9177
-
#1735 -
#1734 Matchmakingelned kell, rendes meccseket játszanod, az elso 10 meccsed alapjan berak egy skill sintre, aztan lephetsz fel magasabbra vagy eshetsz vissza. Talan elozo oldalon van kep a rankokrol, most telom nem keresem meg. -
Gerdzso #1733 Hobbi CS-s vagyok, ilyen plecsniket hogy lehet szerezni? -
ntex #1732 Most ez komoly? -
#1731 3-4 hétig nem játszottam, első meccset buktam, másodikat nyertem, kaptam duplaak szintet (csapatomban duplaaksok voltak, ellenben csillagosok). Harmadik meccs meg vicc volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1730 -
#1729 vééégre...nem kell nyomi kurzorral mászkálni a scoreboardon, hogy lemutézzam a sok vinnyogó, folytonpofázót...
-
ntex #1728 Counter-Strike: Global Offensive Update Released
Community Announcements - CS:GO Official
Release Notes for 3/26/2014
[UI]
- Scoreboard changes:
-- Added ability to use mouse cursor in scoreboard.
-- Cursor will be enabled on the scoreboard by default in halftime and endmatch.
-- When alive or spectating, if the scoreboard is visible, the cursor can be enabled by using secondary fire.
-- Players in scoreboards have left click context menus that allow you to commend, report, block communcation, etc.
-- Scoreboard will adjust to the size of the number of players in the match. Max is still 24 players.
-- Combined clan tag and name tag into one field.
- Fixed the CZ-75A icon not showing overhead during freetime.
- Added Commonwealth of Independent States flag, uses alpha 2 code "CC".
- Fixing aspect ratio of a few flags.
- On community servers after mp_swapteams or vote to swap teams the game will also swap team names and flags.
[GAMEPLAY]
- Adjusted the rules for dropping a grenade upon death: you now drop your most recently selected grenade. If you never selected a grenade, you will drop the most expensive one.
- Improved player hitbox alignment.
- Players shot in the head from the side will play a new left or right headshot flinch animation, instead of forward or backward.
- Defuse kit art has been adjusted to make them more visible.
[MISC]
- Reduced client virtual memory usage.
- Fixed an out of memory crash that could occur while downloading workshop maps.
- Fixed a hitch related to inventory icon loading.
- Players that fail to properly validate with VAC will no longer get the generic "Invalid STEAM UserID Ticket" message and instead see "An issue with your computer is blocking the VAC system. You cannot play on secure servers."
- Started a trial of official competitive matchmaking on servers in South Africa.
[MAPS]
- Overpass:
-- Added connector from T water to T tunnels
-- Opened up small concrete hut near Bombsite A
-- Made wood stack near door to A tunnels climbable
-- Made it possible to shoot through wood wall near Bombsite B
-- Made area near fountain in park slightly larger
-- Tweaked environment light
- Dust2:
-- Removed some small gaps between crates in Bombsite B
- Inferno:
-- Added wallbanging on low wall near barbecue (Thanks Spunj!)
-- Revised clipping on balcony near mid -
sayiid #1727 1000 órám van. Lent vagy egy oldalt vissza tekersz és láthatod. Gondolhatod, hogy nem 2 hét alatt jött össze. Már a zárt béta óta játszogatok. De annyira nem hat meg, hogy napi 8 órát üljek előtte.
Viszont a fórumokat szeretem olvasgatni és pár hozzászólással tudok is azonosulni. De nem szabad abba a hibába esni, hogy csak ez az egyetlen fps- ami sebből vérzik. De attól függetlenül jó és szorakoztató játék. De a publicot próbálom erősen kerülni a lenti fiatal ember videója tökéletesen tükrözi, hogy miért. Competitiv tökéletes kikapcsolódás.
Talán a legfőbb probléma az volt amikor leárazták a csgo-t és potom pénzekért lehetett hozzájutni. Ahol nem magyarország féle bérezés ott nem fognak meghatódni egy bannolt accountól. Szerintem nagyon is valóságos, hogy csalnak ebben a játékban is. Valaki azért mert vérpistike és valaki azért mert ez "jó móka, nézd már a parasztot!" De melyik fps-ben nem? Sajnos ezzel együtt kell élni. -
sayiid #1726 Nem emlékszem rá, hogy itt trollkodtam volna veled ellentétben.
