19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
-
MooneyR #15075 Teljesen jó!
-
Vagy inkább ezt?
-
Arra gondoltam, hogy betehetnénk ezt bannerba, A PC1 már úgyse lesz fejlesztve és lassan elindítják a PC2 hype vonatot, ahogy Ian Bell írta. :))
-
-
-
Timbu #15070 Ha már LFS: idén elmaradt a karácsonyi ígérgetés :)
(Viszont ahogy nézem a honlapjukat, változtattak az árakon.)
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.01.08. 12:01:09 -
Én speciel a mai napig az LFS-t tartom szimulátornak. Ha ez párosulna a CARS tulajdonságaival, akkor az valóban az ULTIMATE SIM lenne.
Ez persze csak magánvélemény. De én egy ilyent szertnék. LFS fizika+PC körítés. Maga a tökély.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.08. 11:11:05 -
Saját vélemény:
A szim az viszonylag jól körvonalazható, autóviselkedésben ami nem tégla az szim. ..persze manapság már minimum a felfüggesztésből számolt FFB, és a gumi melegedése és kopása, és olyan autóbeállítási rendszer ami fizikán alapul. a csúszka persze még tologatható.
A HC szim inkább egy állandóan változó kategória, a mindenkori elérhető legrészletesebb (működőképes) fizikai modellezés adja a keretét.
Jelenleg HC szim pl. az iR és az rF2, függetlenül az én véleményemtől hogy az egyik sem életszerű modellt követ. -
Hat manapsag esot kiadni felszarado iv nelkul eleg blama lenne .
Nagyon mas szerintem nem lesz a masodik resz sem, grafika biztos nem, ez alatt is megdoglenek a kozepes pc-k konzolok meg foleg.
Nekem ugy tunik igazabol komoly szakember hianyzik innen, aki hatarozott cellal csinalja a fizikat, gumit, ffb-t, szabalyrendszert , ai-it. Ez egyelore a szokasos sms fele nagyot akar a szarka dolognak tunik most, ezen kellene valtoztatni. Ne azert legyen valami benne hogy elmondhassak hogy van, hanem hogy ertelme legyen, hasznalni lehessen.
Vagy beleallnak egy EA fele politikaba, szep graffal , utos kepekkel videokkal eladnak kismilliot, aztan annyi.....ket ev mulva meg kezdik elolrol .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.08. 10:35:52 -
Én mér rég nem tudom a kategóriákat..mi a Hc meg mi a sima szim ? :) -
Egyet értek. Én sokkal jobban örültem volna egy sokkal jobban kidolgozott Shift klónnak, mint egy ilyen csak racer játéknak. Jobb FFB, kicsit szimesebb fizika, egy olyan hihető scriptelt gumifizika, mint az F1-ben, itt is elfért volna, legalább is az első részben. Azután később a folytatásokban lehetne finomítani a dolgokon. Nekem jobban bejött a Shift karrierje, mint ez, ezt nem is használom. Az AI-ba és a szabályrendszerbe több időt kellett volna fektetni, akkor tényleg több értelme lenne az időjárásnak is. Na meg a bugok írtásába is.
Mondjuk nekem se hiányzik még egy úgymond HC szim, meg a velejáró társaság. :D Szerintem azok maradjanak meg a über szimulátoruknál.
Timbu, a real road az már HC dolog, ebben biztos nem lesz. Az olyan játékokban, mint az rF2, ahol nincs túl sok tartalom el lehet játszogatni a bitenként számolgatással, de egy ilyen játéknál azt eredményezni, hogy soha se lesz kész, másrészt egy csomó hibával jönne ki ami megint csak nem lenne jó. Elég lenne, ha olyan lenne mintha, szimulálná és utána a kutyát nem érdekelné, hogy mit csaltak, lásd AC. Ott sincs real road. :DDD -
endy papp #15064 Az is kínai......
