Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sertrex
Danecay
OK, köszönöm, így valóban el tudom léptetni az aktuális eseményt de a Restart Session mellett folyamatosan lakat van. Ezt vajon miért nem lehet vagy milyen körülmények között lehet használni? Egy rosszul sikerült rajtnál kapóra jönne de sajnos nem aktív 😞

sertrex
Az az online főmenü, ahol van a Drive parancs vagy be tudsz lépni a car setupba. És nem szavazás, hanem ott is ott van, hogy Skip to end of session. Melyikőtök csinálta a szerót? Mert aki csinálta az a házigazda és ő tudja változtatni a szeró dolgait, de ha egy publikra csak úgy beléptetek, akkor lehet az van, hogy az online lobby szavazás nem működik még vagy a házigazda tudja kézzel léptetni. Ki kell próbálgatni, hogy hol mit csinál. Én is úgy szoktam. 😊)

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Danecay
Mit értesz online főmenü alatt és ott hol van szavazási lehetőség. Public szerver volt ugyan de mivel 2-ből 2-n szavaztunk így ez 100% arány, mégsem léptette tovább az eseményt. Versenyt újraindítani nem lehet?

sertrex
Én leginkább a pályát várom. Ez volt az egyik kedvenc pályám a fejlesztés alatt. 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.19. 18:37:02

sertrex
Sőt ha jobban belegondolok, ugyanis erre nem volt még szükségem és nem is foglalkoztam vele eddig 😊, akkor ha jelzik a résztvevők, hogy át kellene ugrani egy eseményt, akkor nem automatikusan ugorja ás, hanem a házigazda lépteti át az online főmenüből, amit gondolom csak ő tud kezelni. Publikon viszont, ha a többség szavaz rá, akkor átugrik automatikusan. Ezt így most okoskodtam ki, mert mint mondta edddig még eszembe se jutott ez a funkció. 😄DD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.19. 18:32:59

Várós. Gondolom ez is 7,5€ lesz.

hangacsi.blog.hu

sertrex
Megnéztem most gyorsan. Publicnál nem is engedte, a lakat zárva maradt, de just friends és privat állásban simán átugrott a következő sessionre, igaz egyedül voltam. 😊) De ha jól veszem ki, akkor ti az online lobby-ban próbáltátok, ott nem működik semmi, azon még dolgoznak, a chat se működik ott. Az online főmenüben viszont működik.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.19. 18:21:39

Danecay
Az online versenyeknél lévő szavazási lehetőség mennyire működik. Tesómmal próbálkoztunk online, de hiába szavaztunk a az aktuális esemény léptetéséről mindketten (Skip to end of session) és jelent meg a felfelé mutató hüvelyk új mindkettőnk neve mellett, nem igazán történt semmi. Vagy ez csak dedikált szervernél működik, vagy ott sem. Csak az aktuális eseményt lehet elléptetni, újraindítani nem?

sertrex
Néhány kedvcsináló kép a januári Stanceworks Track Expansion DLC-hez.

Bannochbrae, "Scottish Track"

Stanceworks BMW 1 series M

Stanceworks BMW 2002

Mad Mike's "Radbul" Mazda MX-5

KTM X-Bow R

sertrex
SMSoon! 😊)))

Jól van, egy hatszázadik verda a kínálatban, nagyon fasza, érdemi patch mikor lesz?

Je suis blanc et européenne!

lac coo
Nem kell ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sertrex
A januári ingyen autó. Ford Falcon FG.

sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.19. 00:30:47

Nem tudom hogy csinálják, az ő lelkesedésük minden esetre töretlen.

Ettől függetlenül mindkét állításomat fenntartom, van annyi időm és gyakorlatom ebben a játékban, hogy meg tudjam ítélni, ha valami nem stimmel.

sertrex
"Mondom TGC. 25-35 ember nonstop, rá lehet keresni YT-on a videóikra."

"Ahogy az előbb írtam, a játék is full random, alkalmatlan bármilyen komolykodásra. A setup lock sem működik, meg semmi sem."

"...amúgy is a játék is egy bughalom, azonos körülmények között, 24 órán belül tökéletesen másként viselkedik ugyanaz a verda, nem kezeli rendesen a kormányt, eltekerem 3 centit és már megy az autó oldalra, mintha vissza akarna fordulni, sorolhatnám..."

