19801
  • sertrex
    Szerintem meg nem értettem félre. Időközönként megjelenik és elkezdi a szokásost. Pl. a múltkor is beszéltünk itt a PC2-ről, erre megjelent a szokásos dumával, valami ilyesmi, hogy -Na leszedtem újra, hogy belenézzek, de nem lett jobb.
    Ha ez nem trollkodás, akkor nem tudom, hogy mi az. Mitől lett volna jobb vagy rosszabb? Már egy éve lassan, hogy a kutya se nyúlt hozzá.

"A lényeg az, hogy amikor ez beindult akkor nagyon reménykedtem benne, hogy ez végre egy igazi szimulátor lesz, ...nem lett az..."

Erre meg mi adott neked okot? Amikor elindult, akkor teljesen még a Shift 2 motor ment alatta. később kezdték el a WMD fórumon, hogy így meg úgy legyen szimulátor, da ahhoz szinte teljesen át kellene írni a Madness motort, de közben kellett készülnie a CARS-nak. Viszont a fejlesztők egyike se mondta, hogy ez egy "igazi szimulátor" lesz. Gondolom azért mert mindenkinél jobban ismerik a saját motorjukat és tisztában voltak vele, hogy az nem alkalmas rá, abban formában. Ahhoz jóval hosszabb idő kell, hogy kifejlesszenek egy "igazi szimulátorra" alkalmas motort. Szóval az érthető, hogy csalódott vagy és ez nem lett olyan, amit vártál. Annak ellenére hogy még mindig nem értem, hogy miből jött le nálad, hogy ez egy "igazi szimulátor" lesz.
    Azt meg végképp nem értem, hogy minek jössz itt másodszor azzal, hogy a CARS-ért kapott pénzen lett egy "igazi szimulátorod". Amit amúgy te hiszel annak viszont tudtommal semmiféle versenyzői tapasztalatod nincs GT, LMP, Formula, ésatöbbi géposztályban, főleg nemvilágbajnoki szinten, tehát nem hiszem, hogy bármilyen jogosultságod lenne megítélni, hogy mi az "igazi szimulátor". Attól hogy másik szimekhez hasonlítod, még nem jelent semmit, mert az "igazi szimulátor" az életet hivatott szimulálni nem más szimulációs eszközöket.
    Másrészről, meg tök gyerekes. :DDD
    Ráadásul én is vettem AC-hoz DLC-t, meg miegymást ebből a pénzből, szóval nem látom, hogy ettől mitől lennél annyira különleges. :)))
  • lac coo
    Pedig tanulhattal volna, hiaba tepem a szam !? :))
  • Alexease
    A hozzaszolas-pepitat elnezve, en fel sem vettem a fonalat
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.02.13. 15:01:15
  • Pitti
    Szerintem laccooot is félreértetted néhányszor... meg én is elvesztettem már a fonalat az elején. A lényeg az, hogy amikor ez beindult akkor nagyon reménykedtem benne, hogy ez végre egy igazi szimulátor lesz, ...nem lett az... a végére nagyon elment az egész... de szerencsére van mellette legalább 2-3 másik játék ami iszonyatosan jó lett, és azokra sem marad mindre időm, sőt igazából csak egyre, ez meg itt meghozta a pénzt arra az egyre is, szóval nekem most ez kánaán, befektetésnek tök jó volt, szóval abból a pénzből mégiscsak szimulátorom lett