-
Fa...szom már ebbe a gyökér telefonba ...! :))) -
Azaz, jol modod, olyan mint az olcso kinai Letterman, szephigy meg dogps dedolgom masodikra szetnyilik rajta a fogo ! :) -
Timbu #15061 Az a baj, hogy az egyik sarkalatos pont az időjárás, amivel mindenhol büszkélkednek, közben szimes szempontból az volt a legjobban eltolva. A pocsolyák és az esőcseppek valóban művészien voltak megcsinálva, de az eső real road/felszáradó ív nélkül nem az igazi. Ezzel sem lett volna baj, máshol sem jobb (már ha van), de a bugos AI (aki "elfelejt" kereket cserélni, de lassabb azért nem lesz) teljesen tönkretette az élményt.
(Gondolom a PC2-ben sem lesz realroad.) -
semmi értelme a HC szimnek piaci szempontból. Régen sem volt, és most sincs.
Egyfelől úgy sem lesz jó, ez alap...soha nem lesz jó. Másfelől egy nagyon szűk, de nagyon rigolyás réteget kell kiszolgálni, akik egyébként nem versenyzők. Még ha sikeres is mint mondjuk az AC, akkor is lófax, és már itt is kérdéses a multiplatform, nem számoltathatsz minden szöcskét, mert nem lesz meg a 60fps.
iR sem sikeres, ha az lenne már lenne vetélytársa, vagy bármi erre irányuló kezdeményezés, de nincs, rF2 sem sikeres és egyikkel sem lehet multiplatformot vinni.
Sztem már pontosan tudják hova akarják belőni a PC2-t, kb. mint az előző rész, csak jobban kidolgozva. Nem azzal volt a baj annak idején hogy nem HC szim volt, hanem más részletek sem voltak jól kidolgozva,...sok-sok részlet. A HC szimes vonal is csak annyira jött képbe, hogy sokan azt gondolták, hogy ez lesz az überaz. ..és mivel úgy is reklámozták hogy ezt a szimesek készítették a szimeseknek, közösségi mifaxom és összefogás hogy megszülessen A.
Nekem pl. eszem ágában sem volt HC szimként tekinteni rá, amíg aztán a PH!-n nagy rábeszélésre megvettem (amúgy is megvettem volna csak később, és kisebb élvárással), és hát nem volt jó. Bőven fért még rá javítani való, és egyáltalán nem HC szim.
Amivel hozzáteszem semmi baj nincs. Sőt jóisten mentse ezt a játékot attól hogy az akarjon lenni....elég ha szimes. -
Project Cars 2 will (probably) be out this fall -
Nem olyan rossz ez, csak minden "reszegysegbol" van jobb. Olyan mint egy tok jo multi-funkcios szerszam, csak valahogy sehogy sem all kezre. -
Mindennel komoly nyugje van, nem apro.... :) -
Az SMS a saját 22-es csapdájába esett. A WMD nélkül nem lett volna pénz erre a játékra, így viszont minden a teljes nyílvánosság előtt folyt. Túl sokan szóltak bele a fejlesztésbe, túl sok mindent akartak belepakolni, amik nagy részét csak félig-meddig sikerült befejezni vagy egyáltalán nem kerültek be a "kész" játékba. A legtöbb időt a fizikai fejlesztések tennék ki, de arra már se idő se pénz nem volt. Gondolom a PC2-nél meg a licenszek fogják elvinni a legtöbb pénzt, tehát megint a szimuláció/fizika erősítése kerül háttérbe, de talán javul az első részhez képest.
Ráadásul még mindig nem meri felvállalni, hogy nem akarnak HC vagy Heavy Weight szimet csinálni. :)
Jó, lehet hogy hosszútávon fel akarnak zárkózni a HC szimek mellé, de ahhoz még néhány multiplatformot kiszolgáló részt kell csinálni 2-3 millós eladással, hogy megengedhessék maguknak, a HC miatti közönségvesztést. A PC 5-re már lehet belőle igazi szim, de előbb ahhoz pénzt kell keresni. Viszont addig is meg kell tartani azokat is akik a szimesebb vonalat képviselik. Szóval, nehéz ügy mindenkivel jót tenni. :))) -
Amugy igaza van, osszessegeben (tartalom, szolgaltatasok, minoseg stb.) valoban toppon vannak, sokan vegtelensegig le vannak maradva (pl. AC, iR idojaras es napszak; rF2 kinezet, tartalom; az R3E meg egy szep, tartalmas, fizetos rF2).
