Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

New inferno? Custom mapként már a forint elõtt is játszottunk ilyen kinézetûn...
lolSL

Jaffa 2843

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

lolSL

lolSL
a cod sorozat sosem volt annyira jó, a cs már 1x volt tökéletes (1.5), sajnos az új motorral nem találták még meg azt a szintet

shaddam
Az új kés tetszik.Minden másra: Mehh...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
Ezek után senki ne mondja, hogy milyen rossz, hogy a cod sorozatban részrõl részre alig változik valami. Ez még annál is rosszabb.
Azt mondta, jó erõsek lettek az autosniperek. Vajon miért?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dency
Én is szeretném már kiprobálni, mert ha olyan makik lesznek benne mint a source-ban, akkor mehet a levesbe 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Akkorákat ugranak mint a bakkecske.
lolSL
Na itt van igazi PC-s gameplay, igen jó játékosokkal. Az elsõ napi meccs után a következõre máris változtatásokat eszközölt a valve a játékosok visszajelzései alapján, reméljük marad ez a hozzáállás a megjelenésig <#eljen>.

Patrick "cArn" Sättermon
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Martin "trace" Heldt
Danny "zonic" Sørensen
Tomi "lurppis" Kovanen
vs.
Tyler "Storm" Wood
Danny "fRoD" Montaner
Jordan "n0thing" Gilbert
Sal "Volcano" Garozzo
Kyle "Ksharp" Miller

shaddam
Ez komoly?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL

sõt lehet már az elsõ rész is az volt, nem emlékszem pontosan, de a lényeg, hogy csak itt ott moddolnak egy csöppet rajta
az még a q3 engin pedig, cod2 óta az megy
lolSL
csak fizettek érte egy rakat casht és átnevezték iw enginere, de attól még az.

shaddam
Õõõ ezt az urban legendet cáfolnám, mert az coduo volt az utolsó q3 engine játékuk

lolSL
ja végülis inkább 1.7-et kéne csinálniuk a régi motorral, az passzol a q3 motoros mw3 mellé :>

Fpocok
Még egy ok, hogy miért lesz bukás/miért tök fölösleges kiadni.

source

Fpocok
Ez milyen motorral fog menni?

lolSL
feltehetõen 1 se, hacsak nem csinál ehhez is több millió dolláros versenyt a valve mint a dotához 😊

a sourcera is ezt mondta mindenki, azzal se játszott egy régi pro se önszántából, és most akkora közössége van aminél csak az 1.6 nagyobb a pc-s fpsek közül, látszik hogy van igény még rendes játékokra.

shaddam
Megmondom én neked miért fog ez bukni: A cséseknél maradibb, az újdonságokat zsigerbõl gyûlölõ játékos nem nagyon van.Az idõk kezdete óta minden homokszemet elneveztek dust2-õn és nem is akarnak mást.Nekik ezek az újítások miatt(meg már ti is kezditek a konzolfób maszlagot) kuka lesz.Aki új játékos az meg magasról tesz erre az ironsight és spint nélküli lövöldére, bár ha az ár alacsony lesz eladott példányok bõven lesznek.Kíváncsi vagyok hány nagy pro fog átállni rá és mennyi ideig...

lolSL
az iron sight nem újítás és nem 2011, hanem az egyik legnagyobb konzolos faszság (auto aim elmismásolása hogy mire oda emeli már be van célozva.)

Fpocok
Iron sighttól lenne valami codos? Hát ez jó nagy hülyeség. 2011 van. Alap lenne iron sight. Nézted a videót? Mintha 1997 lenne... semmi újítás. A fegyvert nem is emeli a szeme elé, amikor távcsõbe néz. SEMMI ÚJÍTÁS csak még egy rókabõr. Szánalmas.

lolSL
cs és iron sight 😄 na akkor lenne baj ha az lenne. ha nem látsz el a hosszú végéig akkor vegyél valami távcsõvel szerelt fegyvert 😊
beleteszik a hülye deathmatch módokat alapból attól épp elég codos lesz, nem kell magát a játékmenetet is szétszabdalni.

recoil terén meg mindig is elsõ számú megoldása volt a cs-nek, a skillel tökéletesen kezelhetõ fegyvereivel. ez remélem most se lesz másképp, a skill-based matchmaking arra utal hogy marad a régiben és a noobok controllerrel bohóckodnak majd egymás ellen, a prok meg billentyûzettel egérrel lövik a fejeseket akár pc-n akár ps-rõl.

Fpocok
Ráadásul fõleg konzolra készül. Akkora bukta lesz ott, hogy csak na.

Fpocok
Ez a játék gyakorlatilag ugyanaz, mint az elõzõek csak más grafikával. Jó, van molotov, meg esetleg pár fegyver. De ez kevés.
Gyakorlatilag semmi újítás. A mapok is ugyanazok... Tudod mi kéne ennek a játéknak? Iron sight és baromi nagy recoil. Akkor lehetne mondani, hogy van benne valami újítás.

lolSL
meglátjuk, simán lehet a source CZ-je is.
de az hogy 10 év után most elõször hallgatják meg a prokat is a fejlesztés alatt ad egy kis reményt. gépigény kicsi lesz, ára kicsi lesz, lesz itt sok player.
eddig csak a konzolos verziókat mutatták meg, a PC-s a héten jön, 1.6 prok meccsei péntek meg szombat éjfélkor lesznek a tv.esl.eu streamjén.

