9177
  • Jim Morrison
    szép színes, csak itt is fotosoppolni kéne mint itt, hogy középen ilyen szépen fehér legyen amin olvashatók a kommentek :>
  • Jim Morrison
    ne feledd, hogy a HG val beszélsz
    nem tehetek róla, hogy kikommenteztem egy részt, csak nem vettem észre hogy azon belül is voltak kommentek amik ugye megborították az egészet... :(

Am tegnap meglett a 300. győzelmem^^ ráadásul ace-t is lőttem, ami jól jellemezi a játékom elmúlt egy hétben talán a harmadik acem volt (és egyik sem eco ellenfél ellen)
  • Szabi #1934
    persze, fogd csak rám

ha nem raktad volna be egyszerre a két kodot és a két topikdizájnt... :DD
  • Jim Morrison
    biztos szabi designja miatt :c
    Nem kell aggódni, dél körül/délután javítom.
  • Spészgószt
    Esetleg ez a háttér ???
  • bosco05 #1931
    olyankor szokta csinálni ha jártál nem hivatalos publik szerveren... ha minden kötél szakad töröld le a játékot és tedd újra
  • d0gm4
    Nah steam support kapott egy csodaszép levelet, megmondtam nekik, hogy segítsenek, vagy kihajítom a gépet a kukába, azt meg nagyon nem szeretném. :D:D

Kizártnak tartom, hogy jönne bármi érdemleges segítség mondjuk...
    Abban bízom legalább azt megtudják mondani, mi is okozza a gondot. Még a google se dob ki semmit erre, csak elbaszott custom mapoknál teljesen más játékoknál -.-
    Imádom, hogy több tízezren játszák ezt a szart, még sem találok semmi infot erről...
  • d0gm4
    Nincs valakinek valami 5lete mi a büdös isten f4száért (bocs, de már lassan szétverem a saját kezem a crt monitoron emiatt) dobál ki ez a fós játék ilyen hibákkal?

"bad surface extents on texture blablabla (dust, dust2, italy, mindenféle fós)" ???
    Ez jön elő amikor felmászok 1 serverre, 10ből 8x. Amikor felenged meg kihajít csak úgy, hiba üzi nélkül. Tök poénos, hogy felmek nagy nehezen, kibasz hiba üzi nélkül a meccs kellős közepén, majd betolja a pofámba 10x, hogy bad surface istenfasza. Mire vissza érek már le is sújtott a banhammer. ÁÁÁÁÁÁÁ

Próbáltam már mindent, vga driver, oc nélkül, verify game files, steam uninstall úgy ahogy van, más beállítások, mindent amit csak ellehet képzelni. Semmi sem segít S:S:S:S:

Jó oké csak 1 giga ramom van, de hát akkor bassza a pofámba, hogy out of memory vagy mittudom én :S:S:S:

Áhh de felbaszott
  • bosco05 #1928
    rankok eltűntek közben :)
  • Lokker
    nah pofásan néz ki, szép munka Jim Morrison mester :)
  • Szabi #1926
    "nagyon egybefolyt a banner a felső résszel, meg a hsz mezővel"

ezért volt letisztult dizájn, nem vonta el a szemet a lényegről (az alata lévő fontos infokról és a kommentekről) :D
  • bosco05 #1925
    teljesen jó lett szerintem :)
  • Jim Morrison
    a narancs miatt raktam be ezt a bannert... :D
    am nekem nagyon egybefolyt a banner a felső résszel, meg a hsz mezővel, erre majd én kitalálok valamit.
  • Jim Morrison
    lopnám :D
  • Szabi #1922
    és valami ilyesmi kis egyszerű, letisztult dizájn ? :)
  • bosco05 #1921
    Nem rossz, nem rossz, nekem mondjuk a kevesebb több szokott tetszeni :)
  • Panzeradler #1920
    Nekem ez tetszik
  • bosco05 #1919
    Banner lehetőségek, ha tetszik valamelyik lehet használni, én ilyenekre gondoltam:

