Sniper Elite V2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
éééés OFFline CO-OP miért nincs???
<#dumcsi>

Just do it :)

zzeN
Nem sokára, ezt ígérgetik.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Idén befuthat?
Fpocok
LESZ COOP KAMPÁNY. ENNYI. Nem kell más, nem kell ilyen gagyi horda mód.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zzeN
Lesz coop, így már azért elgondolkozok a vételén. Mi durva 2 sniper lopakodva a pályán.. :)

" Multiplayer – 2 player online co-op:

Kill Tally – As waves of enemies storm in players must race against the clock to eliminate as many as possible in order to achieve the highest possible kill count.

Bombing Run – Gamers must escape a scheduled bombing run but the only getaway vehicle is broken. Before the bombs fall, the area must be searched for parts and fuel while remaining unseen.

Overwatch – Players combine separate skillsets as a sniper and an operative and work in tandem to take out enemies.

Campaign – Fans play through the single-player campaign with a friend"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tutituti
<#eljen>
már nagyon várós

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

http://www.youtube.com/v/bXzrUCUk0ag&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Muttley
megváltoztatjuk a történelmet? <#eplus2>

Prince23
Történelmi tanulmányok alapján jött...

Am nem néztem utána (hogy most mit írnak róla a történészek), nekünk anno így tanították. most nem tudom mi van.

zzeN
Nem rossz:D Amúgy honnan jött h a Führer felakasztotta magát?:)

Maxtreme
http://www.youtube.com/v/wrxPR5Zp_Es&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Faszántos lesz ez.

Muttley
most már látható a karakter mozgásanimációja
csak én látom úgy, h ez 1-az-1ben a 2005-ös játékból lett átollózva, változtatás nélkül?

http://www.youtube.com/v/oW9sUC7KBfA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Fpocok
Ez faszán néz ki. Várós.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Muttley
friss:

http://www.youtube.com/v/1i5cPgQwnxM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Muttley
<#eljen>

tutituti
<#eljen><#eljen>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber

Next PC upgrade: 2022

vk90
Az azért egy kicsit túlzás :)
Sztem úgy pont jó volt ahogyan a Sniper Elite-ben volt, ott azért kis gyakorlással már egész jól ment.

Capcom is the best!

lac coo
régi Joint Operationsban volt jó a mesterlövészkedés... Távmérõ, szél figyelembevétele stb .... Nem is találtam el vele soha semmit, ahogy való életben sem találnék néhány száz méter után ...:)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Muttley
van olyan játék is, amiben túl lõttek a célon
amiben 150-200 m-re is bõven fölé kell célozni :)
Sniper Ghost Warrior a 3. patch után is
próbáltam beállítgatni, de nem találtam, hol kell
az ArmA II pedig kár, h nem jött KexBoxra (pedig beígérték)

[NST]Cifu
Amiket leírtál nem feltétlen kell benne lenni ahhoz hogy a legélethûbb legyen.
elég ha csak 1 valamivel tud többet mint az eddigi összes és már rögtön igaz is amit mondtak ;)

Amiket leírtam többé-kevésbé (hangsebesség: pipa; ballisztika: fél pipa; sebesülésrendszer: pipa) megvoltak az Operation Flashpointban, egy tíz évvel ezelõtti játékban. Kb. hasonló szinten megtalálhatóak az Armed Assault I. és II. játékokban (az OFP-t fejlesztõ cseh csapat munkái).

Heveny kétségeim vannak afelõl, hogy ilyen szintû realitást akarnának, mert ez csak egy szûk réteget érdekel (mint engem). Viszont ezt a réteget meg nem érdekli a Mortal Kombat X-Ray technológiája, mert nem az a fontos akkor, hogy megy keresztül az emberen a lövedék - ez csak egy utolsó utáni látványelem lenne.

De persze ne legyen igazam, és igenis állják a szavukat. :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Attila8805
"Az Aliens vs Predator alkotói a világ legélethûbb katonai lövöldéjét ígérik"
Amiket leírtál nem feltétlen kell benne lenni ahhoz hogy a legélethûbb legyen.
elég ha csak 1 valamivel tud többet mint az eddigi összes és már rögtön igaz is amit mondtak ;)

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

zzeN
Megköszönném!<#worship>

[NST]Cifu
Visszarakjam? :P

Prince23
De am meg írj még egy levelet nekik, hogy rakják át, mert ......

