Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.21. 07:55:17
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Pedig pont az általad leírt helyzetben jön ki legjobban a rift előnye, én se szeretném megint részletezni, de leírom még egyszer. Amióta megjelent a rift azóta használom és inkább a hárommonitoros 144hz-es szettet adtam el a fent említett előnyök miatt. Fov-ot nem kell állítani, mert a valós méreteket, nézetet látod, ezért kevés a fullhd felbontás. A tizedekről csak annyit, sokkal kevesebb gyakorlással jobb időt megyek riftel, mint régen monitorral.
"Látom azért nagyon sok elfogult elvakult ember van aki első látásra elájult a gyönyörűségtől (amikor elé raknak három monitort) a fejére rakták az eszközt" Ez rád is igaz...😊
Abban egyetértek, hogy ez lesz a jövő, teljesen egyértelmű. De én addig is szeretnék szimezni... 😊
Nekem iszonyat bejön, pedig itthon fabrikálom házilag PC-s VR-t 😄 kb, mint a TrackiR-t 😄
Így az alapoktól látom mitől lesz jó illetve mik a gyengeségei. De ezek a gyengeségei is relatíve azok csak, mert kb 2év múlva a második hullámú VR-okal röhögve megoldják. Ez pedig nem más mint a felbontás(!), de most is kellőképp használható. A mobilok kijelzője most ismét robbanás szerűen fejlődik a 4k-ra (itt értelmét nem látom a "szabad szemes" 4k-nak 5 colon, de a VR lehetőségek miatt örülök neki) ami így két év múlva alap lesz egy akkori VR sisakba és szemenként megkapjuk a FullHD-t és pixelmentességet.
Ezeket a pixeleket máshogy kell elképzelni, hiszen most fizikálisan a monitor RGB szines pontjait látni, egy FullHD kijelzőnél (nem vészes mert nem véletlen, hogy most mindenki ezzel operál). Arra akarok kilyukadni, hogy a tartalom akár később is maradhat 960pixel szemenként nem kell a 1920 azaz nem kell 4k felbontásban futtatni a gamet. (Mert a fizikális pixelek válnak láthatatlanná/tűnnek el a 4K-s megjelenítőnél.) A másik hihetetlen előny az OLED!!!!!! Már most azt használnak és nem kell éveket várni és milliókat költeni később sem egy közepes méretű monitorra, hanem kapásból kb 50 colos OLED-et bámulunk jövőre (legalább is a PSVR-nál ez már tuti), főleg ha második hullám 4K kijelzői.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2015.12.15. 00:37:16
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szoval penzkidobasnak tartom megvenni egyelore ..."
Az a baj, hogy akkor valszeg nem próbáltál még egyet sem. Ha tévedek sorry, de ilyen szöveg után elárulok pár dolgot:
1.) A VR baromi jó, próbáltam a DK2-es Oculust, és anyád. A dinós techdemó ment le, és beszarsz olyan jó. IMAX 3D-ben a fejeden.
2.) A VR annyira gyerekcipőben jár, hogy már natívan is jobb, mint a legtöbb monitor, ami csak 60 Hz-et tud, addig az Oculus 90-et, ergo folyamatosabb is a látvány, mint monitorokon, TV-ken. Persze vannak 144 hz-es monitorok is, csak fizesse meg az ember. (Persze nem ez az egyetlen technikai adat ami számít, de azért ez az egyik legfontosabb ugye)
3.) "Az Oculus kuka lesz ha a konzolosok sajátot csinálnak?" TE mi a JÓISTENRŐL beszélsz? 😄 A Sony csinál jelenleg konzol fronton VR-t, de ott kötött és nem túl erős hardver áll csak a PS VR rendelkezésére, ami hátrány, egy PC-s Oculushoz képest, mert egyszerűen ezek a nem túl erős konzolok nagyon butított grafikával lesznek csak képesek hozni a fix, magas minimum frémrátás játékokat.
4.) Emiatt és amiatt is, mert szinte végtelen pénzmennyiség áll rendelkezésére az Oculusnak (facebook), baromi nagy siker lesz, ez szinte biztos. (Én pl tuti premierbe megveszem. 😄)
5.) Nem csak játékokról szól ám ez a VR mánia. Kicsit még pixeles a kép, hiába a nagy felbontás, ha a lencsék miatt nagyított kijelzők ennyire közel vannak a szemhez, de pár év, és ott leszünk, hogy ez az apróság sem lehet zavaró (szerintem játék alatt most sem az, mert nem arra figyelsz elsősorban, engem pl a passzív dinós alatt sem zavart, persze jobb lett volna ha nem olyan 😊, szóval eljön majd az az időszak, amikor felrakod azt a szerinted kuka Oculust, és beállítod, hogy mozi, lejátszás. És olyan élményben lesz részed, amit egy mozi sem tud adni.
6.) Hogy lehet ekkora baromságot írni, amikor a DK2-ből, mint fejlesztői verzió elment 100.000 darab és egyébként is csak azért ennyi, mert egy idő után már nem szállítottak? Szét kellene nézni szerte a neten, meg kellene nézni, hogy néz ki a végleges Oculus, aztán ha ránéztél, utána azt mondanád, hogy a Sony VR headsetje egy nehéz batár állat ahhoz képest.
