9177
-
Én meg azt nem értem ,hogy megyek, felvillan valaki jóformán rám sem néz és már meghaltam és tényleg nem túlzok, ezzel szemben nézek másokat és hosszú másodpercekig puffogtatják egymást mire meghal valaki. Érdekes egy játék ez, nem sok köze van már a régi CS-hez. Inkább nyomok GRO-t, ami még nóném emberekkel is jóval taktikusabb és élvezetesebb, ráadásul nincsen ilyen instant kill érzése az embernek. -
sayiid #1614 Azt az egyet nem értem, hogy egyeseknek a deagle egymás után 4 fejes. És amióta játszok cs go-val néha megveszem. Pl: ma is Elment mellettem a terrorista bizonyára awp-vel máshova zoomolt és oda mentem háta mögé és meghúztam a ravaszt. hopp amikore figyelmes lettem hogy a következő 2-3 lövésem mintha eltűnt volna az éterből. Hogy lehet, hogy mögötte állsz mozdulatlanul és tökéletesen hátán a célkereszt és fényévekkel máshova megy?? omg. Nálam egyébként mindig ilyen szar. Ha tökéletesen becélzom a mellkasát és pötyögtetve 1-1 golyót elengedek én meg vissza kézből kapom az 1 golyós fejest és írja a játék hogy 0 dmg. Hát ez a kedvencem. Jó sokat kell még szopni ezzel a játékkal mert a 600óra eddig nem elég semmire! :S va -
Ez nekem is csak azóta van, amióta mérte, van 5 éves plecsnim is. Szóval jóval több van benne. -
Dodo55 #1612 Nekem meg annyi órám van Source-ban, hogy az olyan régen volt, hogy akkoriban még nem is mérte
Viccet félretéve hasonlóképp voltam, bár nekem adni adta a lövéseket az elején is szépen, de rendesen vissza kellett rázódnom bele, hogy lehetőségem is legyen lőni :D -
Nekem 2.200+ órám van Source-ban, és szinte nulláról kellett felépíteni a CS:GO "skill"-t. Még nem vagyok elégedett, de már megtaláltam a megfelelő egérbeállítást, ami a legfontosabb számomra. Eleinte kaptam én is a fejeseket mocskos módon, most már azért többet adok. Meg valahogy a FOV is tök más a Source-hoz képest, nekem sok gyakorlás kell ehhez a játékhoz. Mostanában sokat nyomatok Arm Race-eket, régen Gun Game-nek hívták őket. Mivel FPS-ben hiányom van, ezért kénytelen leszek többet gyakorolni másoknál, hogy egálban legyek.
De amúgy meg ez a Competitive mod elég nagy lutri, általában ilyen két arany csillagosokkal rak össze, nem csoda, hogy kb. a 15-ből összesen 6 nyert meccsem van. Ennyire azért nem vagyok béna... -
Köszi. Még új vagyok a Go-ban, de már most az a tapasztalatom, hogy mindenki egy Virtus.Pro tag. Ennyire sok a csaló, van én vagyok ennyire jó?! :)
-
nem kell semmit állítanod külön. -
Hali! Majd valaki cfg ügyben írjon már rám, vagy privátot, vagy ide azzal kapcsolatban, hogy kell e nekem valamit is beállítanom, vagy ha fellépek egy szerverre, az automatikusan beállít nekem mindent?!
Köszönöm. -
aha... nekem csak 1 ládám van de 1 sima fegyó az kevés, nembaj...:D -
drago14 #1606 3 fegyó/láda de a #3 számú csak 1 fegyver. -
jo szerénykedtem. :P -
ládát fegyverrt? mennyi fegyver? -
drago14 #1603 Aki megválna CS:GO ládájától azt megveszem TF2-es fegyverért! Vegyetek fel steamen itt. -
ratgab #1602 Ha nézted volna a meccset nem mondanál ilyet. Jobbak voltak végig! És nem is kicsivel. 16:9 volt az első kör eredménye, 16:10 a második kör. Egyáltalán nem volt szoros, végig VP dominált keményen.
VP-nél nagyon jó volt a taktika és a csapatjáték. Egyéniben NiP játékosok is villantak néha, de a csapatjátékban VP magasan jobb volt. -
Dodo55 #1601 A kontrollereket pedig rühellem :) -
Ha ilyen kérdést felteszel, akkor te a kontrollerrel is jó barátságba tudnál kerülni. :)
Rövid válasz: accellel nem lehet olyan pontosan pozícionálni pl. rántásoknál, mint nélküle. -
Dodo55 #1599 De miért jó azt egyébként kivenni?
Ha kicsi az érzékenység akkor egy 90°-os forduláshoz lemegy az egérpadomról az egér, ha meg elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen pakolgatni folyamatosan, akkor a pontos célzáshoz meg túl gyors...
Mondjuk én nagyon finoman csuklóból használom minden esetben, megnéztem most, 3cm keresztbe 1680 pixel a képernyő két széle között :D -
steamen belül az indítási opciókba
-noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
ezeket küldte nekem múltkor ismerősöm. -
Köszi. Bővebben? -
Micsu #1596 menü vagy consolból -
hogy tudom kiszedni a mouseaccelt? -
Micsu #1594 semmi makk nem volt, szépen játszottak, a nip volt inkább szétszórt -
lengyel -
virtus pro nem vmi orosz banda? -
pLau #1591 Ja egy egész LAN-on végig... Minden meccsen igen jól játszottak, megérdemelték! -
hát igen, vagy makkjuk volt, azért szerencse is kell ám. -
ratgab #1589 Gyakorlatilag bedarálták a NiP-et (mondom ezt úgy, hogy Nip-nek szurkoltam). Megérdemelten vitték el a trófeát. Gratula nekik! -
sayiid #1588 De azért a lengyel testvéreinktől ne sajnáljuk a győzelmet. -
Fura, h. a hősidők után sem állt meg az élet. Nekem a NiP mindig az a csapat marad, amelyik 10 évvel ezelőtt megverte az X3-at cpl döntőben. -
elso resz
Osszesen 10 reszes -
Nem. Muti! -
Win VP GRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
nip :(
Erről jut eszembe NiP documentaryt láttátok? -
sayiid #1582 "Lengyel-magyar két jó barát / Együtt harcol s issza borát / Vitéz s bátor mindkettője / Áldás szálljon mindkettőre. Remélem nyer a VP! -
http://www.twitch.tv/esltv_cs -
Bravo ládát még mindig dob a játék? Érdemes még mindig megvenni? -
ratgab #1579 Nagyon gyorsan le fog esni a szuvenírek ár ezek alapján. -
jaja most nézem hogy 4-5 juró egy pack csak nem tudtam mi van benne...de közben megtaláltam...valami fos fegyót dob 3 matricával...egy gold foil wolf -os mindben + a két csapat matricája, amelyik meccsen esett......
hááát nem sok semmi... -
ratgab #1577 Random matricás fegyóskinek. Már van pár a marketen. Ára kb. a béka segge alatt van a legtöbbnek. -
winter ládát is már fosé hugyé lehet vennni 0,19 az ára...olcsóbb mint a sima op1 es... lehet megérné most bevásárolni belőle vagy 100 db ot...
amúgy az a "EMS One 2014 Souvenir Package" mi a fax abban van valami, vagy csak valami nyomi "eméktárgy" ???