Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is ez a baj, mert hibák mindenhol vannak, hanem az ,hogy az egy év alatt még csak hozzá se nyúltak !!!!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.23. 16:55:17
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Annyi "elonye" van, hogy aki full member volt (45EUR), megkapta a CARS1-et, hozza nehany DLC-t, kapott ~80EUR-ot, amibol kijonnek az eddigi DLC-k plusz majd a CARS2 is (ha nem lenne tobb DLC a CARS1-hez!) ;D
Persze ettol meg nem lesz jobb, kar erte, pedig mint "racing game" valoban evek ota a legjobb (lehetne). Legalabbis PC-n a szimek kozott.
Nem erdemes hasonlitani masokkal, mert az SMS mar eleve egy nagy valag sajat penzzel allt neki, mig a tobbiek garazsban toljak, de amit a CARS-ba beletoltak (tartalom, mukodes, napszakok, idojaras, latvany stb.) X vagy Y cegeknel ezek osszessegeben meg 5-10 evig tartananak vagy soha. Igy logikus, hogy vannak hibak dogivel, es szerencsetlen szarka a farkat huzza az aszfalton😉
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tudomásul vettem, hogy szar a replay, még akkor is ha továbbra se használom és nem is érdekel.
Itt meg azt kellene tudomásul venni, hogy ez egy fórum és mindenki a saját véleményét és tapasztalatát osztja meg. Nem közmédia, ahol pártatlannak kell lennem. Respektálom, hogy egyeseknek milyen kardinális probléma ez a játék vagy a hibái, de nem különösebben érdekel.
Számomra ez a játék azt jelenti, hogy naponta gurulok vele 1-2 órát és kilépek ha elég volt. Nem akarok se bajnok lenni, se bajnokságot szervezni, sőt még bajnoki sorozatban se akarok benne részt venni. Nem kapok agyvérzést ha 3. hely helyett a 6-on tüntet fel. Ha kidob vagy lefagy, akkor anyázok egyet és újra belépek és folytatom ahol abbahagytam. Szóval amire én használom, tökéletes. Nekem más problémáim vannak vele és azt szóvá is tettem a hivatalos fórumon, igaz nem kivont karddal csak egy kommentben. Vagy elolvassák vagy nem ennél többet nem tehetek, de ezt legalább jobbítási szándékból írtam oda. Szóval köszi, hogy nem sajnáltad az idődet és összefoglaltad, megosztottad velünk, hogy szerinted min kellene javítani. Kérdés, hogy most akkor mi van? Ettől megjavul vagy csak jobban alszunk? <#confused>#confused>
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Néha ok nélkül kivágja az embereket a lobbyból.
Néha összekeveri a köridőket.
Néha duplán szerepeltet a listában egy vagy több játékost.
Általános stabilitási problémák, lag, szinkronizálási hibák.
Rossz hitbox, ennek következtében úgy is lehet kontaktod a másikkal, hogy egymáshoz sem értek.
Megbízhatatlan replay. Előfordult már, hogy nálam mást mutatott, mint másnál, ugyanabban a szituációban. Ez mi? Annyira abszurd hiba, hogy ilyenről a CARS előtt még csak nem is hallottam. (Replayra még visszatérünk.)
Futam közben kilépő autók "ghostjai" a rajtrácson maradnak, futam közben nem látszanak, replay viszont mutatja azokat. Előfordul, hogy a ghost a rajtrácson csak látszatra ghost, aztán simán belerongyolhatsz, ütközhetsz vele. A verseny alatt, real time annyit érzékelsz ebből, hogy összeütköztél... - a semmivel! És már csak a replayban fogod látni, hogy ja, a rajtrácson ott álldogál egy ghost. Azért ez eléggé durva hiba.
Setup lock - Már nem érdekel ez a dolog annyira, mert az utóbbi hónapok alatt némi alapokat megtanultam, de akkor is van egy ilyen opció, és persze, hogy nem működik. Setup lock nálam azt jelenti, hogy a kocsi beállításaihoz nem lehet hozzányúlni. Erre még a benzinmennyiséget és a boxstatégiát sem tudom menedzselni, szánalmas, komolyan mondom. Ez nem setup lock, hanem parc fermé, jó lenne legalább nem keverni a dolgokat.