Egyébként már megtaláltam és el is olvastam. Csak ezért nem fogok még egy posztot feleslegesen elküldeni. De azért kösz a linket. Egyébként legendary eagle- se elérhetetlen ha olyanokkal játszol akik tudnak is lőni. Majd ha elér az ember több száz meccset és azután is legendary eagle lesz akkor az már tud valamit. Az már más kérdés, hogy valószínűleg nem sokáig leszek ezen a rangon és zuhanórepülést fogok venni a gold1 felé. De hát ez van. Annyira nem érdekel a dolog. Overwatcher tagsághoz nem játszok eleget és ahogy megfigyeltem inkább global rankosok szokták megkapni +jó sok lejátszott óraszám kell hozzá.. -
ntex #1725 Overwatch-ba rutinos CS:GO játékosok kerülnek be, bizonyos időközönként kapsz egy demo-t amit meg lehet nézni (pár kör egy feltételezett csalóról) és a végén 4 vagy 5 pontban el kell dönteni (aim, wh, speedhack, szemétkedés, egyéb) hogy "bűnös" volt e az illető vagy alaptalan vádaskodás. -
#1724 FAQ
Így működik a report rendszer.
Egyébként szép a fejlődés, pár hét alatt legendary eagle lettél.(#1521)
Kezdem azt hinni, hogy te csak trollkodni jársz ide -
sayiid #1723 Overwatch valami cucc ahova fellehet tölteni a demokat ? -
sayiid #1722 Nem. Valahogy ezek a dolgok nem foglalkoztatnak. Én hobby cs-s vagyok és az is maradok. Sőt igyekszem elkerülni a vérpistikéket. Nyilván ha vissza nézel egy demot akkor direkt nem lesz recoil a nézőből, ez alap dolog. De azt viszont már nehéz megmagyarázni mikor valaki idióta "iván" módra befut a fal elé és elkezdi az emberek X-ray modeljeit nézegetni falon. Mert hát találkoztam ilyennel is. Ez már nem a kimagyarázható jelenségek közé tartozik. Igen, van ilyen idióta aki ennyire alpári módon wh-zik. -
sayiid #1721 Amúgy teljesen igazad van. Legendary eagle-vagyok competitiven de valami borzalom, hogy ott is mit művelnek egyesek. Stabil 80-as pingel nem látszik hogy szaggat viszont a golyó úgy átment rajta mint fing a gatyán. Sajnos ez a dolog nem csak a server ticktől függ. Az ellenfél magas pingje ergo kapcsolata a szerverrel is belenyúlhat a dologban. Lehet már fél milliméterrel előrébb van a hitbox-a mint ahova jelenleg a modelt rajzolja. Elég ocsmány sajnos.. -
#1720 Te se hallottál az overwatchról ezek szerint -
sayiid #1719 1. ha a játékban csak simán reportolod wh- ért akkor nem fognak vele foglalkozni. Demo azt usgyi a supportra. Feltéve ha a vissza nézett demo után is meg vagy győződve arról hogy wh-zot.
2. Simán ráfoghatják, hogy ez csak egy új account is igazából a main accountja global elite. (ez a leggyakoribb) -
ntex #1718 Mondjuk az sem világos miképpen sorsolhatott minket össze skill alapján a Matchmaking. Na mindegy, a rank nélküli úgy látszik Global Elitenek számít. -
ntex #1717 Tegnap ezek vertek el minket, T-ben az első kettő WH-zott. A nagy rank különbség miatt a következő vereségnél el is vette a sheriff csillagomat, pedig ez előtt a meccs előtt nyertem pont kettőt is. Rohadna le a kezük az ilyeneknek...
-
#1716 Ez már csak így megy :D mondjuk a héten nekem jött mail, hogy eladtam valamit 1ajróért, de baromibrég tehettem fel mert az utobbi idoben nem is vagyok aktiv, elotte meg csak centes cuccokat raktam fel :D -
#1715 felraktam egy centtel olcsóbban, erre felkerült azonnal még 4 másik azon az áron :DDD -
#1714 nem szeret a rendszer :( mondj el egy imát gabe-ért, aztán próbáld meg újra -
#1713 de régebben ez még fordítva volt, mikor cserélték fel ? :D
szerk: most pl. levettem és felraktam újra, de így ismét én lettem a lista végén.. -
#1712 azonos áron a később meghirdetett árukat rakja be előre. Érdemes néha levenni és újra kitenni ugyanazon az áron. -
#1711 az hogy van, hogy eladásnál az én cuccaim folyamatosan kerülnek hátréb a listán ? :D
ugyanazon az áron elém kerülnek be az új eladásra kínált cuccok és azokat veszik, nem az enyém ami a vévégre került így, de ha én rakok fel újat ugyanazon áron az a legalsó lesz.. :D -
#1710 source-al ha játszottál, akkor a lövés mintákat is hamarabb megszokod, mint egy cod-os/bf-es, mert a szórás tartomány kb ugyanaz, csak az irány más. -
#1709 Nekem is ilyen, ez attól függ milyen formába vagyok de ezt szerintem nem kell el magyarázni hogy miért van, józan paraszti ésszel fellehet fogni. -
#1708 Miért ne számítana? Ugyan az az egész játék csak a grafika+fizika új ne legyetek már ekkora madarak, persze vannak amik eltérnek de nagyából én úgy érzem hogy ez egy jól feltuningolt 1.6...