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.13. 14:27:17
  • sertrex
    Ja, bocs nem volt egyértelmű és nem értettem ezt a visszafizetést.
  • b-type
    Én ezt tudom, amit írtam arra értem, hogy relatív tök sok pénz jött azoknak akik beinvesztáltak, az ember alapból arra van programozva itthon, hogy hát jó ha áránál leszek, de itt ennél jóval több volt, ...ez korrekt.
  • sertrex
    "... holott ertelmes versenyre alkalmatlan....."
    Ez nettó hülyeség.
    Többször el lett mondva, hogy nézz körül egy kicsit a világban! Jó pár bajnokságot futnak CARS-szal és még ott az eSport is, stb... stb...
    Szóval ez már kezd egy kicsit röhejes lenni, hogy itt kútfőből előhúzol dolgokat, mintha az igaz lenne.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.13. 13:04:41
  • sertrex
    Egy biztos. CM már sokkal rutinosabban húzza le a játékosokat, mint az SMS. Nagyobb a tapasztalatuk benne. :DDD
    Azt meg se említve, hogy CM több stúdióval dolgozik, tehát több játékot is tudnak kiadni egy éveben.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.13. 12:54:03
  • sertrex
    Ja, nekem tök mindegy. Csak nehéz szó nélkül hagyni, ha valaki egyik szavával üti a másikat és közben mindenkit meg akar győzni az igazáról.

Egyébként azt elismerem, hogy valamilyen szinten következetes vagy, mert iR-re is befizettél, hogy azt csináld abban a topikban is, amit itt.

Mivel SMS-nek ez volt az első saját kiadása, így ebben igazad van. A CM valóban több jó játékot adott ki, mint az SMS. Bár ilyen összehasonlítást inkább akkor kellene csinálni, ha SMS is már X-edik címét dobja a piacra és hasonló feltételek mellett teheti, mint most a CM. Szóval ez most megint egy korrekt, koránt sem részre hajló hasonlat volt. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.13. 12:48:55
  • lac coo
    De, azok, azt se vettem meg legutobb.
    Bar ott nem hiba volt, nem bugtenger, hanem hianyossag.
    Vagyis ha igy jo neked kutyauto mindketto, csak CM azert rakott mar eleteben jo jatekot is :))

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.13. 12:41:21
  • sertrex
    Na várjunk csak! Az általad olyan nagyra tartott Codemasters hányszor javította az aktuális F1 évadban az orbitális hibákat? Kijavították a következő évadra és úgy reklámozták, mint újdonság. És a CM szerinted egy jó cég. Ők ugye nem kutyaütők?????

Szerintem azért nem sokan vesznek játékot, hogy fikázhassák.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.13. 12:38:06
  • lac coo
    Jo, de igy dobozos van, a leirassal meg egyszer kitorltemm a seggem, azert ezgy megerte , nem ? :)))

Amugy hagyjuk, meg a vegen megint bemagyarazod, hogy milyen jo is a pc1, holott ertelmes versenyre alkalmatlan.....

Laccoo off ;)
  • sertrex
    Ne mááááár!!! Hány éves vagy te?
    Ha már itt tartunk, hogy mi a szégyen.
    Pont te vagy aki a megjelenés előtt visszakérte a pénzét, majd teljes áron megvette.
    Remek üzleti érzékre vall.
  • lac coo
    En nem keverem...
    Bevetel volt boven, ennek ellenere sose javitottak ertelmes dolgot....
    Kutyauto ceg, ennyi. :)
  • sertrex
    Mondjuk ez nem igaz, ha a pénzre hajtottak volna, akkor nem csúsztatgatták volna a megjelenést és nem vettek volna fel még kölcsönt a WMD pénzen felül. Sőt, ha onnantól kezdve beleszartak volna, akkor nem jött volna még tizen valahány patch, havi ingyen autók és DLC-k.
    A pénzügyi sikerek meg ennek ellenére is jöttek, hogy mindenki halhatta, olvashatta, nézhette videón, vagyis tájékozódhatott a játékról, hogy messze van a 100%-ostól, finoman szólva. Szóval nagyon nem kellene összekeverni itt a dolgokat.
  • lac coo
    No de a szegyent...azt higy mosod le magadrol, a belyeget ...?
  • Pitti
    Nekem a Cars-ból tök ingyen lett meg a fullos AC, és még kb 30eur van belőle paypal számlámon... ennél jobb patch nem kell :)
  • lac coo
    Eleg baj ...!

