22408
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
  • Ninju
    Köszi. Már éppen akartam kérdezni, hogy az a március végi bejelentés miatt mi a helyzet. Ezek szerint reszelgetik azért.
  • Master91
  • ToCsEk
    Hogyan lépjen szintet a csatahajó? Fejlesztés a World of Warships-ben
  • ikarus44
    Érdekes, a Furutakát olyan T7 környékére gondoltam volna.
  • Scharnhorst
    CV Hiyo to tier 6 (conversion line)
    CVL Ryujo to tier 6 (the other line)
    CL Emden 1920 to tier 5
    CL Konigsberg 1915 to tier 4
    DD Umikaze to tier 3
    DD Isokaze to tier 4
    DD Minekaze to tier 5
    DD Hatsuharu to tier 6
    AV Kamikawa Maru to tier 4 in Premium section
    BC B62 to tier 9
    CA Furutaka to tier 5
    CA Chikuma 1911 to tier 3
    DD Asashio to tier 7 below Yugumo
    DD Farragut to tier 5
    DD Clemson to tier 4
    Japanese light cruiser line to connect to heavy cruiser line a la Kuma --> Furutaka
    Move BB-CV Ise to connect BB line to CV line a la BB Ise --> BB-CV Ise --> CV Kaga, all tiers as currently standing.
    CA Ibuki to tier 9
    CA-AV Tone to tier 9
    DD Mutsuki to tier 6, before Asashio
  • TomDantes
    cirkálókról magyarul
  • TomDantes
    Biztos ezen dolgoznak annyira, azért késik
  • TomDantes
    Amúgy nem értem. Annyira nem is lenne szar az a játék, de mégis az. Ezt nehéz megmagyarázni.
    Mert azon túl hogy nem szeretem a repülőket.
    De, szóval csúnya lenne? Nem.
    Rosszul futna? Nem.
    Nincs benne elég gép típus? Van benne.
    Sokak szerint azért szar mert arcade, és semmi alapszintű dolog sincs benne ami egy repülős játékba kell, de hát istenem. A régebbi NFS játékok is jók voltak, pedig semmi közük nem volt a valós autóversenyekhez, az is mindig arcade irányvonalat követte, mégis voltak jó NFS-ek, nem ezen múlik hogy valami szar-e, vagy nem.

És mégse jó, nem lehet élvezni a játékot.
    Alig van játékos.
    Hiába van elvileg több map, mégis képes egymásután ötször ugyanazt betenni. Mondjuk lennének fantáziadúsabb map-ok de mégis...áh. Valahogy nem stimmel.
    A csaták frusztrálóak. Basszus, mindegyik abból áll, hogy egy hülye neked jön szemből. Ez aztán a játék...
    Csatarepülővel nem érdemes menni, nincs értelme bombázni benne. Meg nem is lehet, mert csapatjáték nincs így a vadászok szétkapnak.
    De vadászként se jobb menni? Minek, hogy valaki szemből neked jöjjön?
    És ezt ők is érzik szerintem mert szinte semmi újítás nem jön bele.

Az az igazság, már az elején megbukott a játék. Az elején pedig jóval szarabb, irányíthatatlan fos halmaz volt, de nem emiatt szúrták el. Valahogy a fejlesztők hozzáállása miatt.Most meg már megette a fene az egészet.

De komolyan lehetett volna jó is, WoT repülőkkel, elvileg nem rossz ötlet, én megadtam neki az esélyt, de annyira nem működik.

Most is, mekkora poén, ápr.1, UFO űrhajóval lehet menni poénból...áh, de ez is el van baszva.

Éppen ezért tartok attól hogy a hajókkal is gondok lesznek. Nagyon remélem tanultak a WoWps hibáiból, és most nem basszák el már az elején.
  • lammaer
    Ahhoz képest youtubeon egy videót nem bírok berakni hogyne vágná a pofámba hogy repülj a WOWPvel.. meg a natgeo is.
    Erőltetik azt a szart...
  • MuldR
    WoWp bukott. estenkent kevesebb mint 4000 en jatszunk vele. Tier 9 es csatara neha perceket kell varni es akkor se tud 15v15 ot osszerakni. :(

Utalni fogom, ha a Star Citizennel egyutt jon ki :( Remeletem, hogy legalabb fel evet hajozhatok urhajozas elott :)
  • ikarus44
    nem gondolnám. (különben is, azt már a WOT-nál már elsütötték)
  • Ninju
    Nem lehet, h ez egy túl korai április 1-i tréfa?
  • Master91
    remélem nem az lesz hogy a szutyok wowp-re kell fókuszálni, és ezt pedig inkább hanyagolják... -.-
  • ikarus44
    vagy legalább már elkezdenének szivárogtatni magából a játékból is, mert ez így tényleg rossz.
  • TomDantes
    Ezt meg nem igazán értem, játékmenetbeli változás? Mégis ez mi lehet? Mi lehet olyan nagy dolog, hogy ennyit késsenek vele, és ekkora munka legyen vele?