Időlimites versenyek - Volt egy ilyenünk, lejárt az egy óra, és meghalt a játék ahogy van. Nem volt leintés, nem volt végeredmény kiírás, volt fagyás és csaknem mindenki kidobálása.
Nem működik rendesen az időgyorsítás-egyéni időjárás kombó, főleg, ha többféle időjárási tényezőt akarsz beiktatni. Példa: 2x időgyorsítás, az időmérő kezdődjön 14:00-kor derűs idővel, aztán futamra eredjen el az eső majd valamikor később álljon el, de maradjon borús az idő. Nos, biztos, hogy ez így nem fog lezajlani, eleve ha letelik az időmérő, visszaugrik a futam kezdete a 14:00-ra. Már itt borul az egész. Szóval kiszámíthatatlan.
A boxstratégia vagy működik, vagy nem. Hiába állítottam be legutóbb, hogy a kiállásnál a kerékcsere mellett tankoljon 20 l üzemanyagot, nem tette meg. Igen, elmentettem a beállítást és a pipa is ott volt előtte. Nem egyszer volt már ilyenünk. Van, hogy éppenséggel a gumikat nem cseréli le.
Hangulati elem: A boxszemélyzet hiánya. Vakítottak minket úgy másfél évvel ezelőtt szép animációkkal, ahogy sürögnek-forognak az autónk körül. Nos, ebből a mai napig nincs semmi és mélyen hallgatnak róla, akárhogy és akárki kérdez rá a fórumban.
Általános közöny jele: A Leaderboard hónapok óta frissítésre, resetre szorul. Bocsánat, de basznak rá.
Replay részletesebben: Oké, hogy Te nem használod, nagyon sokan viszont igen, ezt tudomásul kéne venni. Összekeveri a neveket, autókat, helyezéseket. A nevek kiírása még mindig nincs megoldva, ugyanis csak egyetlen nézőpontból láthatod az előtted haladó nevét kiírva, ami egy pofon a szarnak, semmi több. Miért nehéz egy képernyő alján futó csíkban kiírni az adott versenyző nevét, helyezését, és hogy mennyire van az előtte-utána levőtől? Uram bocsá', hogy a verseny hanyadik körében járunk? És mint írtam, keveri az adatokat, totálisan megbízhatatlan. A SMS emberi láttak már iRacing, R3E visszajátszásokat az életben? Na, azok össze vannak rakva, ez meg egy hordó trágyalé azokhoz képest sajnos. Én ezt simán a leszarom kategóriába teszem, tesznek rá, mert… - mert tesznek rá, azért. Nem hiszem el, hogy olyan nehéz lenne összedobni egy használhatóbb replayt.
Példa:
Real time Józsi van az első helyen egy bizonyos típusú autóval (legyen ez 1), aztán jön Ferike a 2-vel és Sanyika a 3-mal. Na replayban előfordult már, hogy Józsit tette elsőnek a 2-vel, Ferikét az 1-es autóval, és Sanyikát a hármassal. És kör alatt folyamatosan változik a helyezés kiírás a kocsik felett, így fordulhat elő, hogy az egyik kanyarban Ferike első, aztán hirtelen hatodik, aztán negyedik, aztán akárhányadik. Akkor is, ha nem a boxutca előtt halad el éppen.
Néha lefagy a replay, a kocsiról kocsira navigálás kiszámíthatatlan, van ugye egy előre egy hátra opció. Ha nyomsz egyet hátra, lehet, hogy a 3. helyről átugrik a nyolcadikra, vagy a mezőny legvégére, vagy legelejére. Akárhová, az a ritka, ha betartja a sorrendet.
Nem lehet nagyot ugrani, 15 mp-s skip van és kész. Hosszabb versenyek visszanézése esetében ez maga a halál, főleg ha egy skip azt eredményezi, hogy szépen beskippel a futam legvégére és/vagy lefagy.
