9177
  • d0gm4
    semmi köze a grafhoz viszont. Az ocsmény szvsz
  • d0gm4
    A lol azért olyan sikeres egyébként, mert könnyü. Nem igazán az a fajta játék, mint az eddigi igazi esport játékok. Mindegyiknél igazi fanatikusnak kellet lenned ahhoz, hogy sikerélményed legyen. CS-ben publikon is sűrűn farmoltak a közepesnek mondható csésnek is. A lol az más, azt elkezdték sokan és azóta is nyomják. Egyszerübb, mint a dota, ráadásul pénzt költhettél rá. GG
  • d0gm4
    Na most emiatt a hsz miatt megvilágosultam. Mi tökéletesen másképp látjuk ezt az fps témát. Így nyilván parttalan is a vita. És igen, a pro játékos, azért pro, mert 300méterről is kell, hogy tudjon fejeseket osztani.
    Ha a játék úgy van megcsinálva (és ez most perpillanat úgy), hogy a pro játékos, és a te közted lévő skill szakadék nem tud kijönni eléggé, az bizony ártalmas. Ezt már kifejtettem lentébb egyébként, a játék noob barát, de ez mind1.
    Azt is leírtam, hogy cell sheded grafika kellene, ami lehet szép is és EGYSZERŰ is.
    A TF2 MIÓTA OCSMÁNY, CSÚNYA, ELMARADOTT ?
  • HunnernesKonge
    Én nem mondtam egy szóval sem, hogy ez jó így... Sőt egyetértek veled abban, hogy nem a pénznek kellene diktálnia, ezért emlegetem az 1.6-ot, és ezért is írtam róla azt amit. Kurvára leszarom, hogy néz ki egy játék, hidd el. Sőt, ha úgy nézne ki ahogy linkelted, lehet még örülnék is, hogy a 6éves szaromon is elfusson normál fpssel, ne 30-50fpsem legyen a legtöbb pályán mint most GO-ban. Viszont jelenleg ez a szituáció, és ezen nem fog senkisem tudni változtatni, így adja magát, hogy a játékkiadók is olyan játékokat csinálnak, ami szép...

A LOL-nak kedvezett az, hogy amikor megjelent épp kihalóban volt minden fps és rts ami addig uralta a lanokat. Jókor volt jó helyen, és nem nyeretlen kétévesek fejlesztették. Persze hogy beállt mögé a tömeg. De azért Azt vedd figyelembe, hogy akkor amikor megjelent a LANokon olyan játékokkal kellett csak versenyeznie mint a CS1.6, SC:BW, (SC II még nem volt) Warcraft 3. Azokhoz képest azért kurvajól nézett ki.
  • Gabe18
    A fizető játékosok nagyobb része azonban nem "pró", ellenben szeretne jól szórakozni naponta abban az 1-2 órában amit a játékkal tölt. Ahhoz meg asszem jobb a szebb kinézet, mint egy végletekig lebutított, egyszerű, és ocsmány kinézet, azért hogy a "pro" játékos 300 méterről is oszthassa a fejeseket.
  • d0gm4
    És a cs:go pont ezek a dolgok miatt nem fog sohasem olyan sikeres lenni, mint az 1.x széria volt. Mert szakítanak azokkal a hagyományos játék elemekkel, ami miatt a sorozat sikeres volt. Nincs baj ezzel így, csak ez éppen nem CS. Ez valami más.
  • d0gm4
    Egyébként tökéletes példa a quake4 esete. Ott volt a jó grafika, még is meghalt vele együtt a quake. Volt 1-2 gyenge, rendkívül gyenge éve, azt puszi. A komoly játékosok NEM SZERETIK A JÓ GRAFIKÁT. Ez tény. Mert őket nem érdekli az, hogy van-e HDR meg anyám tyúkja. Őket pont hidegen hagyja ez a történet, őket egyetlen dolog érdekli, hogy jobbak legyenek. És amikor azért lövik le őket, mert xy olyan helyre kempelt be, hogy HA MÉG ODA IS NÉZEL SZÁNDÉKOSAN, HOGY VAN-E OTT VALAKI, AKKOR SE VESZED ÉSZRE, MERT OLYAN FÓS AZ EGÉSZ, AKKOR BIZONY MÉRGES LESZ.

