Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
A CARS sikereit önmagához kell mérni szvsz, ennek qva nagyot kellett volna durrania, minden megvolt.
Na ehhez képest nem szólt akkorát, én sem nevezném sikeresnek, néztem Nando-k PH! ligázását, és sokszor elszomorító, hogy nem hogy nem futottak fel 20-30 főre, hanem még a meglévő létszámmal is állandó problémák voltak a multiban 😞
Nem is tudom megy-e még, mostanában nem olvasni

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Mindegy , nyilvan kovetem a hireket ac val kapcsolatban amit meg mondtam , hogy pc milyen az meg tapasztalat.Sajnos barhigy csavarjuk ezzel vannak alapveto problemak, gyak az dinamizmus kivetelevel rettenet le van maradva mindentol PC.
Ennyi.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.14. 17:02:36

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

8 perc alatt végigolvastad a 3 linket? Nem kis hibákról van szó egyikben sem, amit egy szimpla "ac se hibatlan"-nal el lehetne intézni.
De mondjuk mindegy is. Arra próbáltam rámutatni, hogy az AC-ban is alapvető dolgokkal van igen komoly probléma. Ergo az se jobb a Deákné vásznánál. Ergo befejezhetnéd az unalomig ismert véleményed rendszeres ismertetését ebben a topikban. Valamint ha komolyan az a véleményed, ami, akkor miért is olvasod ezt a topikot? A szart én le szoktam húzni a slozin, nem pedig piszkálni a konyhaasztalon minden harmadik nap... 😉
lac coo
Hat a szazbol szaz es a tizbol ot eseteben mar nincs ertelme tovabbi tesztnek 😊
Az idegesito az, higy oathhnite meg tele van kamu dolgokkal, mint pl aprobb javitasok xy auto aerojan.....
No en itt zartam be, es tudtam ez mar ilyen marad. Eddig igazam volt , ugy tunik sajnos .
Mastersen is szetszivatjak magukat szegenyek alig van verseny ami lemegy rendben.

Alexease
PAUSE + ALT-TAB, hybernate es ilyesmi;DDDD
sertrex
Mondjuk ahhoz legalább száz online versenyen kellene indulnod CARS-ban, hogy relevánsan tudd véleményezni. De igazából még AC-ban se mentél száz online versenyt, mert legtöbbször nem jó az autó vagy a pálya. 😄DD

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
Mindkettot jol ismerem, ac se hibatlan.
Viszont ott szaz online versenybol szazat befejezek gond nelkul, itt ez alomvilag, de meg a harom is .

Ami engem kifejezetten zavar, az a verseny közbeni mentés hiánya. Ez is csak azért, mert csak offline játszok és sokszor nagyon kevés időm van. Remélem a 2.-ik részben benne lesz ez az opció.

hangacsi.blog.hu

Én csak offline játszok vele, de a megkezdett mért kört be lehet fejezni.

hangacsi.blog.hu

Gondolod, hogy a konkurencia fején nincs vaj? Bevallottan csak a pénz miatt hozzák ki konzolra, miközben sokat kért/elvárt dolgokat nem akarnak belerakni (és még hülyének is nézik azokat, akik ezt számonkérik). Bővebben itt
Nagy port vert fel az is, hogy a harmadik DLC-ben szereplő autók közül nem egy csupán egy új doboz - a mechanikai adatokon szó szerint tizedmillimétereket állítottak mindössze. Bővebben itt
És az AI a jelek szerint itt sem épp atomfizikusi magasságokban szárnyaló intelligenciától duzzadnak. Bővebben itt

Ez persze nem menti a Project Cars hibáit, szó se róla. De a szemellenzőt néha nem ártana levenni... 😉
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.01.14. 15:02:44
Alexease
<#idiota><#zavart1>
sertrex
Szerintem engedhetnék, hogy beüljön egy Formula autóba, hogy megnézze milyen az egyáltalán. <#idiota>

Szerintem be lehet. Xbox One-on multiztunk az első napokban (teszteltük) és pont felmerült ez a kérdés, és azt hittük nem lehet befejezni. Aztán mégis be lehetett... Kérdés, hogy ezt csak online-ban lehet vagy nem... De tuti, hogy online működik.
Alexease
Azert ez a cockpit nezet beallitas, igy eleg idiotan nez ki😊))))))
lac coo
Szerintem nem ...