"(A TGC is hasonló társulás, külföldiek, versenyenként stabilan 25-35 emberrel, és nem bajnokság, csak funrace, hát ennyit erről.)"

A külföldiek biztos bugmentes játékot kaptak. 😄

Nem ez okozhatja ugyanis akik mentek a masters futamra a másik csoportból, azok példának okáért ma is megjelentek az El Nano által szervezett futamon is.... Őszintén szólva én sem értem hogy hol vannak az emberek, de szerintem az is közre játszhat hogy vannak akik nem kitartóak, és rögtön az élmezőnyben szeretnének versenyezni, de ez így nem működik, ha az élmezőnyben szeretnél lenni, akkor gyakorolni kell, és meg kell jelenni a futamokon, saját tapasztalatból mondom megéri, ugyanis ha felnő valaki az első 4-hez akkor nagyon jó szórakozást tud nyújtani, a "régi" csoportban is többen egyszerre fejlődtünk, úgy hogy eleinte a végén kullogtunk... eleinte nekem is csípte a szemem hogy eljöttem versenyezni, de sehol sem vagyok, igen ez nem jó érzés, és oda a motiváció, erre viszont azt mondom, igaz én sem tettem, de most már megtenném, a jobbaktól simán kérnék segítséget, és a csoport állandó tagjai biztos vagyok benne hogy segítenének, mert nem vérre megy, szórakozás a kulcsszó, és akkor igazán jó élmény ha sokan vagyunk, és elég közel egymáshoz, ha esetleg lenne még ilyen kezdeményezés, és valakit érdekel, de úgy érzi hogy nem elég jó, ezt felejtse el, és jöjjön
Persze, mindenkinek mindig van valami más dolga, világos, csak ez esetben nem kell szervezni semmit, mert mindig mindenkinek van más dolga. Ja, meg nehezebb futamok, hát srácok, elő a Griddel akkor, nem? Mondom TGC. 25-35 ember nonstop, rá lehet keresni YT-on a videóikra. Ja, és még a setupokat is megosztják egymás között ugye, nem úgy mint itt... Merőben más mentalitás, hát ja.

Nem volt elhamarkodott döntés, közel fél év alatt nem lehetett összekapni legalább 15-16 stabil embert, enyhén vicces. Ahogy az előbb írtam, a játék is full random, alkalmatlan bármilyen komolykodásra. A setup lock sem működik, meg semmi sem. Teljesen komolytalan volt a legtöbbek hozzáállása, beléptek a csoportba, aztán soha egy versenyre nem jöttek el hónapok alatt. Dísztagok. Hát ez engem nem igazán érdekel. Őszintén szólva már a játék sem annyira ezekkel a tetves hibáival. DLC az jön, érdemi (!!!!!) patch az nem. Ja, mert azon nem lehet kaszálni. Hát na.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.01.17. 21:00:21

Vasárnap mindig kicsit kevesebben voltunk a csütörtökihez képest, és csütörtökön azért voltunk 12-en. Ráadásul a vasárnapi futam mindig kicsit nehezebb, és lehet ez nem fekszik sok embernek, és ugye vasárnap többen a családjukkal vannak, főleg délután 5-kor.....
Szerintem elhamarkodott döntés volt, de te tudod......
Tudom, hogy a GTR Masters is csinálja, ott is összejön néhány ember, volt olyan versenyük, ahol a szervezőn kívül 1 fő jelent meg... És ők más időpontokban is nyomatják.Sok sikert nekik egyébként.

Az elején még volt, hogy bejöttek 15-16-an, aztán az idő múlásával ez lecsökkent 8-10-re, decemberben 6-8-ra. Most meg négyre. Ezért én nem igazán strapálom magam, amúgy is a játék is egy bughalom, azonos körülmények között, 24 órán belül tökéletesen másként viselkedik ugyanaz a verda, nem kezeli rendesen a kormányt, eltekerem 3 centit és már megy az autó oldalra, mintha vissza akarna fordulni, sorolhatnám.