Nem ritkán előforduló dolog ez ebben a játékban kérem. A CS sose volt ilyen, a CS mindig egy quake volt, lasabb játékmenettel, taktikai elemekkel megfűszerezve. Ez nem a CoD, ez nem a bekempeltem a leglehetetlenebb helyre, sose vesztek észre játék.
    Nézd meg, 1.6 inferno A lerakó, kishomok felett a toronyban. MÁR SZINTE KINT ÜLSZ A MAPON, MÉGIS ÉSZRE LEHET VENNI, HA OTT ÜLSZ. MERT EZ ÍGY VAN RENDJÉN.
  • HunnernesKonge
    Akkor felhívom a figyelmedet erre a sorra a kép alatt:
    "ÍGY KELLENE EGY VERSENYSZERÜEN JÁTSZHATÓ FPS-NEK KINÉZNIE!!!"

Így kevertem bele "ezt a barom dolgot"

A személyeskedést meg külön köszönöm, eltettem a zsákomba. :)
  • ratgab
    Az kellemes tud lenni... Főleg ha mondjuk ráadásul flash és pont a sarok mögött van az ellen is...
  • Roger6
    Nnna, akkor ezt hallgasd, erre reagálok: "viszont ebben a formában semmiképp sem látványos"

Ez tökéletesen mutatja az embert magát - téged. Volt egy fasz főnököm, vagyis igazgató helyettes még évekkel ezelőtt. Weblapot készítettünk, és teljesen fel volt háborodva, hogy Internet Explorer-el nem tudja megnyitni, vagy szétesik. És akkor ezt mondta: "ezt minél előbb javítsátok ki, hát Explorert használ az emberiség 90%-a!"

Nagy faszt használ. Azért, mert Ő maga használja, azt hiszi, hogy mindenki azt fogja. Hát nem. Neked nem tetszik, nem látványos. NEKED. Nekünk meg igen.

Ezt a grafikát amúgy sem azért mutatta, hogy ezzel biztosan jobb szponzorációt kapna, hanem mint érdekesség. Nem is értem, hogy keverted bele ezt a barom dolgot.

És igen, számít a véleményünk, ugyanis ez a kis jelentéktelen országban ugyanolyan emberek élnek, mint máshol, és a sok ilyenből jön ki a vélemény, amely úton fejlesztenek. Te senkinek hiszed magad, én meg annak, akinek számít a véleménye. Pozitív gondolkodás, gondolom hírből sem ismered.
  • d0gm4
    És érdekes módon a LOL mellé beálltak a nagy versenyek, pedig az aztán minden csak nem látványos. Tehát ha meg van a tömeg a termék mögött, akkor a szponzor pont szarni fog rá, hogy a játékhoz kell-e az i7, vagy nem.
  • d0gm4
    De amúgy én speciel elég sok magyar "pro"-val beszélgettem már a cs:go-ról, és rendre fel merül ez, hogy a játék átláthatatlan. Senkinek sincs kedve fél órán át bogarászni az emberek fejét a sok szar közt, hidd el nekem.
  • d0gm4
    Szerintem a minden patchel szándékosan degradált optimizációt szeretik az intelnél, ez elég nyilvánvaló.
    Pont ezért a mentalitásért haldoklik az esport fps része, mert a pénz beszél effektus eluralkodott.
    De ha már a jelentéktelen ország jelentéktelen forumozójáról beszélsz, nem mindegy neked, hogy a lanon mennyit fizetnek külföldön? Úgy se jut ki 1 magyar csapat sem, ha meg igen akkor cs0p1p4k1.
  • Lokker
    nekem az a kedvencem mikor azt hiszem hogy ott még elfér a gránát és visszapattan a semmiről, lehet lag vagy akármi más de irritáló néha
  • HunnernesKonge
    Kapásból 3 embernek tetszik a négyből. Oké :D Ez aztán hatalmas érv volt. Egy online fps téren jelentéktelen ország mégjelentéktelenebb fórumán 3 embernek tetszik. Tuti adna az intel, a samsung meg akár az asus is dollármilliókat LAN rendezvényekre azért mert nektek tetszett. Ébredj már fel belelóg a kezed a blilibe.