Ki ne találjátok már, hogy egy ebben a kategóriában a single a fontosabb, mert magam alá rottyantok. Egyébként el kell menni szépen a CARS hivatalos fórumába, és lehet látni, mennyi panasz érkezik napi szinten, és most már egyre türelmetlenebb hangnemben és mennyire basznak rá az SMS részéről, legfeljebb moderálnak, meg fenyegetnek kitiltással, de érdemben semmit nem csinálnak, kitűnő példa erre az utolsó javításuk, amikor egy mérsékelt lázadás tört ki a fórum vonatkozó topikjában. Szóval nem hiszem, hogy aki kritikus, az szembe menne a forgalommal, nagyon sokan látják hasonlóképp a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.12.23. 15:26:47
Je suis blanc et européenne!
<#banplz>#banplz>
Van máshol jobb CARS topik, nem az SG a világ közepe. Általában inkább azt olvasgatom mostanában, mert aki oda jár, az azért teszi mert a játék érdekli, nem azért mert éppen fikázhatnékja van. Megpróbálom néha ezt is a fórumot is frissíteni néhány újdonsággal. De ez itt olyan mintha rothadó húst dobnék valahova, ahol rögtön megjelennek a döglegyek a martalékra. Ha nincs újabb adag, akkor elmaradnak. 😄D
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.23. 11:43:38
Bocs, nem ismerem anyukádat, de azt lemerném fogadni, hogy nem örülne neki, hogy így emlegeted. Nekem nem ez a szavam járása, ezt a nyelvezetet nem igazán értem. 😛
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.23. 10:21:22
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.23. 09:13:14
Érdekes, mostanában sokkal jobban tudom értékelni a régebbi verdákat, magam sem tudom miért.
Mert akkor megveszem 😊
Itt követeled a javítást? Kitől? Tőlem? Eltévesztetted a topikot, a weboldalt, sőt még az országot is. LOL!
Ezt nem is gondoltam, hogy még kérdés lehet. Így van a kezdetek óta, csak a fejlesztés alatt sokkal nagyobb gondot fordítottak rá, hogy a placeholder hangok kikerüljenek és a végleges hangok bekerüljenek a játékba. Szerintem attól, hogy most már 1.0, nem hiszem hogy változott az eljárás, legfeljebb, ahogy te is írtad, elkényelmesedtek és ha a userek nem szólnak, akkor minek vesződjenek vele. Ez mitől változna meg egy DLC-ben? Talán csak megint egy sima kettősmérce esete fennforgás miatt éreztem úgy, hogy egy vitát megér. 😊)) A pénztáras példa, szerintem simán áll, mert nem én vagyok itt az egyetlen, aki már a kezdetekben is ott volt, tehát volt rá idő, hogy kiismerjük a játék rossz és jó oldalait. 😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.22. 20:31:10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondjuk szerintem erre találták ki, hogy ...a pénztártól való távozás után felelősséget nem vállalunk. 😉
Ugyanis feltételezik, hogy a vásárláskor már tisztában van a vevő azzal, hogy mit vesz.
Esetünkben azzal, hogy az alapjátékban is ez a séma volt, sőt már a fejlesztés alatt is ez volt. Akkor miből gondoltad, hogy a DLC-ben majd másképpen lesz? <#confused>#confused>
Nagyon elkényelmesedtek, a legutóbbi javításuk konkrétan semmiről nem szólt. Aki meg ezt szóvá tette, annak a hozzászólását törölték a vonatkozó topikból. (Az enyémet is.) És tényleg úgy van ez, hogy ha javítanak valamit, akkor az is félmunka. Nézd meg a multit. Egy vicc. Nézd meg a replayt. Egy vicc. Meg kell nézni az iR vagy az R3E replay képességeit. Seggükbe teszik ezt. Mert hogy ez nem működik. Szar a hitbox. Egy csomó bug még mindig benne van a játékban és alig lett valami javítva.
És nem tudom mennyire oké, de az imént kipróbáltam a Formula Renault 3.5-öt. Koppra Formula B a vezetése. Meg nem mondtam volna ha nem tudom, hogy ez egy új OW verda.
Én kedvelem ezt a játékot miden fogyatékossága ellenére, magam sem tudom, hogy pontosan miért, de ami igaz, az igaz. Noha hivatalosan már nem béta, gyakorlatilag viszont az.
