19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Szep es jo, de ami ebben "necces", hogy "Early WIP", es mar nagyban megy a megjelenes promo; bar a megjelenes talan meg fel ev, de ilyenkor mar a hasznalhatosagra es stabilitasra kellene fejleszteniuk.
Ismet ugy erzem, megint puposra halmozzak a szekeret, aztan nem gyozik visszalapatolni azt, ami lehullik vagy beakad a kerekek koze:D -
-
How Rallycross went from Lydden Hill to King of the Hill to Project CARS 2
-
Ez a kontrolleres irányítás egy kicsit beteg.
Én körbe se tudnék menni kontrollerrel.
Hál'isten ez a része engem hidegen hagy.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.04.27. 16:52:01 -
-
-
-
-
-
-
-
When the Saturday Club’s built the fastest car in the world, the XJ220S TWR in Project CARS 2
-
Project Cars 2 demonstration at the PC Gamer Weekender
-
A tartalmak mellett technikai ujdonsag infok: Project Cars 2 – A Look At The Dedicated Server Options
Lesz elvileg a bajnoksagok szamara is kifejlesztett felulet/lehetoseg, amivel sorozatokat lehet "generalni", szabalyokkal, futamokkal, tablazatokkal es egyebekkel. Ez a resze is nagy ujdonsag es elorelepes lehetne.
Persze a "vegleges" mukodese es hasznalhatosaga meg kerdeses:) -
The scanned ‘Monaco of the West’—Long Beach—is coming with Project CARS 2
-
Godzilla is coming to Project CARS 2 with Four Stomping Nissan GT-Rs
-
-
evo 6 :D
-
Which Project CARS 2 car is hiding behind the smoke? (Melyik pCARS2-es autó rejtőzik a füstben?)
Speciel, nekem fogalmam sincs.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.03.27. 18:42:44 -
Az autónak a fara ugyanolyan furán dobálózik, vagy ring mint az első részben és az AI sincs a helyzet magaslatán még mindig, ugyanúgy levágja a kanyarokat és rázár a az ideális ívre miközben a játékos autója bent van mellette, meglökve és leszorítva azt pályáról. Vágom én, hogy ez egy Alpha/Beta állapot és hogy könnyen lehet, hogy az első rész AI-ja fut még alatta, csakhogy ezt már ez első résznél illett volna javítani, nem hogy még ezzel mutogatni a másodikat. Ezért nem is megyek formula autóval AI ellen, inkább valamilyen túraautóra szorítkozok, mert ott még a lökdösődést és a leszorítást betudom a versenykategória jellegzetességének, de formula autók esetén ezt már nehezen lehet megtenni. -
Project CARS 2 vs. Gran Turismo Sport – First Comparison
-
Project Cars 2 – Jaguar XJR-9 Revealed
-
Solt #15295 Szinte ugyanaz a hardver van mindkét konzolban, lényegi eltérés nincs a két API közt, sőt gyakorlatilag a DX12-l is 90%-n átjárható. -
A CARS1-hez sokmindent akartak:)
Ha rendesen meg van irva, akkor az a PS-nek jo, de ha csak bonusz, patch, lehetoseg, akkor csak "jateknak" van benne;)
Bar gozom sincs mennyire bonyi az API, de tippem szerint inkabb csak a CARS3-ra lesz tuti core hozza. -
Cars 1-hez akartak d12 patchet kiadni, kicsit vicces lenne kiadni a masodik reszt is anelkul...
PS ugyan ugy profitalnabelole mert ott is low level api mukodik ami meg komolyabb mint a dx12.. -
Nem lattam semmi infot rola. Bar nem is kovetem a forumot, csak neha "beleolvasok":)
Semmi hir DX12-rol, szerintem meg nagyon uj. Ahhoz kepest, hogy a mostanaban "divatos" DX11 is mar 7-8 eves:)
A tisztan DX12-hoz nagyon bele kellene nyulni az engine-be (max a CARS3-ban), de meg a "teszt uzem" is macera lehet (bar megoldhato). De normalis HW, SW, driverek, rendszer es optimalizalas nelkul semmi ertelme. Ha minden tutin ossze van love, akkor az azonos(!) es megfelelo(!) rendszeren lenne ~50% gyorsabb a DX11-nel. Optimalizalas nelkul (komolyan ujrairt kodok) max 10-20%. Rendes HW nelkul 0 vagy roszabb:D
A 3 nagy rendszerbol az Xbox-nal egyertelmuen hasznalna, a PS nulla, a Windows erosen kerdeses (kellene Win10 plusz HW, ami sokaknak nincs). Szerintem meg korai. De 3 ev mulva realis lehet a fix DX12, mukodo DX11 lehetoseggel.
Sajnos amig nincs az embereknek "egyseges" HW, addig hiaba a technika, nem tudjak kihasznalni. Persze, lehetne csinalni egy DX12 verziot, ami 30-40%-kal latvanyosabb, de total nem eri meg a "keves" felhasznalo miatt:DDDD -
A DX12-vel mi a helyzet? Hallani valamit WMD fórumon, ezzel kapcsolatban? Jó lenne szerintem ha már azon jönne ki, de az se lenne baj, ha parancssorba beírva lehetne választani majd. -
A CARS1-nek a megitelese a sok hiba, hianyossag es felkesz dolog miatt volt gazos.
