9177
-
#1695 bf is siralom, cod1-ből viszont linkelhetnél :) de amúgy az a jelenség is létezik amit írtam, most vonatkoztass el picit a videótól :) te még nem tapasztaltad hogy kétszer háromszor is vérfolt fröccsen a gyerek mögé a falra, majd kiírja a játék, hogy 0 vagy épp 1 hit? -
Micsu #1694 hányi lyen videót linkeljek a kedvenc cododból vagy bfből ahol úgy makróznak mint az állat? -
#1693 Tehát az, hogy 5 lövésből 2-t ad be mert a Valve spórol az nem érv? :) -
Micsu #1692 nincs azzal gond ha valaki úgy fikáz valamit hogy normális érvei vannak mellé -
#1691 És egyébként ahhoz, hogy lásd az általam említett hibákat még noob-nak is elég lenni, ugyanis ellövöd az embert vérzik, odébb szalad ott is ellövöd, ott is vérzik, majd még egyszer odébb szalad ott is ellövöd ott is vérzik, majd kiírja a játék hogy 14 in 1 hit. Ehhez elég ha szemed van :) -
#1690 18 év napi szintű FPS-ezés van mögöttem. 3 hónap alatt a hazai mid+ szintre húztam magam és már már a "top"-okat pirítgattam. Szerintem az nagyon nem a noob kategória. Külföldön lehet hogy csak low+, de az sem a noob :) 18 évemből 15-öt verseny szintű játékkal töltöttem, nem olyan bonyolult ez a CS sem mint amilyennek a CS-sek gondolják. Nyilván leader pozícióban kevés lennék mint a harmat, de amikor nem volt elkúrva a hitbox szénné frageltem magam és azért ezeket a kétszer két méteres kocka pályákat kb 3 nap alatt teljesen kitalultam... A LOL vs Dota2 külön vicc, ebben igazat adok, ebből is látszik, hogy ma a primitív szar játékok a népszerűek és az emberek telibe leszarják, hogy szar a hitbox, vagy hogy több bug van benne mint ami működik lásd BF széria. Shootmániáztam mikor kijött kb 6 hónap alatt teljesen meg is halt az egész... Miért? Mert ténylegesen tudni kellett benne mozogni és lőni. Itt az Insurgency, ugyanabból a motorból ezerszer többet kihoztak mint a Valve, az elején jöttek a playerek, majd 60%-uk eltűnt. Miért? Mert nehéz és nem lehet eszetlenül rohangálni a pályán. Az embereknek ez kell. Olyan játékot akart gyártani a Valve is mint az EA meg amiket kiad az Acitivion. Mindenki legyen boldog, mert bármilyen szar is vagy tuti fragelsz. Az új codokban meg bf-ekben már azt se lehet mondani hogy ránt a fegyver... Ezek alól még mindig kivétel a CS:GO, de nyugodtan tedd vissza és látni fogod hogy igazam van. Csak azt az egyet nem értem miért kúrták el? És nem fogják javítani mert ez nem most kezdődött, hanem tavaly májusban... -
ntex #1689 Pont ez az, hogy ha choke vagy loss van akkor hitbox hiba is lesz. Elég ha csak pár ms-re akad meg a netkód és máris nem fogod tudni eltalálni az ellenfeledet mert nem ott van ahol látod, hanem már fél méterrel arrébb. -
#1688 Most is tele van csalókkal az MM, pontosan azért amit írtál. Le volt árazva... Ilyenkor minden féreg elkölt 10-20 eurót és kaphat 5-10 VAC bant... Mire megkapják a mostaniak jön a Summer Sale és vajon mi lesz az első ami 2 euró alatt lesz? -
d0gm4 #1687 Éppen ezért írtam, hogy nem néztem manapság, de azt azért erősen kétlem, hogy alapjában véve azóta elkúrták volna a hitboxot. Choke loss teljesen más kategória, itt a hitboxról volt szó.
Nem fogom feltenni a játékot, mert rosszúl vagyok a CS-től. Nem arcoskodásból írtam amúgy se, hanem reagáltam a "publikon lőtt 2 fraget" beszólásra. Nekem az ilyet ne írjon, aki 3 hónapot játszott, mikor 10éve már GPS lanon lövöldöztem.
Egyébként ha elbaszták, akkor valszeg ki is fogják javítani. Ez sajnos egy ilyen biznisz.