Danecay
Azt nem lehet beállítani, hogy még az időmérő lejárta előtt megkezdett mért kört még be lehessen fejezni? Tehát amennyiben mért időt megyek és közben lejár az időmérő ne legyen rögtön vége úgy és ahogyan van.

sertrex

Hamarosan kipróbálhatjuk mi is. virtuálisan. <#vigyor2>

lac coo
Jol van hagyjuk a rizsat, ai eleg pocsek, online meg az embert megoli az ideg a sok bug ,fagyas miatt....

sertrex
Hozzáértő kezekben nem tűnik teljesen használhatatlannak a cucc. <#fejvakaras> <#idiota>

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 13:02:23

Te gyerek, komolyan nevetséges vagy. IGN.com-on kapott egy erős 8.9-es pontot, eurogameren ajánlott cimkét. (Míg a Forza 6 még ezt sem kapta meg!), de sorolhatnám. A sokszor baromi kritikus Steam-en az a 77 % pedig szintén elég jó... Szóval akkor tetszett a kritikusok többségének is, a játékosoknak is, elég jól is fogyott, de nem lett sikeres. AHHA.

Nah jólvan, én többet tőled ma már nem olvasok semmit... (Komolyan olyan butaságokat tudsz írni, hogy ki van csukva, hogy nem direkt csinálod...)
sertrex
"Sikeres nem lett, csak sokat adtak el belole 😊)" LoL!! Az már siker. <#confused>

Steamen 77%-on áll. Vagyis még a rendszerint sipákolós Steam játékosok körében is 100-ból 77 embernek tetszik. Elnyert egy csomó díjat, köztük szakmaiakat is a közönség díjak mellett. Pont ma futottam bele az Ipon szavazáson is kategória győztes lett. <#nezze>
Sok-sok fontos dolog ki lett javítva, persze maradtak még fontos dolgok, amik javításra szorulnak, de még nem is álltak le a további munkálatokkal. Az elfordultak tőle az emberek enyhe túlzás, mert kábé az itteni SG-s állapotokat veszed általánosnak és azért lássuk be a millós eladott példányszámhoz képest nem igazán tekinthető szignifikánsnak az SG szimulátoros tábora. Ami nem is baj, mert ahogy elnézem más autósjátékokban sincs túl nagy tolongás a bajnokságokat tekintve errefelé. Tehát ennyi erővel azt is állíthatnánk, hogy általánosan a szimulátorozástól fordultak el az emberek. <#idiota>
De ez nem igaz mert vannak bajnokságok, jórészt külhoniak, de akadnak magyarországi bajnokságok is. Ráadásul PC mellett PS4 bajnokságok is vannak, nem beszélve XBO-n is tolják még jópáran. De hát, csak körül kell nézni az interneten. <#integet2>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 12:25:45

sertrex
Oké! Én is tudom, hogy mindent nem lehet, de ezek azért valahol alap vagy legalább is, részükről is meg volt a szándék, de valahogy kimaradtak.
Azt ki is hagytam, de a legjobban az egy autó - egy pálya - egy setup bosszant. Nem lehet külön esőre, qualira és versenyre eltárolni carsetupokat, persze még tetézi, hogy nem lehet egyenként fájlba menteni őket. Ezt viszont már a fejlesztés eleje óta irogattuk a WMD-n, mégis kimaradt. Jó, persze lehet enélkül is élni. Mióta Steamre került a játék, azóta több mint 1700 órát raktam bele, tehát én tényleg egy fanboy vagyok még így is, de ami hiányzik, az hiányzik. És itt még szó se esett részemről a fizikát illető hiányosságokról, ami magába foglalja az FFB-t, a gumifizikát és a futóművet érintő kérdéseket. De hát ez van. Remélem a PC 2 még jobb lesz és talán az 5. részre eljutunk odáig, hogy minden tökéletes lesz és azon fogunk puffogni, hogy miért nincs még benne a világ összes pályája és autója. <#idiota>

