Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért kel szegény PC-ből bazári majmot csinálni , 😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyébként nehogy azt hidd, hogy unalmas lenne nézői szempontból is egy ilyen 30-60 perces verseny.
Nem igen vettel meg reszt vagy kovettel ilyen autos esport esemenyt ugylatom 😊)
Lehetett am szaz dollarokat, fanatec cuccot stb nyerni regebben, had ne mondjam ot ember osztozik ezeken a foldon .... 😊
Persze kerdes mit ertenek most esporton, laza online versenyt, vagy komoly rendezvenyeket mint mas jatekokban...Azokban van penz, ott komoly vagyonokat lehet nyerni, de ott nezo is van ezzel egyutt a sponzorok is tapossak egymast.
Ilyen autos jatekban nem lesz, mit nezzenek a nezok.....
Ha meg ilyen csinalunk egy hotlapversenyt, a leggyorsabb meg nyer valamit...nos ilyen meg kis hazankban is van, nem is akarmilyen 😊
Ne érts félre, én sem fogok sohasem nevezni erre, azt viszont nem értem, hogy miért kell leszólni vagy rossz szájízzel közelíteni a dolog fele, főleg olyan témában ami után kölcsönösen érdeklődést mutatunk. Inkább örülni kellene neki szerintem! Vagy az a baj, hogy nem az Kunos vagy a Codemasters lépett ilyen irányban?
Innentol kezdve ggyak negyedik jelentkezo sem lesz , mert ha ezer versenyt mennek is ezerszer a harombol fog nyerni valamelyik....
Autosjatekkal nem mukodik ez a dolog szerintem, max a GT fele tehetsegkutato buli.
Megashow.....
Persze ha olyanra gondolnak, hogy lehet nyerni egy kormanyt meg ingyen dlc t akkor ok, de az van mar regota.
Olyasmi buli mint CS, vagy wow autosjatekban soha nem lesz.
Foleg ezzel, ott mar azert ciki ha rossz gumi toltodik be vagy rajtracson mutat egy kamu sebessegfokozatot 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.14. 18:06:31
tolonganak majd a nézők és a sponzorok ...
vagy ilyen egy körös deadmeccsek lesznek ? 😊
- 2015 Lamborghini Huracan GT3
- 2016 Lexus RC-F GT3
- 2015 Cadillac ATS-V.R
- 2016 Callaway Corvette C7.R GT3
Ma akadt meg a szemem az alábbi híren:
Project CARS goes eSports
Valami nagy van készülőben? (Mindenesetre érdekes, hogy Tim Heinemann - aki sokatok számára nem nagyon lehet ismerős, talán iR-ből - hirtelen abbahagyta a V-DTM bajnokságot R3E-vel (igaz, részben talán azért is, mert már megnyerte azt), és a neve már szerepel a listában.)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.09.13. 17:43:58
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Egy láma kérdésem lenne. Megvettem a játékot és mikor ki szeretnék lépni a játékból nem találom, hogy hol is tehetném ezt meg? Valaki segítsen, köszi.
Je suis blanc et européenne!
A mai futamunk tőlünk független technikai okok miatt félbeszakadt. (A Steam frissítette magát, vélhetően ez zavart be.) Ezért közösen úgy döntöttünk, hogy holnap, vagyis szeptember 11-én, 20:00-kor megismételjük ezt az összejövetelt. A kondíciók ugyanazok, mint eredetileg, de azért a biztonság kedvéért leírom ide:
ESCAPE FROM THE DARK
Pálya: Dubai GP
Autó: Mclaren 12c GT3
Időmérő: 30 perc
Versenytáv: 20 kör
Időjárás: Derült
Helyi idő: 22:00
Időgyorsítás: 15x (Így helyi idő szerint reggel 08:00-ra érne véget a futam)
Mechanikai sérülés: Bekapcsolva
Gumikopás: Normál
Üzemanyag fogyasztás: Normál
Segítségek: Gyáriak bekapcsolhatóak
Belső nézet: Kötelező
Váltó: Manuális
Szerver nyitás: 19:50
Kezdés: 20:00
Szóval akkor holnap, pénteken, szeptember 11-én mindenkit szeretettel várunk! Remélem leszünk annyian, mint eredetileg voltunk.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.09.10. 21:45:57
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Csatlakozz ehhez a Steam csoporthoz és vegyél fel barátnak. 19:50-kor kezdem el behívni a tagokat a szerverre és 20:00-kor indulunk az időmérővel.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
júliusban megvettem a steam-es változatot, gokart-os versenyeken már túl vagyok.
Ez a DLC a képek alapján tetszik.
Régiekből melyiket érdemes megvenni?
Limited Edition Upgrade
Modified Car Pack
Racing Icons Car Pack
Audi Ruapuna Speedway Expansion
Old Vs New Car Pack
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Amúgy franc tudja paypalon még sosem kaptam annyi pénzt, hogy érdemes lett volna bankszámlára utalni 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.09. 14:32:39
(Kér valami Account Number-t, de se számlaszámot nem fogad el, se a nevem előtti számsort. Lehet, hogy a bankkártya számom kell neki? 😄 De hülye vagyok én ehhez...)
Amúgy írták, hogy ellenőrizzem a paypal számlám jól, van-e rögzítve WDM profilomban, mert küldik a lóvét... szóval számítani lehetett rá
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.09. 13:22:02
Foleg ugy nem szamitottam "semmire", hogy elkezdtek kavarni a fejlesztesi idovel, az altaluk befektetett penz aranyaval, es hogy a reszesedes csak a PC-s verzio eladasa utan jar, mivel csak azt teszteltuk😉