19801
  • __Jacek__
    4K harom monitoron.
  • endy papp
    PCARS 2 vásárlás.
    Ha ez mind igaz és ilyen lesz ahogy írják és ígérik ,senkinek szava nem lehet.....
    Mondjuk a 12K felbontáshoz Paks sem lesz elég...
    De ez gondolom a DX 12 akar lenni ,vagy én gondolom rosszul?
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.05.21. 08:39:03
  • sertrex
    How one final session with McLaren’s chief test-driver Chris Goodwin changed the feel of Project CARS 2

• sertrex

Kb. a 6:10-től érdemes nézni. Persze, aki beszél franciául annak érdekes lehet az egész.
  • sertrex
    3 new GT3s in Project CARS 2: Which is your weapon of choice?

• sertrex

• sertrex

• sertrex
    Én már felkészülten várom, hogy elkezdhessem letölteni a játékot a megjelenés napján.

Sorry.
  • S8DJ
  • sertrex
  • sertrex
    PRE-ORDER TODAY

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.05.09. 21:01:26
  • sertrex
  • sertrex
    2 cars created only for the pure pursuit of speed

• Alexease
    Most nincs az az otletelo-okoskodo-kaosz, mint az elso resznel:) Ami hasznos, mert nem forgacsolja szet a fejlesztoket, de persze hatranya is lehet, ha nem fogadnak "jobb" otleteket vagy visszajelzeseket. De ez uzleti vallakozas, kell az egeszseges kompromisszum;)

Az egyik ilyen lenyeges dolog, hogy nagyon regen ugyanaz a menurendszer, nem cserelgetik 2-3 havonta, vagyis a vegen meg jo is lehet;)

Amibe belefutottam, az inkabb csak bug, nagyon feltuno, tuti javitjak.
  • sertrex

Gondolom a fórumon jelzik a hibákat a fejlesztők felé. Az első résznél is voltak folyamatos visszajelzések, csak nehezebb volt kiszűrni a lényegesebbeket. Most jóval kevesebb, -gondolom, a fölös beszólogatás. Szerintem, most célirányosabb lehet a fejlesztés.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.05.03. 09:15:30
  • Alexease
    Ha a vegere nagyobb/bosszantobb bugok nelul tudna megjelenni, es a kormanyzast/FFB-t alapbol beallitanak ugy, mint az AC-ban (mindenkinek, mindenen, azonnal jo, korrekt, elvezetes, hangulatos), akkor a sok-sok szimes, jatekos lehetoseg es tartalo miatt nagyon toppos cucc lehetne.
    Nem csak az egyedul vagy AI-val autozokat szolgalna ki, hanem az online-osokat es az online bajnoksag szervezoket/resztvevoket is.

De azert meg farigcsalni kell, mert eleg nagy szarvas hibak vannak benne:)
  • Alexease
    Hetvegen raneztem;)

"Sokat" fejlodott az utobbi tesztem ota. Mukodokepesebb a menurendszer (bar az egergorgo meg nem szazas;P), mar nem alpha/beta allapotban vannak az autok; amit neztem mukodott, hasznalhato volt; az fps a hasznalhatatlanbol hasznalhatoba emelkedett (az EN gepemen, vagyis jo lesz, bar a konzolok miatt nem is lehet rossz); mar az AI sem all meg a palya kozepen indoolatlanul; stb.

Ami negativ;)
    A kezdeti "azonnal jo, tetszik, hasznalhato" FFB most mintha nagyon lotyogos lenne kozepen (100 autobol 3-4-et neztem, vagyis ez nem tuti, lehet beletrafaltam a felkeszbe:P).
    Az auto hangok eleg szarok (zajosak, hangosak, jellegtelenek), de erre is igaz a kispecizett autok problemaja.
  • sertrex
  • sertrex
    Mondjuk én nem tolom komolyabban, bármit is jelentsen ez. :)) De abban igazad van, hogy ha szeretném komolyabban tolni, akkor bőven rá kellene tolnom még néhány százezret, hogy pariban legyek, a komolyabban tolókkal. Az meg már, szerintem, indokolatlanul sokba kerülne és fennállna a gomb és a kabát esete. ;)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.05.01. 10:17:58
  • Alexease
    A "nem szeretem" es a "hasznalhatosag" az mar mas dolog;) Sajnos 1 monitorral, foleg kissebbel, kell valami kompromisszum.

Talan az R3E-nek voltak olyan videoi 1 megjelenitovel, ami bazi nagy monitorral, kozvetlenul a kormany moge pakolva volt beallitva, redesen elore tolva a realis nezetbe. Eleg latvanyosak.
    Aki komolyabban tolja, es persze van mibol, annak ugy is van valami extra kijelzoje a kormanyon vagy mogotte.

Az utobbi evekben azert megszaladt a lo a technikakkal: egy "atlagos" 1db kis monitoros, asztalnal ulo, olcso (~80-100E?!) "kormayos" jatekos nem csak elvezetre, hanem hasznalatra/versenyben is nagysagrendi hatranyban van a profi/penzes cuccoktol (cockpit, 3 monitor/VR, profi kormany-szett felmillioert, plusz kijelzok).
  • sertrex
    Értem én, csak nem szeretem. :)))
    Szokott lenni egy csomó információ, amit általában a kormány kijelzőjéről tudok leolvasni, ami benne van vezetés közben a látómezőben, hogy ne kelljen valami holt térbe nézni a monitor valamelyik pontjára. És sokkal kisebb a látótér is. Nekem 32"-os monitorom van, ami kb. 80 cm-re van tőlem és úgy van belőve, hogy a virtuális kormányt, takarja az igazi. :)) Így viszont zéró az információ és ráadásul későn veszem észre a mellém érkezőt is. Akinek egy monitorja van, annak mindenképpen kompromisszumot kell kötnie a valóságos nézet és a vezetést megkönnyítő nézet között.
  • Alexease
    Ha ezt 24-26" monitor meretben nezed, normalisabb tavolsagbol, teljesen realis nezopont.