<#csodalk>#csodalk><#conf>#conf><#confused>#confused>
A kezdetekhez képest nagyon sok visszalépés történt. Szerintem ahogy telt az idő és látták, hogy ennek a játéknak bizony pénzt kell termelnie úgy terelték egyre jobban a konzolos igények felé az egészet. Itt most kimondottan a dizájnra gondolok. Ha nem is lett belőle egy HC szim, de még így is nagyon sok hívet szerzett a konzolos táborban és jó pár embert elszipkázott a moguloktól. 😊 És ez főleg a simcade jellegének köszönhető. Én most a már ismert és sokszor felhozott hiábáin kívül teljesen vállalhatónak tartom. Talán, a második rész jobban sikerül. Addig ezzel is el leszek, meg van másik is. 😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.22. 11:37:06
A CARS1-et mar csak annyira fogjak frissitgetni, ami a CARS2-bol "kompatibilis", es ne lovi le a "poent" a masodik reszbol (pl. rallycross es hasonlok).
A DLC-k meg kifejezetten hasznosak, szinte mindegy mennyi fogy beloluk. Lehetnek "felkeszek" is (pl. hangok vagy fizika). Azok lenyegeben mar a CARS2-hoz keszulnek, igy hogy ide is el tudjak adogatni, az is valamennyi bevetel vag tamogatas a CARS2-hoz.
De mivel én lényegesebben többet játszom vele, mint te, így nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy folyamatosan piszkálgatva van a progi.
Tehát nincs kizárva, hogy javítva, módosítva lesz még. Ne felejtsd el már az is módosítás, hogy jönnek folyamatosan a DLC-k, patch-ek.
Viszont azt nem lehet tudni, hogy a Red Bull Racing és a World of Speed mellett, nem beszélve a PC 2-ről, hányan maradtak, akik a PC 1-el foglalkoznak még. Jövőre is van már beígérve egy csomó plusz tartalom és havonta jönnek a nagy javítócsomagok is. Persze ettől még maradhatnak a hangok úgy ahogy vannak. Előbb-utóbb eljön, hogy lassan kivonulnak a játék mögül és az új részre koncentrálnak.
Egyébként csak hasonló karakterisztikájú autóknál használják ugyanazt a hangmintát, de azért módosítva vannak némileg. Erről már volt szó anno a WMD-n is a fejlesztés alatt. A másik az hogy az új autóknál sokszor előfordult, hogy mikor játékba kerültek un. placeholder hangot, fizikát, egyebet raktak alá, csak hogy működjenek és folyamatosan lecserélték az új, elkészült, végleges dolgokra. Amióta ki van adva a játék, azóta is az új patch-ben voltak ilyen cserék a javítások mellett. Ugyanúgy ahogy a fizika, gumifizika is és egyebek javítva, módosítva lettek/lesznek a jövőben is. Mint már többen is észrevételezték ez a játék sincs (még?) befejezve. Teszem hozzá a magam nevében, hogy nem is lesz soha. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.21. 23:09:08
Megvettem a Japán és a Rönó pakkot, mert tetszenek ezek az autók.
Botrányos hogy az SMS csak modelleket készít és nem vesz fel valós hangokat. Uggggyan az van Toyota LMP1 alá keverve mint más random akármihez, ugggyan az van a WSR 3.5 alá keverve mint akármi más alá. Lehangoló, nagyon szégyenletes és rettentő idegesítő. Kár volt megvenni.
Hi all,
The new DLC will start going live overnight and tomorrow on all platforms, so with that, here is a look at what's included. Enjoy.
Project CARS - Renault Sport Car Pack – Content Overview
Vehicles
Six new vehicles:
Free car
• Radical RXC Turbo
Pay Package
• 1978 Renault Alpine A442B
• 2014 Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R
• 2009 Renault Mégane Trophy V6
• 2015 Renault Sport R.S. 01
• 2015 Formula Renault 3.5
Career
One new invitational event:
Renault Masters Trophy - A four-round series featuring vehicles manufactured by Renault
Start Date – May 15th
Location – Snetterton 200, Zolder, Hockenheim Sprint, Sonoma National
Unlock Criteria - Win The LMP3 UK Semi Pro Cup
hangacsi.blog.hu