9177
  • lalakov
    Köszi. :)
  • Szabi #1775

+
  • kifli
    south park szexuális zaklatás panda
  • lalakov
    Én sem. :( Ez a "panda" honnan jön?
  • Szabi #1772
    szombat óta nem kaptam semmi itemet.. én ettől lettem búúús panda :(
  • Sippie
    :( ettől most bús panda lettem :(
  • Sippie
    még = map :D
  • Roger6
    Mit jelent az, hogy végig? 2 x 15 meccsen keresztül? Azalatt tuti meghalsz.
  • Sippie
    akko, ha a még végéig nálam marad, akko megtarthatom?
    nem? há milyen gagyi ez :D
  • bosco05 #1767
    szerinted? :D dehogy omg :D
  • Sippie
    üdv! Ha a mapon találok egy lila színű fegyót, és kilépek, akkor megmarad nekem, és el tudom adni? :D
  • ntex
    Sőt olyan is volt hogy a társaim közül vereség után feljebb léptetett eggyel mert előtte több meccset is nyert, az aktuálisan meg ő szedte a legtöbb MVP-t
  • ntex
    Döntetlen esetén is léptethet fel vagy le, szintén az aktuális teljesítményed alapján.
  • ntex
    (saját meglátás:) Nézi azt hogy milyen skill groupos társaid vannak, nézi azt hogy az ellenfél hozzátok képest átlagosan erősebb/gyengébb skill csoportos, nézi az egyéni teljesítményed (KDR - MVP). Ha kikapsz egy jóval gyengébb ellenféltől valami ok folytán akkor 2-3 vereség után visszadob egy szintet, de ugyanez igaz a jó oldalán is, ha egy jóval erősebb teamet tudtok megverni akkor 2-3 győzelem elég hogy feljebb léptessen (főleg ha jól szerepelsz). Egyébként átlagosan 4-5 vereség kell a lefokozáshoz ill. 4-5 győzelem zsinórban elég a feljebb lépéshez
  • Roger6
    Egyéni teljesítményt néz, vagy nyert meccseket?
  • ntex
    Sokszor fog még változni a rankod, az aktuális teljesítmény függvényében. Nekem már nagyjából beállt dupla AK - nagy csillag szintre, most célom lenne végre elérni a sast de nem nagyon akar összejönni, mindig becsúszik egy egy vereség :)
  • Jim Morrison
    Én áldom az eget hogy tegnap utolsó meccsemen ledobott koszorús ak-ra, remelem így majd nem kell sok csillagossal meg global elite emberkékkel játszanom :D
  • Roger6
    Azt hittem soha nem lesz meg a rankom. Ráadásul nem is nyertes meccsel adta meg, hanem egy döntetlennel. Szerintem amúgy túlértékelt, olyan béna vagyok még, hogy tiszta égőnek tartom a játékom. Legalábbis Source-hoz képest. Nehéz megszokni ezt.
  • Lokker
    mert akkor kiderülne hogy benézték és az igazság fáj
  • bosco05 #1756
    Ott vannak a demók miért nem nézitek vissza?
  • Gerdzso
    Az úgy rendben van, de ő nem lőtt le senkit, csak hatástalanította a bombát, úgy hogy a hatástalanításnak hangja se volt...
  • Dodo55
    Olyan még nekem sajnos nem sikerült, ellenben annyi sikerem már volt, hogy besmoke-oltam magam mikor hallottam, hogy jönnek plantelni, majd egy váratlan pillanatban mikor már bevették a terepet a képükbe másztam és azt se tudták hirtelen milyen nap van (2-3-at fejbe is durrantottam rendesen) :D
  • Spészgószt
    én eddig egyetlen kapszulát nyitottam ki...és elsőre egy Crown (foil) volt benne...6 euroért ment el...az a legdrágább kapható matrinca... :D
    viszont a buzi főnix ládákkal nincs szerencsém 3. negev terrain... :( kuany...
  • Gerdzso
    Inferno-n voltunk terroristaként 13-2 re mentünk, majd csere után 15-15... főleg úgy hogy 3x kaptunk láthatatlan hatástalanítást, de voltak további érdekes dolgok is...
  • Micsu
    nem ritka hogy ct mapot lehoz valaki ct oldalon és utána visszahozzák
  • Gerdzso
    Nem tudom hogyan csinálták, de a legszebb az volt, hogy az első 15 kör állása kb 12-3 volt, majd 15-15 lett a vége... előtte simán lelőttük őket, kitaktikáztuk, de csere után olyan pontosan lőttek, hogy az valami undorító, mindig tudták hova megyünk stb...

Na meg a kedvencem, hogy a 13 éves gyerek beszól,(magyarul) hogy mekkora gyökerek vagyunk... mondták, hogy undorító a közösség, de nem gondoltam hogy ennyire...
  • Jim Morrison
    ninja def?
  • Micsu
    láthatatlanság cheat?
  • Gerdzso
    Undorító ez a játék... annyi cheater van hogy az valami hihetetlen, 1 vs 5 és a gyerek hatástalanítja a bombát... főleg hogy 2-en is a bombát néztük...
  • Szabi #1746
  • Szabi #1745
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na végre egy kis sikerélmény :DD

kaptam egy kapszulát, vettem 0.75 kártyapénzért kulcsot hozzá, 1,33 most a matrica legkisebb ára, yeah! :D
    (1,3-ért árulva 1.14-et kapok érte, szóval nem egy hűűdenagy nyereség, viszont jobb mintha 1centért eladtam volna :)
  • Gerdzso
    Ezeknek a meccseknek van valami előnye? Vagy a plecsni ad valami bónuszt? (item drop vagy bármi más?) :D Mert ha nem akkor maradok a többi játékmódnál. :)
  • ntex
    Igen, ez egy elég konkrét példa a nemrég vitatott témára. Az elején mintha még csillant volna is a fején a találat de mégsem volt hitreg.
  • sayiid
    Ezekből a videókból én is Dunát tudnék rekeszteni. Tökéletesen rátartott célkereszt még sincs hit. Eltűnő hitek stb. Fő probléma, hogy ezek már már idegesítően rendszeresek és ezek nélkül nem lehet lejátszani normálisan egy meccset.

• JaSoN HuNTeR #1741
    Nekem is silver elite master 60 óra játék, de már régóta megvettem szóval nem számít soknak, csak kezdtem el újra csézni.
  • kekeN7
    Nekem csak tegnaptól van, silver elite master-re rakott be.

Úgy tűnik, ez egy ilyen nap volt, nekünk egy fullos ct oldal után sikerült 13-3-ról majdnem elveszíteni a meccset, végül vért izzadva döntetlen lett.
  • HunnernesKonge
    Inkább így: Katt
  • Jim Morrison
    én vissza is estem master guardian 2-re... 1 traint játszottam tegnap (csapatban még volt magyar), 7-0ra vezettünk, de kikaptunk 16-14-re :/
  • JaSoN HuNTeR #1737
    Mi a rankotok?
  • Jim Morrison
    Köszi