Tegnap pontosan ugyanazokkal a körülményekkel kb. 2 mp-vel voltam gyorsabb, mint ma. Tegnap fogott a fék, ma nem. Tegnap tök stabil volt az autó, ma korcsolyázni volt kedve. Ugyanúgy online, ugyanaz a napszak, időpont, minden. Szóval egy röhej, simán random dolgok vannak benne. És akkor erre kéne alapozni? A setupolást sem lehet kiiktatni, mert a setup lock mindenre jó, csak pont nem erre.

Ez a játék két dologra "jó": AI ellen, ha szétunod a fejed, meg tényleg random publicra, ha röhögni akarsz. De erre bármilyen közösséget alapozni? Ráadásul úgy, hogy közösség sincs, mert ebben az országban a közösségi szellem mint olyan nagyjából ismeretlen fogalom. (A TGC is hasonló társulás, külföldiek, versenyenként stabilan 25-35 emberrel, és nem bajnokság, csak funrace, hát ennyit erről.) Szóval sehogy sem volt ez már oké. Négy ember? 😄

Danecay
Én úgy látom, hogy valaki más folytatja a kezdeményezést helyetted. Nem ez okozhatja a jelentkezők számának csökkenését?

Az ajánlóból kivehető a PC Club Hungary, a csoportot komolyabb érdeklődés hiányában megszüntettem. Ma pl. négyen jöttek el, teljesen komolytalan, nem éri meg sem az időt, sem az energiát.

sertrex
A konfig lemaradt. 😊)) Q9550 @ 3.4 GHz, Asus GTX670 2GB, 8 GB HyperX 1066 MHz DDR2, a többi nem lényeg szerintem.

sertrex
Időnként én is hajlamos vagyok a sok panaszkodóval egyetérteni, hogy a CARS online része csak amolyan alkalmi összejövetelekre alkalmas. Pedig ez nem teljesen így van. időnként ha van időm felszoktam menni publikokra, legtöbbször Nordra, amolyan track day jellegü körözgetésre, főleg az utcai autókat kedvelem ilyesmihez vagy GT-t. Van egy német szerver a nap 24 órájában elérhető. Oda már többször fellátogattam és feltűnt, hogy tárolja a korábbi eredményeimet, figyeli, hogy milyen autóval milyen időt mentem a szerveren már korábban, vagy ha az adott autóval már korábban mentem itt, akkor kiírja, hogy mi volt vele a legjobb időm, figyelmeztet ha valaki csattan a pályán, vagy ha én teszem, akkor szól, hogy sérült az autóm, stb... Például ha nem utcai autóval lépek be figyelmeztet, hogy váltsak utcaira, ha mégsem teszem, akkor egyszerűen kiteszi a szűrömet a szeróról. 😊 Gondolom ez egy dedikált szerver, publik hozzáféréssel. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy biztosan lehet CARS szerveren profi dolgokat csinálni. Mentem tegnap egy kört ezen a szerón és videó is készült. Érdemes figyelni a chat boxot közben, én is többnyire azt figyeltem 😊)), hogy milyen informiciókkal látja el a játékosokat. Szerintem komplett versenyek eredményeit is el lehetne hasonlóan tárolni így vagy azt beállítani, hogy szombaton quali, vasárnap verseny, stb... Szerintem ha van aki jobban konyít a dedikált szerver részéhez, az sokkal többet ki tudna hozni ebből, mint amit itt hallani, hogy semmire se jó. Na jöjjön a random köröm, szóval a chatbox a lényeg és esetleg lehet figyelni az fps alakulását is. A videó végén megmutatom, hogy milyen grafikai beállítással mentem, mert az elején elfelejtettem 😊. Ez utóbbi csak érdekességként, hogy valamennyire cáfolandó az a városi legenda, hogy a CARS-hoz atomerőmű kellene, hogy szép is legyem meg az fps is meg legyen. Igaz ez most eső nélkül, online és csak pár ember volt a szerón, de azt is figyelembe vehetjük, hogy real time vettem fel, Geforce experince-szel 1920x1080-ban. Youtube sajnos rontott az eredeti miőségen.

Szeró neve közvetlenül a videó elején látható.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.16. 10:56:10

sertrex
<#idiota>

Na, megcsinálták a boxutcát? Kajak élethű. <#idiota>

sertrex
"Ez csak azért poén, mert valami olyasmi volt a szlogenjük, hogy "játékosoktól játékosoknak". 😊 "
" #byracers4racers" <#awink>

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.15. 14:22:53

sertrex
Lassacskán beindulnak a pCARS modderek is.

