Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sertrex
SMSoon! 2016! IndyCar!

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.21. 07:55:17

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

sertrex

sertrex

Senki sem beszélt arról, hogy állítani kellene a FOV-ot, persze hogy nem.... adja a kijelző felbontás és méret, hogy a fov mekkora. De nem fogok belemenni megint vitatkozni, hogy ez mennyire baromi jó vagy mennyire használhatatlan. Ha neked tetszik hát használd...

"De majd ha ebben megpróbál valaki komolyabban szimulátorozni tizedeket faragni, egymás mellett autózva csatázni a tapadás határán. Akkor derül ki, hogy ebben nem sokat látni..."

Pedig pont az általad leírt helyzetben jön ki legjobban a rift előnye, én se szeretném megint részletezni, de leírom még egyszer. Amióta megjelent a rift azóta használom és inkább a hárommonitoros 144hz-es szettet adtam el a fent említett előnyök miatt. Fov-ot nem kell állítani, mert a valós méreteket, nézetet látod, ezért kevés a fullhd felbontás. A tizedekről csak annyit, sokkal kevesebb gyakorlással jobb időt megyek riftel, mint régen monitorral.
"Látom azért nagyon sok elfogult elvakult ember van aki első látásra elájult a gyönyörűségtől (amikor elé raknak három monitort) a fejére rakták az eszközt" Ez rád is igaz...😊
Látom azért nagyon sok elfogult elvakult ember van aki első látásra elájult a gyönyörűségtől amikor a fejére rakták az eszközt. Persze okkal, hiszen tényleg nagyon jó. De majd ha ebben megpróbál valaki komolyabban szimulátorozni tizedeket faragni, egymás mellett autózva csatázni a tapadás határán. Akkor derül ki, hogy ebben nem sokat látni... Nem kezdem el ebben a topicban is részletezni, hogy miért, ezerszer kibeszéltük már több helyen. Amíg nem tényleg nagy felbontás és nagyobb FOV ezekben az eszközökben, addig 3 monitor a legjobb jelenleg, és még egy darabig...
Abban egyetértek, hogy ez lesz a jövő, teljesen egyértelmű. De én addig is szeretnék szimezni... 😊

samsung123
VR a jövő! szimezéshez mindenképp!
Nekem iszonyat bejön, pedig itthon fabrikálom házilag PC-s VR-t 😄 kb, mint a TrackiR-t 😄
Így az alapoktól látom mitől lesz jó illetve mik a gyengeségei. De ezek a gyengeségei is relatíve azok csak, mert kb 2év múlva a második hullámú VR-okal röhögve megoldják. Ez pedig nem más mint a felbontás(!), de most is kellőképp használható. A mobilok kijelzője most ismét robbanás szerűen fejlődik a 4k-ra (itt értelmét nem látom a "szabad szemes" 4k-nak 5 colon, de a VR lehetőségek miatt örülök neki) ami így két év múlva alap lesz egy akkori VR sisakba és szemenként megkapjuk a FullHD-t és pixelmentességet.
Ezeket a pixeleket máshogy kell elképzelni, hiszen most fizikálisan a monitor RGB szines pontjait látni, egy FullHD kijelzőnél (nem vészes mert nem véletlen, hogy most mindenki ezzel operál). Arra akarok kilyukadni, hogy a tartalom akár később is maradhat 960pixel szemenként nem kell a 1920 azaz nem kell 4k felbontásban futtatni a gamet. (Mert a fizikális pixelek válnak láthatatlanná/tűnnek el a 4K-s megjelenítőnél.) A másik hihetetlen előny az OLED!!!!!! Már most azt használnak és nem kell éveket várni és milliókat költeni később sem egy közepes méretű monitorra, hanem kapásból kb 50 colos OLED-et bámulunk jövőre (legalább is a PSVR-nál ez már tuti), főleg ha második hullám 4K kijelzői.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2015.12.15. 00:37:16

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

lac coo
Áááááá. el sem olvastam, már az elején lejött a stilus 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

"De amugy a VR el az a baj, hogy nagyon gyerekcipoben jar, mindenki tervezi a sajatjat, gyanitom eleve az o culus kuka lesz ha a ko zolosok sajatot csinalnak...
Szoval penzkidobasnak tartom megvenni egyelore ..."