lac coo
Sikeres nem lett, csak sokat adtak el belole 😊)
Jol ismerem, o line is probaltam nem egyszer, ma mar rautam, lenyegtelen kevesbe fo tos dolgokat piszkalgattak, vagy csak beleirtak valamit a logba, de igazan hasznos dolog nem tortent ...
Sokan el is fordultak tole, online fun az itt nincs is pl....A szervezett meg olyan, higy csak ideg eszi az usreket 😊

Ó, nekem lenne még néhány ötletem. De ez nem kívánságműsor. Üzlet. Még ha részben mi is finanszíroztuk. Évekig fejleszthették volna még. Megvárhatták volna, hogy megjelenjen a GT Sport meg a Forza 6... Messze nem vették volna meg ennyien.

Okos döntést hoztak. Kihozták egy jó időpontban, messze nem tökéletes állapotban. De azért azóta is kapott ilyen olyan patcheket, dolgoztak bőven a srácok. Még ha plusz funkciókat talán semmit nem kapott a játék.

De nem lehet elvárni, hogy mindig mindenki kívánságát teljesítse, mert akkor talán sose lett volna kész.
Örüljünk neki, hogy sikeres lett. Talán a második részben javítva, és bővítve lesz minden. Biztos vagyok benne, hogy így lesz, hiszen el is kell adni majd azt a játékot valamivel. Én várom szeretettel.
sertrex
Lehet hogy túloztam kicsit, de a helyzet az, hogy nem igen sikerült nekik beiktatni a boxból elérhető menüt, vagyis, hogy az alap FFB-t, kormányszöget, stb. lehessen boxból, kilépés nélkül állítani. Rögtön ide lehet venni a default setupos futamnál, a carsetuptól elkülöníthető gumi, üzemanyag beállítást. Nem sikerült betenniük a carsetup fájlba mentést és annak játék közbeni esetleges megosztását és ezzel az a lehetőség is ki lett lőve, hogy online futamon mindenki egy a pálya-autó kombónak megfelelő setuppal versenyezzen, ha fix setupos versenyt akarunk futni . Nem sikerült betenniük a játékba, karrier módban a verseny közbeni mentést, amit a játékos esetleg később onnan folytasson ahol abbahagyta. Nem sikerült betenni, hogy a fordított rajtrácsos indulást, pedig két versenyes futamot lehet indítani. És még lehetne folytatni azokkal a dolgokkal, amik elhangzottak WMD-n, majd a játék hivatalos fórumán és ennek ellenére nem lettek beiktatva a játékba. Csak a megjelenés után sikerült betenni az időkorlátos futam opciót is, pedig arról volt szó, hogy megszerezték a 24 órás Le Mans licenszét, igaz a mai napig nem lehet kiválasztani egy olyan opciót, amivel valóban a Le Mans-on induló autók közül lehetne választani, mert vagy LMP vagy GT autókat lehet válogatni vagy ki lehet választani, hogy vegyesen minden autót, de akkor bejönnek szeróra mindenfélékkel. Jó, ez utóbbi nem egy olyan nagy dolog, mert leginkább publik szerveren probléma vagy ha AI ellen akarok versenyezni, de akkor is.
És ezek mind, mind a játékosok hosszú kérlelése és nem az SMS programozóinak a saját ötlete. Ezért gondolom, hogy bármit meg tudnának csinálni, de valahogy nem jut eszükbe. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 07:52:18

Ez csak azért poén, mert valami olyasmi volt a szlogenjük, hogy "játékosoktól játékosoknak". 😊 Meg ugye "közösségi fejlesztés". Na, mindegy...

