19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Mivel a kormany adott G29, a kicsi ps4 meg lassan egy darab pc alkatresz ara:)) bohockodni jo lesz. -
Én is bezsákolnám, ha lenne PS4-em. ;) -
En ezek melle meg a GT sportot is bezsakolom:))))) Ne ussetek:)) -
Ja, a vétel az tuti. De megvan a CARS mellett az rF2, az R3E, az AC, Dirt Rally, WRC 6, LFS is most jelenleg a gépemen. Tehát unatkozni nem fogok egy darabig, bármilyen is legyen a PC2 majd. :DDD Mellesleg újra felfedeztem az LFS-t, mostanában azt tolom a legtöbbet, amolyan élményvezetés féle játékmódban és meg kell mondjam a többivel összehasonlítva még mindig ebben van a legtöbb real feeling.
-
Nem hiszem hogy rosszabb lesz mint az elso, meg ugyis megveszunk minden autos szart:-) -
A tartalmat tekintve eddig se volt ok panaszra, legfeljebb néhányan hiányoltak ezt-azt, de ez mindegyik hasonló játéknál fennáll.
Ami viszont ezekben a videókban nem látszik az az, hogy javult-e a fizika, gumifizika, FFB, futómű, csakhogy a számomra a legfontosabbakat említsem. Persze még kismillió helyen várható el a változás, javulás. Mindegy én továbbra is bizakodó vagyok.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.03.21. 10:48:56 -
Nem hasonlitottam ossze, de nalam most szamszerusitve 58 palya van, 148 nyomvonallal (ha nem szzamoltam el:P).
Es 193 darab auto;)) -
Jelenleg így áll kábé a pálya lista, PC2-ben.
"Project CARS 2 - confirmed track list
***under construction***
grey = location or circuit layout exists in Project CARS 1, no info yet about existance in Project CARS 2.
black = location or circuit from Project CARS 1 which is confirmed for Project CARS 2
red & bold (yeah baby!!!) = brand new location or circuit for the Project CARS series in Project CARS 2.
(L) in front = laser scanned / drone scanned track for PC2.
(F) in front = fictional location, all the rest are real world locations
(FULL) in the back = at this location, all the possible current-day real-life track layouts are also present in the game. For example the real life Mercedes ice track has 6 possible configurations and all 6 will be present in the game.
Asia
China - Zhuhai International Circuit ==> GP
(L) Japan - Fuji Speedway ==> GP (video helmet) (video chase)
(F) Japan - Sakitto ==> GP --- Sprint --- National --- International
(L) Japan - Sugo ==> (video real life)
UAE - Dubai Autodrome ==> GP --- International --- National --- Club --- Kartdrome {incl. karting circuit}
Australasia
Australia - Mount Panorama Circuit ==> Road Course
New Zealand - Mike Pero Motorsport Park (Ruapuna) ==> GP --- Club --- Club (no dipper) --- B Track --- A Track
Europe
Belgium - Circuit de Spa-Francorchamps ==> GP (Original grid / F1 Pits)
Belgium - Circuit de Spa-Francorchamps (Greenwood) ==> Karting {karting circuit}
Belgium - Circuit Zolder ==> GP
Czech Republic - Masaryk Circuit (Brno) ==> GP
(L) England - Brands Hatch ==> GP --- Indy
(L) England - Cadwell Park ==> Full --- Club --- Woodland
(F) England - Chesterfield ==> Karting {karting circuit}
England - Donington Park ==> GP --- National
(F) England - Glencairn ==> Full --- Full Reverse --- East --- East Reverse --- West --- West Reverse {karting circuit}
(L) England - Oulton Park ==> International --- Island --- Fosters
England - Silverstone Circuit ==> Arena GP --- GP (1975) --- International --- National --- Stowe Long
(L) England - Snetterton Circuit ==> 300 --- 200 --- 100
France - Circuit de la Sarthe (Le Mans) ==> Circuit des 24 Heures --- Circuit Bugatti
(F) France - Cőte d'Azur (Azure Coast) ==> Reverse --- Full --- Stage 1 --- Stage 2 --- Stage 3
France - Rouen-Les-Essarts ==> GP (1966) --- GP (1972)
Germany - Hockenheimring ==> GP (1982) --- GP --- National --- Short Circuit 2
(L) Germany - Nürburgring ==> Nordschleife + GP (No Arena) (Mot. Chic.) --- Nordschleife (full + stage 1/2/3) --- GP --- Sprint --- Sprint (No Arena) --- Müllenbachschleife
Germany - Oschersleben ==> A Course (automobile) --- B Course --- C Course
Italy - Autodromo Int. Enzo e Dino Ferrari (Imola) ==> GP
Italy - Autodromo Nazionale Monza ==> Road Course --- Junior (extra chicane)
Monaco - Circuit de Monaco (Azure Circuit) ==> GP (worry)
(L) Norway - Hell ==> {rallycross circuit} (video real life)
(L) Portugal - Autódromo Internacional do Algarve @ Portimão ==> (video real life)
(F) Scotland - Bannochbrae ==> Road Circuit
Spain - Circuit de Barcelona-Catalunya ==> GP --- National (Nissan Esses) --- Club
(L) Sweden - Mercedes-Benz Onroad Winter Training (FULL) ==> Combined circuit --- Circular drifting --- Drift slalom --- Layout 4 --- Layout 5 --- Layout 6 {ice circuit} (video roof) (video dash)
North America
(F) USA - California Highway ==> Full --- Reverse --- Stage 2 --- Stage 1 --- Stage 3
(L) USA - Circuit of the Americas ==> (video real life)
(L) USA - Daytona International Speedway ==> (video real life)
(L) USA - Indianapolis ==> (video real life)
USA - Mazda Raceway Laguna Seca ==> Road Course
(F) USA - Mojave Desert ==> Test Track --- Cougar Ridge --- Gila Crest --- Boa Ascent --- Sidewinder --- Coyote Noose
USA - Road America ==> Road Course
USA - Sonoma Raceway ==> Long --- Indycar Circuit (2005) --- NASCAR Circuit
(F) USA - Summerton ==> Full --- National --- Sprint {karting circuit}
(L) USA - Texas Motor Speedway ==> (video real life)
(L) USA - Toyota Grand Prix of Long Beach ==> (video real life)
USA - Watkins Glen International ==> GP --- Short Course
USA - Willow Springs Int. Motorsports Park ==> Big Willow --- Horse Thief Mile"
Forrás -
COTA a PC2-ben.