Én reménykedtem a nyárban, hogy akkorra már lesz valami. Erre talán ősz. Soká van.
  • davidbog
    Hát nemhogy nem túl jó, hanem kifejezetten borzasztó. Szerintem ennél az is jobb lett volna, ha nem mondanak semmit. Akkor mindig lehetett volna reménykedni, hogy a következő héten bejelentik ekkor és ekkor indul a béta.
    Igazából nem is értem miért kellett most átvariálni a dolgokat. Igazán megvárhatták volna a játékosok reakcióit csak azután csinálni bármilyen komoly módosítást, úgyis csak béta lenne.
    Még sokáig maradnak a régi hajós játékok vagy a makettflotta bővítgetése. :(
  • TomDantes
    Hát ez nem túl jó hír. Jó lenne már haladni vele, az a baj, túl sokáig húzzák az időt, az visszacsap, az emberek türelme egy idő után elfogy.
  • davidbog
    Sajnos értesültem róla egy alfa teszter által. Azt mondta, hogy amúgy jól áll a játék csak a játékmenettel kapcsolatban valami jelentős változás van folyamatban amire nagyon sok erőforrás megy el, szerinte legkorábban őszre lehet béta fázisban.
  • ToCsEk
    WoWs closed beta might start at the beginning of 2015, in 2014, there might be more alphatester spots opened

várhatunk még :(
  • TomDantes
    Újabb cikk
  • Caliph
    sztem úgy lesz hogy lesz a hajótestnek egy hpja ami a torpedókra és vízbetörésre vonatkozik.
    ami a hajótesten van sztem külön hpval rendelkező modulok lesznek mint pl a lövegtornyok,gépház,irányító helységek stb
    így lehetséges az hogy ha pl yamaton kilőjük a hátsó ágyútornyot akkor az ugye használhatatlan lesz és az további oda becsapódó lövedékek már jóval kevesebbet fognak sebezni.
    de ha ki vannak ütve a tornyok,lángol az irányító fülke és a többi ide tervezett modul akkor már csak az evakuálás marad hátra hiába úszóképes még a hajó,menni,lőni nem tud.
  • Ninju
    Én valahogy úgy képzelem el, hogy két HP csíkja lesz a hajóknak. Az egyik a struktúra, a másik az úszóképességet jelzi. Amíg fent a víz felett találnak el mondjuk HE-vel, addig csak "lebontanak" valamennyi anyagot a felépítményből. Ha a vízvonal alatt, az meg vízbetörést okoz. Ami ugye folyamatos, ha nem kezeled idővel elsüllyedsz. Viszont feltételezem, hogy gyorsabb az úszóképességét javítani, mint visszaépíteni az ágyukat. :)
    De ez csak szigorúan az én találgatásom.

Az első rész, meg picit mellébeszélésnek tűnik. A kérdés a másodlagos fegyverzetre vonatkozott. Akkor az miért fontos, hogy a rombolón akkora az elsődleges fegyverzet, mint a csatahajón a másodlagos. :)
  • TomDantes
    Cikk

"A másodlagos fegyverek automatikusak lesznek, mint pl. légvédelmi a ágyúk?
    Ez egy nehéz kérdés, igen is és nem is, mert helyzetfüggő. Egy rombolónál a 155 mm ágyú a fő ágyúja, a játékos célzásra, lövésre és az ellenség megsemmisítésére fogja használni szokás szerint. De csatahajóknál, a 155 mm-es ágyú másodlagos fegyver, szóval automatikusan fog célozni, és a játékos által fontosság alapján kiválasztható célpontokra fog lőni."

Végülis ,ez így nem szerintem nem feltétlenül rossz megoldás.

,,Lesz a hajóknak életerő pontja?
    Nem fognak olyan életerőpontokkal rendelkezni a hajók, mint a tankok. Sokkal bonyolultabb rendszerünk van a hajó állapotának mutatására, ami kettő összetevőre van alapozva. Tartósság és úszóképesség. Minden vízszint alatti találat lyukakat üthet a hajó részein, és el is áraszthatja ennek eredményeképpen. Vagyis az úszóképesség azt mutatja, még mennyi beáramló vizet képes elviselni a hajó az elsüllyedése előtt. A tartóképesség a hajó rendszereinek, ágyúinak és a legénység állapotát mutatja. Minden vízszint feletti, pl. légvédelmi ágyúit, vagy fő lövegeit ért találat a hajó tartósságának csökkenésével jár. A tartósság a hajtótest egész felső részére vonatkozik, szóval nem lehet úgy teljes egészében megsemmisíteni egy hajót, hogy kilőnek egy ágyút, és ugyan azt az ágyút lövik tovább. Mindent meg kell semmisíteni a fedélzeten, vagy azokat a részeket megsemmisíteni, amik a víz fölött tartják. Amikor az összes HP-ja elfogyott a hajó felső részén, akkor kiesik a játékból, és elhagyja a legénység. De van egy gyors módja a hajó megsemmisítésének, a fő lövegek megsemmisítése, hiszen ezek nélkül lényegében kiesik a csatából. Vagyis egyfajta értelemben saját, WoWs sítusú életerővel fogunk rendelkezni.
    "