Az a baj, hogy akkor valszeg nem próbáltál még egyet sem. Ha tévedek sorry, de ilyen szöveg után elárulok pár dolgot:
1.) A VR baromi jó, próbáltam a DK2-es Oculust, és anyád. A dinós techdemó ment le, és beszarsz olyan jó. IMAX 3D-ben a fejeden.
2.) A VR annyira gyerekcipőben jár, hogy már natívan is jobb, mint a legtöbb monitor, ami csak 60 Hz-et tud, addig az Oculus 90-et, ergo folyamatosabb is a látvány, mint monitorokon, TV-ken. Persze vannak 144 hz-es monitorok is, csak fizesse meg az ember. (Persze nem ez az egyetlen technikai adat ami számít, de azért ez az egyik legfontosabb ugye)
3.) "Az Oculus kuka lesz ha a konzolosok sajátot csinálnak?" TE mi a JÓISTENRŐL beszélsz? 😄 A Sony csinál jelenleg konzol fronton VR-t, de ott kötött és nem túl erős hardver áll csak a PS VR rendelkezésére, ami hátrány, egy PC-s Oculushoz képest, mert egyszerűen ezek a nem túl erős konzolok nagyon butított grafikával lesznek csak képesek hozni a fix, magas minimum frémrátás játékokat.
4.) Emiatt és amiatt is, mert szinte végtelen pénzmennyiség áll rendelkezésére az Oculusnak (facebook), baromi nagy siker lesz, ez szinte biztos. (Én pl tuti premierbe megveszem. 😄)
5.) Nem csak játékokról szól ám ez a VR mánia. Kicsit még pixeles a kép, hiába a nagy felbontás, ha a lencsék miatt nagyított kijelzők ennyire közel vannak a szemhez, de pár év, és ott leszünk, hogy ez az apróság sem lehet zavaró (szerintem játék alatt most sem az, mert nem arra figyelsz elsősorban, engem pl a passzív dinós alatt sem zavart, persze jobb lett volna ha nem olyan 😊, szóval eljön majd az az időszak, amikor felrakod azt a szerinted kuka Oculust, és beállítod, hogy mozi, lejátszás. És olyan élményben lesz részed, amit egy mozi sem tud adni.
6.) Hogy lehet ekkora baromságot írni, amikor a DK2-ből, mint fejlesztői verzió elment 100.000 darab és egyébként is csak azért ennyi, mert egy idő után már nem szállítottak? Szét kellene nézni szerte a neten, meg kellene nézni, hogy néz ki a végleges Oculus, aztán ha ránéztél, utána azt mondanád, hogy a Sony VR headsetje egy nehéz batár állat ahhoz képest.
7.) Hogy írhatsz akkora baromságot, mint fent? Ebben annyi hülyeség van, hogy szavanként 3 legalább, az érveid nem érnek semmit, még azt sem írtad le, hogy kipróbáltad-e, de gondolom, hogy NEM.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2015.12.14. 21:49:28
Totti5
Sony sajátot csinál, az "normál" olyan mint az oculus. MS egészen más úton megy, ők HoloLens-et csinálnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Jo isten nem tudja mi lesz a vegen 😊)

Konzolon nem veletlen a sajat, teljes lovet akarjak.
lac coo
Van viszonyitasom mindenre, latom a kormanyt , a muszerfelet ahhoz kepest tok jol belo mindent az agyam 😊
Ha kapnek egy szep kutyagallert, hogy csak elore lassak akkor lehet volna tapogatas 😊)))

De amugy a VR el az a baj, hogy nagyon gyerekcipoben jar, mindenki tervezi a sajatjat, gyanitom eleve az o culus kuka lesz ha a ko zolosok sajatot csinalnak...
Szoval penzkidobasnak tartom megvenni egyelore ...