Je suis blanc et européenne!

sertrex
Szerintem egy délután alatt megoldható lenne, de patchtől-patchig biztosan. Biztos jó programozók vannak SMS-nél, de szerintem az autósportokhoz már kevésbé értenek. Legalábbis úgy látom, hogy nem nagyon tudják, hogy mire is lenne szükség egy jó szimulátoros bajnoksághoz és mi kellene a játékosoknak. 😄DD

Alexease
Persze valamit engine-nel osszedrotozni, tesztelni azert mas, de azert megis...
Alexease
"A SMS-nak vajon meddig tartana ezt az egészet beilleszteni a játékba..."
Ilyen es hasnlo kerdesek vannak mas programoknal is, amikor az userek "pikk-pakk" megcsinalnak hianyzo vagy jobb kiegeszitoket a programokhoz.
Ez egy remek fejlesztés. Így nem kell egybe lezavarni az időmérőt é a futamot, tarthatunk akár egy órás kvalit is, aztán legközelebb a futamon már csak be kell rendezni az indulókat a megfelelő sorrendbe - feltéve, ha tényleg és rendesen, megbízhatóan működik a cucc.

A SMS-nak vajon meddig tartana ezt az egészet beilleszteni a játékba...

sertrex
Ez godolom hasznos lehet versenyszervezőknek. 😊

CUSTOM GRID TOOL 0.9

sertrex
DLC előtt szokott jönni nagy javító csomag. De nincs még info, hogy milyen javításokat fog tartalmazni.

Valami nagyobb javítást is adhatnának már, ami tényleg helyre is hoz néhány dolgot.

sertrex

sertrex
Január 26-án jön a következő DLC, ami a "Stanceworks Track Expansion" nevet viseli majd.

"Stanceworks Track Expansion" tartalma:
- BANNOCHBRAE ROAD CIRCUIT
- BMW 2002 Stanceworks Edition
- BMW 1M Stanceworks Edition
- KTM XBOW-R
- FREE CAR#8: FORD FALCON FG
- MAZDA MADMIKE RADBULL MX5

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.12. 11:42:31

Köszi!
Alexease
Vannak rF2 szerverek, atlagban 4-500 darab fut folyamatosan. Ember nincs sok. De aki nagyon akar, valoban tud free/fun versenyezni is, mostanaban vannak ISI szerverek is. Hullamokban mukodi, erkezo tartalmaktol fuggoen.
Meg komolyabb is mint a tobbi, igy nem annyira fun😉

A CARS lenne a tokeletes komolyabb free/funra es meg bajnoksagra is, szep, van boven tartalom, van dinamika, napszak, sok palya meg ami kell. De ilyen olyan ismert okokbol meg sem jott be:/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hm... Ennyire gáz lenne a helyzet? Érdekes megoldás, ha igaz. Bár ettől nagyon sokan nem lettek online.😄 Ezzel szerintem a fizetős emberekkel szúrtak ki.
#14234: Ez is megeshet. Viszont, akkor egyértelmű a dolog.

Na, de elég az offból!😊 Van rFactor 2 topik is.😊)
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.01.11. 13:08:08
lac coo
A francba, ezert fizettem ki az egy evet ?! 😊
Gondoltam az online csak nem megy mar warezzal 😊

Vagy most megy , beetetes, aztan egyszercsak majd nem fog menni ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.11. 13:04:50

Danecay
Mondjuk, ISI eléggé elbaltázta, hogy védelem nélkül adta ki, mikor steam-re került a progi.

Én már abban sem vagyok biztos, hogy ez véletlen 😊

Egyébként, nem kioktatásnak szántam, csak, hogy ne ez legyen a mérvadó nála, ha Project Cars-t, vagy Assetto Corsa-t megveszi.😊
Danecay
<#eljen><#smile>

Danecay
"Az rF1-eseknek kellene atvandorolniuk vegre rF2-re, de gondolom akik meg mindig azzal toljak, nagyreszt/sokan a warezesek lehetnek, igy eselytelen. Bar az rF2 sose lesz instant/free/fun online progi."

