DARK
Pálya: Dubai GP
Autó: Mclaren 12c GT3
Időmérő: 30 perc
Versenytáv: 20 kör
Időjárás: Derült
Helyi idő: 22:00
Időgyorsítás: 15x (Így helyi idő szerint reggel 08:00-ra érne véget a futam)
Mechanikai sérülés: Bekapcsolva
Gumikopás: Normál
Üzemanyag fogyasztás: Normál
Segítségek: Gyáriak bekapcsolhatóak
Belső nézet: Kötelező
Váltó: Manuális
Szerver nyitás: 19:50
Kezdés: 20:00

Szóval akkor holnap, pénteken, szeptember 11-én mindenkit szeretettel várunk! Remélem leszünk annyian, mint eredetileg voltunk.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.09.10. 21:45:57

daf xf
Köszönöm, felvettelek és elküldtem a felkérésem a csoporba 😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Alexease
Szivesen😊 Plusz banner alatt kiemelve a link.
Köszi. 😊

Szia!

Csatlakozz ehhez a Steam csoporthoz és vegyél fel barátnak. 19:50-kor kezdem el behívni a tagokat a szerverre és 20:00-kor indulunk az időmérővel.

daf xf
Sziasztok! Szeretnék részt venni a ma este kezdődő dubai versenyen 😊 mit kell tennem? 😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

😄 Már túl vagyunk rajta, legközelebb jobban fog figyelni. 😊

Danecay
És mi ez a stílus?

RatBaG
ki volt az a köcsög a zöld 86-osban?

Per Aspera Ad Inferi.

Megvárhatták volna a pCARS2 lezárását a pCARS1 kifizetésével 😊

Nálam is ennyi az egyenleg...<#wink> csak legyen mire költeni<#nyes>
Team Memberként ugye járt a féláras kupon Steamre, most meg kaptam 27.50-et. 😊 már át is utaltam a bankkártyára, azért ez így korrekt.
Alexease
Nezd meg a hivatalos vagy a Steam oldalon, mit tartalmaznak azok a DLC-k, es amelyikben tetszik a tartalom, vagiys hasznalnad, azt vedd meg😊
Sziasztok,

júliusban megvettem a steam-es változatot, gokart-os versenyeken már túl vagyok.
Ez a DLC a képek alapján tetszik.
Régiekből melyiket érdemes megvenni?
Limited Edition Upgrade
Modified Car Pack
Racing Icons Car Pack
Audi Ruapuna Speedway Expansion
Old Vs New Car Pack

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

na kátod, hogy el tudnád te is költeni... 😊
Amúgy franc tudja paypalon még sosem kaptam annyi pénzt, hogy érdemes lett volna bankszámlára utalni 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.09. 14:32:39

Alexease
Á, inkább a következő CARS DLC-ket veszem meg majd belőle. 😊

(Kér valami Account Number-t, de se számlaszámot nem fogad el, se a nevem előtti számsort. Lehet, hogy a bankkártya számom kell neki? 😄 De hülye vagyok én ehhez...)

daf xf
Sziasztok Srácok! 😊 Van kedve valakinek ilyen baráti és fair versenyzésre? 😊 Tegnap voltam neten de ott elég idióták vannak, ki löknek, neked mennek 😞 Steam nevem, hamzabalu91 😊

Ahh... el kell azt költeni 😊 pl. iracing summer sale... 😊

Team member vagyok, 25euróval szálltam be, te meg asszem 45-el vagy mi 😊
Amúgy írták, hogy ellenőrizzem a paypal számlám jól, van-e rögzítve WDM profilomban, mert küldik a lóvét... szóval számítani lehetett rá
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.09. 13:22:02

Alexease
"Slightly Mad Studios Limited sent you €49.50 EUR" 😊
Alexease
Az szep summa, annak az otedere sem szmaitottam. Ez melyik elofizeteshez jart (mondjuk ha az 1000EUR-oshoz, akor nem olyan sok😄DDDD)?
Foleg ugy nem szamitottam "semmire", hogy elkezdtek kavarni a fejlesztesi idovel, az altaluk befektetett penz aranyaval, es hogy a reszesedes csak a PC-s verzio eladasa utan jar, mivel csak azt teszteltuk😉
Nekem is itt figyel kb. 9000 forint, ezt át lehet valahogy küldeni a "normál" bankszámlámra? 😄 Láma vagyok a PayPal-hoz, sose használtam.

lac coo
Az is valami, par liter tablettas-koccintos csak kijon belole ! 😊)

Nah megjött a részesedés.... 27.50euro most jött paypalon 😊

...és elkészült a vasárnapi futam videós összefoglalója is. (Monza, BMW M3 GT, 25 kör.)