Modding Team start on pCARS

Totti5
Nem izgat az AC. Azt tudom, hogy sajnos a CARSot alig indítottam el a bolti megjelenés óta. Más játékokat meg napi szinten játszok, mert tök jó dolgok kerülnek bele. Kár, mert tele van olyan autókkal pl a CARS amivel szívesen csapatnám, ezért is vettem meg multkor 2 DLCt, de nagyon elszomorító és taszító volt ahogy a hangokkal elbántak benne. Nekem ez is nagyon fontos, és meghatározza az alap élményét egy autó élvezhetőségének ugyan úgy mint egy fizika, vagy grafika.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ott a pont. Egy csomó blabla, meg hülyeség elhangzik itt, amikor meg rákérdezek, kettős mércét emlegetek, akkor KUSS van. Nem csoda...
sertrex
Szerintem számolj egy kicsit. Semmi szükségük nem volt a WMD pénzre. Épp ezért egy aránylag magas összeget állapítottak meg egy eléggé elérhetetlen plafonnal és amúgy is elég hamar lezárták a befizetéseket. Szerinted ilyen a koldulás? Ráadásul Ian Bell is azt mondta, hogy már nincs szükségük a közösségi pénzekre, de aki részt akar venni a következő rész fejlesztésében és hajlandó érte fizetni, akkor ő biztos nem akadályozza ebben. 😊))
Valóban sok lenne még benne, de gondolom kicsit nagyobba gondolkodnak. Egyébként nekik van igazuk. Gondolom szeretnék még jó pár évre biztosítani a bevételeiket. Copypast-tal meg más is operál szóval ez tényleg nem igazán felvethető SMS-éknek, mert már Kunos is ezt csinálja, pedig ő a szimulátorok fejedelme állítólag és biztos nem jótékonyságból terjeszkedik a konzol piac felé is. Mivel az első rész ahogy te is írod nem sikerült túl jóra, így magad is meghazudtolod, amikor azt mondod nincs szükség a PC 2-re. Akkor nem lenne szükség rá, ha ez szinte tökéletes lenne és már csak további tartalommal kellene megtölteni. De itt a DX12 és van/lesz még egy csomó olyan újdonság, ami egyébként is igényelne egy újabb fejlettebb részt. Tehát teljes mértékben hibásnak tartom azt a logikát, hogy ezt kellene fejleszteni és nem kellene folytatás.

Nem értek egyet. Nagyon nem. Support nélkül hagyták. Valamennyire. Mert patchek jöttek, a teljesítmény javult, sok bugról nem is tudok. (IGEN, én mondhatom, hogy játszottam a pCARS-al, egy achievement kell még, és "végeztem a játékkal". Szóval ismerem nah.)

Most az AC jobb? Fejlődik, de lassan. Fizetős DLC-kre futja ott is...

Az AC miben különbözik? Veszed a DLC-ket, (3-4 darab, aztán ott van egy teljes játék ára!) És oké, hogy jobb lesz a játék apránként, DE a pCARS 2 meg sok mindenben jobb lesz, egyszerre. Ha évekig pofozgatnák a pCARS 1-et, akkor ki a *** venné meg a második részt?)

Totál logikus, és egyik sem rosszabb a másiknál. Az egyikben apránként, a másikban egyszerre kapod meg a cuccot. De persze ebben is a pCARS a szar 😄 Jáááááááá

Igen, jöhet a válasz, jöhetnek az érvek, előszeretettel várom... (Gondolom sok logika nem lesz benne...)
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.14. 20:04:09
sertrex
Ezzel egyet tudok érteni, tényleg nem lett a legfényesebben megvalósítva minden lehetőség ami a játékban van.
Attól függetlenül ez még mindig egy remek játék, ha nem is váltotta be a HC szimek iránti várakozást és sajnos sok hibával jött ki. De mivel sokkal nagyobb sikere lett, inkább a franchise irányt választották a fejlesztők, tehát ha tetszik, ha nem, a Codies F1-es sorozatához hasonlóan itt is a következő részekben fogunk hozzájutni az olyan ficsörökhöz, amikről azt hittük vagy azt reméltük, hogy már ebben, a most már nevezzük első résznek, benne lesz. Ilyen nézőpontból és is csalódtam bizonyos mértékig a játékban, de mivel Full Memberként, tulajdonképpen egy fillérembe se került, nem érzem magam becsapva. 😊)

