19801
  • sertrex
    Na, ebben nem a háromkörös karrier mód van. Tolhatsz hosszú versenyeket már az eljétől, practice-szal, időmérővel. Pont ezért frusztráló, hogy befejezetlen maradt az AI. Ha amolyan Grides, Dirt-ös három 3-5 körös karrier lenne benne, meg se említeném. Bár a Shiftekben el lehetett szórakozni azzal a fajta karrierrel is, de ott is az AI miatt volt gáz leginkább.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.11. 19:52:06
  • lac coo
    Miert kellene valami helyett valasztani ? Mellett is lehet ...! :)
  • Timbu
    Ezen áll vagy bukik az egész... Ha nem jó az AI, akkor a nincs értelme az AC vagy rF2 helyett ezt választani.
    De lehet, hogy nem hibás, csak a szokásos külső nézet / kontrolleres irányítás / három kör alatt nyerd meg a versenyt az utolsó helyről peremfeltételekhez van igazítva.
  • sertrex
    Azért nem csináltam meg a karriert, mert AI pályán kívülről előzött, kilökött, egyfajta gumit használt minden időjáráshoz, vagy kiment vagy nem a boksz utcába... szóval félkész maradt. Remélem össszekapják magukat e téren is.
  • Alexease
    Ezeket meg nem teszteltem:))))) Talan 1 ora mulva ra tudok nezni.

De valszeg a mukodes meg betas, mert Zolder elso kanyarja (balos) utan nem sokkal, a palya szelen alltam meg nezelodni (a kerekveto mogott), es az erkezo AI-vonat minden tagja, libasorban lassitott, es jobbrol (!) kerult engem a soderagyban:)))))))))) Nem rudom miert nem volt nekik jo a teljes palyaszelesseg baloldalt?!:)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.02.11. 18:49:46
  • sertrex
    Setupról jut eszembe. Lehet már fájlba elmenteni setupot? Ha igen, akkor lehet egy autóhoz több beállítást is elmenteni? Boksz utca működését fixálták végre? Vagyis elvégzi a kerékcserét, tankolást vagy még mindig lutri, azaz vagy tankol vagy kereket cserél vagy éppen ha nincs kedve, akkor semmit. AI-nál automatikus, hogy milyen kerékkel megy ki vagy be lehet állítani, hogy milyennel menjen ki? Vagy esetleg csak annyi, hogy AI is azt használja mint a játékos? Jó, jó, tudom, hogy még nem merültél bele... Nem sürgős. És fizikáról nem is kérdeztem még, hogy javult-e és ha igen, miben? Főleg futómű érdekel, gumi, lengéscsillapító, mert az nagyon nem volt jó.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.11. 16:42:34
  • Alexease
    Se itt se ott ne lattam reszletes beallitasokat, de nem is masztam bele. A 3 alap beallitas mellett (nyers forditasban: informativ, hangulatos, nyers (ez lenne a RAW:P) 4 csuszka van csak (az ero, es meg 3 egyeb csuszka, nem emlekszem mi:P). Nem teszteltem, majd kesobb. Alapbol a RAW teljesen jo volt.

A garage/palya options resz (lesz normalisabb!) egyelore temp, keszul valami uj (mar van New Options menu, de meg nem aktiv). Talan ott lesznek egyebek is.
  • Alexease
    Valamit valamiert;) Vannak emberek akik kormany cuccokra is kiadnak sok szazezret (vagy millat), megjelenitesben is ki kell szolgalni oket (vesz 3db 4K monitort es melle egy VR-t:DDDDD).

A gyari AC is 35Gb, pedig "csak" FullHD, es "alig" van benne palya (es annak a nagyresze is eleg szimes, csupasz, szegenyes – ami persze nem feltetlenul hatrany!). A DIRT Rally is ~40Gb. Vagyis ez a CARS2 ~55Gb nem is sok, ennyi tartalommal:)
  • lac coo
    Nem volna ezzel baj, akinek kell ugy hasznalja, csak lassan mar 100 giga egy jatek a texturak miatt :))
  • sertrex
    Így látatlanban az agyament devmód FFB-t, azért sajnálom, mert szerettem vele babrálni és mára egy nagyon jó, AC-hoz hasonló FFB-t sikerült összevarázsolnom. Csak a főmenüs FFB-t egyszerűsítették vagy az autók alatt állítható FFB-t is kivették/egyszerűsítették?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.11. 15:30:51
  • Alexease
    Igen, 3x4K;)
    Az allamkasszabol kell penzt igenyelni ra, a NASA-tol meg gepet, ami meghajtja:D
  • Alexease
    Megneztem (CARS2), egyelore csak "attekintes" jelleggel. Kepet/videot nem osztok, mert nem lehet meg minek; es csak a pozitiv dolgokat irom;) A negativnak amugy sem lenne ertelme, van meg belole 8-10 honap fejleztes.