Azert lett ilyen amilyen, mert a vegen inkabb a penzre hajtott mindenki, foleg akik tobbet beleraktak.
    A penzugyi sikernek, majd az onnantol beleszarasnak meg igen is koze van egymashoz...Illetve itt nincs :)))
  • sertrex
    Téged legfeljebb. :DDD Aki benne azt azért érdekelheti... neeeem?
    Ráadásul a két dolognak semmi köze egymáshoz. Egyébként meg az nem patch lett volna, hanem egyes részeket újra kellett volna írni. Na ezt már nem fizette volna meg senki.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.13. 12:17:23
  • lac coo
    Azert tegyuk hozza, hogy a nagy siker ellenere egy normalis patchre nem futotta......
    Szoval tovabbra is tartom, nem kell erdekeljen az anyagi resze minket...
  • sertrex
    Még hozzátenném, hogy ezt csak Steames forgalom után fizetik. A konzol bevételből nem jár pénz a WMD tagoknak. ;)
  • sertrex
    Milyen visszafizetést? Aki befektetett, annak járt a haszonból is. Szerintem még fog is jönni. Ez üzlet. Nem azért utalják, mert nem sikerült 100%-ra, hanem mert benne van a szerződésben. :)))
    A fejlesztési idő alatt aki akart, az kiszállhatott és visszakapta a pénzét.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.13. 11:57:13
  • b-type
    Ennél a játéknál nagyon korrekt volt hogy ennyire hozták a visszafizetést
  • sertrex
    Hát, ja! ;)
    Viszont annak ellenére, hogy mennyien savazták, kapott hideget-meleget, jogosan, elég szépen teljesít a pénztárnál. Ha a PC2 csak fele ennyi hibával jön ki, akkor már most borítékolható, hogy kétszer ennyire jól teljesít. Viszont majd elmondhatjuk, hogy lehetett volna háromszor ennyi, ha ez meg az jobban sikerül.
    A megnövekedett tartalom, az első részből hiányzó ikonikus autómárkák, Ferrari, Lambo, Nissan stb... elfogják vinni a hátukon és ha nem tévedek itt már lesz Porsche is. Na meg a pálya kínálat. Gyári tartalomként nem sok játékban van ennyi pálya, konzolokra meg még inkább igaz ez. Bár itt megjegyezném, hogy nem biztos, hogy minden pálya és autó benne lesz az alapjátékban, mert jönnek majd a feláras extra verziók és a DLC-kbe is kell valamit rakni. Meg jó jel, hogyha minden igaz, akkor most már az összeszerelési munkálatok folynak. Az elsőrésznél meg még a csúsztatásoknál is tartalmakat pakoltak ki meg be belőle. Nem csoda, hogy egy csomó bug, meg félkész cucc lett a vége.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.13. 10:54:04
  • Alexease
    Lehetett volna ez ketszer ennyi is, ha "nem baltazzak" el. Van benne minden, ami kell (tartalom, latvany, jo fps, lehetosegek), csak durvan ossze lett drotozva.
    A CARS2-nel hasonlo "felelmem" van: a latvany, tartalom, hangulat OK; ugy nez ki a kormany/FFB is "jo lesz"; igy csak az a kerdes, "mennyire lesz kesz" a megjelenesre.
  • Alexease
    Sokfele beallitas van, de mivel nem mukodik minden mennu es/vagy temp, egyelore nem lehet tudni, mi lesz a veglegesben.
    Ezek csak tajekoztato informaciok, mi lesz belole, azt nem tudom:)))
  • sertrex
    Mindenképpen jobb, mert van még rá kereslet, tehát jönnek az új tartalmak vagy a folytatások. Ráadásul mindkét játéknál, ha éppen az időm engedi vagy úgy hozza a kedvem mindig találok jó pár szervert, amihez csatlakozni lehet. És mostanra eléggé letisztult lett a dolog, főleg az esti órákban, így már elég élvezetes futamokat lehet menni anélkül, hogy jönnének az agyatlan hülye gyerekek. Persze még mindkét játéknál az is benne van, de ez már nem a játék baja. Szóval igen, határozottan jó nekünk, már azoknak, akik szeretik ezt a két játékot vagy valamelyiket a kettő közül, ha jól megy a szekér Kunoséknál és SMS-éknél. :)))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.13. 09:15:26
  • lac coo
    Es ezektol jobb nekunk vagy rosszabb ? :))
  • sertrex
    Még érdekességként hozzátenném, hogy utoljára AC fórumon írtam, néztem rá a statisztikára, kb. egy hónapja . AC akkor 373000 körüli eladásnál tartott, ami most 383000, tízezer egy hónap alatt úgy hogy nem jött közben DLC.
    CARS 665000 körül járt, ami mostanra 794000. Ebben már benne van a PC2 bejelentés és volt egy-két nagyobb akció is pl. Bundle.
    És ez csak a Steam eladás.
  • sertrex
    Gondoltam már régen néztem rá a statisztikára Steamen és kiváncsi is voltam, hogy a PC2 bejelentése hozott-e valamilyen elmozdulást.
    Ahogy nézem jót tett a bejelentés, mert megint olyan 3000 körüli játékos volt az elmúlt 24 órában, ami kb. 1000-rel több, mint az utóbbi hónapban. Ami azt jelenti, hogy visszajött kábé arra a szintre ahol korábban is volt, vagyis megint egy szinten mozog az AC látogatottságával. Bár ez egy reggeli, 7.30-as időpont, ami nem éppen a csúcsforgalom, de összevetés képpen mellétettem az AC ugyanebben az időbeni statisztikáját. Mondjuk csak azért az AC-val vetem össze, mert engem ez a két játék érdekel Steam platformon és időnként( ha eszembe jut) ránézek, hogy hogyan is állnak. Azt mindenesetre jó látni, hogy kisebb hullámokkal, de folyamatos az érdeklődés a két kedvencem irányba.
    Így a fejelesztésük is nagy valószínüséggel folyamatos lehet a jövőre nézve.