• Micsu
  • ratgab
    Első értelmes fegyver dropom. SSG08 Halvány Sav gyári új.
  • bosco05 #1916
    ez az átlátszó sem rossz, sőt kifejezetten jó, főleg hogy el van tüntetve a felső rész
  • bosco05 #1915
    Na, háttér az király szerintem, a narancs is jó, de a meglévő halvány kékeket is áttenném erre a narancsra, bannerre mindjárt csinálok valamit :) A megjelenített posztok hátterét meg lehetne világosabbra venni és perfektó lesz :)
  • Jim Morrison
    Valami ilyesmire gondoltál? A banner engem is zavar kicsit, de még nem találtam megfelelő helyettesítőt.
  • bosco05 #1913
    steames hátteret be lehet rakni szerintem, az úgyis ilyesmire van kreálva
    01 - 02 - 03

ezek közül beleférne az egyik szerintem, bannerből nagy kép ki :) simma official képpel lehetne helyettesíteni, a színeket pl a kéket lehetne ilyen halvány narancsra venni a fehéret meg kicsit ilyen sötétebb kékre és ki is adná szépen :)
  • Jim Morrison
    designban jöhet segítség, mert tippem sincs hogy nézzen ki a topik, a megvalósítással nem lenne gond^^
  • bosco05 #1911
    mehet rá egy kis csgo design is, ha gondolod segítek :)
  • d0gm4
    A molotovos résznél kiégtem, hát értsd rendesen!

Amúgy nyilván nem jó publikolni, de van más lehetőség is a játékra, még akár irc-es "mm"-re is.
  • Jim Morrison
    Ma reggel meg is kaptam a HG jogom :)
    Mivel ma jórészt egy másik topik bannerét csinálgattam, ide bannerba csak később rakok ki dolgokat (mondjuk este :D)
    Addig is mindenki megadhatja a saját rankját (kép alatt Saját rank megadása), ami megjelenik majd az üzenet fejlécében :)
    Majd szépen lassan jönnek a stream linkek, faq, stb.
  • pLau
    Ezek konkrétan semmit nem érnek, töröld ki őket azt ennyi.
  • komorszabi
    Sziasztok, van egy Weapon case 3, 1db Sticker Capsule 2, és 1db Sticker Capsule. Ha valakit érdekel, írjon. Steam: komsza(HUN)
  • bosco05 #1906
    Én rég befejeztem, csak dogma most reagált mások 1 hónapos hsz-eire :D
    @plu604: nem, nem fizetnek, csak vélemény :)
  • Micsu
    nincs azzal semmi gond ha valakinek nem tetszik a játék és le is írja
    de azt végképp nemértem hogy miért kell 2 hetente újrapostlni az egészet, járj annak a játéknak a topikjába ami tetszik, mindenki jobban jár szvsz
  • plu604
    Neked amúgy fizet valaki hogy meggyőzz minket hogy ez miért szar játék? :D Mást se olvastam még tőled.
  • bosco05 #1903
    Igen, de az nem egyenlő azzal, hogy jó is és alkalmas is rá ;) Mondjuk némileg túlzok, mert lanon azért be-be adja a játék, de láttam már jobbat.
  • Micsu
    Pénz beszel a kutya meg ugat ergo az lesz nepszeru versenyjatek amibe tobb penz van
  • bosco05 #1901
    akkor ha én adok a doom 1-re 2 millió dollárt egy lanra az is alkalmas lesz? nincs összefüggés szvsz
  • Micsu
    mivel a legnagyobb összdíjazású versenyek fps fronton egyenlőre itt menenk ezért nem mondanám hogy nem alkalmas
  • bosco05 #1899
    A többi játékhoz képest szar is a hitbox még lanon is... Egyébként meg azt mondtam, hogy nem alkalmas versenyjátéknak, most pedig ugyanezt kifejtetted te is :D
  • Micsu
    p90el rohangálók alacsony szinten tudsz érvényesülni, sheriff csillag környékén nem sok szart ér úgy kapod az ak, m4 fejest mint a szar, úgyhogy én imbának semmi féle képen se nevezném, bizon meg ha van pajzsod 3 fejessel öl kb, igazándiból semmi nem ér, mp7 jobb
    nekem pont tetszik hogy nem csak az m4 meg ak ér vmit mint a sourceban, hanem a többi fegyver is használható vmilyen szinten
    molotovval nem sok rusht szoktak megfogni mivel pont azok használják akik rusholnak, a drágább tűzgránáttal már jobban de egyen pajzsal úgy átlehet rajta szaladni mint a szar, 20 max 30 hpt buksz, 2ő már gázosabb, és kurva hamar elalszik
    a füst hál istennek használható még több taktikázásra ad lehetőséget
    competitive mód meg a legjobb, 16-32es szervereken való pubolást nem szerettem sose, nem configolható annyira a játék mint a source ami ugyancsak pozitívum
  • Micsu
    még whval is béna a gyerek :D