19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Árkád!!!!
-
"Project CARS - Patch 11.1 now live
NOVEMBER 4. - STEPHEN VILJOEN
Hi All,
We just pushed a small patch out to address a few issues. Details below:
Project CARS - Patch 11.1
Virtual Reality
* The game will now shut down correctly when the user choose to Exit via Steam Dashboard or Oculus Home
* The game will now Pause when the user accesses Oculus Home or Steam Dashboard while in the game
* Fixed an issue in Option>Virtual Reality, where when the user changed the defaults for the 'reset on boot' and 'reset on race start', some of the other settings were being reset to default.
Controllers - Fanatec
* Added Fanatec CSL Elite wheel base profile to code and GUI
* Fixed an issue where during gameplay he centering spring would turn on
* Fixed issue where the menu spring would sometimes not be enabled when exiting a race or changing controllers
General
* Corrected an exploit where user-modified tyres could be used on original cars
* Fixed TrackIR support to still work when you run the non-vr version of the game."
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.11.04. 13:30:26 -
Köszi. Így már annyira nem is bánom, hogy a másodikra nem fizettem be. :)) -
A szokasos ~3 havi CARS2 teszt;)
- ~40 Giga fel.
- 10 perc allitgatas
- A menu mar hasznalhatobb, de meg mindig felkesz, bugos, meg mindig erosen gamepad-re optimalizalt.
- Minden auto placeholder, pre-alpha es hasonlo. Valszeg ujragyartanak mindent a grafika/fizika/tores/optimalizalas/stb. miatt, ami persze nem baj.
- 4-5 inditas utan sem tudtam autot vezetni (nem megy, magatol megy).
- Uninstall, 3 honap mulva ismet kiprobalom:D -
Jah, epic. Makkos cipő, fehér zokni. Őrült a csávó :) -
Csak úgy.
-
-
Timbu #14989 Leszerződtethették volna hozzá reklámarcnak Hamiltont, ha már Monaco meg Pagani :) Meg mostanában úgyis szeret video játékokban szerepelni. -
Én is már megörültem valami új tartalomnak, első ránézésre. :)) :(
Volt valami szó róla, hogy év vége felé lesz valami meglepetés. De lehet hogy az lesz a meglepi, hogy nem lesz semmi.
-
Először azt hittem valami DLC -
Default setupos demo. Se car setup, se gumi csere nem lehetséges. FFB, kormány teljes állítási lehetőség. Időjárás, napszak, időgyorsítás, stb., minden benne van. AI erősség állítás is. Részleges törés, gyűrődést nem láttam, de a lökhárítót, kereket el lehet veszíteni. :) Jó kis kivonata a CARS-nak. Aki kipróbálja, az egy szinte teljes programot kap. -
Reklam, promo, meg ilyesmi, azzal nincs gond.
De legalabb 2 normalis, komoly, ismert, nepszeru palyaval, es nem valami fantasy ingyen palyaval.
Ha van aki meg nem probalta a CARS-t, nem volt demo, nem tolt warezt, elvettek a kedvet, de ezt kiprobalja, tetszik neki, megnezi a teljes program valasztekat, ha emelle lesz valami teljes akcio (ami a november vagy december miatt konnyen elofordulhat), talan negyed aron bevasarolja a fullos programot. Az meg ismet plusz bevetel;) -
Azure sem rossz, de PC-n, szimeseknek inkabb a masik ket palya a huzonev.
A 2milla szep mennyiseg, foleg ugy, hogy allitolag a 2 Shift erte el a 4millat(?!), ami agyon reklamozott, nagy kiados, dobozos cucc volt, es ugy, hogy a CARS mar a megjelenes elott evekig kozkezen keringet (igaz csak PC-n), mindenki, mindent tudot, latott, hallott rola, sok negativ kritikaval. -
A World os Speed? SMSoon. :DDD
A Pagani felé reklám, a játékosok felé nagyvonalúság. Jobb későn, mint soha demó. :)) -
Timbu #14982 Nem nagyvonalúság ez, hanem Pagani reklám. A SimBin-nek is voltak egy-egy gyártóra fókuszáló kiadásai a Race-ből. Volt valami BMW-s meg Volvós is.
Erről eszembe jutott, hogy vajon hogy áll a free-to-play arcade játékuk? -
És az Azure Coast-ot ne hagyd ki, mert annak van igazi feelingje, hogy egy Paganival száguldozhatunk a Földközi-tenger partján. ;)
Egyébként meg, most hogy átlépték a 2 millió eladott példányt, - ebből több, mint félmillió a Steamen - , megengedhetnek maguknak kis nagyvonalúságot. :D
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.10.29. 09:33:09 -
Azert ez ingyen, 5 autoval, Monza-val es foleg Nord-dal, eleg szep "ajandek"!
Bar ~2 honapl lemaradasban vagyok autozasban (azota all a kormany), de most kedvet kaptam hozza, hetvegen beiktatok egy kis CARS-t is;) Talan a CARS2-ot is ujbol fel kellene tenni, mit csinaltak az elmult fel evvben;P
CARS1 kep, csak ugy, kedvcsinalonak az ingyenes csomaghoz:)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.10.29. 00:22:58 -
Project CARS - Pagani Edition -
Bugos , rossz multi mukodes miatt mindenki abbahagyta . -
Axtros #14977 Sziasztok,
Project Cars magyar bajnokság nincs valahol, úgy mint az AC-ben? Ott nagyon aktív a csapat, itt miért ennyire gyenge az érdeklődés?! -
-
"Monster 7m 29s time for 650bhp ZL1 beats lots of insanely fast things."
A Camaro ZL1 has lapped the Ring quicker than a Koenigsegg
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.10.26. 11:52:23 -
Project CARS Celebrates 2 Million Sales Milestone -
-
Need Some Racing Action? The Best Action From Project CARS’ Official Leagues is Right Here!
-
:) -
Az 10 milla, nem ? Lehet a lakast is beleszamolta ! :) -
Cakk-pakk, ami a videóban szerepel. PC, állványok, TV-k, Fanatek cucc, stb... Gondolom minden minőségi. -
Es mi kerul ezen 35000-be ? :)) -
Ebből szerintem nem kell túl messzemenő következtetést levonni, mert csak egy bemutató videónak tűnik. Nem az a cél, hogy egy vérre menő szimversenyt lenyomjon. Még az is lehet, hogy nem is az övé csak bemutatja a 35000 dolláros-os cuccot.
-
Én se tudtam eldönteni, hogy röhögjek, irigykedjek, vagy csak csodáljam meg. Végül is, kis színesnek jó itt a topikban, hogy ilyen is van. :) -
Hát még ha tudná is mire használni ! :DDD -
endy papp #14964 Mennyi műszak kellett ehhez a gyárban mire össze jött az ára..... 
Ez sem azért van mert hú de szeret (""tud"")szimezni inkább legyen mit mutogatni.
De persze nagyon ott van a szeren.
Mondjuk elég nagy a nappalim pont beférne....max csak egyirányú lenne a közlekedés
-

-
Your Weekend Challenge Is Here: Can You Beat a 1:54:424 ’Round Snetterton in a Ginetta G55 GT4? -
-
Meg tudod dönteni az 1:48.943 időt az Aston Martin DBR1.300 / Brands Hatch GP kombón?
https://www.facebook.com/projectcarsgame/videos/1058829770899524/
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.10.09. 10:05:19 -
-
Timbu #14958 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azóta már trailer is van:
-