19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Gondolom ez úgy lesz a PC2-ben is, mint az első részben volt, hogy a fejlesztés alatt benne lévő autók egy részével, majd csak DLC-ben találkozunk, a megjelenés után. Mivel a CARS 2-ben is benne van az a néhány krúzolós pálya, pl. az Azure és California, azokon az első részben is jobban szerettem utcai autókkal menni és mivel ez is multiplatform, én kicsit jobban ötvözném a CARS-t is a "konzol-szerü atós" tartalommal. Főleg mert leginkább pc-n volt eddig is hiánycikk az efféle tartalom. -
Valoban vannak "erdekesen" hianyzo tipusok (bar a lenti lista nem teljes, van olyan marja, amibol ketszer annyi van a programban).
De azert vannak "ritkasagok" is. Ranezesre (nem szamolgatom, tul sok az auto:P) a 200 autobol ~30 lehet az "utcai" (mar ha a Ferrari, Lamborghini, Pagani annak szamit:P), a nagyresze inkabb palya es verseny atuto, amivel nincs gond.
Az AC-ban ~160 auto van, ha abbol leszedem az egyeb tuning tipusokat, ami csak beallitas (S1, S2, S3 Drift, Carbon, masik hang stb.) akkor kb. ~130 auto lehet benne. Gyorsan vegig szaladva rajta, annak fele vagy inkabb tobb "utcai" auto, sok elegge egyforma tipussal, vag evjarat kulonbseggel.
Tartalombol sose lehet mindenkinek megfelelot osszerakni;)
Igy ranezesre az AC-nal inkabb a "konzol-szeru autos" valasztekot hoztak, a CARS2 inkabb a palyaautozas es versenyek fele tolodott el. -
Nekem azért van némi hiányérzetem. Ami elsőre feltűnt, hogy megint csak a RadBull Mazda lesz csak, szerintem az MX5 Cup is elfért volna. Hiányoznak még a Lotus sport autói is. Örülnék több utcai autónak is, pl. a Cadillac utcai változatának. -
A tartalommal nem lesz gond, az biztos;) Most 197 autot szamoltam ossze, bar ebben mar benne vannak a DLC cuccok is (6-7 darab preholder lehet mar benne). -
Timbu #15473 Meg végre valahol F50. -
Bőséges tartalom
-
Itt lehet böngészni az autó és a pálya listát.
-
Találtam igazi kis színesnek valót is. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.01. 12:13:05 -
Heti kis színesnek itt az egész hétvégére:
Goodwood Festival of Speed #FOS June 29th - July 2nd
-
Jogos elvárás, ha mutatsz egy olyan, főleg autós címet, amihez nem jött patch a megjelenése után. :D:D:D -
Ezt már játszottuk az elsővel is :) day1 kérem perfektül. Ha nem akkor csalódott leszek. -
Talan 2-3 honapja meg minden auto pre-alpha volt, se belso, se kormany, se animacio, soknak meg hangja se volt;) Ahhoz kepest eleg jol allnak:D -
Váltás animációk több autóban hangok meg ilyenek. Majd elválik, már nincs messze! -
Egy kicsit bővebben? Mert furán hangzik egy WIP játéknál, hogy félkész. :))
-
Még nem győztek meg, sok félkész megoldást és még annál több PC1et látok ezekben. Remélem végleges rendben lesz minden téren és nem maradnak benne a PC1 hiányosságai, sutaságai.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.30. 19:11:59 -
Exploring the core in-game race settings for Project CARS 2
-
Na, mostantól már hivatalosan is várós a progi.
Ez egyszerűen eszméletlen jól néz ki.
Ha az eső nem csak vizuálisan, hanem fizikálisan is jelen lesz, akkor magasan a legjobb szim lesz ebben a kategóriában, már ami a multiplatform játékokat illeti. De amit eddig olvastam hallottam a játékról és az nem csak kötelező PR, akkor versenytársat kaphatnak a legnagyobb szim címek is. Persze ez csak találgatás, mert még egy percet se mentem vele.
-
-
Mar akcios, most "csak" 49.79EUR! :) -
peti79 #15458 Az igen 60€! Cdkeys-en 37.40€. Legfeljebb a dlc-ket külön megveszem. -
Steamen a Project CARS 2 és a Project CARS 2 Deluxe Edition.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.06.27. 14:08:06 -
-
-
-
Project CARS fórumon olvastam.
Kérdés:
"I just saw in a recent E3 interview that a guy said that you're going to be able to do fully manual pit stops in PC2. Is this true? He sounded pretty legit. If so, will you be able to switch between auto and manual pit stops, and what's going to happen if you "run over your pit crew" or hit other cars? Or hasn't this last bit been figured out yet?"
Válasz:
"Yes it is true. You can do fully manual pitstops, but you also can do automatic ones if you want to, or CBA to hit the pitbox target area. So yes, you can overshoot and miss your box.
I have to check back on how the collision is solved, but I think you're ghosted. But don't pin me down on that until I've reconfirmed it. You'll get teleported into the correct position if you're about to hit a someone from your crew. "
Még egy válasz:
"As for the "hitting people/cars...i've looked it up and there is an "invisible funnel" to guide you along...when missing this your car will be "reset" to the proper position...
Mind you,this i found in a WIP thread so improvements/changes are still possible... " -
Nálam is 27. :)) Ha most hozzátennék még 7 eurót, akkor ebből még a PC2-őt is előrendelhetném. -
endy papp #15451 Nálam 27 figyelt be....
-
Ismét jött 15 EUR SMS-től. -
Super!!!
-
Azzal nincs gond, mindent "ujragyartottak". Az autokat is "lenullaztak", pre-alpharol indult minden (kinezet, mukodes, hangok). -
:)) De az látszik, hogy nem csak átemelték, egy az egyben az első részből. -
Ez az osszehasonlitas nem nagyon jott ossze;) Total nem stimmel az evszak, es igy a napszak latvanya sem. -
-
-
-
Kár, hogy már nem lehet csatlakozni. A szeptember meg messze van. -
Meg mindig nem neztem meg (az utobbi ~2 hetben), mert a napi 5-15BG (vagy neha 35GB) eleg sok, lassan jon a beta szerver(ek) miatt, meg a net-em sincs a csucson (regi, sodrott, analog telefon vezetekes, tucatnyi helyet szigszallagozott foss:P). Se idom, se kedvem toltogetni. Multkor 3 napig toltottem a 35GB-ot, aztan leultem, es jott egy ujabb 15GB-os csomag:D -
"Just scratching the surface.
Project CARS 2 (B729) VR Gameplay - Known issue, driver animations for the car need another pass.
6700K + 980TI Classified + CV1
Fanatec GT Omega RS6 + V3 Base + V2 Pedals + Universal HUB + GT Rim" -
-