Pont ugyanúgy, ahogy AC-nál az aktuális DLC megjelenés, mindig magasabb érdeklődést jelent, a PC2 bejelentés is hasonló hatással van a vásárlásra is és a napi játékosok számára is.
  • sertrex

Ez kezd jól hangozni. :) A büntinél akkor most kivették végre azt az idióta lelassítást vagy ezekkel az újdonságokkal együtt lesz?
  • Alexease
    Megvolt a kovetkezo teszt.
    - Az FFB/kormany meg mindig teljesen jo!
    - Autonkent mentheto setup, nevvel, leirassal.
    - Autonkent hangolhato FFB (globalis mellet 2 csuszka: ero es reszletesseg).
    - Ha majd mukodik, normalisabb bunteto rendszer: utkozes es palyalevagas azonnal utan "vizsgalat"; X masodpercen belul visszaadhato ido/pozicio, ha nem rendes bunti.

De egyelore rendesen/jatekkent "hasznalhatatlan: szaggat, minden auto pre-alpha/alpha, nincsenek vagy szarok a hangok, nem mukodik minden menu.

Most mar nem uninstallalom, vegig update-elem a gold-ig;D
  • sertrex
    Under the hood of Project CARS 2

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.12. 16:29:23
  • Alexease
    Ennyi penzert gondolat olvaso is lehetne;D
    Amugy ilyen vilagitos cuccokbol vannak "normalisabb" dolgok is: kissebb, laposabb, erintos vagy minimal mechanikas egyeb josagok. De dragak.
    Es persze van ODEL-es is, konfigolhato kijelzessel (tobbnyelvure vagy szoftverekhez), egy hasznalt auto araert:DD
  • Danecay
    Én meg azt hittem, hogy elektronikusan működik
  • Alexease
    Olvasd el a leirsat. Nem olyan rossz, de max otod ennyiert;)
  • lac coo
    Azon kivul hogy okadek ronda mit tud ez ennyi penzert ??? :))
  • Alexease
    Nem er ennyit az egesz gepem:)))
  • sertrex
    https://ipon.hu/webshop/product/asus_rog_claymore_mechanikus_billentyuzet_magyar___project_cars_jatek/1547245

Hát ez is nagyon megéri, akinek még nincs meg a játék.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.12. 12:38:30
  • sertrex
    Ritka pillanat, mikor egyetértek veled. :)))