- A korabbi probalkozasoknal (2-3 havonta) 10-15 percet volt fent, aztan uninstall. Most mar van olyan allapotban, hogy erdekel a dolog.
    - Elso legnagyobb pozitivum: elindul a gepemen es brutal idojarasban is 15 AI-val hasznalhato:)))) 10 eves konfig (Q9550), 4GB DDR2 333MHz, egyedul a videokartya "friss" (780GTX). 1280x720px, minden high, kiveve elelmosasok off es tukrozodesek low.
    - Normalisabb menuje lesz (bar az eger gorgo a mai napig megoldhatatlan feladat szamukra:D).
    - Haromfele FFB "stilus", nincs agyament CARS1 devmode-jellegu ezer csuszka; de van RAW beallitasa (effektezes nelkuli, kozvetlen).
    - Mindefele kormany es FFB allitgatas nelkul (RAW) azonnal jo!

LiveTrack 3.0 (idojaras, evszak stb.): olyan mint a kepeken/videokban, de az "optimista almokat" osztani kell azert kettovel;DD

A lenyeg, most nincs uninstall, este meg tesztelgetem.
  • sertrex
    Az most úgy 12K, hogy 3x4K? Vagyis tripla monitoros rendszer? Én eddig mindig csak egy monitoron(TV-n) játszottam és FHD volt a legnagyobb felbontás, amit használtam. Szóval nem is tudom hova tenni ezt a 12K-t.
  • Alexease
    12K :))
  • lac coo
    Rn mar a 4K nal ledobtam a lancot, most meg mar 8K......
    Ezt igy nagyitoval kell figyelni 1 centire a kepernyotol, vagy mire valo ? :))))
    Telefon tenyernyi 4k kijelzot meg sem emlitem :))))
  • __Jacek__
    At tudja gondolni a dolgokat:))))))
  • lac coo
    Screenshotra eleg a 0,2-1 fps is ! :)
  • sertrex
    Szerintem simán lehet, főleg ide SG-re, nekünk. :)))
  • Alexease
    Most latom csak a G27 barkacs, gumis megoldasu szekis valtot;D
  • Alexease
    Amugy mar lehet hivatalosa kitolni a betas dolgokat (info, kep, video)? Vagy ezek "promo" okossaggal adhattak ki?
    Nem mintha infokat tolnek;) Meg nalam, ha egyaltalan elindul, nem 4K-ban fog menni, hanem a sozkasos 0.5K-ban:D Velem rosszul jarnanak, mint promo:DD
  • sertrex
  • lac coo
    Add kolcson, majd en megnezem hamar ! :)))
  • Alexease
    Elkezdtem letolteni, most mar kivancsi vagyok (foleg a havazasra):P
    ~40GByte, talan vasarnap meg is tudom nezni:D
  • lac coo
    Nyilvan...
  • sertrex
    Amivel bajod van, az izlés dolga. Másoknak meg tetszik.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.10. 16:57:24
  • lac coo
    Nem a kidolgozottsaggal van bajom...
  • sertrex
    Ha a CARS-ban is évente egy-két pálya jönne, biztos kilehetne dolgozni még a fűszálakat is egyenként, de ez nem az a játék. A PC2-ben lesz 60 pálya plusz a különböző számú nyomvonalak. Tehát ehhez mérten kellene elbírálni. Ráadásul, jönnek még, a meglévők mellé újabb lézerszkennelt pályák is.

" ***under construction***

grey = location or circuit layout exists in Project CARS 1, no info yet about existance in Project CARS 2.
    black = location or circuit from Project CARS 1 which is confirmed for Project CARS 2
    red & bold (yeah baby!!!) = brand new location or circuit for the Project CARS series in Project CARS 2.
    (L) in front = laser scanned / drone scanned track for PC2.
    (F) in front = fictional location, all the rest are real world locations

Asia

China - Zhuhai International Circuit ==> GP
    (L) Japan - Fuji Speedway ==> GP
    (F) Japan - Sakitto ==> GP --- Sprint --- National --- International
    UAE - Dubai Autodrome ==> GP --- International --- National --- Club --- Kartdrome

Australasia

Australia - Mount Panorama Circuit ==> Road Course
    New Zealand - Mike Pero Motorsport Park (Ruapuna) ==> GP --- Club --- Club (no dipper) --- B Track --- A Track