Bosco, az hogy az FPS ipar hanyatlik teljes mértékben alá írom. Azt is elmondtam, hogy a szvsz a CS:GO egy pocsék játék. Túl könnyü, casual lófasz játék lett, de ma ez a nyerő.
Nézd meg nyugodtan hová lett a COD is, vagy nézd meg, hogy a LoL menőbb, mint a DotA, mikor kétség sem fér ahhoz, melyik az igazi verseny játék. De hát ez van, erre van igény. A CS halott amúgy is, meghalt már kb. 2006ban, azóta csak hanyatlik. Aki ezt a GO-t komolyan vette, azt csak sajnálni tudom.
Amúgy se csináltam volna ilyen flémet, ha te nem jelented ki, hogy nem vagy noob. 3 hónap az akárhogy is számolom, de noob minősítést érdemel, dekával se többet. a -
ntex #1686 Meg akkor még nem volt olyan sok csíter mint most. Leginkább azzal b*szta el a játékot a valve hogy havonta leárazza 2€-ra így az összes csalásra hajlamos játékosnak meghozzák a kedvét a f*sszopóskodáshoz. Mikor leárazás van, onnantól pár hétig nem is érdemes nagyon játszani mert tuti hogy minden nap belefutsz pár olyan meccsbe ahol van csaló. Megnézem így hogy lesz valaki most Global Elite -
#1685 Ez a legújabb update valami borzalom. Tavaly január-február magasságában zseniális volt a játék. Akkor úgy működött ahogy D0gm4 kolléga írja. Fejbelőttem feküdt, ha 64 tick volt ha 128. Akkortájt kezdett el besírni az NIP és a többi profi csapat és akkor rúgták fel az egész korábbi munkát a Valve-nál, onnantól fokozatosan leromlott az egész. -
#1684 -
#1683 Az a baj, hogy te azt hiszed, hogy engem érdekel a CS:GO és napi szinten vergődöm azért hogy Global Elite legyek. Ha így lenne még el is fogadnám amit írsz, mert akkor lehet, hogy sírásnak tudnám felfogni én is, de mivel amikor játszottam aktívan, akkor nagyon jól ment, most meg kéthavonta beugrok két meccsre a spanokkal és pont leszarom az egészet, így elég nehéz azt felhozni ellenem, hogy sírok amiért nem lövöm össze a Global Elitet :D Pont lefosom az egészet, de azt gondolom hogy 450+ óra után meg tudok ítélni egy játékot és össze tudom hasonlítani a többivel amit az elmúlt 18 évben aktívan játszottam. Azért itt nem arról van szó, hogy felmentem 1-et MM-ezni fejbelőttek és itt sírom ki magam, csak te próbálod erre vinni a "beszélgetést". Én csak amiatt fejeztem ki sajnálatomat, hogy ma a pénz az úr és olyan minőségben silány játékok mint a GO és a BF4 döntik el dollárszázezrek vagy adott esetben milliók sorsát. Visszafelé halad az egész FPS ipar. Erre próbáltam rávilágítani és témába vágott, nem csak jöttem aztán "osztottam" az észt, szemben veled. -
ntex #1682 Épp te írtad hogy hónapok óta nem játszottál vele, ergo fogalmad sincs hogy milyen most a játék. Ezekkel a tényekkel nem igen arcolnék itt, hogy te global elite lettél pár nap alatt, meg nem nooboznék itt meg publowoznék általánosan. Majd ha feljöttök valahová DM-re azt megmutatjátok mit tudtok, majd akkor elhiszem hogy nagykirályok vagytok. Szerintem menj fel most azt próbálj elérni valamit. Meglátod te is hogy tényleg szarabb lett a játék (most az hogy szerver vagy kliens oldalról tök mindegy, a játékról beszélünk mindkét esetben...) A legutóbbi nagy updateben kegyetlenül elkúrtak valamit, mert azóta sok szerver choke-ozik, lossozik, meg közel sem adja úgy mint régebben. Már lehet leírtam de volt olyan hogy AWP-vel rálőttem egyhelyben álló célpontra, semmi baja nem lett. Mondom biztos én lőttem mellé vagy nem tudom, de mikor tovább állt és mögötte meg ott volt az addig takarásban lévő golyónyom a falon akkor sejteni kezdtem hogy valami nagyon nem okés. -
d0gm4 #1681 Személyeskedés? Tényeket közöltem. Kezdő vagy, fogadd el! Egyszerüen nem fér a fejembe... Ha egyszer kezdő vagy, akkor miért veszed sértésnek, ha valaki ezt megemlíti? Mások nem lennének ilyen bátrak az ész osztásban több éves tapasztalattal sem, de te megmondod a tutit.