-
-
-
MACHINE Dojo Modding Team: FIA GT1 Mod v.1.02 6in1 for pCARS
Letöltés -
-
Pitti #15264 Azért mondom, űrtechnika ez is az is
-
Pataki urhajoval menne vagy teleportalna:)
-
Pitti #15262 Ja... teljesen hétköznapi autós találkozó, Agárd Popstrand sztárvendég Pataki Attila...
-
OFF
Egy teljesen hétköznapi helyzet.
-
Experience the new McLaren 720S for the first time on PS®4, Xbox One, and PC in the highly-anticipated Project CARS 2
-
-
Pitti #15258 Ezzel egyetértek, kikapcsolt vsync mellett 100 alá sosem esik az fps AC-ban, tehát a tartalék megvan bekapcsolt vsync mellett továbbra is... -
Szerintem ez túl van spilázva egy kicsit. Ha bekapcsolom a Vsyncet, akkor fix 60 fps van a monitoromon, ami tulajdonképpen egy Sony TV, de ez nem 4K, csak FHD. Egyik szimben se láttam még hátrányát a 60fps-nek. De én nem is vagyok HC szimes. A 120fps környékét viszont azért tartom jónak, pl. CARS-ban, mert marad még tartalék ha esőben, hóban, viharban is menni akarok, akadás mentesen. Ha tiszta napos időben megvan a 120fps, akkor szinte minden időjárásban meglesz a 60+.
Szóval arról nem szól a fáma, hogy viharos esőben, 4K-ban is megvan-e a 60fps.
Mert ha úgy is megvan a 60, az már tényleg jó.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.03.07. 08:22:58 -
Pitti #15256 Nem egyesek szerint, hanem csak én szerintem, ...meg mondjuk a konzol gyártók szerint is de az más kérdés... A lényeg, hogy a hardcore szimeseknek édes kevés a 60fps... de ha jól értelek akkor 4k-ban mégiscsak jó lesz majd a 60 is? akkor már nem lesz késés, meg input lag, meg miegymás? vagy csak azért lesz elég, mert nincs olyan vas ami többet tudna?
Ilyenkor szokták Britt tudósok bebizonyítani, hogy mégiscsak jó lesz az vagy hogy? :)
Jó tudom én megyek szembe mindenkivel... szóval nem cincálom az oroszlán bajszát na :):)
Befejeztem :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.07. 08:11:38 -
Amúgy meg 4K-ban 60 fps az nem rossz. Bár lehet, hogy egyesek szerint AC-ban jó a 60 fps, CARS-ban viszont már nem.
-
A videóra vonatkozik a 60 fps. 

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.03.07. 07:45:59 -
Pitti #15253 A PCars-nak úgy látszik elég lesz a 60 fps... ezt a Britt tudósok még nem látták?
-
Biztos :D -
Olvasd vissza Alex hozzászólásait! Azután tedd fel ezt a kérdést... fél év múlva!
-
Valaki, aki próbálta már a pCARS 2-t, tudna nyilatkozni, hogy a pCARS1-hez képest mennyit fejlődött fizika és vezethetőség terén? -
-
-
-
-
The Nissan GTP ZX-Turbo in Project CARS 2 is the 1000hp Monster you’ve been waiting for
-
https://www.facebook.com/NVIDIAFrance/videos/1656375577720842/ -
Solt #15243 Én is bízom benne, mert ilyen látvány mellett amiket mutatnak, VR alatt a DX11 kevés lesz... -
Más játékokat megnézve (dx12 vs dx11 ) szerintem nem véletlenül nem állnak halomba az akár only dx12 -es vagy az opcióként is választható dx11-dx12-es játékok.Bármennyire is be volt harangozva mekkora királyság láthatóan még totál brutál módon gyerekcipőbe jár.
Egyedül a MS aki tolja ezt ,de hát ott meg a Store-ra el is van rontv az egész
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.28. 13:52:24 -
Ha lesz, remélem akkora FPS különbség lesz a DX12 és a DX11 között, a DX12 javára, mint most a DX11 és a DX9 között. Ugyanis, azonos beállítás mellett, fele annyi FPS van DX9-ben most.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.28. 13:49:31 -
Solt #15240 Bízom benne, hogy lesz DX12 vagy Vulkan, a VR miatt jó lenne. Meglátjuk, még arrébb van a megjelenés... -
Ami adat a Steam-en most szerepel még nem végleges. Ott is van a minimum és az ajánlott konfig végére írva. -
Solt #15238 Ezek után meg főleg fura, hogy az új nem azzal jön...