Csak minden reszegysegnek (fizika, gumi, kormany, FFB, menuk, online stb.) van valami apro nyugje. -
A masodiknal: a "nehez sulyura" elegge "kiakadt"; 1 soros volt az erdemi valasz, 2 soros a munder becsulete:D -
-
Véletlenszerűen változik az idő, csak azt adod meg, hogy futamidő alatt milyen időjárások forduljanak elő. Mint a valóságban is. Egy hosszabb versenyen többször eshet vagy kitisztulhat az idő.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.07. 19:11:53 -
Unalmamban lehúztam, gondoltam megyek egy esős-száraz versenyt...Itt nem úgy van, hogy megfelezi a futamot és fele eső fele száraz, ahogy állítottam?
Illetve a gyökér g effektet fékezéskor.gázadáskor hogy lehet lenullázni ? -
Miért, a "kiszivárgott" képek talán nem szándékosan lettek kiszivárogtatva?
-
-
-
Ma meg sem probalom, jott egy rakas munka;) Majd hetvegen.
Elvileg ugyanugy build-ek vannak mint korabban, ha valami benne van, akkor benne van:D Elvileg:P
De aloban ujrairhattak az egeszet, mert amikor utoljara probaltam, semmi nem mukodott benne, minden auto visszakerult alpha-ra. -
Lehet, hogy még nem működik. :DDD
Még csak most kezdik összerakni a játékot, legalábbis Ian Bell valami ilyesmit írt.
Néhány kiragadott idézet Ian Bell-től, az SMS fönökétől.
"Someone called?
We have rewritten the rendering system. We have added multiple newly written and very important modules to the physics, drivetrain, differential and tyre modelling systems. The FFB system is now much more intuitive and comes with presets. The handling is transformed, in a very very good way. I'm biased I know but right now in the latest build I have, those cars that have all of the new systems in place have raised the bar for simulation... and this is before they are polished. But I can't say anything specific as we'll start the hype train soon "
"OK it's Christmas. None of the famous brands are missing this time.
We've started QA already. We plan at least 7 months of QA for polishing and bug fixing. "
"To further clarify, the drivetrain and diff work is all new. We've added three very important new additions to the tyre modelling. The handling really is transformed (yes I'm biased, it's epic!) The improvement in FFB that has fallen out of this is wonderful also. "
"It's still a very tight run as we're a bit behind on GUI and Career so nothing is set in stone yet. Current guess is Septemberish. "
"Indeed. My post was because the leaks are getting worse and a lot of misinformation was building. Now apparently 'current guess is Septemberish' means it's pushed back...
Example of leaks I know are happening: Please try to keep a handle on it WMD2 guys. I won't act this time but if you 'must' leak please don't give any specifics, keep it vague, remember your NDA, and remember it's still very early days and we're transforming the handling week on week..."
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.05. 18:25:37 -
Csak felteszem, ezt ki kell probalni;D -
New Project CARS 2 Images Leaked
-
11 Secrets of the Nürburgring
-
Project Cars * Lamborghini Murcielago LP670-4 R-SV GT1 [v1.02 released + download]
-
-
Sisaknézetben 85 a max FOV. Még lehet gombokat rendelni a view angle-hoz és a seat angle-hoz az edit assigmentben. Azokkal együtt lehet még variálni az üléspoziciót. -
ratb #15039 köszi a segítséget, már elég "jó" szinten van az FF azért is a hang felöl kérdeztem.....
ami még érdekelne :sisaknézetben 120 fok FOV beállítható ill. belső nézetben nem lehet közelebb állítani a vezetőülést annál amit a w,s,a,d tud?
config file? -
Segítenék többet is, de nem G27-em van. :(( -
Nem. Elég fapados a hang a CARS-ban.