Totti5
Ez a gond, megjelent és máris CARS2 koldulás. 1et lényegi support nélkül hagyták, nem érdekük ezt már fejleszteni. Nem is teszik. Olyan amilyen, ami rossz döntés szvsz, mert ebben sok lenne még, nincs igazán szükség CARS2re. De amíg DLC autókhoz copy paste hangokat kínálnak, én ezektől semmit nem várok már. Ez a gagyi szint, az meg nekem nem kell.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Igazabol nem ertelek, nem mo dtam, higy mas jateknak nincs letjogosultsaga.
mugy rengeteg uj ember jott ac ba .
Igazabol kar a PC ert, mert orultem, higy valaki vegre felvallal egy szimesebb vonalat, korszeru grafikaval, sok szolgaltatassal, esovel stb...
Csak nem sikerult valami fenyesre 😞
Eleinte meg elvoltunk vele mi is, aztan sajnos egyertelmu lett, higy ez ilyen marad.
Szovala akarat volt, de valahigy amikor jottek a szep eladasok onnantol nem igen foglalkoztak komolyabb melot igenylo dolgokkal.
Talan a 2 ! 😊

Kíváncsi leszek, az AC-nak mit sikerül alakítania konzolokon. Ezt most minden rosszindulat nélkül írom.
Hagyjuk már. A Sikert úgy definiálja ahogy akarja. Ha itthon a pCARS-t használnák többen a PC-sek, akkor azt mondaná, hogy de Németországban meg az XY országokban is sokkal nagyobb létszámmal tolják az AC-t. 😄

Amúgy a pCARS-t nem kell lebecsülni, konzolokon nem kevesen tolják mai napig, PS4-re az egyetlen valamire való szimulátor, szóval ilyen téren is nevetséges, hogy szerinte csak az a sikeres, amit most itthon a PC-sek mióta, meg hogy tolnak. 😄

Szakadok ezen a figurán..
b-type
tudom, látom és kár...de csinálni kell.
A ligát vinni egyáltalán nem egyszerű, pláne ingyenest.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sertrex
Oké. Lehet, hogy igazad van. nem fogok utána nézni, mert annyira nem érdekel. Csak azt áruld már el, hogy mi ennek a lényege. Ha van egy játék amiben többen vesznek részt online eseményeken, akkor csak annak az egynek van létjogosultsága? Tegyük fel, AC-val játszanak a legtöbben.
Akkor többit tiltsák be? Mi a lényeg, hogy itt más f@szával vered a csalánt? Mert ugye nem a te érdemed az AC? Két bitet nem írtál hozzá. Szóval mi a lényeg? <#nemtudom> És persze megint Masters a mérvadó. Ez is vicces. AC előbb jött EA-ként, eleve egy szimes társaság volt ott akik korábban, GTL, GTR, netKar és hasonló szimekkel tolták már évek óta. Szóval tényleg milyen meglepő, hogy egy ilyen múltú társaság nem nyergelt át a CARS-ra. Bravó!!!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 18:27:24

lac coo
Ac ban egyre tobben vannak idehaza ! Olyan kulonleges nep nem vagyunk azert , gondolom masholis igy van.
Idehaza pc ben alig tudnak mastersen tizen embert osszeszedni( ha epp mukodik az online...) ac ban 100 plusz a letszam ea novekszik.

lac coo
Nem, nem csuszik ki, mindig green palyan megyek....
Ennyi autobol nem az elso es nem az utolso copypaste ez van....

Ez persze nem jo dolog, de maradt meg otven masik igen jo auto.

De a lenyeg, en barmikor beugrok egy 100 fos ligaba, sajnos ettol viszont mindenki elfordult.
Ez nem sikeres a jatekosok koreben.