Ilyenkor NEM a muszerfalon ulsz, mert a csak monitor sikja van a muszerfalon. Te a monitortol fel-egy meter tavolsagban vagy, ami kozott van a kormany es egyebek. Vagyis az ulesben ulsz, csak a monitor es kozted nem latsz semmit:D
  • sertrex

"When hay bales, cones, and an airstrip combined to make a race track."

Ez egyszerűen eszméletlenül jól néz ki.
  • Solt
    Egy monitorral cirka ez a reális FOV. Ráadásul nincs dupla kormány... :)
  • sertrex

Ki nem állhatom ezt a kamera beállítást. Ki szokott a műszerfalra ülve vezetni?

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.05.01. 08:24:52
  • sertrex
    Látom a lényeg eljutott.
  • twinr
    Remek intelligens válasz. Sebaj,
    Mi köze a mono monitornak a füsthöz? Annak idején junosztyon is szebb, élethűbb füstöt programoztak még C64-re is. Kevered a szezont a fazonnal. Nem baj, te dolgod, csak szar dolog monochrom (sic!) szemüvegben nézni a világot. Javaslom cseréld le.

Ha meg idegen szavakkal dobálózol legalább helyesen írd le! Segítek, helyesen "monochrome".
    Utoljára szerkesztette: twinr, 2017.04.30. 16:32:18
  • sertrex
    Igazad van. A gyengébbek kedvéért fel kellene tüntetni, hogy pontosan min is dolgoznak. De lehet hogy a füstön nem is dolgoznak. Biztos monochrom monitorokon fejlesztenek, amin nem veszik észre, amit te ilyen szemfülesen kiszúrtál. :DDD Szerintem, ne égesd magad tovább!
  • twinr
    A cím melyik részéből derül ki hogy a füstön is dolgoznak még????
  • sertrex
    Azt jegyezted hozzá egy "dolgozunk rajta" videóhoz, hogy dolgozni kell még rajta. Milyen szövegértésről is beszélünk? A te taníttatási díjad is csak a kukában landolt.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.04.30. 14:03:33
  • Alexease
    Mind a 4 evszak benne van. Amit (ha jol emlekszem) terulettol fuggoen, a datum kivalasztasatol automatikus (a Hungaroringen augsztusban nem lehet havazast generalni:D).

Nem teszteltem 1-2 honapja (talan ma), nalam az volt az elso, hogy eloszor esot allitsak be, es aztan durvan lehulo levegot. De nem lehetett, nem fagyott meg a viz a palyan:DDD
  • twinr
    szerinted én nem azt mondtam hogy dolgozni kell még rajta? Manapság a szövegértés mint olyan már megszűnt? Mit tanultok az iskolában, ejnye...
  • Timbu
    Mivel ilyen más játékban nincs, lehet ezekkel a képekkel lesz tele az internet, szóval reklámnak biztos jó.

Hirtelen az jutott eszembe, hogy azt is megcsinálták, hogy ősszel sárgák a levelek, télen meg nincsenek? :)

• sertrex
    Az MI-n és a gumikon is dolgoztak(nak). Szerintem csak akkor nincs értelme a dinamikos év- és napszakoknak, ha az autó viselkedésén nem érezni. Általánosítani meg tök fölösleges, hogy a több millió vásárlóból ki hányszor használja. De legalább van... és ha kedvem támad rá, akkor használhatom.
  • sertrex
    Szerinted mit jelent a "WIP"? Nem azt, hogy dolgoznak még rajta?
  • twinr
    füstön még kellene dolgozni!
  • Timbu
    Jól néz ki a hóval fedett pálya, de nem biztos, hogy van annyi haszna a dinamikus évszakoknak, mint amennyi munkát beleölnek. Képen jól mutat, minenki kipróbálja majd egyszer, aztán ennyi. (Az előzőben is hiába volt szép az eső, ha az MI slickekkel gyorsabb volt...)
  • sertrex
    The scanned Red Bull Ring in Project CARS 2 stirs memories of a heroic past

• Alexease
    Elvileg/allitolag teljesen uj "gumi-mukodest" csinaltak, aminek az alapja mar a valosidoben, deformaciokon alapulo szamitasok. Igy elofordulhat, hogy ez mar valoban "csak" a vizualis resze. Nem hinnem, hogy a fizikatol fuggetlen latvany dolog lenne. Talan azert hagytak a vegere, mert (logikusan) fontosabb volt, hofgy a mukodes legyen biztos.
  • sertrex
    A kérdés az, hogy ez csak vizuális vagy a fizikában is visszaköszön? Mert ha az előbbi, akkor biztos megoldható. Ha a fizikában is meg akar jelenni ez a dolog, akkor biztos nem lesz kész minden autóhoz külön, egyedileg. Bár az is lehet, hogy fizikában már jelen van és most jöttek rá, hogy nem látszik. ;) Nem tudom. Jó lenne már kipróbálni.