1502
IZÉ
-
Solyom2 #290 Igen az van.
Szóval a játék nem támogatja az XP-t? -
dezsolti78 #289 XP nem támogatott. -
Look at the cat #288 izét is várom , majd a hitler megölős kieget poén lesz ha tényleg le sniperezhetjük :D :D -
#287 Érdekes.
XP SP2-őd van? -
Solyom2 #286 Letöltöttem steamről a demót de valami rohadt windows frissítést kért és nem engedte futtatni. -
#285 Igen 0 kihívás, én is jobban szeretek már úgy játszani hogy megnézem kb hogy viselkedik a fegyver, merre húz és simán lövök, sőőtt jobb ha nem is zoomolsz, akkor a legnagyobb az öröm...:D -
#284 Az a baj, hogy ha az ember használja azt a lassításos baromságot, nulla kihívás van benne , hogy valakit eltalálj !!!!anélkül játszom vele, úgy még jó . -
#283 Gyors lőttem 1-et nektek...:D
kb 15 percbe tellett és összejött. :)
-
#282 Hát oks erre van a full játék, szerintem abban lesz majd ennél távolabbi is. -
#281 Egyébként az USA-ban mikor jelenik meg? -
#280 Nem azt mondta, hogy az egész erről szóljon! Mittomén, a Hitleresnél bonusz dlc-nél még lehet jó is lenne, hogy nem 200méterről kell lelőni hanem messziről mert úgy nem tudják hogy hol vagy. -
#279 De a mézes farkamat, nem az a lényeg hogy milyen filmek vannak meg hová lőnek...
Hanem pályatervezés+játékmenetben ez brutál unalmas lenne, hogy egy nagy terület lenne ahol 1.5km messze lenne egy dolog, és neked annyit kéne futkározgatni, ezt ne gondold komolyan egy játékban.
Practice modban még oks de egy játékban? :P
Szól ez Locco-nak is -
#278 Hát demoban nincs, ehhez a távhoz nem kéne mesterlövész , ne vicceljetek már !!!
Ne legyen 1500 méter, az valóban lehetetlen lenne azokkal a puskákkal, de ez a 200 méter kicsit vicces :)
Ez ilyen konzolos árkád mesterlövészkedés :DDDDD -
#277 Anyámnak semmi köze ehhez, nem ő diktálta mit írjak:) -
#276 Nem is tudom. Meg lehetne csinálni. Két részét megnéztem a Sniperes dokumentum filmnek, amiben 2 részét láttam. Ott "lazán" lőttek ilyeneket. Jó hát nem azon az utcán volt, hanem messze az utcától és úgy fedezte a társait. Nehezebben észrevehető 1.5km-ről egy AK-val egy sniperes. -
#275 Van, csa tudod kell keresni benne hibát és fikkantani. :)
Magyar ember soha nem elégedett. :C -
#274 azt mondod,
nincs igazán távoli lövés benne? -
#273 Anyád de gondold csak el, hogy játékban egy olyan utcát aminek a keresztmetszete 1.5km...
Hát butaságokat már ne...:) -
#272 Sima légpuskával.
De persze vannak olyan fegyók, most lehet félreérthetően írtam.
Én arar céloztam hogy láthatóság szempontjából ha célzol stb hát távcső nélkül elég gáz.
És mivel a játékban van távcső, azért nem tűnik messzinek. -
#271 Én is hiányolom a 1.5km-es lövéseket. Bár az a valóságban sem sokszor talál célba. -
MauroN #270 Nem tudjátok véletlenül, hogy nekem miért nem indul el a játék? Ha rákattintok az ikonra, nem történik semmi. Telepítő végén felraktam minden hozzá illő egyéb programot. -
#269 Mivel ?
Az airsoft sniperem sem lő 70 méternél messzebbre :)))) De 200 méter amúgy igen kevés, azokkal a fegyverekkel simán lőttek 400 méterre is távcső nélkül ! -
#268 hát később lehet lesz távolabbi is, de próbálj meg igazából 200 méterről kilőni valakit...
Bár 200 méterre még nem lőttem puskával de 40 méterre már igen, és nem egyszerű...:) -
#267 Hazudsz, kb 15-20 perc 1 menet, vagyis max 16x. :P -
#266 Amúgy érdekes játék, nekem nagyon hiányoznak az igazi távoli lövések, ez a max 200 méter körüli igazából elég rövid . Bár ügyesen úgy csinálták meg mintha rohadt messze lenne a célpont :DDDD -
Gascan #265 én eddig 4 órát játszottam a demóval.. az kb. azt jelenti hogy 25x toltam végig :) -
#264 Igen, de ha már A 2+2 is néha 5? :P -
#263 Hát de az egyről mit lehet beszélni? Az egy :D -
#262 Egy nagyobb csomó amiben nem, de helyesebben szólva nem egyről szoktunk beszélni álltalában az a baj nem az hogy másképp vélekedünk. :) -
#261 Nem vagyok én ellentéted van egy csomó dolog amiben egyetértünk, meg egy csomó amiben nem :) -
#260 Na jó te vagy a kivétel, és éreztem hogy erős ellentétem lévén te tutira ellent fogsz nekem mondani.:D -
#259 Én csak 1x nyomtam, sniper eliten és kész, töröltem. -
#258 Én is kb annyiszor, mert nem egyszerűen nagyon jó játék. Pedig demokat csak egyszer szoktam végig játszani. -
#257 Jaja, szerintem nincs ember a földön aki csak 1x lenyomta volna a demo-t :)
Eddig mindenki legalább 4x-5x lenyomta, és ez csak egy demo. :) -
ratgab #256 Nem rontotta el. Miután ezt megcsináltam véletlen már direkt reprodukálni akartam, de nem sikerült.
Azt hiszem végigjátszom még párszor a demót. Sniper elit szint következik. -
#255 Ne hallgass rá, ha te örülsz valaminek ne hagyd hogy elrontsák a kedved, amúgy szép volt, asszem mindjárt az elején lehet ilyen dupla lövést. -
ratgab #254 Mivel most raktam fel a demót igen. Tetszik a játék egyébként nagyon. Gyönyörűen fut. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a multi (Ui.: Másnaposság itt is bejátszik ) -
#253 :D -
#252 Csak egy kicsit másnaposan... de azt hittem, arról amit a zárójelbe írok, arról kiderül, hogy csak trollkodtam:D -
#251 De ballábbal kelt ma valaki. :)