19801
  • __Jacek__
    Meg az elsohoz igertek DX12-es parchet.
  • sertrex
    Lehet, hogy választani lehet majd a DX verziók között, ahogy az elsőrészben. Most automatikusan a DX11-ben indul, de a parancssorba beírhatod, ha DX9-ben szeretnéd futtatni.
  • Solt
    Nem arról volt szó, hogy a második rész már DX12-re jön?
  • sertrex
    Project CARS 2 már a Steam-en!

• sertrex
    Project CARS 2 – More Cars Teased

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.26. 20:34:47
  • sertrex
  • b-type
    na ez már elég f@sza grafika, csak aztán fusson is..
    :D
    érthető ide is oda is.
  • sertrex
  • sertrex

• endy papp
    Csak aztán a ffb-en is észre vegyük......
  • sertrex
    Ian Bell

"We have the world's first fully dynamic and real time tyre model shipped in a commercial game. There are no lookup tables, no Brush models, no Pacejka formulae... This is truly a next generation real time, live node based model. Our tyre model takes up two whole cores on the consoles. Ignore AI, contact, collisions, and anything else remotely tyre based, we're using that amount of horsepower for the base tyre simulation. "

Ha ez tényleg működni is fog...
  • sertrex
  • sertrex
    4 Seasons at the Fuji Speedway with Project CARS 2

• sertrex
    Q&A with @IanBell
  • sertrex
    A Crazy Illustration Of How Much Faster F1 Racing Is Than Touring Car Racing

• sertrex
    Ice Drifting under the Northern Lights? It's coming with Project CARS 2

• sertrex
    Köszi.
  • Pitti
    Isten éltessen
  • sertrex
    És ugyanakkor az AC-ban egy csomó dolgot, külső appokkal oldottak meg.
    De tényleg mi köze a két dolognak egymáshoz?
    Más fejlesztő, más játék és más a játék motorja is.
    És miért vennék meg több játékot, ha mindegyikben ugyanaz lenne?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.15. 20:03:25
  • Axtros
    Igen, tudom, ismerem. De miért kellene nekem egy "valaki által" barkácsolt külső programmal összetákolnom egy egyéni gridet, ha ez megoldható lehetne a programból is, ha a fejlesztők megoldanák?! Érdekes módon például az Assetto Corsa-ban benne van.
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
    Ezzel akár most is összeállíthatsz neked tetsző gridet.
  • Axtros
    Remélem a PC2-ben lehet már végre custom grid-eket összeállítani, és nem csak osztályok szintjén lehet egy-egy versenyre kocsit választani.
  • sertrex
    A PC2 megjelenéséig nem árt gyúrni egy kicsit a VR-re, mert ahogy az alábbiakat elnézem, elég komolyan eltévedhetünk a virtuális és a való világ határait illetően. Mindenki a saját felelősségére nézze meg az alábbiakat! Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott!

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.15. 08:09:54
  • Alexease
    Elvileg belepakolnak MINDENT, amire igeny volt vagy amit az emberek "kitalaltak":) Valoban megprobalnak egy igazi offline/online, kozossegi, e-sport akarmit faragni belole. A kerdes az, hogyan sikerul:))
  • sertrex
    Akkor ezt benéztem.
    Persze nem csoda, hogy folyamatosabbnak látom, most nézem, hogy 2 x GTX970-nel tolja. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.14. 21:20:48
  • sertrex
    ONLINE CHAMPIONSHIPS

"Online Championships is a brand-new game mode within Project CARS 2 that comes highly requested by popular demand from you - the fans, the drivers, the teams, and the league organisers."

Na, ez már tényleg kezd jól kinézni. Most kezdem bánni igazán, hogy kihagytam a PC2 fejlesztési időszakát.
  • Alexease
    Sot! Most mar inditasonkent a desktop-omat sem kapcsolja at "high-contrast":)
  • MooneyR
    Srácnak ezeket a feltöltéseit nem kell nagyon elemezgetni, mind a PC1-ből vannak felvéve...
    PC2-ben már sokkal komolyabb az audio, más a "pit rádiós" hang/szöveg, 2017-es rendszáma van az utcai autóknak... és még lehetne majd sorolni : )
    Egyelőre a Fuji, Ice Track és 3 merci amivel promóznak, de ezeket is frissítgetik még bőven.
    Jó lesz egyébként, én annak idején lemaradtam a PC1 fejlesztéséről, ezt nem akartam kihagyni, érdekes nyomon követni a "napi" fejlődéseket és most azért jóval összeszedettebbnek ígérkezik az egész. Látvány, audió, FFB, tartalom (grafikai beállítás változtatásánál már nem kell újraindítani a játékot, úgyhogy van fejlődés )
  • sertrex

Sokkal jobbnak tűnik az autó irányítása, mozgása, ahogy kézben lehet tartani.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.14. 13:52:28
  • ManoNegra
  • sertrex
    Project CARS 2: Taking the Fight to Forza, Gran Turismo
  • sertrex

pCARS 2012 február. A HUD itt még szinte egy az egyben Shift. :DDD
  • sertrex
    "Sehol nem voktatok a legelejen..."
    Egész véletlenül ugyanazon a napon léptünk be a WMD-be. Szóval?

Ki nem volt ott az elején? :DDD
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.13. 15:59:32
  • sertrex
    Tényleg? Na jó, csak a te kedvedért kikerestem WMD fórumról az első és egyben az utolsó hozzászólásodat, amivel hozzájárultál egy játék fejlesztéséhez, jobbításához. :DDD

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?701-Discuss-Project-CARS-physics-here&p=144953&viewfull=1#post144953

Abban tévedtem, hogy egy mondatos volt.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.13. 15:43:46
  • Pitti
    Jahh jól tetted, én most a láncot is ledobtam... :)
  • lac coo
    Najo ez megy at agyatlanba...Sehol nem voktatok a legelejen, es igen koze nem volt a shift fizikajahoz...
    Nekem van meg talan abbol a korbol videom.
    No szevasz ! :)))
  • sertrex
    Mindig is Madness motor volt alatta. Ezt a rF-et már megint csak úgy kitaláltad, hasra ütve. A pályák azért voltak üresek, mert a Madness grafikus motorját elkezdték átírni DX11-re ugyanis előtte DX9 volt. És te meg nem hiszem hogy játszottál a Shift-tel, mert tudnád, hogy legalább egy fél évig egy az egyben a Shift 2 vezetési élmény volt benne. Ja és 2011 novembere óta vagyok benne a WMD-ben gyakorlatilag az eleje óta, mert augusztusban indult. Szerintem meg egyre jobb lett, mert később javítottak a szar FFB-n, amit ugye te is megemlítettél anno a WMD fórumon, az egy mondatos stílusodban, ami szintén bizonyítja, hogy nem volt szimesebb semmivel, mert egy mondatban leárkádoztad és szakszerű leírásban leszaroztad az FFB-t. Tehát? Folytatod az irodalmi estedet és költesz még különböző városi legendákat?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.13. 15:26:48
  • lac coo
    Latszik, hogy az elejen meg nem erdekelt teged, en azota probalgattam, hogy sok helyen meg fak sem voltak a palyakon, csak domb.....Gyak az elejetol.
    Es igen akkor szimulatorosabb dolognak indult, sot, hogy olyan szintem meg az erintetlen rf cucc volt alatta, hogy kifejezetten jo is volt !!! Aztan egyre rosszabb lett....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.13. 15:13:56