Szar az engine? Lehet. Szar a játék? Biztos. Beadja, ha fejre lövök? Igen. Mondtam 1 szóval is, hogy jó a játék? Nem. A játékon múlik az, hogy te nem tudsz? Nem. Kezdő vagy? Igen.
Akkor miről is beszélünk? Megállapítottam egy egyszerü tényt, miszerint SÍRSZ, és NOOB vagy. Mindkettőben igazam volt. Te ezek után megmagyaráztad, hogy te nem vagy noob, mert már 3 kemény hónapot cséztél.
Én le is zárom ezt, mert itt semmi másról nincs szó, csak arról, hogy egy szerencsétlen faszláma próbálja a saját hibáit más tényezőkre vetíteni. Ennyi az egész. A játék megfelel igazi profi, fizetett proknak, ők tudnak lőni, nekik beadja. Neked nem.
Azthiszem ők is ugyan azzal a játékkal játszanak, mint te. Ebből pedig nyilvánvaló, hogy a hiba BENNED van. Szia -
#1680 Pedig totálisan jellemző és ennek a technikai magyarázata is megvan, de mind1 is. Éljen a CS:GO és a tökéletes source motor :D Nem kell egyetérteni velem egyébként, meg lehet noobozni is, ahogy nektek jól esik ;) -
#1679 Eleve a motor szar ami hajtja sajnos. Ugye a source engine egy összekukázott valami, ami Quake-es alapokon nyugszik, de kb annyi ember piszkált bele, hogy azt se tudják már a kódnak melyik az eleje melyik a vége... 128 ticken is szar, csak nem ennyire, ott mondjuk úgy "fele" ekkora a gond. Lekezelő stílus? Te személyeskedsz itt a kisbarátommal meg a többiekkel ;) -
d0gm4 #1678 Nem igazán kell ezt az arcot komolyan venni. 3 hónapot játszott, de már ossza az észt... Tipikus noob -
#1677 ez a videó pont bullshit, annyira laggolnak, hogy nincs futásanimáció, nem emlékszem olyanra, hogy ez jellemző lett volna mm-ben... -
d0gm4 #1676 Most akkor a játék a szar, vagy a serverek? :o
Ne játsz 64tickesen, nem túl bonyolult...
Amúgy attól, hogy nyomod itt a lekezelő stílust, még nem fogsz menőbb lenni. Hogy miért nem tolom? Mert én már akkor abbahagytam az aktív csézést, amikor a mai válogatott cs:go-sok éppen elkezdték az 1.6-ot (twist, foda meg a társai).
-
#1675 Mert fanatikus vagy ;) És se nem vagyok fasznoob, se nem vagyok a kisbarátod :) Tele van a net a 64 tickes fos MM-el, meg a siralom dolgokkal.
Bizonyára te mindenkinél jobb vagy, így nem is értem miért nem tolod valamelyik nagy külföldi szervezetben és miért nem élsz ebből? Elég jó pénzeket lehet keresni :) -
#1674 Okos vagy. Nem egy random gifet linkeltem, hanem videót is, plusz leírtam miért szar. Erre te jössz, hogy neked jó. Érdekes, hogy az egész világon szar, de neked jó a 64 tickkel is. Codból pedig az első részt nyomtam 8 évig és rohadtul alkalmas volt versenyjátéknak, ahogy pl az 1.6 is, de ez a GO ez siralom még 128 ticken is. Az hogy te melyik topikba mész az a te saját problémád és döntésed ;) A Cod1 és az 1.6 nagyjából egy szinten vannak nehézségben, a többi szerintem mindkét címből borzalom... -
d0gm4 #1673 Tévedésben élsz, és még nem fogtad fel, a játék szerintem is szar.
De nem azért, amiért te mondod. Te kifogásokat keresel, miért vagy fasznoob. 3 hónapnyi csézés az tudod mi? Semmi kisbarátom, tudhatnád magadtól is!