Egyébként, ha le nem is nézel, de látod. A periférikus látásodban benne van. Jól mondod, ha a vezérlőt el kell engedned, akkor már baj van a VR-rel. Én a button boxra is ki szoktam pillantani. Annyira magától érthetődik, hogy észre sem veszi az ember, pedig oda pillant. A VR-rel viszont teljesen el vagy zárva a külvilágtól.
lac coo
Nem de tok vakon lehet mar fura lenne, mindenesetre gombokat mar nehezen talalnam meg vakon 😊)

Danecay
Miért, Te lenézel mindig az autóban a sebességváltóra amikor váltasz? <#banplz>

Alexease
Igazabol logikus, aki megengedhet maganak egy izmos gepet es hozza 3 nagy minotor (3 olcso kicsivel <~17"> ugy sem sokat er az ember), annak valszeg a VR is belefer. Es nekik valszeg belefer melle a 3 megnagyobb minitor is😊 Akinek meg nem, annak meg ugy is mindegy😊

Azert persze a VR megis mas, azert annal sok mas is szamithat: megszokas, kenyelem, hanyinger, felbontas akarmi. Vagyis azert alap lenne egy 3 monitors lehetoseg.
lac coo
Pillangovaltoval, semmit nem hasznalva tuti a vr.
H valto, kezifek, plusz egyebb gombnyomogatas az mar bukta 😊)

Hát nem tudom, én filóztam egy 3 monitoros rendszeren, most plazmán tolom, de a jövő nem a három, négy vagy hat monitoré, hanem a VR cuccoké. Azon meg dolgoznak ahogy elnézem az előző patch-et is... Persze megértem ha valaki marad a monitoroknál, bár szerintem pont az ilyen szimulátorok azok, ahol a leghamarabb megszokható a dolog, és itt az irányításbeli gondok sem játszanak szerepet, amit mondjuk egy FPS-nél lehet nem lesz egyszerű megszokni VR headsettel az ember fején. 😊
<#eljen>
<#worship> Ha jól értem téged az érdekel, hogy engem érdekel-e? :<#integet2> <#eplus2>
Valóban engem se csak a 3 monitoros megjelenítés hiánya miatt nem érdekel, de nagyot dobna rajta, néha köröznék vele. De egy moniton nem akarok... inkább maradok AC vagy iR...
Könnyű ám megszokni a jót, nehezen szokna vissza az ember.... <#hehe>

Engem speciel érdekel...<#wink>
De én nem csak emiatt,nem használom..... <#fejvakaras>
De ez meg az én dolgom,direkt nem írtam problémát, mivel így hogy még az árát is kamatostul vissza kaptam,jól el van a gépemen,használat nélkül is.
sertrex
Végül is, csak egy játék. Annak viszont jól néz ki. Ha ezzel játszom, akkor ezt látom, ha az AC-val, akkor meg azt, tehát nem azon jár az agyam, hogy a másik jobban néz ki vagy rosszabbul. Azért vettem meg mind a kettőt, mert nem egyformák. Egyikben ez, a másikban más a jó. <#csodalk>
Ez CARS topik, tehát a CARS újdonságainak van helye. AC topikban meg arról lehet képeket, videókat nézni. 😛
Meg hát ugye itt van az is hogy kinek mi jön jobban be, az meg már izlés kérdése. És ugye izlésről...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 16:31:05

Danecay
Bárcsak az rF2 lenne ilyen 😊 Fene tudja, lehet, hogy nem elég fakó 😊 mindenesetre időnként egy-egy pillanatra azért megtéveszt.

Alexease
Nem kotekedes, csak hirtelen eszrevetel, igy hogy sok kep van egyuttt!😊)

Szep, szep meg latvanyos, de valahogy a render meg mindig olyan mint az ISI csak teletolva extraval. Valahogy nincs meg az a "real" erzes vagy foto-szeruseg mint pl. az AC-ban vagy valamelyik nagy konzol cimnel. Inkabb szep jatekmodell-szeruek a kepek. Szinek, tukrozodes, texturak, fenyek?! Nemtommi😊