A jelenlegit ismet megszortak rengeteg komoly dologgal: atirt fizika es kezeles; ujraepitett autotok (fizikaban is); teljesen uj gumi rendszer; nemcsak napszak es idojaras, hanem mar "dinamikus" evszakok is (havazas, gomolygo kod stb.); es persze eleg sok uj "mukodes" (pl. online bajnoksagok kiszolgalasa).
Persze meg lehetne boven sorolni: grafika, hangok, menuk, kormany/FFB, tartalmak, dirt/rallycross...
Nem tudom mikor tervezik megjelentetni, de az elozo (CARS1) fiasko utan (bugok, hianyossagok) illene mar a megjelenes elott 2-3 honappal az "1.0"-at komolyan tesztelni. Ha ezt is meg az elozo nap reszelgetik, es gyorsan kikapcsolnak dolgokat, ami "nem jott ossze", annak nem lesz jo vege;D Ez a "sokat akar a szarka"-tipusu. :)
Egyelore meg eleg gazos allapotban van. Az hogy (meg) nalam szaggat, betudom a gepemnek (a CARS1 "tokeletes") es hogy alpha/beta. De egyelore meg minden auto preholder, pre-alpha es alpha; sok palyan az AI amneziaban szenved vagy eszmeletvesztese lesz menet kozben; es gyakori a kifagyas.
Ami persze egy alpha/beta programnal meg belefer, de ha nem akarnak hiabazni, kell a 2-3 honapos masssziv teszt, es ha a megjelenes december, akkor "mar csak" szeptember vegeig tudnak az uj dolgokon faragni (befejezni, veglegesiteni).
Ha nyaron vagy nyar vegen akarjak megjelentetni, akkor kicsit neccesnek erzem a dolgot:) -
Persze mint mondtam az is egy problema hogy bele lattak az emberek a fejlesztesbe:)) Nem sokat kellene javulni hogy egy jo kis driving game legyen. -
Az SMS is tanult az első rész körüli mizériából. Másrészt kényszerpályán mozogtak mert nem lett volna önerőből annyi pénzük, hogy bármilyen kész programot megjelentessenek. Kellett a WMD pénze, de arra ők se számítottak, hogy ahány ember annyi félét akar és mivel figyelembe kellett venni az igényeket így hetente változtak a tervek. Kusza volt minden, ráadásul az a sok tag leginkább játékos volt, mint tesztelő. Sok hasznukat nem vették mert valós segítséget nem jelentettek. Magamat is beleértve. Abból az 50-80ezer emberből, mára tizenegynéhányan már az SMS-nél dolgozik, nem túl sok a jelentkezők létszámához képest. Mostanra lett annyi bevételük(Steamen 800000+ vásárló, összesen 2millió fölött), hogy ne a WMD pénzére szoruljanak. Le is rövidítették a jelentkezést és kicsit többe kerül a legolcsóbb hozzáférés is. Mára minden adott, hogy sokkal nyugodtabb munka folyjon.
Az hogy mit ígértek és mi jött az nem egyértelmű, mert a fejlesztés közben inkább úgy hívnám, hogy mit terveztek és abból mi valósult meg. ;)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.03.24. 07:22:36 -
Van benne igazság, de:) Régen csak vártad hogy megjelenjen és azt kaptad ami végleges, ami benne maradt stb. Most fizethetsz hogy alpha/béta tesztelő legyel:) A probléma inkább ott van hogy 50e befizető több ezer teszter mellett olyan bugok voltak benne hogy egy vicc:)
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2017.03.24. 06:30:47 -
Zsoltee_a_bator #15286 Barmilyen szoftver fejlesztese ilyen. Van egy terv es ahogy jon a release, a legfontosabb featureokre gyurnak, dobva nice to have-eket. Kulonben az lenne mindenki gondja, hogy eveket csuszik, vagy alapveto hianyossagok miatt hasznalhatatlan az egesz.
Az animalt emberkek lehet hogy jopofa az elso percben meg, de amugy nem sok ertelme, haszna van. Szerintem persze.. -
Kár, hogy már az előző részhez is be volt ígérve, sőt az alpha/beta-ban is benne volt csak nem volt hozzáigazítva minden autóhoz, majd a megjelenést követően arról volt szó, hogy egy későbbi patch-el majd visszakerül a játékba, amiből persze nem lett semmi.
Számomra ezért gusztustalanok az ilyen Early Access cuccok mint ahogy a PC is volt. Ígérnek fűt, fát csak éppen arról nem szól a fáma, hogy ezt hanyadik játékkiadás, vagy ha úgy tetszik epizód fogja tartalmazni. Ezt persze nem csak a PC-re értem, de attól, hogy más fejlesztő/kiadó is pontosan ezt műveli, ez még nem mentség semmire. Remélem hamar véget ér ez az Early Access-es időszak, mert általánosságban szerintem elmondható, hogy a legtöbb játék megmaradt az ígéret szintjén. -
-
Formula Drift superstar Vaughn Gittin Jr.’s ‘Ultimate Fun-Haver’ is a guaranteed fun time in Project CARS 2
-
Introducing the "2" Slightly Mad Studios Chevrolet SS
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.03.23. 13:19:14 -
-
Ben Collins Talks Sim Racing & Project CARS 2 -
Ütleg már kiment a divatból, de a acélbetétes zacsipacsi nekifutásból nagyon trendi 
Én most vettem használt PS3-at ebayen mert megmurdelt az előző, így megint tudok GT6-ozni. Még mindig jópofa game, utcai autókat nordon nem lehet megunni.
-
Phoenix Rising—the Nissan 300ZX Turbo in Project CARS 2