Abba bele se megyek, higy cars otromba hibait soroljam, mert mindenki ismeri, es az mar megalazo lenne ebben a topikban.

sertrex
"Ez max üzletileg volt sikeres... Az sms-nek ! 😊"

Egy film sikere is az alkotókat illeti. Persze hogy az SMS-nek siker. A Star Wars milliárdos sikere is siker és anyagi siker is. Mit gondoltál, ha jó lesz a CARS neked lesz az siker? És igen valóban rájöttél egy nagy igazságra, az újdonság varázsa elmúlik és minél jobban távolodunk a megjelenéstől, annál kisebb lesz az érdeklődés. Hű, apám! <#eljen> Azt hiszed, hogy ez csak CARS-ra igaz? Ugyanúgy csökkent az érdeklődés az összes többi hasonló játék iránt is. Kicsit megugrik egy új DLC-vel vagy egy vaskosabb leárazással, de olyan már nem lesz, mint az első pár hónap. Komolyan nem értem az ilyen hsz-eidet. <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 18:11:22

Mellébeszélsz még mindig. Mondom, olvasd el a linkeket.
Szidod a Cars AI-ját? Ott a link, ki lett tesztelve: ha a track surfacet bármi másra állítod, mint az optimális, bármelyik pálya első kanyarjában kicsúszik az összes AI.
Vagy ott vannak az autók. A McLaren hosszasan áradozik arról, hogy az MP4-12C GT3-hoz képest mennyit változott a 650s. Kunosék szerint ezen változások kimerülnek pár paraméter minimális változtatásában - pár tized milliméteres változtatásokban. Vagy mondjuk az Audi R8 Plus és a Lamborghini Huracan GT3 felfüggesztéseinek értékei gyakorlatilag megyegyeznek, itt is csak pár tized milliméter a differencia. Lehet én nem értek az autókhoz, de nagyobb különbséget vártam egy utcai verda és egy GT3-as gép futóműve között...

Nem az zavar, hogy nem tetszik a Cars, hanem az a gusztustalan kettős mérce, amit alkalmazol - és aminek nagyon is hangot adsz. Ezért ugrik a torkodnak itt mindenki, hogy vagy józanul ítélkezel, vagy eltolod a biciklit.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.01.14. 18:08:49
lac coo
Ez nagyon jol szemlelteti, ma mennyien hasznaljak.
Lehet megjeleneskor mindenki nyomta plusz pontot, de most mar raunt, tovabb allt.
En ezert nem tartom sikeres jateknak.
Megszerezni egyszeru a jatekost, megtartani mar nem annyira .

sertrex
Én profi, szakmai és világ méretű meghírdetésekre gondoltam. Nem oldalak házi szavazására. 😄DD Jó hogy nem az AC topikot hozod itt mérvadónak. <#nevetes1>

Most volt egy karácsonyi szünet, elvileg ma este folytatjuk, hacsak az embereknek nem ment el tőle a maradék kedve. Az utolsó futamok tényleg elszomorítóak voltak, ilyen 5-6-7 fős részvétellel. Múltkor R3E-ben random felmentem egy szerverre, 25-en tolták. 😄 Én is csalódtam, hogy nem lett 4 hónap alatt legalább 15-20 stabil ember, szerintem én megtettem amit lehet, szerveztem, csináltam a videókat, hátha abból kedvet kapnak mások, hát nem. Nem tudom, hogy ezért a játék a felelős-e, vagyis annak a híre, vagy valami más, minden esetre még próbálkozok egy pár hétig, aztán ha vegetálás marad, akkor ez ennyi volt, minden próbálkozás ellenére. GTR Mastersen is volt olyan, hogy a srác meghirdetett egy versenyt és rajta kívül még felment egy (azaz 1 darab) ember? És azért az az oldal eléggé ismert, akit kicsit is érdekel ez az egész téma, az oda szokott figyelni rájuk. Most újra próbálkoznak, érdekel, mire jutnak. Bár van egy olyan érzésem, hogy nem lesz belőle ott sem tömegsport. 😊 Ami érdekes, az, hogy például a szintén CARS-os The Gentlemens Club nonstop 25-35 fővel tud rajtrácsra állni.

(Ja, volt egy erősen személyeskedő komment, azt kénytelen voltam törölni, bocs. Mármint nem tőled, valaki más osztott mást, azt töröltem.)
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.01.14. 17:56:40

lac coo
Hagyjuk már a díjakat ! Meh az ign meg stz.. ponttokat.
Ma rohadt kevesen használják. ennyi .
Ez max üzletileg volt sikeres... Az sms-nek ! 😊

Ez a RD szavazása tavalyi évről.
az oldal jellegénél fogva IR rosszul szerepel, de pont PC közönsége azért ott van .....

