1502
IZÉ
-
#330 Konzoloknak egyedül a memoriájuk csekély, azaz a részletes textúra amiben különbözik, de AI meg ilyesmire nincs magyarázat. -
#329 Jaja elég jó lesz, bár azért az OFP-kaliberű realizmus még mindig messze van, plusz az AI sincs a helyzet magaslatán, de szerintem ez a konzol verziók miatt van.
+ Az AI sniper kb. célzás nélkül lő, és mindig lát ha bekerülsz a látóterébe, szóval nem képes pásztázni. Attól még magasan kiemelkedik a mezőnyből a játék, és biztos lesz olyan mod ami orvosolja az apróbb hiányosságokat. -
#328 Nah én a #310-es videó után ezzel zárnám a napot, "lac coo" után én is megtettem a magamét. :)
-
#327 Ha már csak ebből áll a játék már élvezetes lesz. :)
Még az lett volna nagyon brutál, ha rendessen kiesik a bele vagy szeme ha meglövöm és nem csak belső sérüléseket láttat velünk a játék... :) -
#326 Végignyomtam, elég fasza lett. Mondjuk ahhoz képest hogy a legnehezebb fokozaton játszottam, nem volt túl nehéz. Koopjára kíváncsi leszek.
AvP után most megint javíthat a Rebellion. -
#325 Engem a demo megvett kilóra. -
#324 Nah 360 kontroller elő, füles fel aztán zsa. Jónak tűnik a játék. -
#323 Téged nem tettek a játékba. :P -
#322 Na már megint nácikat kell ölni.
Undorító! -
#321 :P -
#320 :D
Holnap majd boxon tolom ki vagy 20szor a demót az tuti. -
#319 Mindezt x360 kontrollerrel, bár nem mintha nagyon mozogtam volna. :) -
#318 Jaja, az sem semmi, te kis makker:D -
#317 Az szép...:D
#310-et láttad már? :D -
#316 Másodjára sikerült megint 2kill/shot. Most úgy lőttem, hogy egyiket fejen kapta, aztán a másikat is fejen:D -
#315 keresőb írod:
Sniper Elite V2 free demo....
http://store.steampowered.com/app/63380/ -
#314 Demok között pedig elsők közt van. -
#313 Én nem találom steamen :( -
#312 Hát igen
pedig csak funból mentem semmi hogy videót felvegyek
még az volt a szerencsém hogy bekapcsolva maradt a fraps...:D
Sniper Elite semmi segítséggel öltem úgyhogy ez most korrekt lett. :) -
#311 lol -
#310 Madafakka!!!!
-
#309 jajaám elég fasza játék. -
ratgab #308 12 fős multi mi állat lesz már.
Lesz itt bujkálás meg szerintem bőven anyázás is. -
ratgab #307 Ez fájt.... -
ratgab #306 Tök jó egyébként, hogy minden rásegítést ki tudsz kapcsolni. Sniper Eliten ugye alapból Elite szintű az MI, de viszont csak a gravitáció befolyásolja a golyót.
Viszont ha átállítod customban, akkor már a szél is és a lélegzetvétel is befolyásolja a találatot (Megvolt a Sniper Elite mód, most jön a Custom full überbrutál "nehéz" változat). -
mester1987 #305 Az nekemis véletlen...na majd a teljesben. -
#304 :D -
#303 -
Gascan #302 nekem eddig a legjobb 3 ember volt egy lövésre, az elsőt keresztüllővé a másodikban a gránátban állt meg a lövedék és mivel még valaki közel volt igy jött össze :D -
#301 Igen, és fogunk coopozni is. :P -
#300 Vót már...:D
KATT -
mester1987 #299 250 méter. Bravó! -
#298 Kipróbáltam demót: Kibaszott jó. Szépen néz ki, maxon tökéletesen fut, az irányítás is jó, kamera is fasza.
Coop az a full kampány lesz? Ugye? UGYE? -
#297 Az a baj, hogy egyre jobban várom a teljest, bár már nem sok van hátra. -
#296 Ezt meg én lőttem, kicsit szívás ....
-
#295 Pont be volt .... -
#294 Hogy csináltátok, már mint azt, hogy pont be volt kapcsolva a fraps, vagy valami videófelvevő, vagy vissza lehet nézni?:) -
#293 Szép szép, de asszem mindjárt mutatok egy űberelést! :)
azért a vidit szerkesszétek majd meg pl a címét hogy ne 3hit.mp4 legyen. :) -
#292 Jaja, max nehézségen, lassítást nem használva jó igazán .
Fiam most lőtt eg 3-ast : :)))
-
#291 Nem, vagyis arra akartam utalni, ha netán támogatja akkor is csak az SP3-at, de nem néztem még gépigényt előfordulhat hogy only Vista/7/8