Ez olyan, mintha én mennék 'oszt megmagyaráznám az nb1-es focistáknak, hogy szar a labda, azért nem tudok 1 egyeneset rugni.
De akkor most magyarázd el nekem akkor, hogy én miért nem vettem észre azt a "hudeszarahitboxot"?
Miért? Adj 1 rendes magyarázatot erre!
-
#1672 Igazából spanoknak szoktam elajándékozni és tényleg csak legunalmasabb perceimben veszem elő, akkor is a hangulat miatt, mert jó társasággal még szar játékot is lehet játszani. De itt igazából nem is az a lényeg, hogy én miért játszom, hanem az, hogy itt, meg mindenhol az embernek a CS-ről csak jó véleménye lehet, mert ha nem az van akkor noob, meg biztos azért mondja mert szarul játszik stb... Ez a vicces :) -
d0gm4 #1671 Úgy látom öngólt lőttél haver...
Amikor CS ről van szó nem igen érdekli még a lőtéri kutyát sem, hogy te mit "tettél le az asztalra" codban. Megmondtam, sír a noob, erre te kijelentetted, hogy te nem vagy noob. Mennyit is cséztél? Akkor miért is nem vagy noob?
Jóhogy betámadlak, amikor itt osztod az észt, aztán saját magad vallod be, hogy igazából semmi közöd a CS-hez.
Ezt a "erre jön az arc, aki fragelt kettőt publikon" meg sem halottam, veled ellentétben mondjuk én tudom mi fán terem a kántör sztrájk.
Én nem védtem a cs:go-t, mert igazából nem szeretem, túl könnyü lett. De ettől független nem kezdem el szidni a hitboxot. És tudod miért nem?
Mert érdekes módon amikor én játszottam pár hetet azzal a fossal, nekem adta. Nem kicsit. Ugyan az, mint a cs:s ben, felmentem szépen az 1.6skillel, és 1 szál ak-val lerendeztem a komplett mezőnyt.
A nagy cs:s válogatott játékosok se nagyon tudtak visszalőni sose, pedig 1.6ban nem jutottam túl messzire, átlagosnak mondható ~top8.
Most azért mert beraksz 1 random gifet, ahol a fegyver éppen nem oda lőtt, ahol a célkereszt van attól még nem fogod nekem megmagyarázni, hogy szar a hitbox. Érdekes módon, ha én fejre célzok beadja...
Miért? Én miért nem rinyáltam, amikor goztam? Miért röhögtem ki az egész szaros matchmakinget, és lettem global elite pár nap alatt?
Megmondom én neked, mert véletlenül a hitbox lehet 2x normálisabb lett, mint az 1.6ban, és ha fejre lőttem beadta... Hihetetlen!
És bár hónapok óta nem néztem meg a go-t, fogalmam sincs mennyire baszták el az updatekkel, mindettől független, kijelenthető tény az, hogy CS témában itt sg.hu-n általában a harmadrangú publowok szoktak rinyálni. És láthatóan ez alól te sem vagy kivétel. Most pedig menj 'oszt nyomd a codot, mert az egy hihetetlenül alkalmas verseny játék...
Jah, az volt egészen a második részig... Ott vége is lett az egésznek.
És még az sem lett negyed olyan játék sem verseny szinten, mint az 1.6.
Azt meg pont leszarom, hogy te mennyit quakeztél, most komolyan azt gondolod, hogy más nem játszott régen?
