Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
- bár a játék a Source engine-t használja, a mozgás se a CS:S-re, se az 1.6-ra nem hasonlít

- van Molotov-koktél, amivel le lehet lassítani az ellenfelet

hmmmmm....

- A Valve kísérletezik egy olyan ötlettel, hogy a defuse kit speciális felszerelés lesz, amit egyvalaki kap meg, mint a bombát

Ez viszont érdekes 😄

/fav
armageddon666
1.6 fos :\ 1.3 a jó

@

shaddam
Hát eddig egy valve játékban sem volt ironsight

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Palinko
csak oldják már meg hogy jobb gombra célozzon
én lazán elhittem volna hogy rendes trailer, nagyon jól össze van rakva

Szeretem a cicákat

Fpocok
Érdekes... Én várom. 5 évig 1.6oztam 😄
A videó meg akkora kamu. Csak meg kell nézni, ilyen CGI kb 4-5 éve volt... biztos nem most csinálták ehhez.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát ne viccelj, ha ez igaz, akkor ez lesz a Valve csõdje....Én továbbra is egy poénnak tartom amit valaki belinkelt.
shaddam
Ahogy a tf2 indult és mivé lett nem is annyira scifi a kép...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ezt a képet ki veszi be hogy GO-bõl való? 😄
shaddam
És még ennél is jobban megszedik magukat

shaddam
Félelmetes hogy dotától kezdve a cséig mindenbe belekap a valve kivéve az ep3...
Beszédes hogy nem teljes árú játék lesz.Fogják a modot amit egyszer már eladtak, kicsit alakítanak rajta aztán újra eladják.

Narxis
+1

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Valve Time szerint ez jó ha 2015-ben kijön <#hehe>
Grr1234
Áááááá 😄

Czdano
Akármit csinálnak, az 1.5-1.6 volt a legjobb. Mára sajnos a magyar cs közösség 95%-a csal (1.6-ban sourceban kb 10 órám van annyira fos), így cseszhetjük az egészet..pedig volt olyan aki volt kint nevesebb LAN-okon..;(

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

RedDevilsza
<#taps>

NEOreg3
INSTANT BUY

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jaka923
Bármivel foglalkoznak, csak a Half-Life-fal ne kelljen<#falbav>

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

edios
FAKE

(a trailer CS😮nline-hoz készült, több éve)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Smithwarden
Remelem inkabb CS 1.6-hoz lesz hasonlo es nem a Source-hoz.
Bar sztem ez nem valoszinu sajnos.
Realisan arra tippelek, hogy egy kicsit felujitott Source-os valtozat lesz par uj mappal.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

stp4trick
kóreai modra épülõ tervezett játék, de közben megcsáklyázták és nem jött ki

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Frissebb információk.
Tehát ez nem lesz CS 2, erre ne számítsatok, inkább egy felújított CS lesz ez a rész. Reméljük nem szúrja el a Valve!
byzhouse
én akartam megnyitni a topikot :C

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Metalmilitiakid
100% szeptemberben laptopra rakott moddolt cs 1.6 omnak ez volt a töltõ videója, szóval fail

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Jön XBLA-ra és PSN-re is.
Furcsa hogy nem teljes árú dobozos játékként érkezik konzolokra...
Már én is kételkedem ebben.
3 éves videó a nagy része.
Pfff...
99.99% biztos vagyok benne hogy ez nem official trailer.
Gamescomon, ami jövõ héten esedékes, ki lehet majd próbálni elvileg. Tehát várható akkor már valami kamerás gameplay videó.
Trailer:

Épp ezért akartam úgy, csak azt hittem hogy ezt a banner alatti szövegre érti(mert van 30 karakternyi korlátozás és teljes névvel nem engedte létrehozni)....de írok a moderátoroknak hátha meg lehet változtatni utólag!
Smithwarden
Kiirhattad volna teljes nevet, nem csak "CS:GO"-t a topikcimbe.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

tescodr
én egy képre vagy egy animációra várok már,remélem bejelentéskor lesz valami..

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Fasza.... a rövid címre azt hittem az kerül a banner alá.... ha így nem jó töröljétek tõlem...ha lehet írjátok át! Nekem nincs jogom hozzá.
A Valve új Counter-Strike játéka.
Steam oldala

Infók:

Az E-Sports Entertainment Facebook oldalán jelentette be, hogy hamarosan hivatalosan információkkal fog szolgálni a Counter-Strike: Global Offensive-vel kapcsolatban. A tény, hogy esetleg folytatódhat a Counter-Strike nem meglepõ, hiszen bármennyire is népszerû a CoD, vagy a BF, a CS idejében esélyük sem volt megszorítani a népszerû Valve fejlesztést a multiplayer szerverek, illetve játékosok számában. A bejelentés pedig - reményeink szerint - közeleg, ám néhány félhivatalos információ már így is megjelent a Global Offensive-rõl. Nézzük, ezek alapján mire is számíthatunk:
2012 elsõ negyedévében jelenhet meg.
A GO az 5 vs. 5-ös játékrendszerre fog fókuszálni.
Marad a de_, illetve a cs_ mód, de valószínûleg újak is érkeznek.
A Valve teljes mértékben eSport orientált játékot ígér.
Lazább és komolyabb, rögzített játékmódban is lehet majd lövöldözni.
Lesznek dedikált szerverek.
A játékmenet alapvetõen az 1.6 és a CS:S-re fog hasonlítani.
Megmaradnak a klasszikus pályák (Dust2, Dust, Aztec, Inferno, Nuke, Train), de kisebb-nagyobb változások azért várhatóak.
Sok régi fegyver is megmarad (apróbb változások itt is elõfordulhatnak), de újak is érkeznek, mint például a Molotov, vagy a Decoy gránát. Egyes fegyverek most is képesek lesznek átlõni a falon.

Forrás: pcdome.hu