1502
IZÉ
  • drop
    én nem látom fent még hol lehet leszedni?
  • Maxtreme
    Várjuk sok szeretettel.
  • Prince23
    Xboxosok már játszhatnak a demóval. Egy héten belül a PC-sek is megkaphatják.
  • zzeN
    "Dates for the demo release just in! 360 will be the 10th April, PSN US normally update on the 10th as well, PSN EU normally updates on the 11th. PC demo will be out shortly after."
  • tutituti
    jaja mire belinkeltem már rájöttem.
    Max lehet azért került fel, mert hádé.
    sorry a duplázásért
  • Fpocok
    VÓTMÁ! Jó régi videó :D
  • tutituti
  • Prince23
    Új képek
  • mester1987
    Sehol se találtam eddig. Thx. :)
  • zzeN
    Május 4, most találtam!
  • Muttley
    éééés OFFline CO-OP miért nincs???
  • zzeN
    Nem sokára, ezt ígérgetik.
  • mester1987
    Idén befuthat?
  • Fpocok
    LESZ COOP KAMPÁNY. ENNYI. Nem kell más, nem kell ilyen gagyi horda mód.
  • zzeN
    Lesz coop, így már azért elgondolkozok a vételén. Mi durva 2 sniper lopakodva a pályán.. :)

" Multiplayer – 2 player online co-op:

Kill Tally – As waves of enemies storm in players must race against the clock to eliminate as many as possible in order to achieve the highest possible kill count.

Bombing Run – Gamers must escape a scheduled bombing run but the only getaway vehicle is broken. Before the bombs fall, the area must be searched for parts and fuel while remaining unseen.

Overwatch – Players combine separate skillsets as a sniper and an operative and work in tandem to take out enemies.

Campaign – Fans play through the single-player campaign with a friend"
  • tutituti

már nagyon várós
  • Csokis
  • Muttley
    megváltoztatjuk a történelmet?
  • Prince23
    Történelmi tanulmányok alapján jött...

Am nem néztem utána (hogy most mit írnak róla a történészek), nekünk anno így tanították. most nem tudom mi van.
  • zzeN
    Nem rossz:D Amúgy honnan jött h a Führer felakasztotta magát?:)
  • Prince23
    Rendeld elő most, új bónusz küldetés Hitler likvidására...
  • Maxtreme

Faszántos lesz ez.
  • Muttley
    most már látható a karakter mozgásanimációja
    csak én látom úgy, h ez 1-az-1ben a 2005-ös játékból lett átollózva, változtatás nélkül?

• Fpocok
    Ez faszán néz ki. Várós.
  • grebber
    A Rebellion szerint a piac ismét készen áll a második világháborús játékokra
  • Muttley
    friss:

• Muttley
  • tutituti
  • grebber
    Trailer!!!!
  • vk90
    Az azért egy kicsit túlzás :)
    Sztem úgy pont jó volt ahogyan a Sniper Elite-ben volt, ott azért kis gyakorlással már egész jól ment.
  • lac coo
    régi Joint Operationsban volt jó a mesterlövészkedés... Távmérő, szél figyelembevétele stb .... Nem is találtam el vele soha semmit, ahogy való életben sem találnék néhány száz méter után ...:)
  • Muttley
    van olyan játék is, amiben túl lőttek a célon
    amiben 150-200 m-re is bőven fölé kell célozni :)
    Sniper Ghost Warrior a 3. patch után is
    próbáltam beállítgatni, de nem találtam, hol kell
    az ArmA II pedig kár, h nem jött KexBoxra (pedig beígérték)
  • [NST]Cifu
    Amiket leírtál nem feltétlen kell benne lenni ahhoz hogy a legélethűbb legyen.
    elég ha csak 1 valamivel tud többet mint az eddigi összes és már rögtön igaz is amit mondtak ;)

Amiket leírtam többé-kevésbé (hangsebesség: pipa; ballisztika: fél pipa; sebesülésrendszer: pipa) megvoltak az Operation Flashpointban, egy tíz évvel ezelőtti játékban. Kb. hasonló szinten megtalálhatóak az Armed Assault I. és II. játékokban (az OFP-t fejlesztő cseh csapat munkái).

Heveny kétségeim vannak afelől, hogy ilyen szintű realitást akarnának, mert ez csak egy szűk réteget érdekel (mint engem). Viszont ezt a réteget meg nem érdekli a Mortal Kombat X-Ray technológiája, mert nem az a fontos akkor, hogy megy keresztül az emberen a lövedék - ez csak egy utolsó utáni látványelem lenne.

De persze ne legyen igazam, és igenis állják a szavukat. :)
  • Attila8805
    "Az Aliens vs Predator alkotói a világ legélethűbb katonai lövöldéjét ígérik"
    Amiket leírtál nem feltétlen kell benne lenni ahhoz hogy a legélethűbb legyen.
    elég ha csak 1 valamivel tud többet mint az eddigi összes és már rögtön igaz is amit mondtak ;)
  • zzeN
    Megköszönném!
  • [NST]Cifu
    Visszarakjam? :P
  • Prince23
    De am meg írj még egy levelet nekik, hogy rakják át, mert ......
  • Prince23
    "Az előzetes információkkal ellentétben nemrég a Rebellion bejelentette, hogy a jövőre megjelenő Sniper Elite V2 PC-re is el fog készülni. A fejlesztő azért gondolta meg magát, mert a játék rajongói majdhogynem “kikönyörögték” azt. Úgy tűnik, a lágyszívű Rebellion megszánta a PC-s gamereket és a kedvükért elkészítik a PC-s portot is. Egyelőre annyit tudunk, hogy ezt a verziót a Steam hálózatán keresztül fogják értékesíteni, de a kiadó már tárgyalásokat folytat több nagy disztribútorral is."

legfeljebb majd én vagy grebber nyít a PC-s be egyet XD
  • zzeN
    Neee írtam h ne tegyék át konzolosba, hát nem jött össze:D
  • zzeN
    Ez nem a hadsereg Sarge Annyira úgyse lesz HC, hisz meg kell nyerni a konzolos közösséget is=bullshit duma.