22408
A Wargaming új MMO játéka
-
davidbog #661 Valóban a Takao volt, az 5 toronyról és a block típusú hídról még ilyen minőségben is felismerhető. Én nem is néztem végig, a minőség miatt nem bírtam. Ezen a hajón IRL elvileg 3 repülőgép volt, szóval annyit indíthatna maximum. Ez a torpedózás érdekes lesz. Gondolom fix méretű bulge-al rendelkeznek majd a hajók, szóval nem lehet majd tetszés szerint növelni a tórpedók elleni védelmet. -
Angelus1991ster #660 én lementettem a 17 perceset, de tényleg élvezhetetlen.
Hajók szépek, jó a kameraállás.
Azért én a repülőssel egybeolvasztanám. Ha azonos a motor. Az interface-t nézve hasonló megrajzolásuak. -
DantesHUN #659 A videókat, és a linkeket is törölték. Hm. Hát gondoltam, hogy egyik se hivatalosan kikerült videó, de elég gyorsan töröltették. Vajon egyáltalán, a játék jelenlegi szakaszából voltak? Fene tudja. Mindenesetre letöltöttem amíg lehetett, mind kettő megvan, bár alig látszik valami, olyan rossz minőségű, de legalább már látszott mozgásban a játék! -
DantesHUN #658 Megnéztem közben, azt írták egy oldalon ez a Takao japán cirkáló. Hát én nem ismerek fel semmit, olyan gyenge a felvétel, csak azt látom hogy valami hajó forma. De ha a Takao, akkor lehetséges, az több repülőgépet is vitt magával. -
Angelus1991ster #657 Ennek olyannak kéne lennie mint a fogyóeszközöknek a WoT-ban. -
DantesHUN #656 http://ftr.wot-news.com/2014/08/18/world-of-warships-gameplay/
+ még egy, ezt le kell tölteni. Ez jobb, végre egy kis igazi harc, ágyúkkal. -
DantesHUN #655 http://ftr.wot-news.com/2014/08/19/more-wows-gameplay/ Gameplay videó!!!! Elég szar minőségű, de mozog a játák, harc, torpedók. Amit egyedül nem értek, és nekem nem tetszik, hogy mennyi felderítő gépet tud indítani a hajó? Sose fogynak el?! -
DantesHUN #654 Nem-e? A német ág nagy része csak papíron létező tankokból áll. -
#653 az a gáz hogy wotban sincs olyan,hogy egy teljes ág csak prototipus vagy fantáziatank
prem hajókként viszont simán jók lehetnének -
DantesHUN #652 http://www.viribusunitis.ca/predesigns.html
Erről tudtok valamit? Hallottatok már erről? Tervek a Monarchia hadihajóira. Valóságosak lehetnek ezek, eredeti tervek, vagy, csak kamu, fantázia rajzok? Érdekes dolog mindenesetre, (találtam egy letölthető PDF cikket is,...de...nem tudok linkelni, nem engedi az sg.hu) eléggé kételkedem, mivel csak neten találkoztam a dolgokkal. És ami a neten van ügye...nem megbízható.
Mindenesetre akár valós tervek, akár fantázia: nos a Wot-ba is bekerült a tornyos T28 proto, meg más effélék, ezek a hajók is bekerülhetnek ennyi erővel. Mégha fantázia is.
A lenti videóban látható a japán és az USA tech tree is. Hát, ügye az OMM flottája kevés egy önálló ághoz, de ezekkel a tervekkel? Bár szerintem így is kevés, mert a legnagyobb terv sincs akkora mint a Yamato...de mindegy. Játszunk el a gondolattal:
Tier1:Habsurg
Tier2: Erzherzog Karl
Tier3: Radetzky
Tier4: Tegethoff
Tier5: Erstartz Monarch
Tier 6: Battlecrusier pre-desing 1f
Tier7: Battleship pre-desing 3
Tier 8 battlecrusier pre-desing 4
Tier 9 battlecrusier pre-desing 6
Tier 10: Battleship pre-desing 5
Nos? Mit gondoltok? Valósak-e ezek a tervrajzok, de akár valósak, akár nem, jók lennének így a játékba? -
DantesHUN #651 http://ftr.wot-news.com/2014/08/15/gamescom-wows-stream/
Warship videó. Rajta a techtree, pár hajó. Harc az sajnos nincs, de...basszus, ezt már nagyon kipróbálnám. -
ikarus44 #650 :D -
Ninju #649 Annál taktikaibb. Bár...