Europe

Belgium - Circuit de Spa-Francorchamps ==> GP (Original grid / F1 Pits)
    Belgium - Circuit de Spa-Francorchamps (Greenwood) ==> Karting
    Belgium - Circuit Zolder ==> GP
    Czech Republic - Masaryk Circuit (Brno) ==> GP
    (L) England - Brands Hatch ==> GP --- Indy
    (L) England - Cadwell Park ==> Full --- Club --- Woodland
    (F) England - Chesterfield ==> Karting
    England - Donington Park ==> GP --- National
    (F) England - Glencairn ==> Full --- Full Reverse --- East --- East Reverse --- West --- West Reverse
    (L) England - Oulton Park ==> International --- Island --- Fosters
    England - Silverstone Circuit ==> Arena GP --- GP (1975) --- International --- National --- Stowe Long
    (L) England - Snetterton Circuit ==> 300 --- 200 --- 100
    France - Circuit de la Sarthe (Le Mans) ==> Circuit des 24 Heures --- Circuit Bugatti
    (F) France - Cőte d'Azur (Azure Coast) ==> Reverse --- Full --- Stage 1 --- Stage 2 --- Stage 3
    France - Rouen-Les-Essarts ==> GP (1966) --- GP (1972)
    Germany - Hockenheimring ==> GP (1982) --- GP --- National --- Short Circuit 2
    (L) Germany - Nürburgring ==> Nordschleife + GP (No Arena) (Mot. Chic.) --- Nordschleife (full + stage 1/2/3) --- GP --- Sprint --- Sprint (No Arena) --- Müllenbachschleife
    Germany - Oschersleben ==> A Course (automobile) --- B Course --- C Course
    Italy - Autodromo Int. Enzo e Dino Ferrari (Imola) ==> GP
    Italy - Autodromo Nazionale Monza ==> Road Course --- Junior (extra chicane)
    Monaco - Circuit de Monaco (Azure Circuit) ==> GP
    (L) Portugal - ??? (see comment under reference material) ==>
    (F) Scotland - Bannochbrae ==> Road Circuit
    Spain - Circuit de Barcelona-Catalunya ==> GP --- National (Nissan Esses) --- Club
    (L) Sweden - Mercedes-Benz Driving Events @ Sorsele (Ice Track) ==>

North America

(F) USA - California Highway ==> Full --- Reverse --- Stage 2 --- Stage 1 --- Stage 3
    (L) USA - Daytona International Speedway ==>
    (L) USA - Indianapolis ==>
    USA - Mazda Raceway Laguna Seca ==> Road Course
    (F) USA - Mojave Desert ==> Test Track --- Cougar Ridge --- Gila Crest --- Boa Ascent --- Sidewinder --- Coyote Noose
    USA - Road America ==> Road Course
    USA - Sonoma Raceway ==> Long --- Indycar Circuit (2005) --- NASCAR Circuit
    (F) USA - Summerton ==> Full --- National --- Sprint
    (L) USA - Texas Motor Speedway ==>
    (L) USA - Toyota Grand Prix of Long Beach ==>
    USA - Watkins Glen International ==> GP --- Short Course
    USA - Willow Springs Int. Motorsports Park ==> Big Willow --- Horse Thief Mile"

Még nem teljes a lista.

Forrás
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.10. 16:56:40
  • __Jacek__
    Nem volt veletlen a smiley:)))))
  • lac coo
    Nekem ez a Fuji palya kifejezetten nem szeptudom.
    Technikailag toppos, de nem tetszik, olyan bovlis....
    De ez az en heppem, nekem az uj IR palyak a legszebbek, barmennyire is gyagyi technikailag :)
  • grebber
    Az eddig is rendben volt :) Maxon tudja huzni szépen a gépet főleg ha direkt úgy állítod be a pályát
  • __Jacek__
    Graf rendben:))
  • sertrex

• sertrex
  • Pitti
  • lac coo
    Monstam is neki, meg sapka sincs rajtad, ember ! :)))
  • __Jacek__
    Hogy megeri:)))) most vettem kb 1500 euroert egy 2006-os forester xt-t, 6-sec 100-ra:))))
  • sertrex

Ahogy elnézem a ostani pálya kínálaton felül még 16 új pálya lesz a pc2-ben. Azt nem tudni, hogy ezek hány nyomvonallal rendelkeznek egyenként.
    Ja, nem mert a Fuji, Long Beach, a jeges pálya, Daytona már le van leplezve. Akkor legalább 20-ra nőtt.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.09. 20:18:56
  • sertrex
    Még jó hogy lehet kapni.
  • lac coo
    Van új pedál is, 500 euro...
    kicsit el vannak szállva az áraikkal :))
  • sertrex
    Egy kis OFF.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.09. 19:30:45