El tudom képzelni mi lenne, ha kulcsolnál egy szponzornál és vinnél neki 1-2 screenshotot, hogy hogy néz ki mégis a játék amiről szó van.

Vinnéd neki ezt a képet, amit d0gm4 berakott, meg ezt. Szerinted melyiket szeretnék jobban?
  • Gabe18
    Hát más már biztos nem hiányozna...
  • d0gm4
    Jó a bf4-et nyilván nem gondoltam komolyan ^^

BTW nem nehéz megcsinálni a soútkeszt klienst, ami néz ki szépen, meg egy játékra valót. :) Én annó 1.6ban is lazán használtam ezt a LOD-ot, mielőtt tudtam róla meg a picmipet. Én má csak ilyen minimalista vok XD
  • HunnernesKonge
    BF4-et nem lehet közvetíteni, mert alapvető dolgok hiányoznak a játékból ahhoz, hogy bármiféle "versenygő mód és közösség" kialakulhasson körülötte, emelett nem tesz jót a szériának az sem, hogy félévente változik a játék, és évente jön újabb rész. Nem véletlen, hogy a CoD-ből sem csinálnak LAN-okat nemzetközi szinten.

Az meg, hogy csúnya-e vagy egyszerű letisztult egyéni preferencia kérdése, viszont ebben a formában semmiképp sem látványos, ami manapság sajnos fontos ahhoz, hogy azok akinek pénzük van felkapják a fejüket. És azért abban egyetérthetünk, hogy a GO jól néz ki úgy ahogy van, és senkinek sem az a legfőbb baja vele ahogy kinéz, hanem töbek közt a találatregisztráció. Nem hiszem, hogy bármeliyk profi ugy feküdne le aludni esténként egy vesztett ligameccs után, hogy bassza meg az a kurva doboz d2-n hogy néz ki, sokkal inkább az a baja, hogy nem adta be neki a játék...

Ha tehetném még mindig 1.6-ot játszanék, és garantálom hogy a nemzetközi elit 99%-a is így van ezzel, de az például már vállalhatatlanul ronda ahhoz, hogy közvetítsék.
  • d0gm4
    Ez nem csúnya, csak egyszerü. Mint a tf2, ahogy lentébb is írták. Persze, mostmár lehet közvetíteni a csilli-villi szart, más kérdés, hogy aki játszik vele, annak meg nem tetszik:)
    Ennyi erővel lehetne a bf4-et közvetíteni... CELL SHEDED CS-T A NÉPNEK!!4
  • Roger6
    Hát itt kapásból 3 embernek tetszik a 4-ből. Szóval ha így nézne ki, akkor is lenne szponzor.
  • HunnernesKonge
    Ha így nézne ki, akkor várhatnád, hogy ki szponzorálná ezt a játékot. Annak idején az 1.6-al is az volt a baja minden sponzornak, és lanszervezőnek, hogy közvetítésre alkalmatlan, annyira ronda. Ezért halt ki a versenyszerű FPS 2 évre a legtöbb többjátékos LANról...
  • Lokker
    kicsit tf2 hangulata van, tetszetős :)
  • Roger6
    Kurva jó, otthon próbálom! Thx!
  • d0gm4
    LOD-ot tedd plusszba, nvidia-val nvidia inspector, atival ati tools.:)
  • Roger6
    Hehe, ez tetszik!
  • d0gm4
    Amúgy segítettem picit a játék letisztultságán...