What sim has impressed you the most during 2015?
Assetto Corsa
378 vote(s) 39.0%
*

DiRT Rally
179 vote(s) 18.5%

F1 2015
17 vote(s) 1.8%

Formula Truck
3 vote(s) 0.3%

iRacing
16 vote(s) 1.6%

Project CARS
51 vote(s) 5.3%

Raceroom Racing Experience
107 vote(s) 11.0%

rFactor 2
118 vote(s) 12.2%

Stock Car Extreme
101 vote(s) 10.4%

sertrex
Tőlünk nyugatabbra elég nagyot durrant, csak nézd meg a játék kiállításokat az egyéb díjazásokat. Komolyan már nehogy egy marék ember reakciója legyen itt az SG-n meg PH-n a mérvadója egy milliós példányszámban eladott játéknak. 😄DD És mi az önmagában kell mérni a CARS sikereit? Ha önmagához mérem, hogy mennyibe került és mennyit kaszáltak/tunk vele, az meg már világszenzáció. Csak a Steames PC eladás is közel négyszázezres. Nehogy ez ne jelentsen sikert a hasonló gémekkel összehasonlítva. Itt mindig jönnek vele, hogy AC egy emberes projekt meg ilyen ökörségek, nem ártana olvasgatni a kilépésnél a stáblistát. 😄DD SMS se volt sokkal nagyobb, mint Kunosék, csak hát ugye ki lett találva a WMD és meg lett oldva némi anyagi korlát és jött néhány lelkes és tehetséges emberke. Ennek ellenére elfogyott a pénz, kiderült, hogy kétszer ennyi idő kellene egy ekkora projekthez és ha nem akarták leöblíteni a több éves munkát és befektetést, be kellett vállalni, hogy kiadják úgy ahogy áll. Kunos is ezt csinlta, csak Early Accessnek híták. 😊)) CARS-nál még tetézi, hogy köszszájon forognak a hibákról szóló mindenféle fórumok és ennek ellenére is megőrízte népszerűségét. Nem véletlen, hogy Laccoo is még mindig jön ide hetente meggyőzni mindenkit, hogy ez egy használhatatlan vacak. Valóban profi bajnokság szervezésére önmagában tényleg nem igazán használható. Nem tárolja el az eredményeket, a Steames online függőség miatt többször megszakadnak a versenyek. Meg ilyesmi. Ez igaz, de ha azt nézem, hogy casual játékosként belépek a játékba, csatlakozom valami szeróra, akkor teljesen rendben van. Persze ki kell fogni, mert ahogy máshol is, itt van egy csomó idióta, akik el tudják cseszni a délutáni szórakozásodat. Szerintem néhány AC-s csinálja szándékosan. <#idiota> (Vicc volt.) A visszajátszás funkció is romos. Ez tény. A stratégia rész hol működik normálisan, hol nem. Ez is tény. Az AI itt se érte el a vágyott minőséget, de sokaknak ez nem is fontos, bár foltozgatják érezhetően jobb lett, de még mindig nem mondható jónak. Ezen a téren más autós produktumoknak se sikerült elkápráztatniuk. Szerintem egy kicsit túl van spilázva itt néhány embertől az elvárás a CARS-szal kapcsolatban, mert mindenki érzi, hogy ebben a játékban van a legtöbb potenciál hosszú évek óta és nehéz elismerni, hogy még várni kell rá, legalább a PCARS 2-ig és nagy valószínűséggel a PCARS 3-ig is. Minden esetre első próbálkozásra beírta magát a legjobbak közé és tényleg ostoság azt állítani, hogy nem lesz ez részről-részre jobb. Ugyanúgy, ahogy vitatni a sikerességét is, ami vitathatatlan, mert a tények makacs dolgok. Még Laccoonál is makacsabbak. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 17:51:48

lac coo
Jaj, en is lattam oket is, meg Mastersen is, hat mar en sajnaltam oket, hogy tenyleg orultek ha vegigment egy verseny normalisan.