Ezt tényleg meg kell venni virágboltban és ki kell próbálni. :) -
ikarus44 #648 Ha a játékmenet hasonlít, a battlestations pacific-re, akkor nekem oké. -
Ninju #647 Jaja, a játékmenet nagyon lapos. Pedig van benne potenciál. Sajna nagyon egyszerűre sikeredett. Én még ki akarok grindelni egy csatahajót. -
#646 Ha ebben is a Bigworld engine lesz akkor nem számíthatunk sok javulásra. -
DantesHUN #645 Aha. Hát ennyit nem adok érte. Mondjuk nem drága, de nem érdekel így. -
lammaer #644 Sima singleplay cucc.
DE ha lenne MMO/Multiplayer, messze gyengébb lenne mint az őskövület NavyField. -
DantesHUN #643 MMO amúgy, vagy miféle? Fizetős, fix, havi? -
lammaer #642 Gyorsan rácuppantam de NAGYON felejtős :(
Teljesen monoton a játékmenet az első 5 percben látsz mindent a játékból. Az ágyúzás abszolút nem fun, jobklikk oda ahova lőni akarsz azt kész, utána jön randomisten és megmondja hova csapódik be a skuló.
Kihívás szinte 0 benne, taktikázni nem lehet de nem is kell benne. Én kb 1 óra alatt összegrindeltem egy carriert, na az még unalmasabb mint a lövöldözés. Ezután letöröltem, nagyon egyszerű játék és várhatóan nem is lesz bonyolultabb a jövőben sem. -
DantesHUN #641 Tök jó, hogy a robbanási effekt miatt leeső fps-nek( egy egyébként alfa fázisú játékban) semmi köze a lagg-hoz. -
ikarus44 #640 Csodálkozol?, ez is WG (alias lagggaming) -
#639 Azért jó hogy amikor felrobban a hajó 6fps-e van. -
kissssss #638 na végre nyammm. -
Angelus1991ster #637 World of Warships gameplay képek!!!!!!!!!!!!!!!!
http://ftr.wot-news.com/2014/08/13/wows-interfacegameplay-screenshots/ -
Ninju #636 Picit Off:
Lehet van egy kis hiánypótló, amíg megjelenik végre a WoWS:
Victory at Sea
Még nem teszteltem, de majd ma megnézem. -
Plata #635 Ne mérgelődj,az én accom is WOT és WOWP tesztes,mégsem kaptam.Érdekes repülőshöz kaptam,de az nem izgatott. -
#634 infók -
DantesHUN #633 És a piszkok nem választottak be. Gondoltam hogy nem fognak, de vicc. Az volt a feltétel: Wot és Wowps alfa tesztelő, + más játékotoknál tesztelő. Olyanokat beválasztottak, aki se a WoT-ban se a Wowps-ban nem volt benne a kezdetektől,nem tesztelt más játékokat sem...engem nem, bár tankos és repülős részben kezdetektől ott voltam, és pár más játékban is. Na mindegy, nem morgok már emiatt többet, de felhúztak. Nem az hogy nem választanak be, hanem hogy szerintem nem is vették ezeket figyelembe, csak úgy véletlenszerűen ment szerintem az egész. -
#632 alfa képek -
silverchain #631 Ha megcsinálják olyanra, mint anno a Battlefield 1942 moddolt hajócsatái voltak, engem megvettek:) -
lammaer #630 Heh, így szemből úgy néz ki a mindenfelé álló ágyúk miatt, mint valami Warhammeres ORK járgány :) -
R3nton #629 Köszi ez gyors volt -
#628 USS. Pennsylvania -
R3nton #627 Kicsit off:
Nem tudja valaki melyik hajó ez?
póló
Am elég jól néz ki ez a póló sztem! -
ikarus44 #626 Az kifejezetten jó játék volt, úgyhogy nem is lenne baj. -
#625 hát a leírásokból teljesen olyan lesz mint a battlestation pacific. -
Angelus1991ster #624 Nem tudnak ezek egy nyamvadt gameplayt kiadni már? legalább az E3-on. egy félperces is elég lenne. csak hogy milyen is . az se baj ha a kameraállások, kezelés lopott -
ikarus44 #623 Ilyen valósághű megoldást inkább a WT hajós részétől várj.
Amúgy meg szerintem a direct fire is jó lesz ide. -
ikarus44 #622 AEz azt jelenti, hogy közvetlenül célzod be az ellen hajóját, nem pedig egy közvetett célzórendszer segítségével, mint pl. a WOT-ban az arty-knál.