Prince23
"Az elõzetes információkkal ellentétben nemrég a Rebellion bejelentette, hogy a jövõre megjelenõ Sniper Elite V2 PC-re is el fog készülni. A fejlesztõ azért gondolta meg magát, mert a játék rajongói majdhogynem “kikönyörögték” azt. Úgy tûnik, a lágyszívû Rebellion megszánta a PC-s gamereket és a kedvükért elkészítik a PC-s portot is. Egyelõre annyit tudunk, hogy ezt a verziót a Steam hálózatán keresztül fogják értékesíteni, de a kiadó már tárgyalásokat folytat több nagy disztribútorral is."

legfeljebb majd én vagy grebber nyít a PC-s be egyet XD

zzeN
Neee írtam h ne tegyék át konzolosba, hát nem jött össze:D

zzeN
Ez nem a hadsereg Sarge<#nevetes1> Annyira úgyse lesz HC, hisz meg kell nyerni a konzolos közösséget is=bullshit duma.

[NST]Cifu
" Az Aliens vs Predator alkotói a világ legélethûbb katonai lövöldéjét ígérik, ráadásul a Mortal Kombatban megismert X-ray funkciónak köszönhetõen nyomon tudjuk követni a golyó útját és ha még a lassítás funkciót is bekapcsoljuk, akkor mesésen szépen láthatjuk, amint a kilõtt golyó célt talál."

Ne adj isten lesz benne a hang sebességével számoló audió-engine? (a hang terjedési sebessége ~300m/s, ha 1000 méterrõl lõ rád valaki, akkor elõször látod a torkolattüzet, majd cirka három másodperc mulva hallhatod a dörejt is)
Lesz benne valós ballisztika? (a lövedék viselkedése az aerodinamika és a newtoni fizika szerint, sõt, a hõmérsékletváltozásoknak megfelelõen)
Lesz benne valós sérülésmodel? (ha ellövöm a katona lábát, akkor nem hal meg, hanem vonszolja magát a földön, vagy fekvésbõl lõ vissza; ha ellövöm a kezét, akkor nem tud két kézzel fegyver fogni; ha gyomorlövést kap, akkor még mindig futhat)

Ha ez nem lesz benne, akkor csak megint egy üres PR szöveggel állunk szemben - emlékszik valaki az OFP2-re? (nem az ArmA-ra, hanem a Codemasters féle OFP2-re...)

Prince23
Nyugi, jön PC-re :D

vszeg, ráadásul Steames is

wedge31
Ezt megint egy hiteles GS hír mint a RDR-es pc verza?...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Lesz ez PC-re is, hagyd csak így :D

Muttley
addig is
+FAV :)
elég jól néz ki (mondjuk ez 2012-ben el is várható)
gameplay is jó lenne :)

zzeN
Íjjj tényleg, jól benéztem<#buck> Szólok egy moderátornak.

wedge31
Elnézted a forumot, ezt a konzolosokhoz kell átrakatni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rage47
<#eljen>
Piszkos  Fred
+fav, de nem tudom hogy akarják a világ legélethûbb lövöldéjét, mikor csak konzolokra jelenik meg...

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

zzeN
"Az 505 Games és a Rebellion Developments bemutatta a Sniper Elite V2 elsõ trailerét. A játékról áprilisi bejelentése óta nem túl sok információ került a nyilvánosságra, csupán csak annyit közöltek velünk az illetékesek, hogy 2012-ben várható a megjelenés, kizárólag konzolokra (PS3 és X360).

1945-öt írunk, a helyszín Berlin. A feladat most is ugyanaz: egyetlen lövéssel történelmet írni. Az Aliens vs Predator alkotói a világ legélethûbb katonai lövöldéjét ígérik, ráadásul a Mortal Kombatban megismert X-ray funkciónak köszönhetõen nyomon tudjuk követni a golyó útját és ha még a lassítás funkciót is bekapcsoljuk, akkor mesésen szépen láthatjuk, amint a kilõtt golyó célt talál."

forrás: demonicplayer
Elsõ trailer!