7.) Hogy írhatsz akkora baromságot, mint fent? Ebben annyi hülyeség van, hogy szavanként 3 legalább, az érveid nem érnek semmit, még azt sem írtad le, hogy kipróbáltad-e, de gondolom, hogy NEM.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2015.12.14. 21:49:28
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha kapnek egy szep kutyagallert, hogy csak elore lassak akkor lehet volna tapogatas 😊)))
De amugy a VR el az a baj, hogy nagyon gyerekcipoben jar, mindenki tervezi a sajatjat, gyanitom eleve az o culus kuka lesz ha a ko zolosok sajatot csinalnak...
Szoval penzkidobasnak tartom megvenni egyelore ...
Azert persze a VR megis mas, azert annal sok mas is szamithat: megszokas, kenyelem, hanyinger, felbontas akarmi. Vagyis azert alap lenne egy 3 monitors lehetoseg.
H valto, kezifek, plusz egyebb gombnyomogatas az mar bukta 😊)
Valóban engem se csak a 3 monitoros megjelenítés hiánya miatt nem érdekel, de nagyot dobna rajta, néha köröznék vele. De egy moniton nem akarok... inkább maradok AC vagy iR...
Könnyű ám megszokni a jót, nehezen szokna vissza az ember.... <#hehe>#hehe>
De én nem csak emiatt,nem használom..... <#fejvakaras>#fejvakaras>
De ez meg az én dolgom,direkt nem írtam problémát, mivel így hogy még az árát is kamatostul vissza kaptam,jól el van a gépemen,használat nélkül is.
Ez CARS topik, tehát a CARS újdonságainak van helye. AC topikban meg arról lehet képeket, videókat nézni. 😛
Meg hát ugye itt van az is hogy kinek mi jön jobban be, az meg már izlés kérdése. És ugye izlésről...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 16:31:05
Szep, szep meg latvanyos, de valahogy a render meg mindig olyan mint az ISI csak teletolva extraval. Valahogy nincs meg az a "real" erzes vagy foto-szeruseg mint pl. az AC-ban vagy valamelyik nagy konzol cimnel. Inkabb szep jatekmodell-szeruek a kepek. Szinek, tukrozodes, texturak, fenyek?! Nemtommi😊
Nem mintha ettol lennne jobb vagy rosszabb, de nekik fontos a kinezet, es ha mar promo kepek, akkor Forza vagy az AC.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 11:27:41
PH n meg a legnagyobb problema az volt, hogy miert nincs fix setup mert aki setupol az gyorsabb es nem igazsagos igy ...
Szoval az a baj, hogy a szimesek elkerulik messzirol, a lazabbak meg kevesen vannak, es mar meg is unjak lassan ....Ez a sorsa , tudni lehetett, lecseng higy szep a graf, akinek ez szamitott tovabb all. Amugy en kb egy futamrol nem olvastam, higy valami durva anomalia nelkul lefutott volna ...
A WMD fórumán van egy topic "we need proper triple screen support" címmel. többször leírták benne, hogy kisebb gondjuk is nagyobb annál mint hogy ezzel foglalkozzanak.... konkrétan ezzel lett lezárva a téma egy moderátor által:
"Nothing left to discuss now. It is what it is and will not change for pcars1.
Sorry or not sorry however you feel about it."
Azért bicskanyitogató, na...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.11. 09:45:18
Itt ahol lakom, néhány barátommal összeszoktunk jönni, csinálunk játékon belül privát szerót/lobbyt, practice/qual/race, egy-két fagyástól, ami jópárszor a Steam sara volt, nagyon nem volt problémánk a multival, leszámítva a random bugokat, amik hol előjönnek, hol nem. Elég sokat megyek publik szerókon is, főleg Nord track day szerü futamokra. Túl sok gondba ott se ütköztem. Mindenesetre az feltűnő, hogy magyarokkal alig-alig lehet összefutni. Olaszokkal, németekkel szoktam többnyire játszani, akik változóan a jótol a wreckfestig szoktak megjelenni, de mondjuk ez így van az publikon is. Tehát az erős túlzás, hogy a pCARS online része romokban heverne. Szerintem semmivel sin több hiba benne, mint mondjuk az AC online részével, csak azért azt hozom hasonlítási alapnak, mert azzal szoktam még menni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 09:43:37
A ph n is azt olvasom, egyre inkabb feladja a par emberke is .....
Elnano-ról van egy véleményem, és Masters-ről is van véleményem. a kettő a sor két végén található. Mastersre nézve sértő a kijelentésed...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.11. 09:10:42
"
-GUI FOLDER:
KTM XBOW
-LIVERIES FOLDER:
BMW 2002 SW
Dallara DW12
Ford Falcon FG"
Még mindig nincs megerősítve, de a decemberi DLC+Free Car tartalom immár teljesnek mondható.
FREE CAR:
Radical RXC Turbo - Road A
DLC RENAULT :
Formula Renault 3.5 - Formula Renault 3.5
Renault Alpine A442B - Gr. 6
Renault Megane R.S. 275 Trophy-R - Road C1
Renault Megane trophy V6 - V6 Megane Trophy
Renault Sport R.S. 01 - R.S. 01 Trophy
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 07:38:58
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.10. 18:41:00
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.10. 18:32:04