Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dency
<#boxer>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Zomil
Egyik steam fordito moderátor kapott kulcsokat és szétosztotta a forditok között 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kifli
honnan volt kulcsod? 😮
Zomil
Kiprobáltam a bétát. Nem rossz, de még nagyon kezdetlegesnek tünik a játék 😊
Van benne dust és dust2 aztán annyi. Sok mindent sztem még felesleges irni rola, mert biztos változni fog minden, de igy némi játék után tetszik. Ráadásul a fegyverek recoil-ja 1.6-ot idézi ami pozitiv dolog 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dency
Beta kikerült netre, már csak crackre kell várni.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

byzhouse
undorító cf =/

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Spészgószt
<#eljen> végre pár jóságos új map...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

hivatalos oldalon írják, nem hivatalos maplist O.o

cs_italy
cs_office
de_aztec
de_dust
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_shorttrain
ar_baggage
ar_shoots
de_bank
de_lake
de_safehouse
de_sugarcane
de_stmarc
de_train
training1

Elindult a zárt beta. Streamek.

Spészgószt
"The Zeus x27, more commonly referred to as the taser, is a piece of equipment that will be featured in the upcoming Counter-Strike: Global Offensive" nem szóltam...sajons 1 lövés temetés...nem lehet meggyalázni a sokkolt ellent <#vigyor1>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
az mi az a sárga fekete pisztoly? remélem sokkoló 😄
sokkolás késelés lehet majd ninjázni <#gonosz2><#eplus2>

shaddam
Lesz még vele munka

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

szabii98

I met God. She's black

lolSL
fnatic vs navi CS:Go meccs, kb a felénél kezd

lolSL
elõször azok játszanak akik ott voltak a bemutatókon, de hamarosan a community oldalak is fognak kapni sok kulcsot

Fpocok
Tudtommal closed.

Parasite Eve 2, best game EVER!

akkor most ez a nov30 as béta ez nyílt lesz vagy closed? mert a dev oldalon azt írja ,hogy minden kulcs tulajnak nov30 lesz elérhetõ aztán meg, hogy mindenkinek lesz lehetõsége kulcsot kapni...
lehet úgy mint múltkor a cssbeta, hogy egy bizonyos ideig lesz elérhetõ aztán sokáig nem?
lolSL
http://www.twitch.tv/multiplay

a most zajló i44 source döntõ után cs:go showmatch lesz a két legjobb csapattal.

Fpocok
Menj fel egy CS:S szerverre... Tessék. Béta.

lolSL
The beta will be active for all current key holders starting Wed November 30th. #CSGO

idén akkor már nem nagyon játszunk vele.

kifli
cs source-hoz nics sapka még, mégis mikor jön egy tf update, jön ahhoz is 😉
lolSL
erre térjünk vissza akkor ha a helyén lesz az állad a következõ hl game bejelentése után 😊

shaddam
Jah sapka frissítések episode 3 meg sehol.Ugyanannyira vesznek ember számba mint a blizzard vagy akárki más, csak a fanok áltatják magukat...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Látom rajta van még a falvédõ bolyha a seggeteken 😊
kifli
source engin lesz, az meg inkább konzolra lett portolva pc-rõl, nem fordítva

Valve pedig nem arról híres, hogy leszarja a játékait. Talán 1.6-hoz jött nemrég egy frissítés, ami már nem egy mai darab. De source és tf2 is igen-igen sok frissítést kapott már, és még kap is párat szerintem...

Másrészt, elvileg nem teljes árú játék lesz...
lolSL
valve független cég, nem felel semmilyen befektetõi csoportnak, nem kell ilyen vagy olyan játékot csinálniuk valami külsõ elvárás miatt. azt csinálnak amit akarnak.

Pr bullshit.
Õk is azt tolják most mint a DICE a BF3 megjelenése elõtt, elhúzzák a mézesmadzagot, bemagyarázzák a sok fasságot félinformációkkal, meg csillivilli elterelésekkel, aztán kihoznak valami konzolport bughalmazt, amivel profitot tudnak maximalizálni, a többi meg nem érdekes. Miután a nép már be van etetve rá, és mindenki kifizette, a supportot is át lehet vinni indiába, és leszarni a reklamációkat.
Meg lehet nézni a rendszert odaát, mûködik.
Spészgószt
MIKOR????<#gun>

dust 1 dust 2 lesz csak a betaban
Fpocok
Ezek most tényleg azt hiszik, hogy hosszútávon a prok fpgják tolni?

lolSL
cs:go
We can safely announce we are going to miss the October launch for the beta. Incorporating the pro feedback has taken longer than expected.

szabii98
nemtom olyan jó, olyan más. 😄

I met God. She's black

Fpocok
Szerintem meg akkor is szar 😄

byzhouse
abban mi a jó,h magozóval b******ik egész trailer alatt?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

szabii98
akárki akármit mond, ez qrva jó lesz 😄

I met God. She's black

lolSL

lolSL
steamrõl lehet majd letölteni, minden más fake.

FodorGyurmaa

ezt a vidit találtam van hozzá egy link is ahhonnan állítólag le is lehet tölteni a játékot de 8,3 GB-t kicsit soknak találok😄

Metalmilitiakid
engem az azért kicsit zavar, hogy még mindig nem lehet kinõni abból hogy bármi történjék a fegyvert újra csõre kell tölteni, fegyverváltás fél táras tárcserénél ...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

átjárás van, mert egyik sem ért a másik munkájához.. nem csak lusták de dilettánsak is szerintem
lolSL
de ugyanolyan lusta g*ci mind 😊

kifli
teljesen más csapat dolgozik a 2 játékon 😊
lolSL
Még a zárt sem megy, valve nem idõre dolgozik, ne vedd komolyan a dátumokat. Most épp az idén tavasszal megjelenõ left 4 dead DLC-n végzik a végsõ simításokat 😊.

FodorGyurmaa
októberre írták a zárt bétát novemberre meg azt írták hogy megnyitják a közönség elõtt

lolSL
Az elsõ körben úgysem nyílt beta lesz, úgyhogy még várhatunk jó ideig.

FodorGyurmaa
Nyílt bétát Novemberre írták de nem tudjátok körülbelül hányadikára várható?