Nem mintha ettol lennne jobb vagy rosszabb, de nekik fontos a kinezet, es ha mar promo kepek, akkor Forza vagy az AC.
sertrex

sertrex
Van másik topik is, ez nem kötelező. <#idiota>

lac coo
Jovan, tobb kep mar nem kell, mar beleuntunk 😊)

sertrex

sertrex
Még néhány kép az új Renault Sport Car Pack-ból, azoknak akik még nem untak bele, hogy milyen baromi jól tud kinézni ez a játék. <#zavart1>

sertrex
Ennek a fele arról szól, hogy a usereknek mintha túl nagy kihívást jelentene ez a játék. A másik fele meg egy téves következtetés, két fórum alapján, egy olyan konklúziót vonsz le, ami enyhén megmosolyogtató. Nem ártana kiszélesíteni a látókörödet és rájössz, hogy nem az SG, a PH és Masters a meghatározó szimulátorokkal foglakozó médium a világon. Kezdésnek javalom a Youtubot. Beírod mondjuk, hogy project cars championship és megnézheted a teljesség igénye nélkül is, hogy mennyien is játsszák a világon szervezetten és fun jelleggel ezt a játékot a hibáival és a bugjaival együtt. Korábban már javasoltam Yorkie csatornáját. De ott van a Facebook is elég jó támpontot ad arról, hány szerveződés van ezzel a játékkal. Ja amúgy érdekes módon ugyanazok az ufók vannak az AC listák élén, akik a CARS listákon is, tehát akkor milyen igazi szimesekre is gondolsz?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 11:27:41

sertrex
Hát az. Mármint felháborító, mert legalább tennének úgy mintha dolgoznának rajta.

lac coo
Igazabol ahigy olvastam mastersrol azert koptak ki az emberek, mert mindig siras volt, miert nincs tc, miert olyan hosszu a verseny, miert kotelezo a fulkenezet ,anyamkinja ...
PH n meg a legnagyobb problema az volt, hogy miert nincs fix setup mert aki setupol az gyorsabb es nem igazsagos igy ...
Szoval az a baj, hogy a szimesek elkerulik messzirol, a lazabbak meg kevesen vannak, es mar meg is unjak lassan ....Ez a sorsa , tudni lehetett, lecseng higy szep a graf, akinek ez szamitott tovabb all. Amugy en kb egy futamrol nem olvastam, higy valami durva anomalia nelkul lefutott volna ...

Nyilván... és teljesen igazad van, de amikor maga az SMS mondja azt, hogy konkrétan [email protected] azokat kik 3 monitoron játszanának, enyhén szólva felháborított... az elsők között voltam team member, és a megjelenéskor kifizettem a különbözetet amiért megkaptam a teljes játékot... összességében többet fizettem mint aki csak a megjelent játékot vette meg akciósan... de nem dumálok mert kaptam vissza részesedést...

A WMD fórumán van egy topic "we need proper triple screen support" címmel. többször leírták benne, hogy kisebb gondjuk is nagyobb annál mint hogy ezzel foglalkozzanak.... konkrétan ezzel lett lezárva a téma egy moderátor által:

"Nothing left to discuss now. It is what it is and will not change for pcars1.

Sorry or not sorry however you feel about it."

Azért bicskanyitogató, na...

sertrex
Persze nincs ezzel baj, mindenki a saját szempontjai szerint választja ki azt a játékot, amivel játszani szeretne. Számomra teljesen érdektelen, hogy van-e három monitoros támogatottsága vagy nincs, mert én egy 80 centis Sony full HD LED tévén játszok vele. Azon meg kiváló. <#awink>

Amíg nem lesz valós 3 monitoros megjelenítés addig engem nem érdekel...<#banplz> jó tudom senkit nem érdekel, hogy engem érdekel-e vagy se... csak mondom <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.11. 09:45:18

