1502
IZÉ
-
#250 Ez eddig még újdonság volt neked? (Jólvan, tudom, ünneprontó vagyok) -
ratgab #249 Azt a mindenit!!!! Csináltam egy dupla kill-t.
Fejbelőttem az első célpontot és a golyó átment a fején (innentől elkezdett pörögni), majd a mögötte lévő ellenfelet is megölte. 112 méterről történt az eset és 3200 pont lett a jutalmam... -
#248 Jaja! Vagy steammel letöltöd, vagy visszaolvasol. Lesz ott egy torrent link. -
Solyom2 #247 Helló!
Van már pc-s demó? -
#246 Majd készül ha megjelenik, a demóhoz nem készül!!
-
#245 Szerintem még csak készülget -
Leky #244 Van hozzá magyarítás? -
Gascan #243 innen már vett valaki valamit? -
#242 2 kill egy lövésből, fasza h a deformálódott golyó még mást is eltalálhat:)
-
#241 -
#240 -
#239 Én egyből azon vittem a demot de nem éreztem azt hú de komoly realitást. Inkább csak azt, hogy én alig láttam az utca végi snipert ő meg halál pontosan lövöldözött rám, és persze mindig tudta, hol fogok felbukkanni. Jó az AI :) -
#238 FUll demo-Sniper Elite nehézségben -
#237 Itt egy tákolt ha érdekel, kemény 2 percembe került, amíg nem találtok jobbat. :)
-
#236 Hát miért nem mesterlővész? mi a problémád megint? :)
Sniper Elite fokon menj. -
#235 Nyugi megoldottam :))))Steam nélkül, és a te vergődésed ellenére is ! :DDDD
Amúgy ennek mi köze a mesterlövész címhez, 200 méterre anyám ellő légpuskával :)))) -
#234 Hát ez kb mindent elmond a tulajdonosról, miaz hogy kocka sírás, akor nem játszol vele, azt ennyi, gondolod érdekel valakit a vergődésed?
Megasztán nagy kockaság beregelni és leszedni egy demo-t. -
#233 Van accom is, steames játékom is, de nem akarom ezért felrakni ,frissítgetni ezt a vackot !
Okoskák meg kíméljenek ! :DDDDDDD Majd én eldöntöm mivel szemetelem a gépem és mivel nem ..! -
#232 Jah mert gáz az a 20 másodperces reg, előbb beregel minthogy ide beír egy kommentet. :P
de nekem mind1. -
#231 Valamit ebből nem lehet kiokoskodni?
-
#230 Nem kellene egy banner? Linkeljetek akkor képet, ha kell, mert én nem nagyon találtam értelmeset. -
#229 Ha nincs más steames játéka, semmi gond nincs azzal h nem akar accot regisztrálni csak ezért. Én sem tenném. :) -
#228 pfff -
#227 Gamerkey ~ 4970FT
-
#226 Elgondolkodtam a megvételén... Hányan veszitek meg? Steam-nél van olcsóbb hely? -
#225 anélkül pedig nem fog menni, max a wrz verzió :)
ahhoz meg itt a link
Felső sorban, az első ződ nyilas krix-krtaxra kattints -
Hogyne találnám :)))
Csak steam-et a tököm se rakna fel ezért :) -
#223 ne bassz fel hogy steamen belül a demok között nem találod meg (jó eséllyel az első) mert mindjárt agyfaszt kapok. Ennyire ne legyünk már kényelmesek :) -
#222 Valami nem Steam-es linket tudtok adni demo letöltéshez ? THX ! -
#221 oks csak mondom ennyi erővel a mass effect is lehetne. :D külső nézet és lövölde. :D -
mike01010101 #220 Én is csak a külső nézet és korszak tekintetében vontam párhuzamot. -
#219 Egyik haver is Saboteur-t mondta, de az annyi hogy külső nézetes lövöldözés....és ennyi a közös csak. -
mike01010101 #218 Nagyon kellemes játék, szép a grafika, jó az irányítás. Hiánypótló alkotás, utoljára WWII tps-re a Saboteur-re emlékszem, bár az más műfaj. WWII fps-sel Dunát lehet rekeszteni. -
#217 A multiban benne leszek en is!:) 1 vs 1 lesz benne? -
#216 majd mutizunk.:D -
#215 Fúú végigvittema demót vagy 7-szer :D 4-szer Sniper elite-be :D eléggé bejön. 8-9 pontos első blikkre -
mester1987 #214 OFF: Tapasztalatból mondom a 64 bites Windows 7 optimalizálatlan. Inkább 3.25 GB RAM és 32 Bit, mint 4 GB RAM és 32 Bit.
Én vissza fogom tenni a régit, persze ha lesz majd türelmem.
Ehhez a játékhoz elég szerintem 2/3 GB is. 64 Bit-be úgyse fut és DirectX 11 sincs... -
#213 Nem a win7-nek kevés a 2GB hanem a játéknak ha win7-en játszol, a win7-nek 1 gb elég. -
#212 Csak javasolni tudom, mert a win7-nek kevés a 2 giga +2 még kellene bele, vélhetően a win7 swappol azért akad az egész, +2 giga ezt jó eséllyel megoldaná. -
ratgab #211 Ártani biztos nem árt. De nem biztos, hogy jobban fog futni tőle a játék.