ÍGY KELLENE EGY VERSENYSZERÜEN JÁTSZHATÓ FPS-NEK KINÉZNIE!!!
  • d0gm4
    Tetszik az update. Tetszik az 5perc warmup, speciel az én szar gépemen ez sokat segít. :)
    Amúgy tegnap megnéztem 2 giga rammal, nem crashelt... Minden fasza.
    Most nézem az update notet, "fixed some crashes"
    Most döntsem el, a ram volt a szar, vagy a játék? :P
  • Jim Morrison
    na király, ezzel fognak trollkodni. srác 4:50en után lépett be. Ennyit nem szoktak késni...
  • Jim Morrison
    viszont aki nem tud csatlakozni, annak a rendszer a lelépést abandone nak veszi. Pont a héten warmup közepén ment el a netem kis időre. Új szabályok szerint a warmup is lement volna (30mp), mert így az is lehet, hogy az egész warmup 40es mp-es. fix 2 perc lenne szerintem az arany középút.
  • bosco05 #1947
    van olyan hogy ledob a steam és olyankor bizony kell az az 5 perc... a legjobb dolog a patchben, hogy ha valaki nem csatlakozik fel időben akkor lehet offolni a meccset következmény nélkül... kellett már mint a falat kenyér
  • Dodo55
    Egy WD10EZEX-ről 5-10mp alatt betölt nekem a játék, előtte egy kuka Maxtorról (azon voltak a játékok a WD beszerzése előtt, mert pótolhatatlan adatokat nem mertem rábízni) is 20mp volt max.

Illetve a Source (GO-m még nem volt akkor) is 1 percen belül betöltött bármilyen mapot a még a régi P4HT-s configommal.

Szerintem is elég lenne 2 perc.

Bár sajnos azért néha látni tényleg durva eseteket, de azt mondom az magára vessen, aki nem látja a toolbaroktól az erdőt
  • HunnernesKonge
    Amint a 10. játékos is csatlakozik a szerverre leesik 30sec-re a warmup. Nem tudom mi a bajod ezzel. Jó ez így. Akinek szar gépe van az is beér legalább
  • Jim Morrison
    ápdét (sajnos beillesztve ömlesztve volt, így maradt a linkelés)! Szerencsére nem sokszor fordult elő, hogy valaki kidobta a bombát/nem lehetett kiszedni, de szerencsére már ezt is orvosolták :) improved lobby perfomance ra kíváncsi vagyok... Kiemelt rész meg... 5 perc szerintem sok, 2-3 is elég lenne warmupra.
  • d0gm4
    Már megvolt, bár nem a cs:go miatt...
    De asszem kiderült az igazság. Mondom megyek lövök vagy 2őt 1.6-ban, hát memoria olvasási hibával kibaszott 2x is 10mp után... :S
    Mind1, holnap veszek másikat amúgyis :D
  • komorszabi
    Próbálj egy Windows újratelepítést, hátha.
  • d0gm4
    Mind1, már lesujtott a banhammer, a héten már nem kell cs:gozni XD
  • d0gm4
    Gondolod nem raktam még újra? :D
  • bosco05 #1939
    szerintem elég egy lan időpont meg helyszín, azt meg rálinkeled a hltv.org-ra
  • Jim Morrison
    ja, még valami okosat ki kell találnom, hogy automata megjelenjenek az aktuális lan eventek, streammel együtt. esea honlapján van ilyen oldal, de nem tudom tesznek e ki streamhez linket is.
  • bosco05 #1937
    szerintem most nagyon perfekt a topik designra, jó ötlet ez a rangos shiet is, a banner alatti tartalmat kéne megszülni szvsz