sertrex
Nem, nincs romokban csak bugos még mindig. És alkalmatlan komplett bajnokságok megszervezésére. Ennek meg az az oka, hogy nem is arra készült. Készül hozzá még mindig a dedikált szerver, ami több szabadságot enged és több lehetőség is van benne. Az meg sajnos lassan készül de folyamatosan tolják hozzá a frissítéseket. Bár mondjuk ez a része engem különösebben nem érdekel. Nem is tudok róla sokat.
Itt ahol lakom, néhány barátommal összeszoktunk jönni, csinálunk játékon belül privát szerót/lobbyt, practice/qual/race, egy-két fagyástól, ami jópárszor a Steam sara volt, nagyon nem volt problémánk a multival, leszámítva a random bugokat, amik hol előjönnek, hol nem. Elég sokat megyek publik szerókon is, főleg Nord track day szerü futamokra. Túl sok gondba ott se ütköztem. Mindenesetre az feltűnő, hogy magyarokkal alig-alig lehet összefutni. Olaszokkal, németekkel szoktam többnyire játszani, akik változóan a jótol a wreckfestig szoktak megjelenni, de mondjuk ez így van az publikon is. Tehát az erős túlzás, hogy a pCARS online része romokban heverne. Szerintem semmivel sin több hiba benne, mint mondjuk az AC online részével, csak azért azt hozom hasonlítási alapnak, mert azzal szoktam még menni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 09:43:37

sertrex
Attól az tény, hogy vannak annyian ElNano szervezésében is a fun futamokon, mint a Mastersén. Ráadásul ennek semmi köze ahhoz, hogy te magadban kiről, milyen véleménnyel vagy. Masterséktől még nem keresett meg senki, hogy megsértettem volna őket. <#nevetes1>

lac coo
Romokban van a pcars o line resze, szerintem nem sok ember van aki meg kinlodik ezzel, ahigy hallom forumon le is tojjak, nem foglalkoznak vele, nem javitanak semmit .
A ph n is azt olvasom, egyre inkabb feladja a par emberke is .....

Megnevettettél... <#nevetes1>
Elnano-ról van egy véleményem, és Masters-ről is van véleményem. a kettő a sor két végén található. Mastersre nézve sértő a kijelentésed...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.11. 09:10:42

<#taps> <#idiota>

sertrex
Ki tudja? Talán nem sikerült megegyezni a licenszben vagy egy későbbi DLC packaban lesz más túra autókkal?

sertrex
Az Unofficial pCARS Facebook oldal szemfüles tulajdonosai találtak néhány pletykának való bejegyzést a pCARS telepített mappáiban, a már korábban még meg nem erősített decemberi Renault Sport Car Pack DLC tartalmán kívül, amik a következők:

" In the files ...

-GUI FOLDER:
KTM XBOW

-LIVERIES FOLDER:
BMW 2002 SW
Dallara DW12
Ford Falcon FG"

Régen (még a WMD-s fórumon az autós listában) még szó volt a BTCC-s Lagunáról is. Azzal mi lett?

sertrex
SMSoon!

Még mindig nincs megerősítve, de a decemberi DLC+Free Car tartalom immár teljesnek mondható.

FREE CAR:
Radical RXC Turbo - Road A

DLC RENAULT :
Formula Renault 3.5 - Formula Renault 3.5
Renault Alpine A442B - Gr. 6
Renault Megane R.S. 275 Trophy-R - Road C1
Renault Megane trophy V6 - V6 Megane Trophy
Renault Sport R.S. 01 - R.S. 01 Trophy

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 07:38:58

Köszi szépen, jó lenne minél több formula kocsit látni a játékban, sokkal nagyobb élvezett vezetni őket mint az f1-es sorozatokban bármelyiket is, meg is lepődtem...😊
Köszönöm szépen a választ! 😊
sertrex
Talán így kellene megszervezni, ahogy Yorkie-ék csinálják. fent van YT-on az összes versenyük. Volna mit tanulni hozzáállásból, meg szervezésből. 😊

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.10. 18:41:00

sertrex
Azért egy szervezésből nem általánosítanék, mert ElNano is összehoz annyi embert, mint a Masters. Lehet ez a baj, hogy nagyon széttagolódik a mezőny. Az a kevés ember aki hajlandó lenne bajnokságokon elindulni végül a sok szék között a földre ül. Meg hát év vége van, jön a karácsony. Ajándék vásárlás, bulizás, stb...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.10. 18:32:04

lac coo
Amugy rettenet behalt az egesz, meg mastersen sem tudnak embert talalni, pedig szi te mar arkad modban szervezik a futamokat.AC az szaz fo felett van .