Source az meg egy xar arról inkább ne is beszéljünk. -
ntex #1707 Korrekt. De a tapasztalat azt mutatja hogy ha nem vágod a spray patterneket (ami ugye GO-ban teljesen más mint a korábbi részekben) akkor nem sok siker lesz mert csak többnyire vaktában tunkolgatások lesznek.
Egyik ismerősöm igaz nem sokat játszik de állítólag 1.6-ban elég jól ment neki, néha szoktuk magunkkal vinni hadd legyen gyereknap, és nézem hogy lő AK-val: fejmagasságban célkereszt tartás megvan ez ugye alap, de mikor elkezd lőni nem húzza annyira le mint kellene mert 1.6-ban kisebb volt a visszarúgás, emiatt jóval a célpont fölé lövi a golyókat. -
#1706 azért ha lőni nem is ugyanaz, a többi játékos mozgásának kiszámításában elég sokat számít ki mennyit játszott előtte, egy nemrégóta játszó emberke nem fogja tudni, honnan várja az ellenfelet stb... -
ntex #1705 Hozzáteszem, még 1200 óra GO után sem vagyok teljesen magabiztos, elég hullámzó a formám a játékban valamiért, lehet kezdek kiöregedni vagy kiégni. -
ntex #1704 Mint ahogy előttem is írták semmit nem jelent a korábbi CS-ben szerzett "gyakorlat"... Én is 2 évig Source-oztam napi több órás szinten klánnal, mégis mikor elkezdtem GO-zni úgy éreztem mintha most kezdtem volna. Teljesen más. -
#1703 Semmit nem jelent, már írtam. 2.200+ órám volt amióta számolta a Steam Source-ban, mégis full alapról kellett kezdenem mindent. -
#1702 Lehet hogy annak a "újoncnak" több ezer órája van az előző csékbe... -
#1701 450+ órám van :) -
ntex #1700 Én akkor is inkább a 3 hónap játéknak adok igazat mivel ő játszott a "frissebb" verzióval. 3 hónap, napi átlag 1-2 óra játékkal számolva az 135 óra CS-t jelent. Az tudod mekkora előny már? Nem találkoztál még elég 60-70 órás újoncokkal akik úgy belőnek hogy besírsz? -
Lokker #1699 Az egyik 3 hónapot játszott, a másik több hónapja nem játszott vele. Én érzem, hogy ez elég komikus ami "vitát" lefolytatnak? :) no offense -
Dodo55 #1698 d0gm4 plz ebből a stílusból vegyél vissza kicsit, mert határozottan érinti a személyeskedés határait.
Köszi. -
#1697 A noobozás értelem szerűen nem neked szólt ;) És egyébként szeretnék elnézést kérni mindenkitől a stílusomért, kicsit elragadtattam magam :) A baj egyébként még mindig nem a szerver oldalon van, illetve nem csak. Engem csak az bosszant, hogy egy indie stúdió, mint az NWI szarba veri a Valve-t minőségben ugyanazt a motort használva. Ez csupán egy spórolás a Valve részéről semmi más... Eleve ha 128 ticken menne az MM már fele ennyi unreg lenne, de még akkor is bőven akadna probléma, ami viszont a motorból fakad sajnos. -
#1696 Mutasd meg légyszives, hol szóltam be, vagy nooboztalak, csak azt mondom, hogy ez a videó pont kicsit el van túlozva, ettől függetlenül nem a legjobb a játék, de azért bőven játszható kategória szerintem.
Technikai oldallal szerintem tisztában vagyok, anno eléggé utánajártam a hosting oldalnak, saját kernelt is csináltunk, hogy jobb legyen a szerver.
d0gm4: szerintem kicsit vegyél visszább, nem hiszem, hogy te vagy a valve ügyvédje, hogy be kelljen védened a játékot, illetve fórumozás sem ilyen alpári hangnemben szokás erre fele.