Én nem megyek quake topicba okoskodni amúgy sem, szerintem neked se nagyon kellene itt verni magad, mert nem nagyon van mire. -
Micsu #1670 a cs olyan amilyen, sose lesz cod meg bf ahol a fegyvereknek alig van szórása, nehéz megtanulni lőni de meg lehet, persze így is van hogy adja, nem adja, de akkor is a jobbak közé tartozol
az meg hogy valaki azért játszik egy szar játékkal mert dob néha pár centes fegyókat meg ládákat, hát nagyon száni -
#1669 Profi az aki fizetést kap azért mert játszik. Ilyenből ebben az országban nem sok van. Jó amatőr az olyan mint én, aki lanon is ért el helyezést és neten is ott volt a topok, sokszor a profik között. Na ilyenből sok van ebben az országban, csak épp nem cs-ben ;) Én sem cs-ben értem el az eredményeimet, de nem szeretnék belemenni mit hol és mikor tettem le az asztalra, mert nincs értelme. Csak ezt a felfogást gyűlölöm és ez csak a CS-s scene-re vonatkozik, hogy akkor mérjük össze az e-péniszünket és meglátjuk kinek van igaza! Nem ezen múlik, amit én mondtam alátámasztottam bizonyítékokkal, tényekkel, képekkel, erre jön az arc, aki fragelt kettőt publikon és megmondja a frankót (személyeskedik, lazázik stb...). Bírom az ilyet ;) Persze szokás szerint fel is veszem a fordulatot :D A vicces az, hogy szerintem mindenkinek lehet véleménye, de aki csak a cs-n nőtt fel az nem rendelkezik olyan tapasztalatokkal mint azok akik ennek az egész műfajnak végignézték a fejlődését. Ott voltam mikor a Quakeben elkezdtünk egérrel forogni, ott voltam, mikor egy srác elmagyarázta a John Carmacknak, hogy miért jó WSAD-val mozogni, sorolhatnám reggelig, erre azt kell bizonygatnom, hogy a világ egyik legrosszabb, ha nem a legrosszab hitboxával és netkódjával rendelkező (az ismert játékok közül) játékban miért nem töltök el több ezer órát :D Az én véleményem továbbra is az, hogy a GO és eleve a Source motor egy selejt. Valamennyit ki lehet hozni belőle, lásd Insurgency, aminek érdekes mód 64 ticken is korrekt a hitbox-a és a netkód is pipa, de CS-ben sajnos nem jutottak el eddig... Gyakorlatilag egy indie stúdió odakente a Valve-t. Szerintem ez óriási para... -
Dodo55 #1668 Az meg a másik, hogy amit mondtál, hogy "a noobtól nagyon messze vagyok" nem kell, hogy feltétlenül azt jelentse, hogy már rögtön akkor híres profi vagy...
Ugyanezt én is elmondhatom magamról, de szintén nem azért, mert valami híres pro lennék, hanem mert X évig CS:S szerveradmin voltam, ráadásul a tevékenységem nem kizárólag az ma/sm prefixes konzolparancsok kiadásáról szólt. Mondjuk úgy, hogy lehet ismerem majdnem annyira a Source Engine-t, mint a saját tenyeremet :) -
ntex #1667 drop reset pénteken éjjel van elvileg, szombaton már dobálja az új kört biztosan. -
ntex #1666 Phoenix nélkül heti max 5-6, leszűkítve napi max 2-re (1 random láda + 1 skin). Phoenix-el heti max 6-8 (heti min. 1 phoenix láda, 6 drop fölött már nagyon kicsi az esély újabb dropra), a napi limit ugyanúgy érvényes. -
#1665 3 hónapot cséztem össz vissz... nem tetszik, néha MM-ezek mostanság egy ládáért haveroknak vagy valami, de nem tartom jó játéknak. Tipikus haza cs felfogás. Sosem hallottam rólad bla bla... Én se hallottam rólad és? Nyílván nem cs-ben vagyok veterán, sourceba meg toltam pár mapot és annyi, mivel az is egy valag szar szvsz... Quake-ben és Cod-ban ismertél volna, de most tényleg epéniszt kell méregetni? Utálom ezt a nyomorult cs-s felfogást. Nagyképű az összes hazai player aki fragelt kettőt, aztán külföldi szinten meg mindenki egy büdös low... -
#1664 Az változó nálam. Van amikor 5, van amikor 8. Megvettem a Phoenixet, szerintem ez is kell ahhoz hogy több essen. -
#1663 passz :D
van ahol azt írják, hogy heti 4cucc eshet max, de van ahol 8at írnak :) -
Dodo55 #1662 Nekem is ugyanez! -
#1661 Ez biztos? Én ha elindítom kedden és szerdán, akkor kiesik minden és a hét második felében nem jön semmi. Ebből következtetve, olyan mintha hétfő este lenne a nullázás. -
d0gm4 #1660 Bár most hogy gondolkodom lehet volt vmi cs:s bosco, de hát az a játék amúgyis a nooboknak volt fentartva:))) -
d0gm4 #1659 Igen sokat halottam CS-s berkekben a profi, és veterán boscoról.
LOL
-
#1658 Köszi. -
#1657 szerda este -
#1656 Tárgydobálás szempontjából mettől, meddig számolódik az 1 hét?