Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ehhez képest nem szólt akkorát, én sem nevezném sikeresnek, néztem Nando-k PH! ligázását, és sokszor elszomorító, hogy nem hogy nem futottak fel 20-30 főre, hanem még a meglévő létszámmal is állandó problémák voltak a multiban 😞
Nem is tudom megy-e még, mostanában nem olvasni
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ennyi.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.14. 17:02:36
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De mondjuk mindegy is. Arra próbáltam rámutatni, hogy az AC-ban is alapvető dolgokkal van igen komoly probléma. Ergo az se jobb a Deákné vásznánál. Ergo befejezhetnéd az unalomig ismert véleményed rendszeres ismertetését ebben a topikban. Valamint ha komolyan az a véleményed, ami, akkor miért is olvasod ezt a topikot? A szart én le szoktam húzni a slozin, nem pedig piszkálni a konyhaasztalon minden harmadik nap... 😉
Az idegesito az, higy oathhnite meg tele van kamu dolgokkal, mint pl aprobb javitasok xy auto aerojan.....
No en itt zartam be, es tudtam ez mar ilyen marad. Eddig igazam volt , ugy tunik sajnos .
Mastersen is szetszivatjak magukat szegenyek alig van verseny ami lemegy rendben.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Viszont ott szaz online versenybol szazat befejezek gond nelkul, itt ez alomvilag, de meg a harom is .
hangacsi.blog.hu
hangacsi.blog.hu
Nagy port vert fel az is, hogy a harmadik DLC-ben szereplő autók közül nem egy csupán egy új doboz - a mechanikai adatokon szó szerint tizedmillimétereket állítottak mindössze. Bővebben itt
És az AI a jelek szerint itt sem épp atomfizikusi magasságokban szárnyaló intelligenciától duzzadnak. Bővebben itt
Ez persze nem menti a Project Cars hibáit, szó se róla. De a szemellenzőt néha nem ártana levenni... 😉
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.01.14. 15:02:44
Hamarosan kipróbálhatjuk mi is. virtuálisan. <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 13:02:23
Nah jólvan, én többet tőled ma már nem olvasok semmit... (Komolyan olyan butaságokat tudsz írni, hogy ki van csukva, hogy nem direkt csinálod...)
Steamen 77%-on áll. Vagyis még a rendszerint sipákolós Steam játékosok körében is 100-ból 77 embernek tetszik. Elnyert egy csomó díjat, köztük szakmaiakat is a közönség díjak mellett. Pont ma futottam bele az Ipon szavazáson is kategória győztes lett. <#nezze>#nezze>
Sok-sok fontos dolog ki lett javítva, persze maradtak még fontos dolgok, amik javításra szorulnak, de még nem is álltak le a további munkálatokkal. Az elfordultak tőle az emberek enyhe túlzás, mert kábé az itteni SG-s állapotokat veszed általánosnak és azért lássuk be a millós eladott példányszámhoz képest nem igazán tekinthető szignifikánsnak az SG szimulátoros tábora. Ami nem is baj, mert ahogy elnézem más autósjátékokban sincs túl nagy tolongás a bajnokságokat tekintve errefelé. Tehát ennyi erővel azt is állíthatnánk, hogy általánosan a szimulátorozástól fordultak el az emberek. <#idiota>#idiota>
De ez nem igaz mert vannak bajnokságok, jórészt külhoniak, de akadnak magyarországi bajnokságok is. Ráadásul PC mellett PS4 bajnokságok is vannak, nem beszélve XBO-n is tolják még jópáran. De hát, csak körül kell nézni az interneten. <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 12:25:45
Azt ki is hagytam, de a legjobban az egy autó - egy pálya - egy setup bosszant. Nem lehet külön esőre, qualira és versenyre eltárolni carsetupokat, persze még tetézi, hogy nem lehet egyenként fájlba menteni őket. Ezt viszont már a fejlesztés eleje óta irogattuk a WMD-n, mégis kimaradt. Jó, persze lehet enélkül is élni. Mióta Steamre került a játék, azóta több mint 1700 órát raktam bele, tehát én tényleg egy fanboy vagyok még így is, de ami hiányzik, az hiányzik. És itt még szó se esett részemről a fizikát illető hiányosságokról, ami magába foglalja az FFB-t, a gumifizikát és a futóművet érintő kérdéseket. De hát ez van. Remélem a PC 2 még jobb lesz és talán az 5. részre eljutunk odáig, hogy minden tökéletes lesz és azon fogunk puffogni, hogy miért nincs még benne a világ összes pályája és autója. <#idiota>#idiota>
Jol ismerem, o line is probaltam nem egyszer, ma mar rautam, lenyegtelen kevesbe fo tos dolgokat piszkalgattak, vagy csak beleirtak valamit a logba, de igazan hasznos dolog nem tortent ...