Fpocok
Nem hiszem.
Szerintem borzalmasan néz ki és teljesen le van konzolosodva. Aki abba hagyta, az nem hiszem, hogy újra elkezdené "ezzel".

lolSL
szerintem egy év múlva többen fognak játszani vele (PC-n biztosan) mint az mw3 meg bf3-al együtt, annyi CS játékos van akik már abbahagyták mert 5-10 éve ugyanaz a játékuk, ha elõkerülnek mindent elsöpörhet a game. meg a mai codos arcok se ismerik már nagyon hogy mi az a CS, nem tudják hogy régen a cod volt a kisgyerekek népszerûtlen játéka a CS mellett, és az igazi jó játékosok CSak a CS-t tolták!

tutituti
ólajtónyit.szvsz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

shaddam
Szerintetek kicsit vagy nagyot fog bukni a játék?

lolSL
lolSL
akkor talán idén elindul majd.

Dency
Én úgy értesültem hogy októberben megkezdõdik a béta...

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

lolSL
még a zárt beta se megy
valve játéknál ne várd már hogy egyik pillanatról a másikra megjelenjen 😊

Dency
Nyílt béta nem lesz? Ne basszanak már fel....

lolSL
http://www.hltv.org/news/7599-csgo-showmatches-at-iem6-gc-ny

hétvégén 1.6 prok fognak meccseket tolni vele, közvetítés is lesz az ESL tv-n.

tutituti
kezed-lábad összetennéd hogy Kata hozzád nyúljon😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Dency
<#mf2>

sziasztok a nevem jeromos

múltkor a helyi számtek boltban vettem egy nyomtatót. otthon vettem észre, hogy nincs hozzá úesbé kábel, vissza is mentem a boltba, hogy kiverjem a hepajt. belépve a boltba, éreztem az eladó szúrós tekintetét, egybõl mondtam, hogy hívja a fõnököt, mert engem itt csúnyán átvertek. a fõnök egy kopasz 40es éveiben járó traktorbuzi volt, kirúgták a pénzszállítóktól mert állítólag mindig ráverte a tízezresekre. elõadva a panaszom csak ennyit mondott: szóval usb kábelre van szükséged, kövess engem a pincébe. belépve a pincébe egyszerrre csapott meg a dohos valamint a szarszag, ettõl meg is szédültem, elestem és bevertem a fejem. felébredve nagyon fájt a pöcörõm, ekkor a fõnök felkapcsolta a lámpát, majd elszörnyedtem mivel a farkam fel volt állítva és el volt szorítva egy usb kábellel, melynek a vége a fõnök segglukába volt bedugva. ekkor elõvett egy gainward gtx 580-as videókártya dobozt, de sajnos egy pénsizpumpát húzott ki belõle. addig pumpálta a péniszem amíg fel nem robbant, majd pedig felém állt, kihúzta az usb kábelt a seggébõl és ezzel a lendülettel rámfosott vagy 10-15 liter ürüléket. sietve távoztam a boltból a helyi kórházba ahol kinevettek, mert a héten már a negyedik ilyen esettel találkoztak. de egy kedves nõvérke mégis szóba állt velem, behívott egy kezelõbe. csak annyit tudtam elolvasni a ruhájáról, hogy katának hívták, egybõl megfordított és mondta, ánuszvizsgálatot kell végeznie rajtam. nem értettem a dolgot, ott álltam egy tátongó lyukkal a felrobbant péniszem helyén, nyakig fosban. benyúlt a seggembe kata, ám valami fura volt, nem olyan mint amilyenek a prosztatavizsgálatok eddig, hátrakukucskáltam és az az állat kata kesztyû nélkül, puszta kézzel nyúlkált a seggembe majd mikor kihúzta a bélsáros kezét elkezdte nyalogatni róla a szart. ekkor elfutottam, de találtam mindkét illetõrõl képet, és úgy tudom ezen a fórumon is jelen vannak, kérem jelentkezzenek, mivel miután hazaértem akkor esett le, hogy ekkora élményben még nem volt részem sose.

ne vásároljatok nyomtatót usb kábel nélkül
történt már veletek hasonló? sfef
Dency
Béta mikor fog startolni?

Boconadi
Majd az unokáknak
shaddam
HL3?Akkor az nem ma lesz 😄

miért ne csinálnák? új motor úgy is csak generáció váltásnál lesz majd hl3 al egyetemben, addig lesz még egy rész leftfordead is
Jaka923
Mert az hozza a pénzt nekik.

Metalmilitiakid
De istenem, még mindig nem tudnak annyit fejlõdni, hogy ne húzza már fel a fegyvert minden fegyverváltásnál ???

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

shaddam
Jujj szarul tolja egy utcáról beesett járókelõ ÁLLVA.Itt a világ vége.
Engem az érdekelne ezt az egészet minek erõltetik.Jó pár évvel elkéstek és kb annyi fejlõdés van a cs:s-hez képest mint 2 random cod között.Nem lesz itt episode 3 soha a jó büdös életbe...

Smithwarden
Ha ezt nagyon nehez kitalalni. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

byzhouse
miért erõltetik a konzolt?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;