1502
IZÉ
-
#130 Ráadásul leszedtem a steames demo fileokat máshonnan, csak épp baxik működni. Mikor el akarom indítani, csak a letöltési ablakot dobja be, mást nem nagyon csinál.. -
#129 Én is így jártam, tegnap óta szar. Ezért "jó" a steam. Bármikor elérheted a játékaidat. -
#128 Mondom gyors rálesek munka előtt, de a steam még mindig leterhelt azt írja..
Váltogattam pedig a szerverek között is (location) de szarik rám. -
#127 Függ, hogy ne vegyenek észre lehetőleg, adott helyeken találd el őket illetve asszem hogy mennyire vagy ráfokuszálva a szívverésnél...
De konkrét szabály nincs rá. -
#126 Jah huh, én csak a normal fokozatot x360-on 4x...
és a causal illetve elite fokokat is kb ennyiszer...
Folyamat azt éreztem hogy na még egy csonttörést had lássak. :) -
Gabe18 #125 Mármint hogy 4x játszottam végig. Háromszor Ps3, meg most PC.
Amúgy érdekes hogy a csontvázas animációt az elején beadta kétszer, utána viszont egyszer sem. Nem tudom az mitől függhet...? Pedig az a legkirályabb rész! -
#124 Milyen 4 demo? X360/Ps3/PC és még? :) -
Gabe18 #123 Végigvittem pc-n is a demót. Igy most járok 4 demó végigjátszásnál. Igazából nem tudom ilyen mikor volt, ha volt egyáltalán nálam valaha.
Van ebben a játékban valami bizarr élvezet... -
#122 zsír!
csak terhelt a steam...Yeah! -
Look at the cat #121 yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
#120 Kint a DEMÓ a steamen!
DOWNLOAD -
#119 Látod nem lehetetlen. -
#118 Max Payne 3 multiba lesz ilyen, érdekesen oldják meg állítólag R*-sok ezt a funkciót -
#117 Neeeeeeeemmmmmm, hanem amig ölsz neked mutatja.
Lehessen ki-be kapcsolni. -
bajsz #116 elgondolkodtató:D
-
bajsz #115 Igen kicsit necces,bár elsőnek lelőtt embert mutathatja úgy:D
Vagy amíg te a bullet time-ot nézed addig levadászik a többi:D Mondjuk átugrod a script-et:D -
#114 és azt hogyan oldják meg? Mindenki belassul? -
bajsz #113 :D
bizony:D én várom piszkosul:D multi miatt főleg:D -
#112 Tutira zsír lesz.
Remélem mutiban is lesz bullet-time. :) -
bajsz #111 Erre annyit tudok mondani ,nem kötelező játszani vele !
Aki nem bírja az nem bírja! -
#110 Sniper Ghost Warrior multi, az lesz itt is :( -
#109 körülbelül :D -
#108 olyan lesz mint egy sakk party :D -
bajsz #107 Figyi ,amennyire én tudom a sniper-ek nem a futkosásról híresek! Ha van egy olyan játék amiben a kemperség az adott játék mód, legyen. -
#106 kempelők társasága :) -
bajsz #105 Na a multira kíváncsi leszek:D :D:D:D:D -
#104 Konzolokon csak coop lesz, PCn pedig multi egymas ellen is (TDM):
"Sniper Elite V2 will feature both competitive and co-operative modes on PC. However, Xbox 360 and PS3 owners will only get the co-op modes.
We are very proud to finally confirm that the Team Death Match multiplayer, with dedicated server, will be available for the PC version of Sniper Elite V2 at launch. Currently, the intention is to support up to 12 players in competitive multiplayer.” -
#103 köszi, baromi várom már! nagyon bejön a demo is -
#102 tudtommal ja -
#101 Pc is lesz belőle ugye? ugyanúgy május5én -
#100 Persze Vietnam...jah. :P -
#99 Én azért még mielőtt kijött a hír hogy lesz játék reménykedtem benne hogy átviszik egy másik korba. Vietnam, Sivatagi Vihar vagy valami újítás azért lesz... De így is jó lesz ez. -
#98 Üdv a klubban. :)
Amúgy már rég nem jelent meg ilyen kategóriás játék, ezért is jó! -
#97 kipróbáltam ps3on a demot, hát ez kurvajó lesz!:) így röviden és tömören!:D -
#96 Nyilván ott igen! -
mester1987 #95 A simába úgy volt, hogyha nincs szél, azaz megálltál és lassult a folyamatjelző, akkor jön a lassított bejátszás. -
mester1987 #94 Konzolon gondolom?! -
#93 Véletlenszerűen, ha fontos szervet találsz el, és ha lopakodva sikerül akkor mindig mutatja. -
#92 Kipróbáltam a demót egész kellemes game!
Arra mondjuk kíváncsi lennék a lövéseknél mitől függ az, hogy mutatja-e lassítva vagy sem a lövést! -
Gabe18 #91 Amúgy most néztem csak, ez lehet nem is fog pc-n kijönni lemezen, csak Steam letöltőkével? Ha így lesz, akkor egyrészt szomorú vagyok elvtársak, másrészt pénzt kell utalnom hogy legyen miből megvenni...