Ez viszont marha furcsa, és nem igazán tudom egyelőre elképzelni.
  • TomDantes
    Alfa tesztelőket kérdeztek.
  • Scharnhorst
    Néhány tier behatárolás: (az általam legutóbb feltett képek óta)

CV Seydlitz to tier 4
    CL Konigsberg (1927) to tier 6
    CL Leipzig to tier 7
    BC Furious to tier 3
    CL Tone to tier 9
    DD Amazon to tier 6
    DD Ambuscade to tier 6
    DD A-class to tier 6
    CVL Zuiho to tier 5
    CVL Ryuho to tier 5
    CV Hiyo to tier 6 (conversion line)
    CVL Ryujo to tier 6 (the other line)
  • TomDantes
    Befog kerülni, vagyis az OMM hajói, a Tegethoff osztály be fog kerülni, valamikor, valamilyen módon, hogyan mikor, erre nincs válasz, de még nyílt teszt sincs szóval, ez évekbe is beletelik. Ha meg nem gondolják közbe magukat.
  • davidbog
    Nem érdekel mennyien vannak a Gaijinnál. Hirdessék többet és jobban a játékukat hogy többen játszák, több pénzük legyen, vagy mit tudom én. Az ő dolguk oldják meg én felhasználó vagyok.
    Nem akarok és nem is igen tudok éveket várni egy játékra. Ennyi idő alatt bele tudok unni egy játékba/témakörébe még akkor is ha szeretem, pláne úgy, hogy van az adott témakörben hasonló játék.
  • lammaer
    A WGnél kb ugyanannyi dolgozó ember van mint a gaijinnél, csak a marketingeseikből van több :D
  • Vaktermesz
    Hozzátenném, hogy Gajinnál fel annyian sincsenek mint WG-nél, nem lehet elvárni tőlük, hogy gyorsan dolgozzanak, már azért sem, mert a WG-vel ellentétben a kis létszám miatt egyszerre dolgoznak ugyanazon személyek AF-en és GF-en. Biztos, hogy WG hajós játéka előbb kijön, mint Gajin-é, de ettől függetlenül nem a Gajn-t kell okolni, kevesebb forrás, lassabb munka, ha megnőnek, talán már a hajós részük is begyorsul.
  • Angelus1991ster
    Szent István csatahajó remélem benne lesz.
  • TomDantes
    Mindannyian tudjuk ,hogy a WoT egy szar, és hülye aki játszik vele, és a Warship is egy rakás szar lesz, mert a WT hajós része már most sokkal jobb, de többé inkább ne böfögd be ezt ide.
  • Pluskast
    Elődnek nem nagyon nevezném. Értem, hogy arra gondolsz, hogy az ötletet ők valósították meg először, azonban maga a WT koncepciója a WOT-al egy időben született meg csak ők nem a harckocsis részével kezdtek, hanem a repülőssel. Az persze más kérdés, hogy nyilván leszűrték időközben a tapasztalatokat és az élményeket a WOT-ból (hiszen játszani akár ők is játszhattak a játékkal, sőt biztos vagyok benne, hogy meg is tették) és esetlegesen már tudták, hogy mi az amit ők semmi képen nem tennének bele illetve tisztában vannak azzal, hogy a játékos társadalom mit nem szeret a WOT-ban.
  • lammaer
    "De lesznek benne irányítható hajók is, elvileg még idén."

Ööö... én örülnék ha irányítható tankok lennének még az idén azok számára, akik nem fizetnek a closed bétáért :)
  • popey8
    "Aztán akkor a Wargamingnek annyi lesz."

Még egy kamu médium Esküszöm, ha a WG 1-2 éven belül tönkre megy és bezár, veszek neked meg az idióta jövőbelátó haverjaidnak 1 rekesz sört
  • davidbog
    Az Amagival meg is van az első kép egy félig papír hajóról. A japánoknál magas szinten még lesz pár belőlük.
  • bgabor
    A WT Ground Forces elődje a WoT? Bazzeg, elindítottad te valaha is a War Thundert? Ha megtetted volna, tudnád, hogy köze nincs a WoThoz, sose volt, sose lesz.

A hasonlóség kimerül annyiban hogy mindkettőben második világháborús tankok vannak. Meg a War Thunderben még repülők is, valami bitang jól megvalósítva. De lesznek benne irányítható hajók is, elvileg még idén.

Aztán akkor a Wargamingnek annyi lesz.
  • Caliph
    videóban 6 sebességfokozatról beszél , gondolom a jó öreg fél gőz és teljse gőz hátra, full stop, 1/4 előre 1/2 előre full előre lesz benne
  • Caliph
    ilyenekre nem is kell számítani,még mindig nem hajószimulátor a game:)
  • Ninju
    Fasza. Tehát nem lehet majd felborulni attól, hogy túl sok víz került az egyik oldalra. :S