Nem lattam semmi infot rola. Bar nem is kovetem a forumot, csak neha "beleolvasok":)
Semmi hir DX12-rol, szerintem meg nagyon uj. Ahhoz kepest, hogy a mostanaban "divatos" DX11 is mar 7-8 eves:)
A tisztan DX12-hoz nagyon bele kellene nyulni az engine-be (max a CARS3-ban), de meg a "teszt uzem" is macera lehet (bar megoldhato). De normalis HW, SW, driverek, rendszer es optimalizalas nelkul semmi ertelme. Ha minden tutin ossze van love, akkor az azonos(!) es megfelelo(!) rendszeren lenne ~50% gyorsabb a DX11-nel. Optimalizalas nelkul (komolyan ujrairt kodok) max 10-20%. Rendes HW nelkul 0 vagy roszabb:D
A 3 nagy rendszerbol az Xbox-nal egyertelmuen hasznalna, a PS nulla, a Windows erosen kerdeses (kellene Win10 plusz HW, ami sokaknak nincs). Szerintem meg korai. De 3 ev mulva realis lehet a fix DX12, mukodo DX11 lehetoseggel.
Sajnos amig nincs az embereknek "egyseges" HW, addig hiaba a technika, nem tudjak kihasznalni. Persze, lehetne csinalni egy DX12 verziot, ami 30-40%-kal latvanyosabb, de total nem eri meg a "keves" felhasznalo miatt:DDDD