Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Van benne dust és dust2 aztán annyi. Sok mindent sztem még felesleges irni rola, mert biztos változni fog minden, de igy némi játék után tetszik. Ráadásul a fegyverek recoil-ja 1.6-ot idézi ami pozitiv dolog 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
cs_italy
cs_office
de_aztec
de_dust
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_shorttrain
ar_baggage
ar_shoots
de_bank
de_lake
de_safehouse
de_sugarcane
de_stmarc
de_train
training1

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
sokkolás késelés lehet majd ninjázni <#gonosz2>#gonosz2><#eplus2>#eplus2>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lehet úgy mint múltkor a cssbeta, hogy egy bizonyos ideig lesz elérhetõ aztán sokáig nem?
a most zajló i44 source döntõ után cs:go showmatch lesz a két legjobb csapattal.
idén akkor már nem nagyon játszunk vele.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Valve pedig nem arról híres, hogy leszarja a játékait. Talán 1.6-hoz jött nemrég egy frissítés, ami már nem egy mai darab. De source és tf2 is igen-igen sok frissítést kapott már, és még kap is párat szerintem...
Másrészt, elvileg nem teljes árú játék lesz...
Õk is azt tolják most mint a DICE a BF3 megjelenése elõtt, elhúzzák a mézesmadzagot, bemagyarázzák a sok fasságot félinformációkkal, meg csillivilli elterelésekkel, aztán kihoznak valami konzolport bughalmazt, amivel profitot tudnak maximalizálni, a többi meg nem érdekes. Miután a nép már be van etetve rá, és mindenki kifizette, a supportot is át lehet vinni indiába, és leszarni a reklamációkat.
Meg lehet nézni a rendszert odaát, mûködik.
Parasite Eve 2, best game EVER!
We can safely announce we are going to miss the October launch for the beta. Incorporating the pro feedback has taken longer than expected.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ezt a vidit találtam van hozzá egy link is ahhonnan állítólag le is lehet tölteni a játékot de 8,3 GB-t kicsit soknak találok😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417