Sokan el is fordultak tole, online fun az itt nincs is pl....A szervezett meg olyan, higy csak ideg eszi az usreket 😊
Okos döntést hoztak. Kihozták egy jó időpontban, messze nem tökéletes állapotban. De azért azóta is kapott ilyen olyan patcheket, dolgoztak bőven a srácok. Még ha plusz funkciókat talán semmit nem kapott a játék.
De nem lehet elvárni, hogy mindig mindenki kívánságát teljesítse, mert akkor talán sose lett volna kész.
Örüljünk neki, hogy sikeres lett. Talán a második részben javítva, és bővítve lesz minden. Biztos vagyok benne, hogy így lesz, hiszen el is kell adni majd azt a játékot valamivel. Én várom szeretettel.
És ezek mind, mind a játékosok hosszú kérlelése és nem az SMS programozóinak a saját ötlete. Ezért gondolom, hogy bármit meg tudnának csinálni, de valahogy nem jut eszükbe. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 07:52:18
Je suis blanc et européenne!
Ilyen es hasnlo kerdesek vannak mas programoknal is, amikor az userek "pikk-pakk" megcsinalnak hianyzo vagy jobb kiegeszitoket a programokhoz.
A SMS-nak vajon meddig tartana ezt az egészet beilleszteni a játékba...
"Stanceworks Track Expansion" tartalma:
- BANNOCHBRAE ROAD CIRCUIT
- BMW 2002 Stanceworks Edition
- BMW 1M Stanceworks Edition
- KTM XBOW-R
- FREE CAR#8: FORD FALCON FG
- MAZDA MADMIKE RADBULL MX5

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.12. 11:42:31
Meg komolyabb is mint a tobbi, igy nem annyira fun😉
A CARS lenne a tokeletes komolyabb free/funra es meg bajnoksagra is, szep, van boven tartalom, van dinamika, napszak, sok palya meg ami kell. De ilyen olyan ismert okokbol meg sem jott be:/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#14234: Ez is megeshet. Viszont, akkor egyértelmű a dolog.
Na, de elég az offból!😊 Van rFactor 2 topik is.😊)
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.01.11. 13:08:08
Gondoltam az online csak nem megy mar warezzal 😊
Vagy most megy , beetetes, aztan egyszercsak majd nem fog menni ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.11. 13:04:50
Én már abban sem vagyok biztos, hogy ez véletlen 😊
Az rF2 népszerűségének az útjába már a warez hiánya sem állhat. Single virágbolti eddig is volt, a játék STEAM-re való költöztetése óta pedig a multi is működik, ráadásul úgy, hogy nincs szükség külön tört szerverekre, minden úgy működik mint az eredetivel. Próbaképp most tettem meg egy pár kört két gyári ISI szerveren is. A hol nem volt meg a kívánt tartalom ott fogta magát és letöltötte, a ISI_MercedesSLS_SafetyCar_2012-v147-t kivéve, ezt nem tudom miért nem.
Ezt azért írom mert feltehetőleg ennek ellenére sem fogja elérni a játék az rF1 népszerűségét miközben minden tekintetben jobb és nagyobb tudású játékól beszélhetünk.
#14226:"Bár az rF2 sose lesz instant/free/fun online progi."
Ez nem teljesen igaz. Szoktak(tunk) csak úgy fun versenyt menni. Gyakorlás, időmérő, verseny. Sőt! 95%-ban csak a auto cluch van bekapcsolva a szervereken. Legalábbis, amin én megyek. Elég jó versenyek szoktak kialakulni.😊
Mondjuk, ISI eléggé elbaltázta, hogy védelem nélkül adta ki, mikor steam-re került a progi. Bár, így sem szoktak tül sokan lenni. Érdekes... Talán túl hardcore!😄
Van különbség, ha boltban veszem meg a játékot, vagy ha steames kulcsot veszek, mert kb. egy árban vannak? A kiegészítőket gondolom mindkét esetben meg kell venni.
Ma mar nagy a "szethuzas", sokat komolyodott a valasztek (AC, CARS, iR, rF2, R3E), szetszorodtak az emberek. Ha nem is egyeloen, de ha csak ezeket nezzuk, mar 5-fele osztodott a tabor. De mivel az rF1 is tele volt F1 arkados emberekkel, plusz rally-val is probalkoztak, mostanaban nekik is jobb a Codies termekek miatt (eleg hasznalhatok). Plusz sokan "kioregedtek", nincs idejuk, van csalad stb.
Az rF1-eseknek kellene atvandorolniuk vegre rF2-re, de gondolom akik meg mindig azzal toljak, nagyreszt/sokan a warezesek lehetnek, igy eselytelen. Bar az rF2 sose lesz instant/free/fun online progi.
Ligazni "barmelyik" program jo (igeny fuggo, kinek mi tetszik, mi van hozza, mennyibe kerul stb). Instant vagy rendszeres/napi free/fun online-ra, ahogy a szervereket es lehetosegeket latom, inkabb csak az AC marad (meg az iR alap, de ha a warez mar szoba kerult, akkor az eleve felejtos😄DD).
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.01.11. 04:59:08