Az rF2 népszerűségének az útjába már a warez hiánya sem állhat. Single virágbolti eddig is volt, a játék STEAM-re való költöztetése óta pedig a multi is működik, ráadásul úgy, hogy nincs szükség külön tört szerverekre, minden úgy működik mint az eredetivel. Próbaképp most tettem meg egy pár kört két gyári ISI szerveren is. A hol nem volt meg a kívánt tartalom ott fogta magát és letöltötte, a ISI_MercedesSLS_SafetyCar_2012-v147-t kivéve, ezt nem tudom miért nem.
Ezt azért írom mert feltehetőleg ennek ellenére sem fogja elérni a játék az rF1 népszerűségét miközben minden tekintetben jobb és nagyobb tudású játékól beszélhetünk.

Szerintem is jobb...😊

#14226:"Bár az rF2 sose lesz instant/free/fun online progi."
Ez nem teljesen igaz. Szoktak(tunk) csak úgy fun versenyt menni. Gyakorlás, időmérő, verseny. Sőt! 95%-ban csak a auto cluch van bekapcsolva a szervereken. Legalábbis, amin én megyek. Elég jó versenyek szoktak kialakulni.😊
Mondjuk, ISI eléggé elbaltázta, hogy védelem nélkül adta ki, mikor steam-re került a progi. Bár, így sem szoktak tül sokan lenni. Érdekes... Talán túl hardcore!😄
sertrex
Nincs különbség. A dobozost is Steamen kell regisztrálni. A kiegészítőket meg, vagy megveszed, vagy nem.

Sziasztok!

Van különbség, ha boltban veszem meg a játékot, vagy ha steames kulcsot veszek, mert kb. egy árban vannak? A kiegészítőket gondolom mindkét esetben meg kell venni.
Alexease
Az rFactor kicsit gazos idoszak volt. "Szanalmas" volt a rengeted warez, a sok gagyi MOD, es sok warezes gagyi MOD-os F1 liga😊 Akkoriban csak rF1 volt meg SimBin cuccok (meg "kicsit" LFS), valszeg meg ugy is megerte az ISI-nek.
Ma mar nagy a "szethuzas", sokat komolyodott a valasztek (AC, CARS, iR, rF2, R3E), szetszorodtak az emberek. Ha nem is egyeloen, de ha csak ezeket nezzuk, mar 5-fele osztodott a tabor. De mivel az rF1 is tele volt F1 arkados emberekkel, plusz rally-val is probalkoztak, mostanaban nekik is jobb a Codies termekek miatt (eleg hasznalhatok). Plusz sokan "kioregedtek", nincs idejuk, van csalad stb.

Az rF1-eseknek kellene atvandorolniuk vegre rF2-re, de gondolom akik meg mindig azzal toljak, nagyreszt/sokan a warezesek lehetnek, igy eselytelen. Bar az rF2 sose lesz instant/free/fun online progi.

Ligazni "barmelyik" program jo (igeny fuggo, kinek mi tetszik, mi van hozza, mennyibe kerul stb). Instant vagy rendszeres/napi free/fun online-ra, ahogy a szervereket es lehetosegeket latom, inkabb csak az AC marad (meg az iR alap, de ha a warez mar szoba kerult, akkor az eleve felejtos😄DD).
Alexease
Sose probaltam warezzel, akkor felreertettem😉 De jobb is hogy nem megy warezben.
tobias88
Nem lehet játszani neten játszani azzal sem. Ez azért érdekes így, mert 5 éve mikor rfactoroztam, többszöröse volt a létszám mint most ACban, bár azt hiszem hogy az ment tört verzióval is. Viszont ott bros megane v2ben normális emberek voltak, rendes verseny volt (meg ma is 10+os a szerver)
AC-ban a szervereket láthatja a warezzal, de fellépni nem tud rá.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.01.11. 04:59:08